Campanie ticăloasă anti-vot făcută de Radu Moraru. „Nu sunt idiot! Nu mai merg la vot!”, îi jignește „Nașul” pe românii care votează

5
2071

Cea mai descreierată campanie împotriva alegerilor parlamentare o face Radu Moraru pe Nașul TV. O retorică anarhistă, anti-democratică, anti-europeană, anti-românească, de sorginte rusească. Demența în stare pură.

De mai bine de o lună, Radu Moraru duce o campanie furibundă împotriva participării la vot. În această inițiativă iresponsabilă, el îl are asociat pe un anume Pompiliu Diplan, care pare a fi vocea oficială a Moscovei la București.

Radu Moraru a îndemnat la boicotarea alegerilor parlamentare și în decembrie 2016, făcând un serviciu PSD-ului lui Liviu Dragnea. Atunci a fost, într-adevăr, o prezență slabă la urne (39,5%), ceea ce l-a ajuta pe Dragnea să obțină un procentaj enorm, de peste 46%, și să arunce România într-un coșmar.

Acum, Radu Moraru recidivează cu și mai multă isterie. Afirmațiile sale sunt de balamuc, iar sloganurile folosite în această campanie dementă – „Boicot vot!” și „Nu sunt idiot! Nu mai merg la vot!”.

FOTO: Porcărie proiectată pe ecranul Nașul TV

Retorica lui Radu Moraru, în emisiuni ieșite de pe radarul psihiatrilor

  • „Alegerile astea sunt falsificate, ilegale, ilegitime și în afara Constituției.”
  • „Iohannis e cel mai mare criminal, pentru că a permis alegerile locale! El mai vrea un set de alegeri, ca să moară și mai mulți oameni.”
  • „Alegerile astea nu vor avea loc! Noi, românii, trebuie să facem orice să le împiedicăm. Avem două acțiuni importante în perioada următoare: 1. fără mască; 2. fără alegeri. Dacă fac alegeri pe 6 decembrie, să le facă fără poporul român!”
  • „Trebuie să blocăm alegerile!”
  • „Țara asta a ajuns un lagăr nazist! E mai rău decât pe vremea lui Ceaușescu! Așa arată noii torționari!”
  • „Degeaba se pregătesc de alegeri, că poporul ăsta nu-i va lăsa să facă alegeri!”
  • „Curtea Constituțională a spus că nu se pot face alegeri pe 6 decembrie, dar Iohannis face pipi pe deciziile Curții.”
  • „Iohannis a oprit Covidu’ ca să facă alegeri. Dar am o surpriză pentru el: o să-i anulăm alegerile, noi, cei de la Nașul TV.”
  • „Dacă mergeți la vot, o să vă îmbolnăviți de Covid și vă ia Arahatu’ cu izoleta. Vine Tătaru și vă bagă furtunu-n nas, să vă dea și o bacterie. Și se bucură Iohannis,. că el urăște poporul român.”
Vârcolacul Radu Moraru

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

5 COMENTARII

  1. Yo cre’că și-a ținut tratamentul lângă imunocubu’ lu’ Oreste și nu-și mai face efectul. Orice cal ajunge gloabă dar Moraru a luat-o pe scurtătura scurtăturii ca să fie în opoziția opoziției…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.