IPOCRITUL. Bogdan Licu se leapădă voalat de „SS-Gestapo”, dar girează acest monstru anti-justiţie în cazul Sorina

2
723

Procurorul General interimar, Bogdan Licu, a declarat, la ieşirea de la întâlnirea cu delegaţia MCV, că este dificilă susţinerea Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie (SS-Gestapo) în condiţiile retragerii unor apeluri peste noapte.

„Cu privire la Secţia Specială, ca să nu evit întrebarea, este foarte dificil să susţii o asemenea structură, în condiţiile retragerii peste noapte a unor apeluri. Ăsta a fost unul din punctele de discuţie, altele sunt strict de legislaţia românească, competenţă”, a declarat Bogdan Licu, în urma întrevederii cu delegaţia MCV.

Procurorul general a declarat că este surprins de deciziile de retragere a apelurilor de către Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie, afirmând că aceste decizii nu bine imaginii Secţiei, dar nici imaginii justiţiei şi a Ministerului Public.

Procurorul general al Antenei 3

Intervenţia lui Bogdan Licu este una ipocrită, ba chiar jignitoare pentru inteligenţa opiniei publice care nu se uită la posturile TV anti-justiţie, de unde el se inspiră atunci când decide în numele legii.

Licu este cel care a atacat drepturile unei familii care deţinea o sentinţă definitivă de adopţie şi a cerut interzicerea ieşirii din ţară a fetiţei din Baia de Aramă. A comis un mare abuz, dar mai grav, a girat SS-Gestapo, o secţie pe care acum o dezavuează de ochii lumii după vizita raportorilor europeni.

Familia Săcărin, care a adoptat-o pe Sorina, nu poate părăsi România din cauza lui Bogdan Licu şi a procurorilor bezmetici din SS-Gestapo. Ambele tabere au acţionat la comanda Antenei 3, a RTV şi a presei cumpărate de mogulii anti-justiţie, care au cerut exact ce a făcut Bogdan Licu: anularea justiţiei în cazul Sorina, blocarea adopţiei, interzicerea ieşirii din România.

Procurorul general s-a comportat în acest caz ca o slugă a televiziunilor „Ciumei Roşii”, nu ca un veritabil lider de tipul Laura Codruţa Kovesi. Fosta şefă a DNA n-a făcut niciun compromis cu televiziunea lui Dan Voiculescu, a fost atacată zilnic, dar a mers mai departe. Bogdan Licu s-a predat deja din prima zi clanurilor penale de tip Felix.

Prins cu ocaua mică

Jurnalista Ioan Ene Dogioiu, specializată în domeniul justiţiei, a remarcat cumetria dintre Bogdan Licu şi SS-Gestapo, secţie pe care el a folosit-o pentru a porni prigoana împotriva familiei Săcărin. Mai mult, Licu nu a mişcat un deget pentru a opri atacurile SS la adresa magistraţilor oneşti. Sub ochii săi, Inspecţia Judiciară a declanşat deja atacul la procuroarea din cazul Sorina şi acesta e doar începutul, afirmă Ioana Ene Dogioiu:

    • Ioana Ene Dogioiu

      „Toate aceste abuzuri nu le poate ancheta decat SS! Deci este de competenţa exclusivă a SS să se autoancheteze. Deci plângerea familiei Săcărin împotriva procurorului SS Iorga Moraru va fi anchetată de SS. La fel plângerea împotriva procurorului general Licu, care va avea acum un motiv în plus să fie extrem de atent să nu supere cumva anchetatorii SS.”

    • Dar nu cred să-i fie foarte greu, cât timp dl Bogdan Licu oricum consideră ca nu ar fi nimic nepotrivit ca SS, contestată de toate mecanismele internaţionale, să fie avansantă la rang de direcţie.”
  • „Până la urmă, măcar în faţa unei decizii a CJUE, PSD va fi nevoit să renunţe la SS, oricâte rapoarte exerne va mai ţine Viorica Dăncila la secret. Dar până atunci, intensitatea răului produs nu mă îndoiesc că va creşte.”
  • „Înţeleg din surse judiciare că SS se pregăteşte pentru retragerea apelului în cazul Alinei Bica, după model Ghiţă, şi pentru un nou raid de hăituire la sânge a magistraţilor incomozi.”
  • „Şi în tot acest timp, dna Dăncila ne va râde în nas, amintindu-ne că nu poate da OUG de desfiinţare a secţiei, pentru că referendumul lui Iohannis i-a interzis să mai dea OUG în domeniul Justiţiei.”

Donați AICI pentru susținerea proiectului ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

* Imagine duioasă: Sorina și noua ei verișoară

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Camelia Bogdan: „Dan Voiculescu a dirijat banii Securității fără ca autoritățile române să-l deranjeze”

Şeful uzinelor Ford s-a săturat de minciunile PSD privind autostrada Piteşti-Craiova

Cei 7 magnifici de la CSM. Gruparea reformiştilor blochează a treia oară gaşca Savonea-Florea, care ţine cu dinţii de SS-Gestapo

PSD l-a umplut de bani pe Marius Pieleanu. Cum şi-a mărit averea „sociologul naţional” pe seama sondajelor scandaloase

Dăncilă, ce profitoare! Şi-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi. Meritul beizadelei? Mama-i şefă la PSD!

*Dăncilă – „un produs de slabă calitate, aproape un rebut”

Asfalt turnat direct pe pământ pe „moşia” clanului Manda-Olguţa. Sursa: „Programul Naţional Dragnea Liviu”, din banii noştri

Victor Rebengiuc, la protestul actorilor: „Au făcut doi golani un program de guvernare, pe sistem Caritas, și falimentul e aici”

Blestemul lui Codrin Ștefănescu către PSD-iști: „Lașilor, m-ați trădat! Mi-ați arătat fața oribilă a ceea ce urmează să devenim curând”

Cântărețul Marcel Pavel către baronul Oprișan: „Frate drag, știu că ești un om de onoare. Respect!”

Alungat de la Congresul PSD, baronul Oprișan se răzbună pe Europa. „Numai Papa de la Roma nu ne-a făcut corupți!”

VIDEO. „Filme horror” la Congresul PSD: atacați de „forțele iadului”, luptă cu „monștrii răi” care „îi mănâncă pe oameni”

Ion Iliescu poate fi fericit: PSD are președinte executiv plătit de ruși. Escală misterioasă la Moscova

Primul sondaj IMAS după alegeri: PNL crește la 27,5%, USR-PLUS la 25,2%, PSD scade la 18,9%!

Chirieac vinde statului „știri pozitive” cu 2.500 € bucata. Un nou șmen de 15.000 € de la Drumuri, cu trei zile înainte de alegeri

Ciuvică a descoperit „mâna criminală” care a fraudat alegerile și a băgat ALDE sub 5%

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here