Antena 3 încearcă să preseze justiția în „cazul Sorina”. Minciuni sfruntate, diversiuni ordinare în emisiunea lui Gâdea

3
3040
Gâdea, Adelina (fiica familiei ărămăt) și Mariana Șărămăt

Ziua de miercuri este foarte importantă pentru limpezirea „cazului Sorina”, copila de 8 ani crescută de la un an și două luni în familia asistentei maternale Mariana Șărămăt din Baia de Aramă, dar adoptată de familia Săcărin din New York.

Trei spețe diferite, legate de acest caz, sunt judecate de instanțe, inclusiv cererea părinților adoptivi de ridicare a interdicției aplicate fetiței lor de a părăsi România.

Marți seară, diversionistul profesionist Mihai Gâdea (acest amestec de Teodor Brateș + George Marinescu al zilelor noastre) a organizat o nouă emisiune ticăloasă la Antena 3, încercând să influențeze deciziile instanțelor.

A fost o emisiune presărată cu minciuni (specialitatea casei) și lacrimi (pentru emoție). Diversionist de profesie, Gâdea a încurajat minciunile fostei asistente maternale Mariana Șărămăt. Cea mai flagrantă dintre acestea: „Am auzit cum (procurorul Maria Pițurcă) a dat cu ea (Sorina) cu capul de… că noi în curte avem pavele puse… și i-a troncănit capul atunci”.

În realitate, așa ceva nu s-a întâmplat! Fetița nu a fost dusă imediat la control, la Institutul de Medicină Legală (IML), și nu avea asemenea lovituri. Dar familia Șărămăt, stimulată de Gâdea, continuă să rostogolească această minciună.

Autodenunț: a sfidat legea și decizia instanței, a terorizat fetița

Mariana Șărămăt, cea decăzută recent din calitatea de asistentă maternală, s-a și dat de gol în emisiunea lui Gâdea. Două afirmații ale sale sunt adevărate autodenunțuri.

  1. Recunoaște că și în ultimul ceas a speriat-o pe fetiță cu bau-baul părinților adoptivi, încercând să împiedice preluarea micuței de către singurii ei părinți legali: „Eu țineam fetița în brațe și îi spuneam: «Nu te las să pleci. Nu te lasă mami să pleci», ca s-o liniștesc”.
  2. Recunoaște că a sporit dramatismul scenei în care fetița a fost preluată de reprezentanții statului pentru a fi dată părinților adoptivi: „Nici n-am putut să fac nimic. Doar ce strigam că «Omorâți-o! Omorâți-o! Omorârăți un copil»”. În loc s-o liniștească pe fetiță, s-o ajute să treacă mai ușor la părinții ei legali, asistenta maternală o speria cu cuvinte grele, înspăimântătoare.

„I-a troncănit capul”

Merită reprodus întregul pasaj din mărturia mincinoasă a Marianei Șărămăt, din emisiunea lui Gâdea, pentru a vedea reaua-credință a acestei femei care a terorizat copilul pe care-l avea în asistență maternală (după ce îl speriase că soții Săcărin vor să-l taie și să-i ia organele).

„Nici n-am putut să fac nimic. Doar ce strigam că «Omorâți-o! Omorâți-o! Omorârăți un copil», că am auzit cum a dat cu ea cu capul de… că noi în curte avem pavele puse… și i-a troncănit capul atunci. Fetița se întindea cu mânuța ca să ne apuce pe noi, probabil, era ginerele meu acolo, și el a încercat să se ducă la ea s-o apuce de mânuță. Și atuncea se vede exact când i-a dat și cu palma peste mâini fetei. Deci, mai mult de atâta n-am putut să facem nimic, pentru că erau toți mascații. Pe copilul meu l-a luat unul, că se și vede în imagini cum îl ține, pe ginere la fel, și soțul era în stradă, nici n-a mai putut să intre în curte, nu i-a dat voie”.

„Misterul” celor 30.000 de dolari

Mariana Șărămăt a mai lansat o ticăloșie: a insinuat că soții Săcărin au investit în mod perfid 30.000 de dolari. „La prima întâlnire cu soții Săcărin, le-am spus că am vrea s-o păstrăm pe Sorina la noi. Eu au spus că nu se poate – «Am cheltuit 30.000 de dolari, am venit să luăm fetița, i-am făcut și pașaport»”.

Insinuările au fost amplificate de Gâdea, care „și-a exprimat speranța” că „cei 30.000 de dolari au fost cheltuiți legal și nu atfel”.

Fosta asistentă maternală știa foarte bine pe ce au cheltuit soții Săcărin cei 30.000 de dolari: atât i-a costat în SUA obținerea atestatului de părinți adoptivi, care e obligatoriu pentru a putea înfia un copil. De acești bani au făcut cursuri, au fost instruiți în legătură cu adopția, acomodarea și creșterea noului lor copil. Mariana Șărămăt cunoștea toate aceste lucruri, pentru că i-au fost explicate foarte clar de soții Săcărin, inclusiv prin intermediul emisiunilor televizate (în ultima vreme), dar face pe proasta.

Soții Săcărin i-au explicat degeaba lui Gâdea, recent, prin intermediul unei televiziuni din Craiova, cum stau lucrurile. Între timp a uitat, revenind la minciunile lui

„Este o răpire!”

Tendențiozitatea emisiunii a fost sporită de către unul dintre invitați, un mincinos de-al casei, Răzvan Savaliuc: „Aici este vorba despre o răpire! Răpirea unui minor”.

Adică părinții legali – singurii părinți legali – și-au luat copilul, cu ajutorul autorităților statului, după ce acesta fusese sechestrat ilegal timp de două luni de către o familie care nu mai avea nicio calitate: nici părinți naturali, nici părinți adoptivi, nici asistenți maternali!

O individă lipsită de caracter: Adelina (26 de ani), fiica familiei Șărămăt. Umblă numai cu intrigi și minciuni

Totul pe procuroare, nimic pe mascații lui Carmen Dan!

O psiholoagă invitată în emisiune, Mirela Zivari, a spus la un moment dat: „Vorbim despre o percheziție făcută într-o casă cu minori. Vorbim despre intrarea mascaților într-o casă cu minori. E un abuz extraordinar. Nu poți să lași să intre întâi mascatul și apoi psihologul”.

Simțind că acuzațiile se îndreaptă spre mascații lui Carmen Dan, deci spre Guvernul Dăncilă, deci spre PSD, Gâdea a intervenit cu explicații penibile: „Erau aduși de la Dolj fără să știe despre ce caz e vorba. Înțeleg în felul următor: că celor de la Poliție li s-a spus «Avem de pus în aplicare un mandat de percheziție». Ei n-au știut detalii cu copii, că e vorba de copii, că… Deci, toată responsabilitatea pe aces aspect cade în sarcina procuroarei”.

Ați înțeles! Procurorul e un monstru, mascații sunt băieți buni. Rețeta clasică a Antenei 3, testată inclusiv la Marea Gazare din 10 august 2018.

Nivelul „ștart” – „alemândouă”

Emisiunea lui Gâdea a lămurit un singur lucru: de ce Mariana Șărămăt a evitat până acum să apară la televizor, să dea explicații publice. Pur și simplu, femeia are probleme serioase cu limba română. Cam rău pentru un asistent maternal, care îi face o educație copilului de care are grijă (contracost).

Dezacordurile pot fi puse pe seama emoției și a lipsei de obișnuință cu televiziunea. Poate fi trecută cu vederea și exprimarea „noi făcusem”, „noi mersesem” (corect: „făcuserăm”, „merseserăm”), care e o greșeală larg răspândită. Dar doamna ex-asistentă maternală folosește cuvinte și expresii penibile pentru un educator de copii. Două exemple:

  • „Soții Săcărin ne-au spus din ștart…”
  • „S-a dus soțul meu la școală și le-a luat pe-alemândouă„.

Sigur că nu e un capăt de țară, dar nici de laudă nu e. Mai grav e că Mariana Șărămăt și-a încălcat grav obligațiile de asistentă maternală. În loc s-o pregătească pe Sorina pentru adopție, a speriat-o că părinții adoptivi o vor tranșa și îi vor lua organele. Oribil! De-a dreptul penal!

Așa a ajuns fetița să spună că „America e urâtă” și „americanii sunt oameni răi”, iar pe soții Săcărin „îi urăsc”. Micuța fusese supusă unui experiment de spălare a creierului, de tip bolșevic.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

* Imagine duioasă: Sorina și noua ei verișoară

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Mafia PSD a transformat Tarom într-o bombă zburătoare. Compania a fost jefuită sălbatic și cangrenată de nepotisme

Tupeul oamenilor lui Meleşcanu: dau vina pe „agitatorii” din Diaspora pentru haosul de la vot!

GRECO prezintă planul PSD-ALDE de capturare a justiției: Secția Specială + izolarea Președintelui + ordonanțe de urgență + pensionarea magistraților + polițiști de la Carmen Dan

GRECO descrie Secția Specială a Adinei Florea ca pe o structură de tip mafiot. Somație: desființați SS-Gestapo!

Aici puteți citi integral cele două rapoarte GRECO despre România

Savonea, ce faceţi acum cu „SS-Gestapo”?

* PSD răspunde Raportului GRECO prin degetele mijlocii ale lui „Ciordache – Altă Întrebare”

Simona Halep, pentru a doua oară în semifinale la Wimbledon! A 7-a semifinală de Grand Slam din carieră

PLUS nu vrea fuziune, USR cere paritate 2 la 1. Ce puncte delicate apar în negocierile privind listele comune la alegerile parlamentare

Penalul Tăriceanu, un nou atac la Kovesi – „mărul otrăvit”. Ca procuror european va avea „rol principal” să blocheze accesul României la fondurile UE!

De ce-a intrat Udrea în ţară pe la Giurgiu, la 6 dimineaţa?! „Vreau să îmi cresc copilul acasă”

Cristoiu îl bagă pe Băsescu în afacerea întoarcerii Elenei Udrea. Vorbeşte de „un efort planetar” de a fi eliberată

Șeful de cabinet al lui Tăriceanu e încolțit de DNA pentru șpaga de 800.000 $ a „jupânului”

Din cauza „furajaţilor” ca el plătim facturi tot mai scumpe! Cazul Neacşu-ANRE sau cum să iei 10.000 de euro pe lună fără să ai vreo legătură cu meseria

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

Şeful uzinelor Ford s-a săturat de minciunile PSD privind autostrada Piteşti-Craiova

PSD l-a umplut de bani pe Marius Pieleanu. Cum şi-a mărit averea „sociologul naţional” pe seama sondajelor scandaloase

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Dăncilă – „un produs de slabă calitate, aproape un rebut”

3 COMENTARII

  1. Foarte bun articolul,este exact ceea ce gandesc.
    Pe mine ce ma minuneaza e cum ei ancheteaza victimele (familia Sacarin) iar impostorii (familia Saramat) posteaza in victime.Daca acest lucru se intampla in SUA sau Canada,acesti impostori plin de tupeu in Romania,ar fi vorbit doar din spatele gratiilor.Pentru o sechestrare de copil luau minim 10 ani de puscarie.Auzi tu,sa retii un copil fara niciun drept legal,si apoi sa sari cu gura mare,asta e culmea tupeului.

  2. Dacă li s-a ignorat prioritatea la adopție, ce puteau face, bieții părinti maternali? Își plâng disperarea pentru multele nereguli comise de „justiție” în dreptul lor. Ei nu aveau nevoie de salariu, ci de copil.
    Ca în cazul celor două femei disputându-și un copil din vremea lui Solomon, cea care l-a iubit mai mult i-a dat drumul. Doar că în timpul nostru justiția nu mai e la fel de înțeleaptă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here