VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

9
4731
Păzea, urlă Sorina Matei!

Într-o săptămână de „caz Sorina Lucan”, vidanjele TV au produs emisiuni abominabile. Ca de obicei, campionii diversiunilor au fost televiziunile Mafiei PSD-ALDE, Antena 3 și RTV, susținute ca de obicei de TVR-ul Doinei Gradea.

A punctat însă și B1 TV, cu câteva emisiuni înfiorătoare. Cea mai scârboasă a fost opera unei isterice: Sorina Matei. O vuvuzea a penalilor din politică și din mass-media, care țipă tot timpul, de parcă a mușcat-o o viperă de fund. Iar ideile vehiculate de maimuța urlătoare sunt o bună recomandare pentru balamuc.

Sorina Matei a lansat, a tolerat și chiar a încurajat acuzații înfiorătoare, pentru care într-un eventual proces ar fi obligată să plătească daune consistente. De exemplu, a marșat periculos pe pista traficanților de organe care s-ar ascunde în soții Săcărin din New York. Așa vceva nu poate rămâne nepedepsit!

Aceeași Sorina Matei a pus întrebări insinuante, de genul celei adresate avocatului familiei Șărămăt din Baia de Aramă: „Domnul Dumitrică, câți copii mai are familia din Statele Unite? Și cine este această familie din Statele Unite? Adică eu mă gândesc ca om: dacă am niște copii, de ce aș mai înfia un copil?!”

Cum „de ce”? Ca să-i iau un rinichi și să-l dau fetiței mele naturale, insinuează coropișnița-de-presă.

„Procurorul Pește-Prăjit”

Momentul când procurorul Maria Pițurcă o ia cu forța pe Sorina din casa familiei Șărămăt

Doi oameni responsabili, dotați cu caracter, au făcut-o de râs pe neghioabă în propria-i emisiune. Cei doi, Radu Carp (profesor universitar, fruntaș PNL) și Cristian Seidler (deputat USR), au avut intervenții logice, raționale, de bun-simț.

O scârboșenie lansată de Sorina Matei, și pe care au combătut-o energic Radu Carp și Cristian Seidler, este acuzația adusă procuroarei Maria Pițurcă de la Craiova că ar fi „doamna procuror Pește-Prăjit”, „procuroare #Rezist” sau „din gașca #Rezist”.

Așadar, magistratul care a extras-o pe Sorina de la familia Șărămăt, pentru a pune capăt unui abuz grosolan (sechestrare ilegală a unei minore asupra căreia nu avea niciun drept), este „judecat” necruțător pentru că a protestat împotriva maltratării legilor justiției.

Zgomoteca infernală numită Sorina Matei, produs al școlii de propagandă Dan Voiculescu (cu un stagiu de perfecționare la RTV-ul lui Sebastian Ghiță), a scos din mațele sale puturoase o expresie care ar descalifica și o râmă: „gașca #Rezist”. Atât o duce intestinul gros ce-i ține loc de cap!

Dialog halucinant: Sorina Matei – Radu Carp – Cristian Seidler

Sorina Matei: Doamna procuror Pește-Prăjit… cum o cheamă… Pițurcă… de la #Rezist – Procuratura României…

Cristian Seidler: Asta trebuie să spuneți de fiecare dată, că e de la #Rezist.

Sorina Matei: Da, da, da, da, pentru că… Da, da, da, da!

Radu Carp: Și de aici rezultă că americanii fac trafic de organe. Nu vă supărați, chiar deraiem cu totul!

Sorina Matei: Am spus că procuroarea e de la #Rezist. E pe listele de protest la CCR.

Radu Carp: Și ce legătură are cu aplicarea legii?!

Sorina Matei: Am niște imagini cu un procuror care târăște un copil pe jos.

Cristian Seidler: Și ce legătură are asta cu protestul dânsei față de modificarea legilor justiției?

Radu Carp: N-au voie să protesteze? Ce dacă e #Rezist sau Nerezist?

Cristian Seidler: Ce legătură are…?

Radu Carp: Procurorii din România au voie să protesteze? De ce îi spuneți tot timpul „de la #Rezist”?

Sorina Matei: Pentru că este din gașca #Rezist!

Radu Carp: Și ce legătură are cu cazul respectiv? Introduceți ideea că, de fapt, cei care sunt cu mișcarea #Rezist fac ceva ilegal.

Sorina Matei: Da, pentru că ăștia sunt… generațiile Procuraturii române…

Radu Carp: … la adresa unor oameni care au protestat decent.

Dialogul cel mai încins: între minutele 9:50 și 13.40

Vânătorii de rinichi

În emisiunea Sorinei Matei au fost lansate și alte minciuni oribile, pentru care autorii lor ar trebui dați în judecată de familia Săcărin.

Printre aceștia: avocații Victor Dumitrică și Cristian Durgheu, care au insinuat că Ramona și Gabriel Săcărin ar fi traficanți de minori și/sau de organe! Cei doi au rostogolit, în mod ticălos, zvonul că fetița naturală a soților Săcărin ar avea „probleme grave de sănătate, la un rinichi”, iar Sorina ar avea „o compatibilitate perfectă cu ea”. Prin urmare, familia Săcărin ar vrea s-o ducă pe Sorina la New York pentru a-i lua un rinichi și a-l da fiicei naturale.

CITIŢI ŞI:

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

ȘOCANT! Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Licu şi Adina Florea, scoateţi banii! Părinţii adoptivi ai Sorinei cer daune în instanţă pentru că au fost blocaţi în România de ancheta SS-Gestapo, luată în serios de procurorul general

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Cazul Sorina. Propaganda rusă o laudă pe judecătoarea Dana Gârbovan şi îl atacă pe Cristi Danileţ

Părinţii Sorinei anunţă ambasada SUA după ce procurorul general s-a întors împotriva lor şi a trecut de partea celor care le-au abuzat fetiţa adoptată legal

Procurorul general Licu intră în jocul populist şi trece de partea abuzatorilor Sorinei. Şantajat pentru plagiat?

Sorina şi linşajul presei iresponsabile. Un articol despre manipularea mediatică ordinară şi impotenţa statului de a aplica legea

„Sorina, noi vom lupta, traficanţii nu te ia”. Tăriceanu, Dăncilă, Firea&co. se „lipesc” de scandalul fetiţei adoptate pentru a poza în victime ale justiţiei

„Când am văzut că Sorina e de etnie romă, am zis: «Doamne, ce noroc are acest copil pentru că va ajunge la New York, unde culoarea nu contează»”

Primele imagini cu Sorina şi familia adoptivă din SUA. „Fetiţa este bine, am avut mereu un psiholog alături. Încercăm să trecem împreună peste acest moment greu”

* Chirieac vinde statului „știri pozitive” cu 2.500 € bucata. Un nou șmen de 15.000 € de la Drumuri, cu trei zile înainte de alegeri

Ciuvică a descoperit „mâna criminală” care a fraudat alegerile și a băgat ALDE sub 5%

Filiera roşie continuă atacul cu Dragnea în puşcărie. Tucă, scos de la naftalină de mogulul Adrian Sârbu, judecat pentru evaziune fiscală

Europa s-a săturat de sabotorii Justiţiei. Cel mai dur raport al GRECO atacă „SS-Gestapo”, secţia inventată pentru protejarea mafiei politice

Cei 7 PSD-iști care o protejează pe directoarea Cap-de-Porc. Printre ei: Tușa, Bacabașa, Pleșoianu. Din cauza lor, Parlamentul nu a putut afla de ce TVR i-a făcut campanie nerușinată lui Dragnea la „Viața Satului”

Șeful de cabinet al lui Tăriceanu e încolțit de DNA pentru șpaga de 800.000 $ a „jupânului”

PSD Dâmbovița, o afacere de „famiglie”. Clanul Plumb: mama președinte, fiul „vice”. „Mamițica îi construiește lui Goe un viitor”

VIDEO. Renate Weber (ALDE) spune că 1,5 milioane de votanți, cei de pe listele suplimentare, de fapt nici n-au existat!

„Când s-a dat sentința la Dragnea, toată lumea a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial”

Dosarele grele abia acum vin peste Dragnea! Pe lângă ele, cel care i-a adus închisoarea a fost mizilic

Furie la Antena 3: PNL, USR și PMP nu i-au dat niciun leu în campanie, iar PSD și ALDE au plătit mai mult la RTV!

Șocul unei românce din Italia: „Am fost acasă să-mi îngrop tatăl. M-am îngrozit câtă șpagă mi s-a cerut”

9 COMENTARII

 1. Niste javre toti : durgheu de care te-apuca greata cand il vezi, aceasta goarna scarboasa sorina matei, la fel, si-acel avocat dumitrica. Ia sa vedem cator elemente din societatea romanesca, prin manevrele imputite ale latrailor astia, face rau aceasta situatie nefericita : justitiei, familiei Sacarin, copilului, adoptiilor, #rezist si presedintelui Iohannis, pentru ca reactiveaza mizeriile aruncate de latrine in campania prezidentiale din 2014. Trebuie psd-alde 4%, asta trebuie!

  • Nu s-a facut asemenea scandal nici cand in orfelinate sau scoli au fost violate minore, nici cu prilejul unor cazuri certe de sclavie, nici in alte abominabile cu minori abuzati. Dar toate televiziunile infractorilor s-au inflamat extrem de mult, „oameni de bine” au organizat mitinguri, procurorul general s-a sesizat, premierul, presedintele senatului etc, etc… avand drept singur argument lipsa de tact in preluarea minorei.
   Nu a fost sclavie, viol, a fost lipsa de tact, restul – inventii sau suspiciuni nerezonabile, pe care cei specializati trebuie sa le verifice. E clara disproportia, e clar ca nu s-au sfiit sa bulverseze biata copila ca sa dea lovituri politice.
   Desi inca nu au aratat-o, dar spera sa fie preambulul unui scandal, cred ca cel vizat in principal este Iohannis.
   Veorica vrea sa ajunga la Cotroceni.

 2. Daca in locul violentei procuroare#rezist ar fi fost Adina Florea iar familia Sacarin pe langa cetatenia romana ar fi avut-o pe cea ruseasca in loc de cea americana Carp si Seidler si vuvuzele din partea cealalta a presei ar fi facut un scandal mai mare ca Sorina Matei. Talibani cu optiuni diferite in tabere diferite, dar tot talibani! In timpul asta 400 de copii au disparut in Romania fara urma in 2018 iar justitia i-a lasat liberi pe toti traficantii din dosarul Tandarei, dosar in care au disparut peste 40 de copii fara urma! Si cu toate acestea nebuna e Sorina Matei ca indrazneste sa spuna in spatiul public ca romanii in general si copiii in special sunt traficati si pentru organe pe langa exploatarea prin munca la negru si exploatarea sexuala !

 3. Sincere FELICITARI pt.articol, Grigore Cartianu. Cata dreptate ai cu vuvuzeaua de Sorina Matei. Desi, urmarim B1TV, cand are emisiune(vinerea) isterica de Sorina Matei, schimbam programul imediat…

  • Eu cred ca e prea bland sa spui Sorina Matei este o vuvuzea. Mai curand, pare o posedata.
   Este total nerationala, fanatica, dar nu gasesti la ea viclenia posedatelor de la A 3, ea se arunca fara sa se controleze, este exagerata nu doar in continut, ci si in forma de a se manifesta. Pare bolnava.
   Desi nu credeam in povestile cu paranormali, incep sa cred ca e ceva, problema posedatilor e o realitate. Se citeste pe chipul unor prestatori, dar mai ales prestatoare de la A 3 ca o fiinta diabolica este efectiv instalata in ele.

 4. Ciorba asta cu infierile in SUA pentru organe nu e noua, doar a fost reincalzita. Si Johannis a avut parte de timpenia asta. Nevasta-sa in calitate de profesoara de engleza a tradus pentru niste americani care nu stiau limba romana si voiau sa infieze din Romania. Si de aici „Johannis face trafic cu organe de copii”.

 5. Dragă Grigore Cartianu, în urmă cu ceva timp, cred că prin 2013 când premier era vvp, în emisiunea ta Cronici de noapte publicai niște poze în care apăreau vvp și Sebi Ghiță, poze ce erau postate de către Sorina Matei pe blogul său. La acel moment o ridicai în slăvi și o super lăudai. Ce s-a întâmplat între timp? Cine a trădat tu sau ea? Sau nu-ți mai amintești ( oare?)???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.