Radu Moraru zice că tot Trump e președintele SUA, cu ajutorul Armatei! „«Bideu» va fi arestat pentru trădare de țară. Îl mint unii că e președinte”

13
1910
Radu Moraru și izvorul său de "inspirație"

Din 20 ianuarie, președintele în exercițiu al SUA este Joe Biden. În acea zi, Donald Trump a părăsit Casa Albă. E o realitate pe care Radu Moraru o răstoarnă cu o judecată de balamuc. Rătăcitul jurnalist își minte puținii telespectatori care-i urmăresc teoriile conspiraționiste că președintele SUA nu e joe Biden, ci Donald Trump!

Teoria lui Moraru, pe scurt: înainte de a-i expira mandatul, Donald Trump a invocat Insurrection Act, cedând temporar puterea Armatei. După ce „face ordine” și-l „arestează” pe Joe Biden pentru „trădare de țară”, dându-l „pe mâna unui tribunal militar”, Armata îi predă puterea înapoi lui Trump, că de la el al luat-o! Acesta domnește o vreme la Casa Albă, dar organizează alegeri anticipate, la care candidează și pe care „le câștigă cu 90%” Astfel, Tump va avea „două mandate și jumătate” în fruntea SUA!

Radu Moraru e precum soldatul japonez care, ascuns în jungla filipineză, continua să lupte și la 10 ani după încheierea războiului, neștiind că se făcuse pace.

Moraru le pocește intenționat și în mod repetat numele atât președintelui SUA („Bideu” în loc de Biden), cât și vicepreședintei („Kabala” Harris în loc de Kamala Harris). Contracandidatei lui Donald Trump din 2016 îi zice „baba Hillary” (Clinton), iar cancelarului german – „baba Merkel” sau „Sparanghela Merkel”.

Delirul lui Radu Moraru la Nașul TV

* „Cu o zi înainte de a-i expira mandatul, Trump a invocat Insurrection Act – asta nu știu neo-marxiștii! Trump a dat puterea Armatei, i-a spus să facă ordine în țară, apoi Armata trebuie să predea puterea înapoi președintelui.”

* „Armata nu mai poate să-i dea țara înapoi lui «Bideu» și nici lui «Kabala» Harris, pentru că ei au rezultat în urma unor alegeri fraudate. Iar «Bideu» va fi arestat pentru trădare de țară.”

* „Trump va prelua țara și va trebui să rămână în continuare președinte, conform legilor și Constituției. El va organiza alegeri prezidențiale anticipate, odată cu alegerile pentru Congres, anul viitor, în noiembrie 2022. Și atunci ori va candida el, ori va desemna un om de încredere. Dar va candida el și va câștiga alegerile cu 90%.”

* „«Bideu», de fapt, nici măcar nu e președinte. Dar el e atât de prost, încât nici nu știe că nu e președinte. Îl mint unii că e președinte, «bidei» de-ai lui, dar e o păcăleală. Singurul președinte e Donald Trump, care o să preia puterea de la Armată.”

* „Trump va fi președintele cel mai longeviv din istoria Americii, cu două mandate și jumătate. A avut deja un mandat, mai face o jumătate de mandat până la abticipate, apoi candidează din nou și mai ia un mandat. Simplu, nu? Dar «Bideu» nu înțelege asta, el se crede președinte. Vă dați seama cât e de prost?!”

Radu Moraru

Printre teoriile lui halucinante, Rdu Moraru n-a uitat să-i tragă o înjurătură Dorinei Rusu, membră a Consiliului Național al Audiovizualului din partea PNL: „Matracuca din CNA, pusă de Iohannis, a vrut să închidă Nașul TV”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

Radu Moraru salvează planeta: „Luni le trimit soluția la Air Canada, să nu dea afară 20.000 de oameni. Și celorlalte companii…”

VIDEO. Radu Moraru, delirant: „«Iohannis, ai coronavirus? Ia, întinde-te pe pat, să-ți pun ventilatoru’-n nas!». Și l-am omorât”

VIDEO. Radu Moraru către români: „Sunteți fraieri și proști! De ce-ați fost la vot?! De azi, eu sunt adevăratul președinte al României. Voi fi coșmarul lui Iohannis! El e mai prost decât Dăncilă”

13 COMENTARII

      • Ce bine s-ar simți ÎMPREUNĂ, dacă ar fi… „ADUNAȚI” la Bălăceanca, Palazu-Mare sau Socola ăștia toți: R.M., Șoșoacă, PUPEZELE alea care CRONCĂNE pe la „GuițăTV” și „Latrina3”, Cumpănașu, „avocatul ăla care conduce partidul „Varanului”, Adina Alberts și ceilalți… „nervoși”-publici (!) de TEAPA lor: ar putea săăă… se joace, în-voie, de-aaa… DACII, MARȚIENII, GARDA-ANTI-CONSPIRAȚII-GLOBALE, fasciștii și bolșevicii ș.a.m.d.!!!

        • La BALAMUC, ar avea posibilitatea să-și exhibe, plenar, dar șiii… INTERACTIV (Sic!), apucăturile, concepțiile și talentele (într-un cuvânt: ȚIGNELILE!): Cumpănașu ar putea, de exemplu, s-ooo… agațe-sexual pe Șoșoacă; FOSTUL (!!!!!) ziarist Radu Moraru ar avea ocazia de-a comunica-direct cuuu… marțianul Chelaru; în timp ce dacii-„verzi” George Simion și Ninel Peia s-ar cafti cu sabia-înconvoiată pentru premiul-cel-mare înnn… RUBLE-CONVERTIBILE!

  1. Aș dori să spun că membri CNA ar trebui să ridice licențele de emisie mai multor televiziuni ce malformează publicul dependent de ele. Dar la noi nu se poate. Incredibil! Ba nu. Aceasta o datorăm nefuncționării instituțiilor statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here