DOCUMENT. În plângerea la DIICOT, asistenta maternală a Sorinei îi acuza pe soții Săcărin că sunt traficanți de minori și de organe!

20
9786

Starea de teroare a Sorinei, când a fost luată de procurorul Maria Pițurcă pentru a fi dată părinților adoptivi, are o explicație clară: minciunile cu care a fost intoxicată de asistenta maternală Mariana Șărămăt din Baia de Aramă și de familia acesteia. Dovada zdrobitoare se găsește într-un document semnat de mânuța infernalei asistente maternale.

Pe 3 august 2018, Mariana Șărămăt depunea la DIICOT Mehedinți o plângere de 15 pagini, în care se descria drept victimă a intereselor oculte ale unei mafii planetare care includea Direcția Copilului Mehedinți, Ambasada SUA la București și familia Săcărin din New York.

În document, asistenta maternală care o avea în îngrijire pe Sorina Lucan de 6 ani, dar care nu găsise de cuviință s-o adopte în acest interval de timp, lansează acuzații de o gravitate extremă la adresa celor ce încercau s-o adopte pe copilă, soții Ramona și Gabriel Săcărin. Atunci, Mariana Șărămăt a încercat să lipească de aceștia eticheta infamă de traficanți de minori și de organe.

A fost oficializarea unui program sistematic de intoxicare a Sorinei că „americanii” care vor s-o adopte au gânduri cumplite cu ea: intenționează s-o ducă la New York ca s-o taie și să-i ia organele, pentru a le da fetiței lor, care e bolnavă!

Chiar și acest amănunt sinistru, bazat doar pe bănuieli, este trecut în plângerea de la DIICOT: „Soții Săcărin au deja o fetiță de o vârstă apropiată de cea a Sorinei, fetiță care, chiar de la prima vedere, relevă existența unor afecțiuni (ce nasc suspiciunea faptului că scopul adopției internaționale a minorei Lucan Sorina este de fapt acela al traficului de minori în vederea traficului de organe)”.

Atitudinea asistentei maternale față de familia Săcărin este o încălcare flagrantă a legii care o obliga să facă tot posibilul pentru a ușura procesul de adopție, nu pentru a-l îngreuna. Ea trebuia să pregătească fetița pentru adopție, nu s-o sperie că părinții adoptivi (aleși de calculator, printr-un program al statului român) sunt niște monștri. Mariana Șărămăt a comis grave infracțiuni, bătându-și joc de fișa postului.

Evident, plângerea Marianei Șărămăt a fost clasată, pentru că era o însăilare de minciuni și fantasmagorii, nu avea nicio legătură cu realitatea. Chiar și această clasare a fost prezentată în mod tendențios, recent, la emisiuni de televiziune, de către fost asistentă maternală (Mariana Șărămăt), soțul ei (Vasile), fiica lor naturală (Adelina) și avocatul lor (Victor Dumitrică). Și DIICOT a fost trecut în rândul ocultei mondiale care lucra împotriva familiei Șărămăt.

Fragmente din plângerea Marianei Șărămăt la DIICOT

„O familie cât se poate de suspectă”

„Este incontestabil că în spatele acestei adopții internaționale stau interese obscure și nu interesul superior al minorei Lucan Sorina.

De altminteri, este de neînțeles de ce un minor ar fi luat din sânul unei familii în care este integrat deplin (…) și trimis într-o țară străină a cărei limbă nu o cunoaște, la o familie cât se poate de suspectă (…).

Relevantă este și împrejurarea că soții Săcărin au deja o fetiță de o vârstă apropiată de cea a Sorinei, fetiță care, chiar de la prima vedere, relevă existența unor afecțiuni (ce nasc suspiciunea faptului că scopul adopției internaționale a minorei Lucan Sorina este de fapt acela al traficului de minori în vederea traficului de organe).”

„Probabil în vederea traficului de organe”

„Toate aceste aspecte denotă și converg către o singură concluzie, respectiv aceea că la nivelul DGASPC Mehedinți a luat naștere o celulă infracțională de tipul celei descrise la art. 367 NCP, ce are ca scop traficul de minori, în speță fiind vorba despre minora Lucan Sorina, probabil în vederea traficului de organe (a se vedea opțiunea familiei adoptive pentru un copil perfect sănătos, de aceeași vârstă cu fetița lor), infracțiune-scop ce nu poate fi săvârșită decât prin intermediul infracțiunilo-mijloc de abuz în serviciu, fals și uz de fals. Autorii morali ai acestor fapte sunt evident soții Săcărin, beneficiarii reali ai infracțiunilor sesizate.

Practic, peste organigrama DGASPC Mehedinți și sub acoperirea unor relații de serviciu, funcționarii Direcției au constituit o grupare infracțională, care prin abuz în serviciu, fals intelectual și uz de fals urmăresc săvârșirea infracțiunii de trafic de minori în beneficiul exclusiv al unei clientele dornice, de tipul soților Săcărin.”

„Interesele obscure și presiunile Ambasadei americane la București”

„Practic, autoritățile române din cadrul Autorității Naționale pentru Prorectția Drepturilor Copilului și Adopție încalcă o hotărâre definitivă a instanțelor române și se supun intereselor obscure și presiunilor Ambasadei americane la București, în detrimentul minorei Lucan Sorina, care este tratată ca un simplu obiect de comerț.”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

VIDEO EXCLUSIV. Bucuria Sorinei când spune că va pleca în America. A scăpat de spaimele cu care o teroriza familia Șărămăt

Justiția învinge Mafia: Sorina poate pleca în America, alături de părinții ei adoptivi

Sorina își recapătă pașaportul! SS-Gestapo i l-a reținut ilegal aproape o lună

„Sorina are un sânge pur, o vor pentru sacrificare”. Monstruozități generate de propaganda Antena 3 – RTV – Sorina Matei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

„Miza nu a fost salvarea Sorinei Săcărin de propriii ei părinți. Miza a fost justificarea SIIJ, intimidarea judecătorilor și validarea Antenei 3 ca instrument de dominare a media, influență și propagandă anti-justiție”

EXCLUSIV. Trei poze noi cu Sorina. Ținută departe de scandal, fetița pare fericită. În schimb, părinții adoptivi trăiesc un coșmar

Antena 3 încearcă să preseze justiția în „cazul Sorina”. Minciuni sfruntate, diversiuni ordinare în emisiunea lui Gâdea

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

* Țiriac a chemat-o și pe Firea la noua „Gală Halep”! Primărița e speriată, nu și-a revenit după huiduielile de anul trecut

VIDEO. Arestarea lui Dragnea a fost o minune! Firea a primit vestea cea mare lângă o icoană făcătoare de minuni. O fi dat acatiste?

VIDEO. Atac bezmetic al lui Băsescu: „Iohannis i-a păcălit pe români”. Orban, Rareș și Siegfried – „guriști de doi bani, nu au nimic în cap”

Iohannis: Macron va retrage candidatura lui Bohnert și o va susține pe Kovesi la șefia Parchetului European!

Europa râde de pușcăriaș și o aplaudă pe Kovesi. Le Figaro: „Dragnea va privi din celulă victoria rivalei sale”

Individul care a spus că „oamenii mor oricum – și cu, și fără sistem de sănătate” este antenist de-al lui Voiculescu

* „Nenorociţi imbecili! Să aveţi viaţa la care îi supuneți pe oameni! Să ajungeţi să trăiţi din salariul minim!”. Mesajul unui român scandalizat de mizerabilii care au blocat cardurile de sănătate

VIDEO. Arma secretă a PSD la prezidențiale: „blonda lui Voiculescu”. Inspirat de Băsescu, mogulul Antenei 3 încearcă s-o impună drept candidat unic al frontului anti-Iohannis

Prăpădul pe care îl va provoca Legea pensiilor: „Deficitul va ajunge lejer la 5,4%, în 2021”

Văleu, se porniră ratații! Tăriceanu-4% și Norica-paukerița îi cer demisia „urgent” președintelui Iohannis

* A doua Românie creşte în Diaspora! Peste 600.000 de copii născuţi în familii emigrate în Europa

Dăncilă, rușinată la Strasbourg. „Retorica anti-europeană a PSD și ALDE a fost drastic sancționată de cetățenii români la votul din 26 mai”

Propunerea nerușinată a lui Tăriceanu: Ramona Mănescu. O individă lacomă, care se scaldă în lux pe bani publici, nu are ce căuta în Guvern!

Propunerea PSD la Interne este o nouă mizerie! Senatorul Moga: revoluționar-impostor, omul „Mafiei lui Mazăre”, el însuși mafiot

Alba-neagra cu impozitarea pensiilor. Orlando nu va umbla doar la „speciale”, ci la toate pensiile „peste un anumit plafon”

PNL și-a făcut echipă-beton la Capitală: Ciucu, Băcanu, Burduja, Trăilă, Glăvan, Raețchi, Pavel Popescu

Blestemul unui baron PSD către magistrați: „Bestiilor! Viermilor! Pușcăriile nu vă vor fi suficiente!”. Amenințări cu „ce va urma”

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Victoria #Rezist: Carmen Dan a demisionat de la Interne. Nu mai apucă 10 august!

Am gazat-o pe Carmen Dan!

Pregătiri pentru mitingul din 10 august. Diaspora cheamă la protest pașnic, deși se așteaptă la diversiunii din partea Puterii PSD-ALDE

„Este Teodorovici agent rus? Altfel nu se explică de ce ia decizii care distrug România în interesul Rusiei”

GRECO descrie Secția Specială a Adinei Florea ca pe o structură de tip mafiot. Somație: desființați SS-Gestapo!

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

20 COMENTARII

 1. Numai văzând familia Saramat făcând turul televiziunilor, auzindu-i cum gândesc și vorbesc și văzând pe 21 iunie în ce colaps psihic au adus-o aceștia pe biata Sorina, am realizat care este profilul lor moral și sufletesc.
  Bine a făcut familia Sacarin ca au luptat sa păstreze acest copil și speram sa o scoată curând din România, în care sunt destul care vor sa o lase orfana din nou.

 2. Bine a facut procuroarea care a extras-o pe Sorina, chiar si cu forta, din acel mediu profund toxic si care, probabil, ii va afecta psihicul pentru tot restul vietii.
  Va dati seama ce impact avea asupra copilei, inocularea zi de zi, probabil seara inainte de culcare, a ideii ca vor veni unii sa-i taie burtica pentru a-I scoate organelle? Eu zic ca lucrurile nu trebuie sa ramana asa si cei cu adevarat vinovati sa raspunda in fata legii.

 3. In fata familiei Saramat care a crescut aceasta fetita, pe Sorina pana la varsta de 8 ani, pana la data cand coila a fost luata cu japca din locuinta unde ea locuia linstita si fericita, ma inclin cu tot respectul. Voi cei de la redactia ziaristii.com sunteti niste slugoi nesimitit! Gunoaielor!

 4. In fata familiei Saramat care a crescut aceasta fetita, pe Sorina pana la varsta de 8 ani, pana la data cand C O P I L A a fost luata cu japca din locuinta unde ea locuia linistita si fericita, ma inclin cu tot respectul. Voi cei de la redactia ziaristii.com sunteti niste slugoi nesimitit! Gunoaielor!

 5. Am incercat de multe ori sa-mi reprim o curiozitate. Dar, in fine, ii dau glas. Din ce traieste familia Saramat in ansamblul ei? Doamna a fost angajata pana de curand. Dar Vasile Saramat ce meserie are, ce face pentru a-si castiga existenta? Resedinta si masinile afisate conduc la o oarecare bunastare. Ce meserii au copii lor naturali? Dupa ce unii au facut ce-au vrut cercetand fam. Sacarin pana la al 7lea neam si facand publice detalii personale fara nicio relevanta, pur si simplu vreau sa stiu si eu totul despre fam. Saramat, asa, de dragul simetriei informatiilor.

 6. Eurostat spune ca Romania este pe primul loc in UE la trafic de persoane de multi ani la rand, cu toate acestea presedintele tarii, guvernul, serviciile, politia, politicienii de la putere si opozitie, presa partinitoare baga capul in pamant ca strutii, daca nu ar fi presa europeana si cateva site-uri ratacite prin Romania cetatenii romani nu ar avea acces an de an la statistica europeana care ii arata ca sunt un popor de nimic, de traficanti si traficati. Omerta functioneaza ireprosabil in cazul traficului de persoane din care se fac bani multi care ajung sus de tot. Regretabil ca Cartianu si Ciocazanu s-au apucat sa arunce cu laturi intr-o plangere la DIICOT chiar pe subiectul traficului, flagelul cel mai acut care bantuie societatea romaneasca.

   • Doamna, dupa mintea dumneavoastra plecata cu sorcova ce este mai important :insultele de frustrata pe care i le aduceti domnului Misu sau faptul ca chiar in momentul cand eu scriu acest comentariu sute de copii din Romania sunt dati disparuti, mii de minori , femei si barbati din Romania sunt traficati pentru organe, sclavie sexuala si sclavia muncii? Ne revenim si noi ca popor in al 25-lea ceas sau continuam sa ne batem cu pumnii in piept ca urangutanii cand cei pe care ii sustinem inscriu si ii insultam pe cei care nu au aceleasi opinii ca noi?! Mutati-va doamna in Corea de Nord ca numai acolo exista o singura opinie, cea a sefului!

    • @mihai: CE LEGATURA au toate aceste aspecte – despre care vorbiti- cu adoptia Soinei? Adoptie facuta LA VEDERE, dupa procedurile de adoptie LEGALE (si cam GREOAIE)???!!!
     Traficantii de organe „lucreaza” pe ascuns, si, da, este sarcina „serviciilor” (acele SERVICII necesare oricarei tari) sa ii descopere.

     Atatea ABERATII, atatea „acenarii” PENIBILE…atata MANIPULARE, dar si MUUUUUUUUUUUULTA P-R-O-S-T-I-E !!!!!!

     Sunt muuuulti paranoici manipulabili in Romania.

     • @mihai: CE LEGATURA au toate aceste aspecte – despre care vorbiti- cu adoptia Soinei? Adoptie facuta LA VEDERE, dupa procedurile de adoptie LEGALE (si cam GREOAIE)???!!!
      Traficantii de organe „lucreaza” pe ascuns, si, da, este sarcina „serviciilor” (acele SERVICII necesare oricarei tari) sa ii descopere.

      Atatea ABERATII, atatea „scenarii” PENIBILE…atata MANIPULARE, dar si MUUUUUUUUUUUULTA P-R-O-S-T-I-E !!!!!!

      Sunt muuuulti paranoici manipulabili in Romania.

 7. Asa, si DIICOT-ul care este platit din banii nostri sa investigheze ce raspuns a dat? Deontologic ar fi sa prezentati si solutia DIICOT-ului la aceasta plangere. Este ceva putred in legatura cu fata biologica a familiei Sacarin pe care nu a vazut-o nimeni la fata in Romania, a fost lasata de capul ei singura in SUA in tabara, ce fel de parinti sunt aceia care isi lasa copilul singur in timp ce ei si celalalt copil pleaca intr-o tara straina la mii de km departare? Daca nu are nimic de ascuns si vrea sa puna capat zvonurilor familia Sacarin sa prezinte presei analizele medicale ale fetitei lor biologice. Familia Saramat nu este usa de biserica dar nici familia Sacarin nu este mai breaza.

  • A aruncat-o fix la WC, dle mihai, dupa cum merita. Dar asta o stiati foarte bine. Articolul de fata evidentiaza lipsa de onestitate a Saramatilor, care ulterior s-au dezis ca de o mare rusine de aceasta plangere, au recunoscut doar partea cu „traficul”, ca suna mai elegant, mai aplioat lumii reale… Dar asa, intre noi, cum vi se pare referirea lor la fetita din State?! Bolnava grav si avand nevoie de sange proaspat. Daca acceptati fie si o urma din acest horror insinuat de asistenti in contextul disputei pentru copil, orice veti scrie si ati scris deja pe aceasta pagina, pe o tema si in termeni acceptabili, devine un mare zero. Dupa principiul: o mare opera intelectuala pica gramada daca e scrisa de un plagiator (de credibilitate zic, in cazul dstra).

 8. Nu ma asteptam la acest mod de abordare al d-lui Cartianu..; Domnule eu va stiam altfel, insa acest mod de a face jurnalism se incadreza la categoria articole la comanda… Sper ca veti avea macar onestitatea sa nu cenzurati.

   • Speram ca nu am ajuns (inca) la etapa in care se instaureaza delictul de gandire. Si daca tot gandim, de ce nu s-a facut pana acum acel act necesar de transparenta cu o evaluare psihologica a copilului , sau un chestionar potrivit varstei in care Sorina sa-si exprime optiunile in baza principiului de „interes superior al copilului”? Opacitate si un parcurs al institutiilor statului si al justitiei care lasa doar loc de speculatii si interpretari.
    Si da, d-le Cartianu, data fiind amploarea publica a scandalului, ar fi fost necesara din partea Fam Sacarin si clarificarea speculatiilor privind fetita lor care nu a fost in Romania cu intrega familie. Eu, personal urmaresc de ani buni presa cu adevarat libera din SUA , presa facuta de cetatenii onesti si care expune fara cenzura caracatita absolut satanica a traficului de copii – Si jurnalistii nostri o urmaresc insa nu au curajul sa scoata vre-un articol ..
    Sa nu cadem in alta extrema gasind in asistenta maternala tapul ispasitor pentru un intreg sistem profund corupt.

    • Dle Yoda, dstra la 8 ani cat discernamant dovedeati? Aveati viziune asupra propriului destin, stiati sa valorizati in aceeasi masura trecutul, prezentul si viitorul si sa extrageti apoi calea potrivita de urmat? Aveati capacitatea de a analiza consecintele alegerilor facute, cu luciditate si simt critic? Erati in masura sa percepeti corect diferenta dintre bine si placere, dintre rau si ura, dintre rasfat si iubire? Cred ca preluati sintagma „binele superior al copilului” pe nemestecate, pentru ca a devenit la moda printre romani in ultima luna. Cine o rosteste devine doct, cunoscator si, la randul lui, „superior” in cerintele lui. Fiti incredintat ca orice evaluare psihologica necesara a fost deja efectuata, raportata si parafata la dosar. Raportata, insa nu poporului roman, fireste, care nu e parte din dosarul cauzei, oricat si-ar dori unii. Cred ca a venit timpul sa fim mai putin intruzivi vis-a-vis de dreptul semenilor la viata privata. Iar acum, in plus, e vorba de un copil! Interesul superior al copilului, pe care il clamati, vorbeste, printre altele, si de neexpunerea lui publica si de dreptul la intimitatea propriei vieti. In consecinta, incercati sa nu trageti cu tunul curiozitatii grobiene in copii si sa respectati aceasta mica fiinta, om in devenire. Si, dle Yoda, nu exista o „amploare publica a scandalului”. Exista doar un public de scandal, aici la noi. Din pacate.

 9. Sa ii întărească Dumnezeu pe soții Sacarin, sa reziste la circul și veninul vărsat de membrii familiei Saramat și de avocații lor, pe toate căile și prin toate tribunalele.
  Și sper sa nu îndrăznească ciudații ăștia sa o distrugă pe Sorina, luând-o cu FBI-ul din America, asa cum a amenințat unul din avocații lor.
  Când iubești pe cineva, te mulțumești cu ce se poate, mai ales dacă nu ai vrut sa faci la timp ceea ce trebuia. Nu e iubire agresivitatea și spiritul lor posesiv în raport cu Sorina.
  Norocul Sorinei de a fi fost adoptata de o famie minunata, care știe sa răspundă nevoilor ei, a trezit invidii oamenilor mărunți la suflet și la minte,invidii dibaci ascunse după o fățărnica „grija” de soarta frumoasa a Sorinei.

  • Spiritul posesiv al cui??? De unde știi d-ta ce soartă are Sorina?
   Dacă ai crește un copil 8 ani nu te-ar deranja să ți se ignore prioritatea la adopție și multele cereri înaintate mereu în vederea adopției și negate încontinuu, pentru ca acel copil să-ți fie luat cu japca după nenumărate întâlniri de nepotrivire, în care copilul era frustrat că nu primea aceeași atenție ca și copiii naturali? Că i s-a dăruit păpușa neagră, care nu-i plăcea (probabil cu intenția de a-i inocula o mai mare stimă de sine…?), sau că au dat-o doar pe Eva în mașinuțe…?
   Deci, dacă după toate intervențiile directe n-ai reușit să o convingi, ia-o, nene, cu forța, că tu știi ce e mai bine pt ea. Tu care dacă ai dat 30000$, te consideri stăpân pe viața ei… Așadar, unde e spiritul posesiv?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here