VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

6
36350
Soții Săcărin au simțit reaua-credință și minciunile lui Gâdea în direct, recent, prin intermediul unei televiziuni din Craiova

Ciocnire-șoc, miercuri seara, pe postul GTV din Craiova. Soții Ramona și Gabriel Săcărin din New York, părinții adoptivi ai micuței Sorina Lucan (8 ani) din Baia de Aramă, județul Mehedinți, au fost invitați în studio. Mihai Gâdea a intrat în direct prin telefon, iar dialogul său cu soții Săcărin a fost preluat în direct și pe Antena 3.

Gâdea și-a motivat intrarea în direct la GTV prin dorința de a le pune câteva întrebări soților Săcărin. În realitate, n-au fost întrebări, ci comentarii tendențioase, minciuni lansate cu nerușinare. Părinții adoptivi ai Sorinei l-au pus la punct cu fermitate, prin argumente logice și informații exacte. Gâdea a dat din colț în colț, dar publicul a văzut cine umblă cu intoxicări.

Minciunile și diversiunile lui Gâdea, demontate de soții Săcărin

 1. Gâdea a invocat „cele 8 întâlniri de potrivire” dintre Sorina și părinții adoptivi, „toate încheiate cu eșec”. Soții Săcărin i-au explicat că au fost „mai mult de 16 întâlniri”, dar el le-a selectat, probabil, doar pe cele care-i conveneau.
 2. Gâdea a invocat „interogatoriul luat Sorinei de un judecător, în fața instanței”, în care Sorina spunea că își „urăște” părinții adoptivi, care sunt „oameni răi”. Soții Săcărin au explicat că interogatoriul nu a fost luat de niciun judecător, în nicio instanță, ci de un executor judecătoresc, invitat de familia Șărămăt la ea acasă, pentru a o învăța pe Sorina cum să refuze plecarea la părinții adoptivi, „când va veni executorul”.
 3. Gâdea a insitat asupra refuzului Sorinei de a se muta la părinții adoptivi. Soții Săcărin au explicat că „acest copil nu a fost deloc pregătit pentru adopție de către asistentul maternal, dimpotrivă, a fost pregătit împotriva adopției”.
 4. Gâdea o ceartă pe mama adoptivă că „o compară pe Sorina cu un copil aflat la cerșit”. Ramona Săcărin îi atrage atenția că interpretează în mod tendențios ce spusese ea.
 5. Gâdea recurge la o escrocherie sentimentală: „Sufletul unui copil pentru dvs. nu contează? Și faptul că spune în fața judecătorului că vă urăște?”. Argumentul părinților adoptivi: la 8 ani, un copil nu are discernământul de a înțelege ce e bine și ce e rău pentru el, mai ales dacă este manipulat de niște adulți rău-intenționați. „Asta face și diferența între un minor și un major”, explică rațional Ramona Săcărin.
 6. Gâdea invocă drept argument suprem faptul că Sorina „pur și simplu nu vă dorește”. El ignoră în mod voit supremația legii, exprimată printr-o sentință definitivă, în fața voinței subiective a unui minor manipulat de familia asistentei maternale Mariana Șărămăt.
 7. „Sunt foarte lungi întrebările dvs.”, observă tăios Ramona Săcărin. „Am niște întrebări mai lungi pentru că e un vorba de un caz într-atât de serios”, se bâlbâie Gâdea, încercând să-și justifice retorica alambicată și tendențioasă.
 8. Când mama adoptivă îi amintește că există o sentință pronunțată de o instanță, Gâdea recurge la o nouă diversiune: „Doamnă, sunt două instanțe!”. Evident, cea care contează este sentința definitivă, nu cea de la instanța de fond.
 9. Gâdea: „Instanța de fond a spus că Sorina trebuie să rămână la familia Șărămăt”. Gabriel Săcărin: „Nu, n-a spus asta, domnu’ Gâdea, n-a spus asta. Instanța de fond a stabilit că Sorina a fost dată spre adopție internațională în afara termenului de un an. Nu s-a așteptat un an. Instanța nu spune că trebuie să rămână la familia Șărămăt”.
 10. Tatăl adoptiv îi spune diversionistului că e diversionist: „Să vedeți unde duc acțiunile postului dvs. de televiziune. Ce se alege de Sorina în următoarele două săptămâni după ce adopția s-a desfăcut? Mai vorbește Antena 3 de Sorina? Și dacă ea ajunge într-un centru de plasament?”. Gâdea reacționează ca o brută: „Dvs. cred că ați înțeles perfect greșit, dar nu e prima data când înțelegeți ceva perfect greșit”.

Dialogul dintre Gâdea și familia Săcărin începe la ora 2:11.

Dialogul dintre un ticălos și doi oameni raționali

Mihai Gâdea: Speța asta ridică niște semne mari de întrebare. Am prezentat un raport foarte important, făcut de Direcția pentru Protecția Copilului Mehedinți. La fiecare dintre cele 8 întâlniri de potrivire – dintre dvs., doamnă, soțul dvs. și Sorina -, cel care făcea acel raport consemna eșec după eșec, spunea că Sorina nu a vrut să se dea jos din brațele nașei… Mai există și interogatoriul din fața judecătorului, judecătorul care a luat-o pe Sorina pentru a avea o discuție cu ea – și a fost o discuție fără influențe, o discuție fără familia din Baia de Aramă -, și Sorina a spus că vă urăște, și vă urăște pentru că vreți s-o luați de la Baia de Aramă… Dacă aveți 8 întâlniri de potrivire și de fiecare dată, la aceste întâlniri, vedeți că Sorina vă respinge, în fața judecătorului spune acele lucruri – și nu mă îndoiesc că ați avut o copie a avelui interogatoriu pe care îl face judecătorul -, de ce, Doamne iartă-mă, mergeți mai departe împotriva voinței unui copil care se vede clar din acele rapoarte că nu dorea această adopție?

Ramona Săcărin: Au fost mai mult de 16 întâlniri, ele poate că au fost puse în 8 rapoarte. Aceste rapoarte, care au fost întocmite de către angajații Direcției, au conținut informații despre dorința sau nedorința Sorinei de a merge în America sau de a merge la o familie adoptivă. Ca Sorina să fi putut să aibă o astfel de dorință, ea ar fi trebuit să fie pregătită pentru o astfel de manifestare. Orice copil normal nu poate să dorească să plece cu cineva pe care l-a întâlnit, la prima întâlnire, nici măcar la a doua, nici la a treia. Nici măcar la a opta. Orice copil. Pentru că acel copil cunoaște un singur loc: familia în care el a trăit. Ea este sau nu este o familie, este un surogat de familie, este o formă de plasament, o formă de protecție, dar este tot ce cunoaște acel copil. Șansele sunt ca și un copil din centrul de plasament să fi avut o reticență la a pleca. Șansele sunt ca orice copil, în orice context s-ar fi aflat – chiar dacă era cu mama lui la cerșit pe stradă -, să nu dorească… să nu aibă capacitatea de discernământ, să zică „mă, asta e mai bine pentru viitorul meu, ia să doresc eu să plec”. Nu se poate, un copil de 7 ani nu are o astfel de capacitate. Nici măcar un copil mai mare puțin nu are această capacitate, darămite unul de 7 ani. Asta, un aspect. Un alt aspect…

Mihai Gâdea: Iertați-mă… Permiteți-mi doar ca să-mi exprim nelămurirea: dvs. o comparați pe Sorina cu un copil care era la cerșit?

Ramona Săcărin: Nu, o compar compar cu orice copil, în orice context.

Mihai Gâdea: Stimată doamnă, iertați-mă, dar cred că e un pic jignitor și pentru familia care a crescut-o, și pentru ideea de adevăr. Acest copil a fost crescut într-o familie foarte iubitoare, după cum se vede. Și aici este o întrebare foarte importantă, și anume: în momentul în care judecătorul o întreabă pe Sorina – „Știi ce s-a întâmplat cu tine? Știi că ai fost abandonată? Știi toate lucrurile astea?”. Ea le știa pe toate. Și îi pune o întrebare-cheie, la care nu mă îndoiesc… Eu vă descopăr pe dvs. ca niște oameni remarcabili, ca pe niște oameni cu educație, ca pe niște oameni care au trăit în lumea liberă, în societatea americană… Și mi-e foarte greu să înțeleg cum de fapt dvs. nu înțelegeți un lucru cât se poate de clar din acel interogatoriu. Judecătorul o întreabă: „Cine este familia ta?” Și ea spune… ea nu vorbește despre faptul că a fost în plasament, că a fost în orfelinat… Ea spune despre familia ei că sunt „mami”, „tati”, „Andreea”, „nașa” – și îi descrie pe toți acolo, după cum putem arăta și noi acum pe ecran, la Antena 3. Deci, faptul că dvs. spuneți că acuma ea poate nu înțelege… dar totuși este voința unui copil. Sufletul unui copil pentru dvs. nu contează? Și faptul că spune în fața judecătorului că vă urăște? Și faptul că…?

Ramona Săcărin: Bun. Domnu’ Gâdea, am înțeles întrebarea și am înțeles îngrijorarea. Dacă-mi dați voie să continui răspunsul…

Mihai Gâdea: Eu vă dau voie, dar au fost 8 întâlniri în care v-a refuzat de fiecare data, 8 întâlniri de potrivire. Și cu toate astea mergeți mai departe, și asta n-o înțeleg.

Ramona Săcărin: V-am spus în primă fază că un copil nu are capacitate de discernământ, asta face și diferența între un minor și un major. În al doilea rând, în afară de faptul că acest copil nu a fost deloc pregătit pentru adopție de către asistentul maternal – așa cum ar fi fost normal, ar fi avut o obligație să facă acest lucru -, a fost și pregătit împotriva adopției. Adică nu doar nepregătit, dar pregătit împotrivă.

Mihai Gâdea: Aveți dovezi în sensul acesta?

Ramona Săcărin: Sigur că da. De la comportamentul copilului și până la comportamentul acestei familii.

Mihai Gâdea: Comportamentul copilului poate să fie justificat în multe feluri, inclusiv în faptul că pur și simplu nu vă dorește. Un copil, dacă nu mă place, poate nu mă place pentru că a fost pregătit în felul acesta sau pentru faptul că-și iubește familia de care a fost crescut până atunci.

Ramona Săcărin: Aș vrea să mai discutăm despre acel interogatoriu de care pomeniți dvs. și să vă precizez că acel interogatoriu nu este cel din fața judecătorului. În fața judecătorului a fost un alt document. Acel document la care care dvs. faceți referire – despre „vă urăsc” și așa mai departe – este un document care a fost făcut la familia Șărămăt acasă, de către un executor judecătoresc care a fost invitat de familia Șărămăt acasă, ca Sorina să practice cum să refuze. Sorina ne-a povestit acest lucru. Acel chestionar, la care faceți dvs. referire, este cel pe care Sorina a practicat cu familia Șărămăt cum să refuze când va veni executorul. La asta faceți dvs. referire.

Mihai Gâdea: Doamnă, îmi pare rău, eu am văzut documentele… și am văzut toate documentele… Opt întâlniri de potrivire – eșec după eșec.

Ramona Săcărin: Aceste lucruri au fost, de asemenea, judecate în instanță. Ăsta e un lucru judecat.

Mihai Gâdea: Dacă dvs. ați decis, în această seară, să răspundeți la întrebări, v-aș cere permisiunea dacă pot să-mi termin ideea.

Ramona Săcărin: Sigur, continuați întrebarea, vă rog! Sunt foarte lungi întrebările și… am înțeles ideea.

Mihai Gâdea: Am niște întrebări mai lungi pentru că e un vorba de un caz într-atât de serios… În momentul în care, în aceste rapoarte, Sorina nici măcar la una din cele 8 întâlniri nu dă semne că vrea această adopție… În momentul în care spune, așa cum este și interogatoriul acela… În momentul în care o vedem… Adică dacă ea ar fi vrut cu adevărat să fie adoptată de dvs., ea s-ar fi împotrivit așa cum s-a împotrivit când a fost luată de doamna procuror? Adică nu există nici măcar un semn că Sorina v-a dorit ca părinți. Dacă ea nu dă niciun semn că vă dorește ca părinți adoptivi, ca părinți în general, nu cumva este o acțiune împotriva voinței Sorinei?

Ramona Săcărin: Este o acțiune în interesul superior al Sorinei.

Mihai Gâdea: Cine stabilește care este interesul superior al Sorinei?

Ramona Săcărin: În acest caz, l-a stabilit o instanță, și vorbim aici despre un lucru judecat. Aceste rapoarte au fost parte în procesul de adopție. Au fost evaluate de judecători specializați în cauze de minori, care știu în ce condiții se poate considera discernământul…

Mihai Gâdea: Doamnă, sunt două instanțe! Instanța de fond a spus că Sorina trebuie să rămână la familia Șărămăt.

Gabriel Săcărin: Nu, n-a spus asta, domnu’ Gâdea, n-a spus asta. Instanța de fond a spus că nu încredințează…

Mihai Gâdea: Dacă vreți, vă arăt documentul.

Gabriel Săcărin: Lăsați-mă, că îl avem și noi! Instanța de fond a stabilit că Sorina a fost dată spre adopție internațională în afara termenului de un an. Nu s-a așteptat un an. Instanța nu spune că trebuie să rămână la familia Șărămăt.

„Să vedeți unde duc acțiunile postului dvs. de televiziune”

Gabriel Săcărin citește dialogul cu Sorina din raportul executorului judecătoresc, despre care Gâdea pretindea că e în fața judecătorului. Apoi face precizările care îl pun pe Gâdea în fața propriilor minciuni.

Gabriel Săcărin: Lăsați-mă să citesc capătul acestui document. Este un Proces-verbal de constatare a unui fapt, încheiat astăzi, 19.06.2019, orele 11.00, de la un cabinet de executor judecătoresc. Asta este ce ați citit dvs.: frânturi dintr-un raport al unui… Nu este documentul din procesul de la fond, interviul judecătorei. Și cele 8 întâlniri pe care le-ați citit dvs. au fost 16 întâlniri. Sunt rapoarte în care se scrie că procesul de potrivire a fost extrem de anevoios din cauza ostilității asistentului maternal și familiei acestuia, iar noi am demonstrat capacitatea de a relaționa cu copilul, iar toate acestea au fost un lucru judecat. (…)

Gâdea e tot mai nervos, pare că explicațiile limpezi, credibile ale tatălui adoptiv îi strică scenariul.

Gabriel Săcărin: Eu vă întreb altceva: avem legal certificatul de naștere al acestui copil. Ceea ce faceți dvs. și încercați să opriți această chestie… Spuneți-mi: dacă adopția se desface, ce se va întâmpla cu Sorina? Pentru că ea la familia Șărămăt nu are cum să mai ajungă.

Mihai Gâdea: Stimate domn, dacă eu aș fi o autoritate a statului, v-aș răspunde la această întrebare. Întrebările dvs. pot să primească un răspuns exact de la cei care sunt îndreptățiți…

Gabriel Săcărin: Nu, eu vreau să vă întrebați dvs., ca lider de opinie, și să vedeți unde duc acțiunile postului dvs. de televiziune. Ce se alege de Sorina în următoarele două săptămâni după ce adopția s-a desfăcut? Mai vorbește Antena 3 de Sorina? Și dacă ea ajunge într-un centru de plasament?

Mihai Gâdea: Dvs. cred că ați înțeles perfect greșit, dar nu e prima data când înțelegeți ceva perfect greșit.

Gabriel Săcărin: Bine, asta e părerea dvs.

Mihai Gâdea: Lucrul pe care eu l-am văzut în documente, și l-a văzut o țară întreagă, este faptul că Sorina nu a vrut această adopție.

Gabriel Săcărin: Dar asta au spus-o judecătorii!

„Mie mi-e foarte greu de înțeles cum de dvs. vă bateți în continuare pentru acest copil”

Mihai Gâdea: Dacă ea își dorea această adopție, în momentul când au venit procurorii și cu mascații s-o ia de acasă și s-o bage la dvs. în mașină…

Ramona Săcărin: Dar asta nu e problema noastră! Este o anchetă…

Mihai Gâdea: … în momentul respectiv, probabil că ar fi sărit de bucurie și ar fi zis: „În sfârșit, plec în America!”. Probabil că nici aceste lucruri… aveți impresia că și Sorina are niște acțiuni împotriva dvs. Nu, dragii mei! Dvs. sunteți niște oameni onorabili, sunteți niște oameni respectabili, dar care pe mine mă fac cumva să… mie mi-e foarte greu de înțeles…

Ramona Săcărin: Sigur că vă e greu de înțeles, instanța a avut o…

Mihai Gâdea: … cum de dvs. vă bateți în continuare pentru acest copil, în condițiile în care acest copil, în mod repetat, a respins această adopție. Asta era singura mea dilemă. Iar dacă dvs. aveți impresia că cineva care vă adresează întrebări e împotra dvs. – să știți că e greșit. În societatea americană…

Ramona Săcărin: Haideți să ne uităm un pic la un alt aspect. Familia Șărămăt a avut copilul adoptabil timp de 5 ani, și nu l-a adoptat.

Gabriel Săcărin: Anul trecut, doamna Șărămăt ne-a făcut plângere penală pentru trafic de organe, grup infracțional organizat… Trafic de organe pe motiv că fata noastră „este vizibil bolnavă”, a diagnosticat-o dânsa. Nu i-am purtat pică. Am dus toate până la capăt. A fost un proces penal, s-a terminat cu o ordonanță de neîncepere a urmăririi penale – partea cu traficul de organe…

Ramona Săcărin: Adopția este încheiată și a fost judecată de judecători specializați.

Gâdea a părăsit discuția învins de argumentele soților Săcărin, dar mai ales de propria-i ticăloșie. Iar publicul Antenei 3 a aflat, șocat, că timp de șase zile a fost înșelat printr-o infernală campanie de manipulare.

CITIŢI ŞI:

* ȘOCANT! Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

* Licu şi Adina Florea, scoateţi banii! Părinţii adoptivi ai Sorinei cer daune în instanţă pentru că au fost blocaţi în România de ancheta SS-Gestapo, luată în serios de procurorul general

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Cazul Sorina. Propaganda rusă o laudă pe judecătoarea Dana Gârbovan şi îl atacă pe Cristi Danileţ

Părinţii Sorinei anunţă ambasada SUA după ce procurorul general s-a întors împotriva lor şi a trecut de partea celor care le-au abuzat fetiţa adoptată legal

Procurorul general Licu intră în jocul populist şi trece de partea abuzatorilor Sorinei. Şantajat pentru plagiat?

Sorina şi linşajul presei iresponsabile. Un articol despre manipularea mediatică ordinară şi impotenţa statului de a aplica legea

„Sorina, noi vom lupta, traficanţii nu te ia”. Tăriceanu, Dăncilă, Firea&co. se „lipesc” de scandalul fetiţei adoptate pentru a poza în victime ale justiţiei

„Când am văzut că Sorina e de etnie romă, am zis: «Doamne, ce noroc are acest copil pentru că va ajunge la New York, unde culoarea nu contează»”

Primele imagini cu Sorina şi familia adoptivă din SUA. „Fetiţa este bine, am avut mereu un psiholog alături. Încercăm să trecem împreună peste acest moment greu”

* Ciuvică a descoperit „mâna criminală” care a fraudat alegerile și a băgat ALDE sub 5%

Filiera roşie continuă atacul cu Dragnea în puşcărie. Tucă, scos de la naftalină de mogulul Adrian Sârbu, judecat pentru evaziune fiscală

Europa s-a săturat de sabotorii Justiţiei. Cel mai dur raport al GRECO atacă „SS-Gestapo”, secţia inventată pentru protejarea mafiei politice

Cei 7 PSD-iști care o protejează pe directoarea Cap-de-Porc. Printre ei: Tușa, Bacabașa, Pleșoianu. Din cauza lor, Parlamentul nu a putut afla de ce TVR i-a făcut campanie nerușinată lui Dragnea la „Viața Satului”

Șeful de cabinet al lui Tăriceanu e încolțit de DNA pentru șpaga de 800.000 $ a „jupânului”

PSD Dâmbovița, o afacere de „famiglie”. Clanul Plumb: mama președinte, fiul „vice”. „Mamițica îi construiește lui Goe un viitor”

VIDEO. Renate Weber (ALDE) spune că 1,5 milioane de votanți, cei de pe listele suplimentare, de fapt nici n-au existat!

„Când s-a dat sentința la Dragnea, toată lumea a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial”

Dosarele grele abia acum vin peste Dragnea! Pe lângă ele, cel care i-a adus închisoarea a fost mizilic

Furie la Antena 3: PNL, USR și PMP nu i-au dat niciun leu în campanie, iar PSD și ALDE au plătit mai mult la RTV!

Șocul unei românce din Italia: „Am fost acasă să-mi îngrop tatăl. M-am îngrozit câtă șpagă mi s-a cerut”

Ajutați-ne să identificăm bruta lui Firea! Scrieți-ne dacă-l cunoașteți pe nemernicul din parcare!

Dăncilă urcă în barca „Statului Paralel”: pune într-o funcție importantă un fost șef SRI. „Cațavencii” lui Bușcu pierd Delta Dunării

Nepotism și secretomanie. Tarom ascunde un adevăr scandalos: toată familia directorului general e angajată la compania de stat!

6 COMENTARII

 1. Întrebați-l pe răspopitul asta de Mihai Gadea cu câte mii de euro îl plătește patronul de la Antene , ca sa ne vândă doar niște fabulații care nu au legătura cu Reslitatea !!!!!
  Un neisprăvit care vrea s-i țină tot așa pana când va iesi la pensie ,sa ne tot intoxice cu asemenea povesti! Este un post care pur și simplu ne îmbolnăvește pe romani care se uita uluiți in gura lor !!!! Ne vând povesti care nu au legătura cu Reslitatea ca despre asta vorbim!!!!

 2. Orice om care e educat si are putin creier il poate pune in incurcatura pe adventistul mincinos de la latrina 3, audienta lui e insa formata din idioti care nu gandesc, doar inghit fara sa judece toate minciunile pe care le
  transmite fara nicio rusine popa adventist, asa si-a format o masa de idioti care voteaza „si o matura daca ii spune PSD” , vorba unui votant spalat pe creier de latrinistii varanului. Doamna Sacarin i-a raspuns la obiect nemernicului si i-a inchis gura cu ADEVARUL, adevar care ar trebui sa triumfe peste tot in Romania, iar latrinistii sa dispar cu MINCIUNA lor, pe care o propaga zi de zi.

 3. Știam ca antena 3 este un post cu vederi înguste, care afișează subiectivitate și idei preconcepute.
  Însă acum am trecut peste asta și am ascultat cateva din emisiunile referitoare la cazul denumit Sorina.
  Am simțit revolta de fiecare data.
  Este suita în slavi familia fostei asistente maternale, adică niște oameni cu vederi limitate și mici la suflet(care au tras bani cât de mult timp au putut de pe urma Sorinei, dar când unica familie care a vrut sa o adopte a făcut și actele respective, au înrăit copilul împotriva singurilor părinți legali pe care Sorina i-a avut vreodată).
  Acum aceștia s-au ambiționat când au înțeles ca Sorina și-a găsit liniștea și bucuria alături de părinții adoptivi și vor sa o readucă pe fetita în mediul plin de bârfe și isterii în care o invatasera ca cei care o așteptau cu bratele deschise, vor sa ii facă rău. Le doresc soților Sacarin putere și minți luminate, ca să o ocrotească pe Sorina de scandalagii care o pândesc sa ii distrugă liniștea. Sper ca instanta sa își dea seama de șansa imensa pe care Sorina o are alături de cei doi părinți adoptivi. In familia lor, Sorina va avea echilibru psihic, va progresa din toate punctele de vedere.. sufletesc, intelectual, al cunoașterii de sine și a lumii înconjurătoare.
  Aegumentul speculativ al fostei asistente maternale, și anume ca vai, plânge Andreea după Sorina, nu sta în picioare. Andreea are o familie, Sorina a fost doar o vaca de muls. Abia acum Sorina are și ea o familie și nu este corect sa fie sacrificata pentru alții.
  O viata frumoasa îți doresc, Sorina, alături de soții Sacarin, minunății tăi părinți!

 4. Mai omule ai scris acolo ca publicul latrinei 3 a ramas socat ca ca a fost manipulat. Sant prea spalati pe creier ca sa i-si dea seama cand sant manipulati .Daca Gadea le spune ca pamantul e plat asta vor crede .Pt ei Gadea este un guru care detine adevarul absolut. Am incercat de multe ori sa incep un dialog cu ei dar din pacate sant imuni la orice argument logic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here