Radu Moraru, delirant: La vaccinare, „globaliștii” îți bagă „ceva” periculos, apoi te șantajează ca să-ți dea „antidotul”!

4
17181

După ce l-a făcut din nou președinte pe Donald Trump (da, e președinte, dar nu știți voi, că e secret, doar inițiații cunosc adevărul!), Radu Moraru continuă bătălia cu Oculta Mondială, care vrea neapărat să-l vaccineze. Dar nu reușește, pentru că „Nașul” a descoperit noul pericol: „antidotul”!

„Nu vreau să vă mai spun și alte lucruri care au fost pregătite, cum ar fi Scenariul 2022-2026-2028. Deja sunt lucrurile scrise. Acuma se pun semnăturile și ștampilele la Forumul Globaliștilor. Iar apoi pornește execuția prin cozile lor de topor de aici. Și ăștia nu se pot retrage, ăștia nu pot refuza ordinul, pentru că nu mai primesc ceea ce trebuie să primească: antidotul. Pentru că în ei s-a băgat ceva la care e nevoie de antidot. Așa că, între viața lor și poporul român, ei vor alege – ca și până acum, 31 de ani – viața lor, bunăstarea lor și a copiilor lor, vânzându-și neamul și toate bogățiile acestui pământ”, a delirat Radu Moraru vineri seara, la Nașul TV.

El spera că a doua, sâmbătă, zi va fi un mare protest CapVid (anti-mască, anti-restricții, anti-vaccinare) în București, dar a ieșit – ca de obicei – un fâs.

Moraru a lansat și un „Apel la unitate”, implorându-i pe Diana Șoșoacă, George Simion și câteva ONG-uri să se împreuneze ideologic cu el, să vorbească la Nașul TV, că le face el o ofertă de nerefuzat. Bani să aibă, că restul se rezolvă! Bani și whisky…

Din puțul gândirii lui Radu Moraru

„Papa Francisc vrea o guvernare globală și vaccinuri universale!”

* „O știre: «Papa Francisc solicită nevoia de guvernare globală» – adică să vină toți nebunii ăștia planetari să ne conducă – «și de vaccinuri universale, potrivit scrisorii trimise către Summit-ul financiar» globalist. Adică, ce sunt aceste vaccinuri universale? Ce spunea Bill Gates: că vom face vaccinuri toată viața, contra tuturor bolilor. Dar nu ne garantează nimeni că nu le vom face.”

* „Altă știre: «Cei care vor fi vaccinați complet împotriva Covid» – nu știm ce e aia complet – «vor avea mai multe libertăți decât cei care nu s-au vaccinat, anunță ministrul german al Sănătății, Jens Spahn».”

* „Timpul e foarte scurt. E vorba de câteva luni și apoi s-a închis de tot fereastra de oportunitate. Și n-o să mai avem ce face. S-ar putea nici să nu mai putem vorbi la televiziune – atât de dură va fi această dictatură.”

* „N-am avut o asemenea dictatură opresivă sub Ceaușescu decât pe ici, pe colo, nu cu întreg poporul.”

* „Eu fac un pas în spate și spun: oameni buni, ca să nu fie nicio discuție că Radu Moraru vrea nu știu ce (…), n-am să vin la miting, n-am să țin vreun speech, tocmai pentru că nu vreau să se spună că vreau să folosesc acest miting. Îi rog pe toți românii să participe. Dar eu, ca să fiu acest liant al unității, chem pe acești foști parteneri, actuali parteneri, pe alți parteneri care vor să ni se alăture, să ne unim odată!”

* „Ne-am săturat, și poporul n-are nicio vină. Poporul care ne susține pe toți – că vorbim de Diana, că vorbim de George sau vorbim de Pompiliu și de toți ceilalți – poporul n-are nicio vină că noi suntem împărțiți. Până la urmă, e același popor care a înțeles și iese în stradă. Cuțitul a ajuns la os. Funia e deja la gâtul nostru.”

* „Să scriem istoria împreună! Și eu vreau să fiu acest mediator! Am construit o platformă civică, radumoraru.ro, unde foarte mulți voluntari lucrează de luni de zile la un proiect de urgență, la un proiect de țară. Avem televiziune liberă, avem programe. Cred că pot să fiu un negociator bun între toate părțile, ca să vină la această masă. Nu avem timp să dormim și să ne mai certăm.”

* „Noi suntem o forță chiar dacă nu suntem înarmați! Pentru că noi suntem mulți și ei sunt puțini.”

* „Eu am fost primul care și-a dat jos haina orgoliilor, haina mândriei, haina… care vreți voi. Și ofer în continuare – așa cum a fost întotdeauna – platforma aceasta liberă, Nașul TV, pentru a fi trenul libertății.”

* „Nu vreau să vă mai spun și alte lucruri care au fost pregătite, cum ar fi Scenariul 2022-2026-2028. Deja sunt lucrurile scrise. Acuma se pun semnăturile și ștampilele la Forumul Globaliștilor. Iar apoi pornește execuția prin cozile lor de topor de aici. Și ăștia nu se pot retrage, ăștia nu pot refuza ordinul, pentru că nu mai primesc ceea ce trebuie să primească: antidotul. Pentru că în ei s-a băgat ceva la care e nevoie de antidot. Așa că, între viața lor și poporul român, ei vor alege – ca și până acum, 31 de ani – viața lor, bunăstarea lor și a copiilor lor, vânzându-și neamul și toate bogățiile acestui pământ.”

* „Ăsta e timpul patrioților! Ăsta e timpul marilor caractere!”

* „Voi trimite mâine această chemare tuturor acestor lideri și aștept să reacționeze.”

* „Să vedem dacă ne vom uni. Nu e sigur, n-am vorbit cu nimeni…”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

* Radu Moraru vrea să se unească urgent cu Șoșoacă și George Simion, să adune pe Nașul TV toate forțele rusofile, anarhiste. Cică o așa dictatură n-a fost nici sub Ceaușescu!

* Radu Moraru zice că tot Trump e președintele SUA, cu ajutorul Armatei! „«Bideu» va fi arestat pentru trădare de țară. Îl mint unii că e președinte”

Radu Moraru salvează planeta: „Luni le trimit soluția la Air Canada, să nu dea afară 20.000 de oameni. Și celorlalte companii…”

VIDEO. Radu Moraru, delirant: „«Iohannis, ai coronavirus? Ia, întinde-te pe pat, să-ți pun ventilatoru’-n nas!». Și l-am omorât”

VIDEO. Radu Moraru către români: „Sunteți fraieri și proști! De ce-ați fost la vot?! De azi, eu sunt adevăratul președinte al României. Voi fi coșmarul lui Iohannis! El e mai prost decât Dăncilă”

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.