Cîţu a avut dreptate: vine Marea Tăiere bugetară! „Au măsluit datele şi au tot rostogolit GAURA bugetară. Acum nu se mai poate!”

0
1886
Eugen Orlando Teodorovici (PSD) și Florin Cîțu (PNL)

Senatorul PNL Florin Cîţu a publicat acum două zile pe pagina sa de socializare o postare în care avertiză că o rectificare bugetară în minus nu mai poate fi evitată. Joi, au apărut primele informaţii care arată că actualul cabinet este în criză totală de bani şi împrumuturile externe nu mai pot acoperi singure gaura bugetară de 7 miliarde de lei. Guvernul trebuie să taie!

„Lucrăm la rectificarea bugetară. Domnul ministru Teodorovici va da toate detaliile. Așteptăm avizul CSAT pentru a aproba rectificarea bugetară prima dată. Da, menținem ținta de deficit bugetar”, a declarat, joi, Viorica Dăncilă, după evenimentul de lansare a celei de-a 17-a ediții a lucrării „Carta Albă a IMM-urilor din România”.

Va fi o rectificare pe minus. Vine Marea Tăiere bugetară! Majoritatea ministerelor vor trebui să reducă masiv costurile, inclusiv prin concedieri de personal.

Orlando Teodorovici, ministrul Finanţelor, a trimis tuturor instituțiilor publice din țară, inclusiv instituțiilor de cultură și a institutelor de cercetare, o notificare prin care cere, în mod expres, „reducerea numărului de angajați și/sau reducerea cuantumului unor drepturi salariale”.

Practic, instituțiile publice, inclusiv teatre, spitale, școli și centre de cercetare, sunt avertizate de Orlando Teodorovici că trebuie să impună o austeritate cruntă, totul pentru ca bugetul fantasmagoric adoptat în primăvară, cu o întârziere de aproape jumătate de an, să nu ducă la deficite bugetare galopante”, a dezvăluit senatorul USR Vlad Alexandrescu.

Mesajul lui Florin Cîţu avertiza că urmează tăieri masive

  • Asta nu o să aflaţi de la CEX-ul PSD: în 2019, rectificarea negativă nu mai poate fi evitată.
  • În ultimii doi ani, au tot măsluit datele şi au rostogolit GAURA imensă din buget. Gata. Nu se mai poate!
  • Ordonanţa 114 este bomboana pe coliva economiei. Ordonanţă elaborată, susţinută şi prezentată ca salvatoarea economiei româneşti de unicul şi inegalabilul Orlando, prietenul cărţilor de economie.
  • Rectificarea negativă este forţată de:
  • impactul nimicitor al Ordonanţei 114 asupra companiilor din energie, sistemului financiar-bancar, telecomunicaţiilor, pensii şi asigurari. Teodorovici ne-a spus că Ordonanţa 114 nu se modifică pentru că este perfectă. Efectul după şase luni: toate companiile de stat din energie sunt aproape în faliment, a crescut exponenţial importul de gaze din Rusia, CFR Călători + CFR marfă – în faliment, CEC Bank are nevoie URGENT de un miliard de lei, administratorii privaţi de pensii – loviţi de comisioane mai mici, capital social mai mare şi transferuri de la pilonul II în scădere – sunt pe picior de plecare, şi dezastrul în economie continuă.
  • reforma ANAF propusă şi gândită de Orlando a EŞUAT. Informatizarea a fost oprită de Orlando, veniturile sunt cu mult sub program, iar Orlando a uitat să mai prezinte partea “friendly“ a ANAF, aşa cum a promis. Şi mai grav: se pregăteşte un TUN de 200 milioane euro prin transferul Vămii la MFP, de la ANAF. Ştiţi că el lucrează DOAR cu ţări din afara UE- Rusia, Turcia, China.
  • acum avem certitudinea că în trimestrul III al acestui an vom avea un numar RECORD de primării care intră în INCAPACITATE de plată. O premieră! Orlando este un fricos. Îi oboseşte pe primari cu cafele şi apă, prin întâlniri unde le promite multe şi nu le va da nimic.

Problema tandemului Viorica – Orlando nu este cursa pentru Cotroceni. Acolo ştim toţi cine căştigă. Problema lor este deficitul bugetar. În 2019, el o să înceapa cu cifra 3 sau cu cifra 4?

#RomaniaFaraPSDsiALDE #NuLuamPrizonieri #RomaniiTrebuieSaStie

P.S. Vă garantez că vor răspunde pentru tot. Nu luăm prizonieri.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Ziua în care Licu a devenit procurorul Antenei 3 şi al PSD. A girat „SS-Gestapo”, prin implicarea sa în cazul Sorina

* Antena 3 încearcă să preseze justiția în „cazul Sorina”. Minciuni sfruntate, diversiuni ordinare în emisiunea lui Gâdea

Cazul Sorina. Abuz incredibil al „SS-Gestapo”, girat de procurorul general Bogdan Licu!

IPOCRITUL. Bogdan Licu se leapădă voalat de „SS-Gestapo”, dar girează acest monstru anti-justiţie în cazul Sorina

VIDEO EXCLUSIV. Primul filmuleț cu Sorina în noua ei casă, la New York. Fetița învață să cânte la pian

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

EXCLUSIV. Prima fotografie a Sorinei în America. Și primul mesaj al părinților ei, din New York: „Acum, Sorina e cetățean american!”

Smiorcăieli penibile la Propaganda TV, după plecarea Sorinei în America. Noi scenarii demente ale familiei Șărămăt

Sorina a plecat în America la exact o lună de când a fost luată de la familia Șărămăt. Marii învingători, marii învinși

DOCUMENT. În plângerea la DIICOT, asistenta maternală a Sorinei îi acuza pe soții Săcărin că sunt traficanți de minori și de organe!

VIDEO EXCLUSIV. Bucuria Sorinei când spune că va pleca în America. A scăpat de spaimele cu care o teroriza familia Șărămăt

„Sorina are un sânge pur, o vor pentru sacrificare”. Monstruozități generate de propaganda Antena 3 – RTV – Sorina Matei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

* Imagine duioasă: Sorina și noua ei verișoară

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Mafia PSD a transformat Tarom într-o bombă zburătoare. Compania a fost jefuită sălbatic și cangrenată de nepotisme

Tupeul oamenilor lui Meleşcanu: dau vina pe „agitatorii” din Diaspora pentru haosul de la vot!

GRECO prezintă planul PSD-ALDE de capturare a justiției: Secția Specială + izolarea Președintelui + ordonanțe de urgență + pensionarea magistraților + polițiști de la Carmen Dan

GRECO descrie Secția Specială a Adinei Florea ca pe o structură de tip mafiot. Somație: desființați SS-Gestapo!

Aici puteți citi integral cele două rapoarte GRECO despre România

Savonea, ce faceţi acum cu „SS-Gestapo”?

PSD răspunde Raportului GRECO prin degetele mijlocii ale lui „Ciordache – Altă Întrebare”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here