O „combină” popa Terheş pe ex-iubita lui Dragnea? Cătălina Ştefănescu, bună de consilieră personală a europarlamentarului PSD

2
5221

În PSD, nimic nu se pierde, totul se conservă. Chiar şi iubitele politicienilor. Aceasta este legea după care funcţionează partidul care a „încălecat” România din 2017, pe care o respectă inclusiv PSD-iştii veniţi în partid pe filieră religioasă.

Înainte de a ajunge la puşcărie, Liviu Dragnea a pus candidaţi pe listele PSD cu „mânuţa” lui. Pe lista pentru europarlamentare a apărut intempestiv un vechi duşman de-al său, popa Terheş, personaj malefic, infiltrat în Diaspora americană şi revenit brusc în ţară pentru a candida pe listele PSD pentru Parlamentul European.

Terheş a bătut palma cu „satana” PSD

Nimeni n-a înţeles cum de un ins care l-a ameninţat pe Dragnea cu puşcăria, fost militant „băsist”, a ajuns peste noapte favorit al baronului-şef al PSD.

Mai mult, Terheş a „funcţionat” în Diaspora ca militant anti-PSD, deci cu atât mai puţin avea motive să fie primit în partid.

De altfel, multe voci din PSD au „cârtit” atunci, dar n-au avut curaj să-l ia la întrebări pe cel poreclit „sultanul”, dată fiind duritatea acestuia ca lider de partid.

Ca un veritabil politician „botezat” pe Dâmboviţa, Terheş a făcut şi el ce trebuia pentru a primi postul gras, de 15.000 de euro pe lună, de la Bruxelles: a făcut pe patriotul inclusiv în biserică, şi-a pus cenuşă-n cap, a sucit discursul, s-a lepădat de credincioşii din California, a „băgat-o p-aia cu abuzurile” din justiţie, a înghiţit broaşte râioase. Pe scurt, s-a prostituat politic pentru a primi locul pe lista PSD.

Consiliera personală a „părintelui”?

Între timp, Dragnea a plecat în „vacanţă” la Rahova, iar în urma lui au rămas câteva lucruri de rezolvat, printre care şi soarta femeilor din anturajul său.

Astfel, cel autointitulat „Chris” (nu-l cheamă aşa, e nume fals) Terheş şi-a luat în primire şi misiunea de a o recupera pe Cătălina Ștefănescu, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. Acesta va fi consiliera personală a popii europarlamentar, anunţă GSP.ro citând Aktual.24.

Irina și Cătălina

Elena Cătălina Ștefănescu (30 de ani) s-a aflat pe lista inițială de candidați PSD pentru Parlamentul European, însă dispărut în urma intervenţiei Irinei Tănase, noua iubită a lui Dragnea. Din câte se pare, între cele două a apărut o ceartă.

Liviu Dragnea făcuse chiar o prioritate pentru plasarea Cătălinei Ștefănescu în Parlamentul European. Publicația „Liber în Teleorman” a publicat un mesaj distribuit printre membrii PSD, prin care li se solicita „să strângă semnături pentru prietena noastră, care vine cu recomandare de sus, foarte de sus”. Însă când Liviu Dragnea a anunțat lista finală pentru alegerile din 26 mai, Cătălina Ștefănescu dispăruse cu totul!

Relaţia dintre iubitele liderului PSD s-a stricat şi mai mult după ce jurnaliştii de investigaţie de la Rise Project au descoperit că Dragnea a dus-o pe Cătălina Ştefănescu în Brazilia înaintea Irinei Tănase.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Răfuială între „fetițele” lui Dragnea: Irina a „ras-o” pe Cătălina de pe lista PSD pentru europarlamentare!

* Dragnea a dus-o în Brazilia, mai întâi, pe Cătălina Ştefănescu, apoi pe Irina Tănase! Dovada fişelor de călătorie, plus noi dezvăluiri Rise Project despre desantul Tel Drum peste Ocean

Pregătiri pentru mitingul din 10 august. Diaspora cheamă la protest pașnic, deși se așteaptă la diversiunii din partea Puterii PSD-ALDE

„România este în CRIZĂ. Gaura la buget e imensă. Ne împrumutăm deja mai scump decât Grecia! Теодорович este DISPERAT”

Antena 3 încearcă să preseze justiția în „cazul Sorina”. Minciuni sfruntate, diversiuni ordinare în emisiunea lui Gâdea

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

* Imagine duioasă: Sorina și noua ei verișoară

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Mafia PSD a transformat Tarom într-o bombă zburătoare. Compania a fost jefuită sălbatic și cangrenată de nepotisme

Tupeul oamenilor lui Meleşcanu: dau vina pe „agitatorii” din Diaspora pentru haosul de la vot!

GRECO prezintă planul PSD-ALDE de capturare a justiției: Secția Specială + izolarea Președintelui + ordonanțe de urgență + pensionarea magistraților + polițiști de la Carmen Dan

GRECO descrie Secția Specială a Adinei Florea ca pe o structură de tip mafiot. Somație: desființați SS-Gestapo!

Aici puteți citi integral cele două rapoarte GRECO despre România

PSD răspunde Raportului GRECO prin degetele mijlocii ale lui „Ciordache – Altă Întrebare”

Simona Halep, pentru a doua oară în semifinale la Wimbledon! A 7-a semifinală de Grand Slam din carieră

PLUS nu vrea fuziune, USR cere paritate 2 la 1. Ce puncte delicate apar în negocierile privind listele comune la alegerile parlamentare

Penalul Tăriceanu, un nou atac la Kovesi – „mărul otrăvit”. Ca procuror european va avea „rol principal” să blocheze accesul României la fondurile UE!

De ce-a intrat Udrea în ţară pe la Giurgiu, la 6 dimineaţa?! „Vreau să îmi cresc copilul acasă”

Cristoiu îl bagă pe Băsescu în afacerea întoarcerii Elenei Udrea. Vorbeşte de „un efort planetar” de a fi eliberată

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here