Radu Moraru ridică nivelul escrocheriei: un mega-Caritas în care dai un euro și primești înapoi 250! Trebuie să depui 900 de lei, iar în „câteva luni” vei încasa 45.000 de euro!!!

3
18589

După ce a aplicat mai multe scheme de a-și înșela compatrioții (împrumuturi nereturnate, funcții imaginare vândute etc.), Radu Moraru a trecut la nivelul maxim al escrocheriei: un super-Caritas în care primești înapoi nu de 8 ori suma depusă (precum la Caritas-ul anilor ’90, cu escrocul Ioan Stoica „la butoane”), ci de 250 de ori!!!

Schema lui Moraru e o halucinație nemaiîntâlnită: „Nașul” cel rătăcit te ajută să-ți înmulțești banii de 250 de ori „în câteva luni”! Cu un leu faci 250 de lei, adică 50 de euro. Dar nu ești acceptat cu un leu, ci cu 900 de lei, ca să câștigi 45.000 de euro!

Bani din piatră seacă! Perpetuum mobile de speța 1!

Sigur că o întrebare ar fi: dacă Radu Moraru – mai ceva ca în orice minune biblică – înmulțește banii în așa hal, de ce nu-și înmulțește pe ai lui, că tot se plânge că nu are bani?! 900 de lei, adică nici 200 de euro, o găsi el ca să-i bage în morișca-minune, să-i transforme în 45.000 de euro. Căci apoi ar mai repeta o dată schema și din 45.000 de euro va ajunge (înmulțind cu 250) la fabuoasa sumă de 11.250.000 de euro! Așadar, din doi pași, alchimistul Radu Moraru preface aproape 200 de euro în peste 11 milioane de euro!

Rețeta promisă de Radu Moraru:

Cum e posibil așa ceva? Secret! Condiția obligatorie, ca să tânjești la un așa câștig fabulos, e să nu pui întrebări, ci „să ai încredere maximă în Radu Moraru”. Îi trimiți un mesaj pe e-mail și te angajezi că faci o donație către Nașul TV!

Așadar, până să ți se înmulțească banii mai ceva ca peștii biblici, trebuie să-i faci o donație lui Radu Moraru! Și, evident, să-i virezi cei 900 de lei.

Escrocheria e de o nerușinare care i-ar speria și pe cei mai naivi, dar și pe cei mai lacomi pământeni. Dimensiunile înșelătoriei sunt homerice. Radu Moraru vrea să fericească în acest fel „sute de mii de români”. Doar pentru 100.000 de oameni, ar fi nevoie de 4.500.000.000 de euro. Atenție: 4,5 miliarde de euro!

Sunt bani pe care vi-i promite Radu Moraru… cu condiția să-i dați cei 900 de lei! Nu vă sună a „schema nigeriană”?!

Poate n-ați înțeles: investiție cu randament de 12.500%!

Cum întinde Radu Moraru nada escrocheriei

 • „Pornim un parteneriat. E strict un business, nu are legătură cu televiziunea. Facem bani împreună, și trebuie să facem mereu, nu din când în când.”
 • „Mă consider un mic vizionar. Știu și am soluții. Așa trebuie dusă o țară spre prosperitate!”
 • „Vom fi parteneri într-un business, dar participarea nu e gratis. Imediat după Revelion, pornim motoarele. Veți face bani mulți pornind de la puțini. Iar după ce vă veți îndestula, iar familiile voastre vor fi în bunăstare, veți contribui cu o donație și pentru Nașul TV, că trebuie să trăiască și televiziunea.”
 • „Haideți să aplicăm schema pe sute de mii de români din lume. Aștept e-mail de la cei care au maximă încredere în mine.”
 • „Trebuie să ne mișcăm, oameni buni! Trebuie să facem bani! Să creăm sute de mii de români care să nici nu clipească atunci când vor dona periodic la Nașul TV. Vor avea de unde, dacă vor avea încredere în mine.”
 • „Eu nu cred în bursă sau în pariuri, ci cred în inteligență, în viziune, în investiții.”
 • „Pilotul îl vom face cu primul val, format din cei care au încredere maximă în mine. Tronsonul 2 – cei care vor vedea oportunitatea. Și tronsonul 3 – cei care vor vedea rezultatele rapide.”
 • „Dar începem cu tronsonul 1 – cei care au cea mai mare încredere în Radu Moraru. Și începem așa: trimiteți un mesaj e-mail la adresa de pe ecran: nasul@nasul.tv. Și scrieți acolo: «Vreau să fiu partener cu Radu Moraru», «Vreau să mă asociez cu Moraru».”
 • „E de domeniul incredibilului. Un leu investit înseamnă 50 de euro profit. Sau: un euro investit înseamnă 250 de lei profit (am pus euro la 5 lei). Eu fac training-ul, eu fac tot ce trebuie, ca să ajungeți în câteva luni la acest randament. N-am trecut exact câte luni, ca să nu credeți că sunt neserios.”
 • „Eu v-am arătat cum am depus un leu și am făcut randament de 12.500%.”
 • „Cine nu mă crede – nu are ce căuta în acest business. Veți veni în valul 2, apoi și-n valul 3. În valul 1 veți fi puțini. În valul 2 vor veni mai mulți, iar în valul 3 va fi înghesuială.”

 • „Depuneți 900 de lei și primiți cea mai tare lecție de business din viața voastră. Cea mai tare investiție. N-aveți rețetă mai bună ca a mea!”
 • „Vor fi sute de mii de familii pe care le vom ajuta să-și schimbe radical în bine nivelul de trai. Le spun de acum: vă ajut să deveniți bogați, cu condiția să donați lunar o mică parte din câștigurile voastre către Nașul TV.”
 • „Astăzi le-am dat oamenilor cea mai tare ecuație din viața mea. În primul rând, doar dacă ai maximă încredere în mine, îmi scrii pe nasul@nasul.tv. În câteva luni, cu o investiție de 900 de lei, deci mai puțin de 200 de euro, faci 45.000 de euro. Randamentul este de 12.500% – vedeți cât de precis sunt! Evident că nu mă vor crede milioane de oameni, dar important e să mă creadă câțiva. Am șocat o Românie întreagă. Este viziune, curaj, muncă și încredere. Atât de simplu! E suficient să trimită un mail și e suficient să spună: «Am încredere maximă și vreau să transform investiția mea de 900 de lei în 45.000 de euro, în 6 luni». Prin asta am gândit finanțarea Nașul TV până la adânci bătrâneți.”
 • „La valul 1 nu explic nimic, e secret. La valul 2 – da. Dar să avem răbdare, că vine și valul 2, apoi și valul 3.”
 • „Vrem să le dăm bunăstare la sute de mii de români, dar să le condiționăm ajutorul. Eu vă pun pe un trend ca să faceți bani, mulți bani, dar scrieți «Donez către Nașul TV…»”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

Radu Moraru salvează planeta: „Luni le trimit soluția la Air Canada, să nu dea afară 20.000 de oameni. Și celorlalte companii…”

VIDEO. Radu Moraru, delirant: „«Iohannis, ai coronavirus? Ia, întinde-te pe pat, să-ți pun ventilatoru’-n nas!». Și l-am omorât”

VIDEO. Radu Moraru către români: „Sunteți fraieri și proști! De ce-ați fost la vot?! De azi, eu sunt adevăratul președinte al României. Voi fi coșmarul lui Iohannis! El e mai prost decât Dăncilă”

3 COMENTARII

 1. Vaiii…, ce bineee…, se întorc „minunatele” (Sic!) vremuri ale „caritasurilor” (’92-’93-’94). Numai prin județul Constanța erau vreooo… douăzeci! Poate și mai multe… Cel mai mult dădea (deeee… 12 ori depunerea!) unu’, Saimanov. Cioban vrânceav la origine. Apoi „caritasist” la Techirghiol. S-a mutat în Mamaia-Sud, hotel-restaurant „Aurora”.

  Au fost (MULT PREA!!!) MULTEEEEEEEEE…

  Chiar „ne-era-dor” (Sic!) de ESCROCI d’ăștia, nuuu ?!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.