Ziua în care Licu a devenit procurorul Antenei 3 şi al PSD. A girat „SS-Gestapo”, prin implicarea sa în cazul Sorina

2
868
Gândea l-a lăudat pe Licu pentru acţiunile sale împotriva familiei adoptive

Bogdan Licu şi-a dat arama pe faţă. Cei care nu au avut încredere în el din cauza acuzaţiei de plagiat la doctorat au avut dreptate: procurorul general interimar a demonstrat deja că este omul Antenei 3 şi al PSD în acţiunile anti-justiţie îndreptate împotriva României europene.

Miercuri, s-au petrecut două fapte grave avându-l drept autor cunoscut pe Bogdan Licu:

1Procesele pe care el însuşi le-a provocat atunci când a cerut anularea adopţiei şi interzicerea ieşirii din ţară a familiei de cetăţeni americani au fost pasate între instanţele din Olt, lungind calvarul unei familii care n-a făcut niciun rău, n-a încălcat nicio lege, ci a vrut să salveze o fetiţă refuzată de la adopţie în România pe motiv că e ţigancă.

2 – Secția specială de investigare a magistraților (SS-Gestapo) a pus-o miercuri sub urmărire penală pentru purtare abuzivă pe Maria Antoaneta Piţurcă, procuroarea care a preluat brutal fetiţa de 8 ani de la asistentul maternal din Baia de Aramă, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro.  Evident, familia Şărămăt, care a ţinut-o ilegal pe Sorina şi pe care a terorizat-o psihic cu ideea tranşării ei în SUA, pentru trafic de organe, nu este anchetată de nimeni. Sunt anchetaţi, în schimb, exact cei care au pus legea în aplicare, fie şi bolovănos.

Prin această decizie, Bogdan Licu a credibilizat o entitate complet necredibilă pentru lumea justiţiei, atât în România, dar mai ales în Europa: Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţiei, zisă şi „SS-Gestapo”. De ce?

Pentru că plângerile lui Licu împotriva familiei adoptive (Săcărin) au plecat de la o investigaţie a unei procuroare controversate de la SS-Gestapo, acuzată de corupţie, adversară a Laurei Codruţa Kovesi.

Procuroarea secţiei pe care vrea s-o conducă Adina Florea s-a repezit să facă dosar în acest caz de adopţie exact cum i-a făcut SS-Gestapo lui Kovesi: la comanda unui fugar de justiţia română (Sebastian Ghiţă). Lăsată să zburde liber de Licu, SS-Gestapo îşi face jocul în continuare; acela de a bulversa justiţia din interior. Iar procurorul general interimar este complice la acest plan, măcar prin pasivitate.

Licu, aliat cu mogulii TV 

Practic, Licu a luat în serios acţiunile unei secţii căreia GRECO şi preşedintele Iohannis i-au cerut desfiinţarea, pe motiv că este o bombă anti-justiţie independentă creată de clanurile penale special pentru a bloca lupta anticorupţie.

Prin punerea sub acuzare a procuroarei Piţurcă, din Craiova (cea care a ridicat-o pe fetiţă de la familia ce o ţinea prizonieră ilegal de două luni, filmată când o lua cu forţa pe Sorina pentru a o preda familiei legale), SS-Gestapo vrea să se urce pe valul populist creat de Antena 3 şi RTV, televiziunile mogulilor Voiculescu şi Ghiţă, care urmăreşte să desfiinţeze justiţia în cazul Sorina pentru ca justiţia să fie făcută de ele la televizor.

Speriat că va pierde imagine, Licu a „cuplat” imediat la campania Antenei 3, în loc să-şi asume apărarea legii, a drepturilor familiei adoptive şi a magistraţilor care au aplicat legea în cazul Sorina.

Miercuri, exact în ziua în care preşedintele Iohannis cerea desfiinţarea SS-Gestapo după ce şi GRECO o ceruse, Bogdan Licu a devenit membru al altui grup: cel al clanurilor penale, care folosesc televiziuni anti-justiţie şi oameni de la vârful CSM pentru a scoate România din UE.

Licu este, de miercuri, alături de Voiculescu, Ghiţă, Savonea, Adina Florea, Gheorghe Stan, Deliorga, Mazăre, Dăncilă, Dragnea şi Tăriceanu.

Gâdea vrea ca justiţia să decidă cum vrea el

Marți seară, Mihai Gâdea a organizat o nouă emisiune ticăloasă la Antena 3, încercând să influențeze deciziile instanțelor.

A fost o emisiune presărată cu minciuni (specialitatea casei) și lacrimi (pentru emoție). Diversionist de profesie, Gâdea a încurajat minciunile fostei asistente maternale Mariana Șărămăt. Cea mai flagrantă dintre acestea: „Am auzit cum (procurorul Maria Pițurcă) a dat cu ea (Sorina) cu capul de… că noi în curte avem pavele puse… și i-a troncănit capul atunci”.

În realitate, așa ceva nu s-a întâmplat! Fetița nu a fost dusă imediat la control, la Institutul de Medicină Legală (IML), și nu avea asemenea lovituri. Dar familia Șărămăt, stimulată de Gâdea, continuă să rostogolească această minciună.

Autodenunț: a sfidat legea și decizia instanței, a terorizat fetița

Mariana Șărămăt, cea decăzută recent din calitatea de asistentă maternală, s-a și dat de gol în emisiunea lui Gâdea. Două afirmații ale sale sunt adevărate autodenunțuri.

  1. Recunoaște că și în ultimul ceas a speriat-o pe fetiță cu bau-baul părinților adoptivi, încercând să împiedice preluarea micuței de către singurii ei părinți legali: „Eu țineam fetița în brațe și îi spuneam: «Nu te las să pleci. Nu te lasă mami să pleci», ca s-o liniștesc”.
  2. Recunoaște că a sporit dramatismul scenei în care fetița a fost preluată de reprezentanții statului pentru a fi dată părinților adoptivi: „Nici n-am putut să fac nimic. Doar ce strigam că «Omorâți-o! Omorâți-o! Omorârăți un copil»”. În loc s-o liniștească pe fetiță, s-o ajute să treacă mai ușor la părinții ei legali, asistenta maternală o speria cu cuvinte grele, înspăimântătoare.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Antena 3 încearcă să preseze justiția în „cazul Sorina”. Minciuni sfruntate, diversiuni ordinare în emisiunea lui Gâdea

Cazul Sorina. Abuz incredibil al „SS-Gestapo”, girat de procurorul general Bogdan Licu!

IPOCRITUL. Bogdan Licu se leapădă voalat de „SS-Gestapo”, dar girează acest monstru anti-justiţie în cazul Sorina

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

* Imagine duioasă: Sorina și noua ei verișoară

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Mafia PSD a transformat Tarom într-o bombă zburătoare. Compania a fost jefuită sălbatic și cangrenată de nepotisme

Tupeul oamenilor lui Meleşcanu: dau vina pe „agitatorii” din Diaspora pentru haosul de la vot!

GRECO prezintă planul PSD-ALDE de capturare a justiției: Secția Specială + izolarea Președintelui + ordonanțe de urgență + pensionarea magistraților + polițiști de la Carmen Dan

GRECO descrie Secția Specială a Adinei Florea ca pe o structură de tip mafiot. Somație: desființați SS-Gestapo!

Aici puteți citi integral cele două rapoarte GRECO despre România

Savonea, ce faceţi acum cu „SS-Gestapo”?

PSD răspunde Raportului GRECO prin degetele mijlocii ale lui „Ciordache – Altă Întrebare”

Simona Halep, pentru a doua oară în semifinale la Wimbledon! A 7-a semifinală de Grand Slam din carieră

PLUS nu vrea fuziune, USR cere paritate 2 la 1. Ce puncte delicate apar în negocierile privind listele comune la alegerile parlamentare

Penalul Tăriceanu, un nou atac la Kovesi – „mărul otrăvit”. Ca procuror european va avea „rol principal” să blocheze accesul României la fondurile UE!

De ce-a intrat Udrea în ţară pe la Giurgiu, la 6 dimineaţa?! „Vreau să îmi cresc copilul acasă”

Cristoiu îl bagă pe Băsescu în afacerea întoarcerii Elenei Udrea. Vorbeşte de „un efort planetar” de a fi eliberată

Șeful de cabinet al lui Tăriceanu e încolțit de DNA pentru șpaga de 800.000 $ a „jupânului”

Din cauza „furajaţilor” ca el plătim facturi tot mai scumpe! Cazul Neacşu-ANRE sau cum să iei 10.000 de euro pe lună fără să ai vreo legătură cu meseria

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

Şeful uzinelor Ford s-a săturat de minciunile PSD privind autostrada Piteşti-Craiova

PSD l-a umplut de bani pe Marius Pieleanu. Cum şi-a mărit averea „sociologul naţional” pe seama sondajelor scandaloase

2 COMENTARII

  1. Daca povestea cu infierea pt interesul de organe prelevate nu ar exista in familia americana ar mai continua realizarea adoptiei sorinei de catre aceasta onorabila familie?!

  2. Da, o adevarata mizerie, care de departe intrece orice ticalosie facuta pana acum! Oare ce merita toti nemernicii astia de la aceasta tara? Oare ce rasplata sa le dam noi pentru cum mutileaza ei aceasta tara? Voiculescule, licule, florea, savonea, ghita, draknea, mazare, udrea, stan, deliorga, dornene, varga, enache, taricene, gadeo, ghita, dancilo, ce sa va dam noi voua, nenorocitilor, pentru cum distrugeti voi tara asta si oamenii ei?? Nuuuu, pedeapsa va fi grea, nici n-am suficienta imaginatie ca sa pot spune ce, dar sunt convinsa ca va fi groaznica, LEPADATURILOR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here