marți, iunie 25, 2024
Acasă News De ce-a intrat Udrea în ţară pe la Giurgiu, la 6 dimineaţa?!...

De ce-a intrat Udrea în ţară pe la Giurgiu, la 6 dimineaţa?! „Vreau să îmi cresc copilul acasă”

4
3746

Elena Udrea confirmă că s-a întors în România și spune că a renunțat la statutul de refugiat în Costa Rica.

Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pentru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și închiderea procedurii de extrădare”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Ea a spus din nou că procesul „Gala Bute”, în care a fost inițial condamnată, a fost „o execuție” și că a plecat în Costa Rica pentru că „a vrut să nască în siguranță”.

Nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce. Vreau să îmi cresc copilul acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi”, a scris Elena Udrea.

Ea a precizat că a intrat în țară prin Vama Giurgiu, la 06.00 dimineața.

Am ales o variantă mai rapidă decât să aștept o cursă de azi, spre Otopeni. Nicio altă speculație nu își are rostul”, şi-a justificat Udrea intrarea „pe şest” în ţară, la o oră atât de matinală şi pe la un punct de frontieră la care nu se aştepta nimeni s-o vadă.

Demontarea discursului Elenei Udrea

În ciuda declaraţiei sale, e clar că a ales această modalitate pentru a scăpa de posibilul desant al camerelor de luat vederi, preferând din câte se pare să nu facă prea mult zgomot la venirea în ţară.

Totul pare foarte bine calculat de Elena Udrea şi de cei care au „lucrat” alături de ea la acest plan al revenirii sale în ţară, după toată aventura cu arestarea din România, fuga spre Costa Rica, deciziile „servite” ale CCR şi întoarcerea dis-de-dimineaţă, la Giurgiu. Cercul se închide lin, fără mare tam-tam, peste vară când lumea e în vacanţă.

Fostul ministru a ajuns în Costa Rica la începutul anului 2018.

Elena Udrea a fost arestată, în octombrie 2018, odată cu Alina Bica în Costa Rica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României, după condamnarea în dosarul Gala Bute, însă cele două au fost eliberate în preajma Crăciunului, după decizia Curții Constituționale, care a declarat ilegale completurile de 5 judecători de la Înalta Curte, desfiinţând practic sentinţele de condamnare.

Din câte știu eu, nu mai are niciun alt dosar aflat în faza de urmărire penală, ci există doar cele trei dosare cunoscute deja, unul la Inalta Curte – suspendat, unul la Curtea de Apel în cursul judecății fondului și altul care tocmai a fost trimis de parchet – dosar mai vechi care a fost restituit către DNA, iar acum DNA a revenit cu o nouă trimitere în judecată și este în cameră preliminară la Curtea de Apel București”, a declarat Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea.

A fost văzută în Frankfurt

Udrea ar fi plecat ieri din insula exotică cu un avion, care a dus-o la Frankfurt. Imagini cu ea au fost trimise Digi 24 de un telespectator. Acesta le-a spus jurnaliştilor spus că a călătorit în aceeaşi aeronavă cu Elena Udrea.

Elena Udrea a fost surprinsă în aeroport aseară, alături de mama şi de fiica sa. Cele trei s-au urcat într-un avion, la clasa economic şi au aterizat pe aeroportul din Frankfurt. Nu se ştie încă destinaţia finală a acestora.

Liberă după decizia CCR cu completurile de 3

Elena Udrea a părăsit România la începutul anului trecut. A depus și o solicitare pentru obţinerea azilului, iar în iunie 2018 a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

În luna octombrie 2018 a fost reținută de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica, și apoi arestată. A fost eliberată în decembrie.

Potrivit ultimei decizii a Curții Constituționale, completurile de 3 judecători de la instanța supremă sunt nelegale. Condamnarea definitivă a Elenei Udrea a fost deja anulată ca urmare a deciziei CCR din noiembrie anul trecut care a constatat compunerea nelegală a completurilor de 5 judecători.

Acum, ea beneficiază şi de a doua decizie CCR.

Donați AICI pentru susținerea proiectului ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

Udrea se plimbă cu „agenţia de voiaj CCR”. A plecat din Costa Rica şi a fost surprinsă în avion. Deciziile Curţii Constituţionale i-au permis să călătorească

Halep, în sferturi la Wimbledon după ce-a învins-o pe puştoaica-minune a Americii

Din cauza „furajaţilor” ca el plătim facturi tot mai scumpe! Cazul Neacşu-ANRE sau cum să iei 10.000 de euro pe lună fără să ai vreo legătură cu meseria

Cazul Sorina. Abuz incredibil al „SS-Gestapo”, girat de procurorul general Bogdan Licu!

IPOCRITUL. Bogdan Licu se leapădă voalat de „SS-Gestapo”, dar girează acest monstru anti-justiţie în cazul Sorina

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

Ioana Ene Dogioiu: Sorina, abuzată de „SS”

* Imagine duioasă: Sorina și noua ei verișoară

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Camelia Bogdan: „Dan Voiculescu a dirijat banii Securității fără ca autoritățile române să-l deranjeze”

Şeful uzinelor Ford s-a săturat de minciunile PSD privind autostrada Piteşti-Craiova

Cei 7 magnifici de la CSM. Gruparea reformiştilor blochează a treia oară gaşca Savonea-Florea, care ţine cu dinţii de SS-Gestapo

PSD l-a umplut de bani pe Marius Pieleanu. Cum şi-a mărit averea „sociologul naţional” pe seama sondajelor scandaloase

Dăncilă, ce profitoare! Şi-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi. Meritul beizadelei? Mama-i şefă la PSD!

*Dăncilă – „un produs de slabă calitate, aproape un rebut”

Asfalt turnat direct pe pământ pe „moşia” clanului Manda-Olguţa. Sursa: „Programul Naţional Dragnea Liviu”, din banii noştri

Victor Rebengiuc, la protestul actorilor: „Au făcut doi golani un program de guvernare, pe sistem Caritas, și falimentul e aici”

Blestemul lui Codrin Ștefănescu către PSD-iști: „Lașilor, m-ați trădat! Mi-ați arătat fața oribilă a ceea ce urmează să devenim curând”

4 COMENTARII

 1. Dacă acest guvern PSD total incompetent, care ne mănâncă ficații in fiecare zi mai sta la guvernare , va fi extrem de dificil pentru viitoarea guvernare sa remonteze toate derapajele și cel n-ai important minciunile pe dare le tot flutura de genul von face , ne angajam sa rezolvam și alte asemenea nerozii.
  Sunt indivizi care nu au lucrat o zi intr-i economie reala, habar nu au cu ce se mănâncă economia, sunt atâtea întreprinderi de stat falimentare din zona mineritului care ne mănâncă miliarde de lei, pensiile speciale sunt un “ mizilic “ pe lângă găurile la buget. Mai venea și deșteaptă aia de Lia Olguța Vadilescu , absolventa de facultate de litere și be arunca prafuri ca găurile nu sunt la stat ci in mediul privat! Ce vorbești cucoana? De unde atâta expertiza la Dumneata care nu ai lucrat o zi in privat și vii sa be dai lecții! NU!!! Găurile sunt la întreprinderile falimentare care mănâncă multe miliarde de lei și care pun in pericol bugetul statului!!! Dar nu va pasa ca sunt ale statului și trebuie ținute in brațe? De ce ??? Doar pentru interesul electoral al aPsd-ului cu niște ciozvârte aruncate peste gard la amărâții de romani ?
  Plecați, ca ne-am lămurit de profesionismul de doi bani pe care tot ni-l aruncați in spațiul public!!!!

 2. Titlu
  … că doar este foileton
  Și pute-a alt dosar beton
  :
  udrea s-a-ntors
  că-n Costa Rica milioanele a stors
  Și uite-așa, pân să zici hopa
  … O cruce s-apuce face popa
  La fereastră sări țoapa
  Că să își atare doapa.

  A uitat să zică de-aia geamană…
  De la geam se-ndeasă și și-o scarmănă???
  ___________________________________

  No!

  Ca să vezi… Și-a pus și șortu‘
  Adică… Tot n-a schimbat portu‘
  … Numai pe Costa Rica
  Și-o face pe mămica!

  Ce soartă tristă să te fete la mama dracului
  O despuiată prin revistă fugind c-a dat de fundu‘ sacului
  … Și să te târe la ferestre că vrea ceva să mai ateste
  Ca proștii să mai treacă peste cum e făcută de poveste!

  Cine i-a dat asigurări că nu iese cu-ncarcerare
  … De-o dă-n tupeu cu disperare
  lelița picată ca mucii-n lapte
  Ce-a șters-o… c-are conștiință… să fete, să uite despre fapte!?

  A dracului de românească NOAPTE!

  https://oamenicasobolani.wordpress.com/

  Ce-i mai miroase a ciolan!
  … Cred că l-a lins de-a făcut bale
  În Costa Rica ca golan
  De și-a făcut „acasă” cale.

  Și iar dă semne din bulan
  … Că rezidează în Bucale
  Sfidând românimea la pulan
  De-o văd la prezidențiale.

  … Sau, ați uitat „de ce-i făcută“
  Cum „multe știe”, da-i tăcută…?

  O fi venit să lămurească
  Sau, ca mereu, să vă vrăjească?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.