miercuri, mai 29, 2024
AcasăNewsImagine duioasă: Sorina și noua ei verișoară

Imagine duioasă: Sorina și noua ei verișoară

-

În timp ce soții Ramona și Gabriel Săcărin luptă cu stafiile statului român, abuzați de procurorul general interimar (Bogdan Licu) și hărțuiți de SS-Gestapo (Adina Florea, Mihaela Iorga Moraru), Sorina Săcărin se adaptează, în liniște, cu noua ei familie. Cu singura ei familie!

În familia Șărămăt din Baia de Aramă, Sorina nu se numea Șărămăt, ci Lucan, după numele mamei sale naturale, care a abandonat-o într-o casă de copii. Pentru că Sorina n-a fost adoptată de familia Șărămăt, n-a avut o mamă și un tată, ci doar a fost îngrijită de o asistentă maternală, plătit de stat pentru a face acest serviciu.

Sorina Săcărin – căci așa se numește din 23 aprilie, când adopția a fost finalizată – e ținută de părinții săi adoptivi departe de bătăliile aprige ale acestor zile, pentru a nu-i induce un stres suplimentar. Copila stă mai mult la rudele soților Săcărin, care au grijă de ea în multele ore când „americanii” Ramona și Gabriel aleargă de colo-colo, se zbat cu avocații pentru a ieși din labirintul infernal în care i-a băgat odiosul stat român.

- Advertisement -
Sorina și verișoara

Soții Săcărin au de rezolvat, în instanță, ridicarea interdicției de a o scoate din țară pe fetița lor adoptivă. Au de luptat cu tentativa procurorului general de a anula adopția. Au de recuperat pașaportul micuței, pe care l-a blocat Secția Specială a sinistrei Adina Florea – SS-Gestapo.

Au de dat multe bătălii soții Săcărin în aceste zile și săptămâni, iar timpul nu curge în favoarea lor, pentru că trebuie să se întoargă la job-urile lor, la New York. Pagubele ce le sunt provocate de nemernicii din aparatul de stat sau din justiția politizată (Licu, Florea, Iorga Moraru) trebuie recuperate, iar asta presupune noi bătălii în justiție (în cea, sperăm, nepolitizată).

Când au timp, Ramona și Gabriel Săcărin stau cu Sorina, vorbesc mult cu ea, o alintă, o încurajează, încercând s-o ajute să-și depășească spaimele. În special spaimele induse, de-a lungul timpului, de asistenta maternală căreia ea, copil inocent, îi spunea „mami”. Cea mai grea încercare e aceea de a o convinge pe Sorina că nu vrea nimeni să-i ia organele, așa cum a fost speriată intens în ultimele luni.

- Advertisement -

În restul zilei, de Sorina au grijă bunicii ei, unchii și mătușile, verișorii. Ea stă mai ales la țară, unde e liniște și are parte de multă libertate, dar și de atenția noilor ei rude.

Într-una din fotografiile făcute în aceste zile, Sorina Săcărin o ține în brațe pe o verișoară a ei, care abia a împlinit un an și pe care tocmai a cunoscut-o.

Donați AICI pentru susținerea proiectului ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

* Camelia Bogdan: „Dan Voiculescu a dirijat banii Securității fără ca autoritățile române să-l deranjeze”

Şeful uzinelor Ford s-a săturat de minciunile PSD privind autostrada Piteşti-Craiova

Cei 7 magnifici de la CSM. Gruparea reformiştilor blochează a treia oară gaşca Savonea-Florea, care ţine cu dinţii de SS-Gestapo

PSD l-a umplut de bani pe Marius Pieleanu. Cum şi-a mărit averea „sociologul naţional” pe seama sondajelor scandaloase

Dăncilă, ce profitoare! Şi-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi. Meritul beizadelei? Mama-i şefă la PSD!

*Dăncilă – „un produs de slabă calitate, aproape un rebut”

Asfalt turnat direct pe pământ pe „moşia” clanului Manda-Olguţa. Sursa: „Programul Naţional Dragnea Liviu”, din banii noştri

Victor Rebengiuc, la protestul actorilor: „Au făcut doi golani un program de guvernare, pe sistem Caritas, și falimentul e aici”

Blestemul lui Codrin Ștefănescu către PSD-iști: „Lașilor, m-ați trădat! Mi-ați arătat fața oribilă a ceea ce urmează să devenim curând”

Cântărețul Marcel Pavel către baronul Oprișan: „Frate drag, știu că ești un om de onoare. Respect!”

Alungat de la Congresul PSD, baronul Oprișan se răzbună pe Europa. „Numai Papa de la Roma nu ne-a făcut corupți!”

VIDEO. „Filme horror” la Congresul PSD: atacați de „forțele iadului”, luptă cu „monștrii răi” care „îi mănâncă pe oameni”

Ion Iliescu poate fi fericit: PSD are președinte executiv plătit de ruși. Escală misterioasă la Moscova

Primul sondaj IMAS după alegeri: PNL crește la 27,5%, USR-PLUS la 25,2%, PSD scade la 18,9%!

Chirieac vinde statului „știri pozitive” cu 2.500 € bucata. Un nou șmen de 15.000 € de la Drumuri, cu trei zile înainte de alegeri

Ciuvică a descoperit „mâna criminală” care a fraudat alegerile și a băgat ALDE sub 5%

„Dragnea conduce PSD din pușcărie. Fantoma lui e acolo, încă trage sfori. A lăsat testament: «Dăncilă în locul meu!»”

Șeful de cabinet al lui Tăriceanu e încolțit de DNA pentru șpaga de 800.000 $ a „jupânului”

VIDEO. Renate Weber (ALDE) spune că 1,5 milioane de votanți, cei de pe listele suplimentare, de fapt nici n-au existat!

„Când s-a dat sentința la Dragnea, toată lumea a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial”

Dosarele grele abia acum vin peste Dragnea! Pe lângă ele, cel care i-a adus închisoarea a fost mizilic

Șocul unei românce din Italia: „Am fost acasă să-mi îngrop tatăl. M-am îngrozit câtă șpagă mi s-a cerut”

- Advertisement -

2 COMENTARII

    • Pentru că familia Șărămăt a refuzat două luni să predea copila. Au fost 6 tentative eșuate, din cauza atmosferei pe care a făcut-o familia asistentei maternale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -