Cazul Sorina. Abuz incredibil al „SS-Gestapo”, girat de procurorul general Bogdan Licu!

2
1203

Bogdan Licu, procurorul general al României, a blocat plecarea din ţară a familiei Săcărin şi a cerut anularea sentinţei de adopţie doar pentru că aşa a vrut „SS-Gestapo”. Secţia înfiinţată de clanurile mafiote din politică pentru a distruge justiţia din interior i-a făcut dosar familiei adoptive după modelul „Kovesi”, adică a inventat acuzaţii pentru a complica viaţa unor oameni normali, care respectă legea şi regulile.

Bogdan Licu

Pe baza acestui dosar fabricat de SS-Gestapo (secţie contestată de toată Europa şi de magistraţii cinstiţi din România), Bogdan Licu (alăturat) a atacat familia Săcărin şi i-a încălcat drepturile legale. Părinţii Sorinei au făcut plângere penală împotriva lui Bogdan Licu şi au cerut despăgubiri din cauza faptului că nu pot părăsi România urmare a cumetriei dintre procurorul general şi SS-Gestapo.

Iar acum familia Sorinei dezvăluie un caz incredibil: o procuroare de la secţia Adinei Florea (pe care grupările din justiţie aliate clanurilor de penali o vor la şefia SS-Gestapo), Mihaela Iorga Moraru, i-ar fi cerut mamei adoptive să ofere date compromiţătoare despre anumiţi judecători! În schimbul acestora probabil, ancheta SS-Gestapo în cazul Sorinei ar fi putut s-o lase mai moale, sugerează avocata familiei Săcărin:

„Doamna procuror Mihaela Iorga Moraru, inclusiv în audierea pe care a făcut-o Ramonei Săcărin, a făcut presiuni asupra acesteia să-i dea date despre judecători. Deci, așa cum se făcea pe vremuri la DNA și toată lumea a condamnat aceste acțiuni abuzive ale procurorilor, că de-aia s-a făcut secția asta pentru procurori abuzivi, doamna procuror Iorga Moraru, cu o tehnică demnă de case mai bune – că doamna Săcărin nu era aici inculpat, era doar martor -, dar a făcut presiuni asupra ei să declare ceva împotriva judecătorilor. Le putem proba. O să vă arăt și aceste înscrisuri ulterior. Solicită să fie audiat și domnul Săcărin, undeva pe la 9 seara, așa… Adică erau ei niște infractori periculoși, care trebuiau cercetați de secția asta specială. SIIJ are 2.000 de dosare cu magistrați, dar toate (resursele) se mobilizează pentru cercetarea acestui caz extraordinar”.

Kovesi a „mirosit-o” pe procuroarea incriminată de familia Sorinei

Procuroarea Mihaiela Iorga Moraru, „recuperată” de SS-Gestapo

În 5 iulie 2017, Laura Codruța Kovesi a semnat un ordin prin care Mihaela Iorga Moraru, procuroarea acuzată de familia adoptivă a Sorinei, a fost revocată din funcţia de procuror DNA, decizia fiind avizată favorabil de către CSM.

În 8 februarie 2018, DNA anunţa că Mihaela Moraru Iorga a fost trimisă în judecată pentru favorizarea făptuitorului şi fals intelectual în formă continuată (patru acte materiale). Mihaela Moraru Iorga era acuzată că a desfăşurat activităţi de anchetă în afara cadrului legal, în paralel cu urmărirea penală derulată de procurorii DIICOT într-un dosar care îl viza pe omul de afaceri Florian Walter.
„Concret, procurorul Moraru Iorga Mihaela a purtat cu inculpatul, la vremea respectivă urmărit internaţional, mai multe discuţii informale în cadrul cărora, printre altele, i-a transmis acestuia ‘să aibă un pic de răbdare că lucrurile nu se rezolvă peste noapte’. Acelaşi gen de discuţii au fost purtate şi cu intermediari ai aceleiaşi persoane, în biroul său din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru a stabili modalitatea în care poate fi ajutată”, susţineau procurorii.
Pe 18 iunie 2018, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a constatat nulitatea rechizitoriului prin care Mihaela Moraru Iorga a fost trimisă în judecată, cauza fiind restituită la DNA Ploieşti. Între timp, procuroarea a fost „recuperată” de secţia Adinei Florea, SS-Gestapo.

De ce îi menajează Parchetul pe abuzatorii familiei adoptive?

„Cazul Sorina” se developează tot mai clar ca o escrocherie pusă la cale de familia Șărămăt din Baia de Aramă. Soții Mariana și Vasile Șărămăt au încercat manevre dubioase, ca să împiedice adopția micuței Sorina Lucan (8 ani) și să-și maximizeze profitul pe seama ei.

Cu toate acestea, Parchetul General acţionează exact pe dos, împotriva familiei abuzate şi protector cu cei care au avut-o în grijă pe fetiţă. Niciun procuror nu a mişcat un deget până acum împotriva soţilor Şărămăt, în ciuda dovezile flagrante.

Dezvăluiri incredibile au fost făcute de Gabriel Săcărin din New York, tatăl adoptiv al Sorinei. Acesta a spus joi trecută, la Digi 24, că familia Șărămăt nu a ales întâmplător un copil de etnie romă, pentru a-l lua în asistență maternală. Explicația: fiind de etnie româ, „n-o să-l vrea nimeni”, deci Mariana Șărămăt va avea asigurat salariul de asistentă maternală pe termen lung, fără a fi nevoită s-o ia de la zero cu alți copii de sub trei ani.

Mai gravă este o altă dezvăluire: la două luni după începerea procedurii de adopție internațională către familia Săcărin din New York, familia Șărămăt din Baia de Aramă a încercat să obțină pentru Sorina un certificat de handicap. Au urmărit „să împuște doi iepuri”, crede Gabriel Săcărin: „sperie familia de adoptatori, că copilul are handicap, și «rămâne și la mine și iau bani mai mulți de la stat, că îngrijesc un copil cu handicap»”.

CITIŢI ŞI:

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

ȘOCANT! Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Licu şi Adina Florea, scoateţi banii! Părinţii adoptivi ai Sorinei cer daune în instanţă pentru că au fost blocaţi în România de ancheta SS-Gestapo, luată în serios de procurorul general

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Cazul Sorina. Propaganda rusă o laudă pe judecătoarea Dana Gârbovan şi îl atacă pe Cristi Danileţ

Părinţii Sorinei anunţă ambasada SUA după ce procurorul general s-a întors împotriva lor şi a trecut de partea celor care le-au abuzat fetiţa adoptată legal

Procurorul general Licu intră în jocul populist şi trece de partea abuzatorilor Sorinei. Şantajat pentru plagiat?

Sorina şi linşajul presei iresponsabile. Un articol despre manipularea mediatică ordinară şi impotenţa statului de a aplica legea

„Sorina, noi vom lupta, traficanţii nu te ia”. Tăriceanu, Dăncilă, Firea&co. se „lipesc” de scandalul fetiţei adoptate pentru a poza în victime ale justiţiei

„Când am văzut că Sorina e de etnie romă, am zis: «Doamne, ce noroc are acest copil pentru că va ajunge la New York, unde culoarea nu contează»”

Primele imagini cu Sorina şi familia adoptivă din SUA. „Fetiţa este bine, am avut mereu un psiholog alături. Încercăm să trecem împreună peste acest moment greu”

Chirieac vinde statului „știri pozitive” cu 2.500 € bucata. Un nou șmen de 15.000 € de la Drumuri, cu trei zile înainte de alegeri

Ciuvică a descoperit „mâna criminală” care a fraudat alegerile și a băgat ALDE sub 5%

Fake-news ordinar al Olguței Vasilescu. Asociere tembelă între Băsescu, Blaga, Clotilde, Pâslaru și doi tatuați

Șeful de cabinet al lui Tăriceanu e încolțit de DNA pentru șpaga de 800.000 $ a „jupânului”

VIDEO. Renate Weber (ALDE) spune că 1,5 milioane de votanți, cei de pe listele suplimentare, de fapt nici n-au existat!

„Când s-a dat sentința la Dragnea, toată lumea a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial”

Dosarele grele abia acum vin peste Dragnea! Pe lângă ele, cel care i-a adus închisoarea a fost mizilic

Furie la Antena 3: PNL, USR și PMP nu i-au dat niciun leu în campanie, iar PSD și ALDE au plătit mai mult la RTV!

Șocul unei românce din Italia: „Am fost acasă să-mi îngrop tatăl. M-am îngrozit câtă șpagă mi s-a cerut”

2 COMENTARII

  1. Niste monstri ordinari toti, plus latrinele de kkt! Distrug viitorul unui copil si singura familie pe care ar putea s-o aiba! Javrelor ss, santajabilul de licu, saramatii aia ordinari!

  2. Ma mir ca lumea nu vorbeste DACA JUDECATA PE BAZA PROBELOR LA DOSAR E CORECTA SAU NU, SAU DACA ACEL DOSAR AR CONTINE PROBE FALSE.
    Ca judecatorii ar face sex in grup cu procurorii si avocatii, e alta poveste.
    Alta poveste ar fi si eventualele incercari de influentare a justitiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here