joi, mai 30, 2024
AcasăMainSmiorcăieli penibile la Propaganda TV, după plecarea Sorinei în America. Noi scenarii...

Smiorcăieli penibile la Propaganda TV, după plecarea Sorinei în America. Noi scenarii demente ale familiei Șărămăt

-

Plecarea Sorinei Săcărin la New York, alături de părinții ei adoptivi, a declanșat o nouă repriză de minciuni și smiorcăieli la televiziunile de propagandă. Vârf de lance au fost, ca de obicei, Antena 3 și RTV. Mihai Gâdea și Victor Ciutacu.

Cele două televiziuni au prezentat plecarea unei fetițe alături de părinții ei, în singura familie care a dorit s-o adopte, ca pe o tragedie infinită.

De parcă Sorina ar fi fost răpită de niște infractori periculoși și scoasă din țară ilegal.

- Advertisement -

De parcă soții Săcărin ar niște traficanți odioși, de minori și de organe – așa cum, în mod abject, a insinuat fiica Șărămăților încă o dată.

De parcă Sorina a fost dusă în Coreea de Nord sau în Iran, nu în Statele Unite ale Americii.

De parcă familia Șărămăt din Baia de Aramă ar fi lumina pe pământ, nu niște întunecați la minte care au terorizat-o pe fetiță cu tranșarea și smulgerea de organe.

- Advertisement -

„Adelina, lasă lacrimile să curgă!”

Gâdea a fost primul care a introdus-o în scenă pe Adelina, fiica asistentei maternale Mariana Șărămăt, în regim de breaking news. Telefonic. Cum a lăsat-o Gâdea, a preluat-o Ciutacu. Tot telefonic.

Și la Antena 3, și la RTV, Adelina s-a smiorcăit, a oftat, a mințit, a blestemat, a amenințat. Parcă vorbea o vrăjitoare, nu un om. Și a promis ea, ferm, că ei, Șărămății, nu vor renunța niciodată la Sorina! Nu vor renunța la ceva ce nu le aparține. Nu vor renunța la o fetiță pe care timp de 7 ani n-au adoptat-o, dar căreia s-au grăbit s-ă-i facă dosar de „handicapată”, ca să ia mai mulți bani pe seama ei.

Oroarea maximă a fost insinuarea Adelinei că Sorinei i s-ar pregăti o nenorocire cu premeditare. „Dacă copilul ăla o să pățească ceva, nu o să rămână așa! Să auzim vreodată că au plecat în nu știu ce vacanță și s-a pierdut copilul, clar o să fie din cauza lor! Dacă se îmbolnăvește peste noapte și dispare, o să fie din cauza lor!”, a spus, terifiant, fiica soților Șărămăt.

Gâdea și Ciutacu i-au alimentat Adelinei obsesiile, fiind complici la oroarea TV. Gâdea face și un exercițiu de ticălos profesionist: „Îmi dau seama că ești sfâșiată de durere. Și, dacă te ajută cu ceva, în seara asta vreau să-ți spun că empatizez și… e mai mult decât empatie. Adelina, lasă lacrimile să curgă, suferința să se descarce!…”

Adelina la Antena 3: „Dacă se pierde sau dispare…”

 • „Nici nu știu ce pot să mai zic… că suntem într-o țară de nimic!”
 • „Să le intre bine în cap că noi n-o să renunțăm niciodată la copilul ăsta! Pentru că nu l-au luat prin adevăr, l-au luat numai prin falsuri și prin minciuni și nu și l-au dorit niciodată.”
 • „Și să asculte bine la ce spun eu acum: și în 5-10 ani, dacă copilul ăla o să pățească ceva, nu o să rămână așa! Să auzim vreodată că au plecat în nu știu ce vacanță și s-a pierdut copilul, clar o să fie din cauza lor! Dacă se îmbolnăvește peste noapte și dispare, o să fie din cauza lor!”
 • „Nu vom renunța niciodată la Sorina! Vom continua să luptăm în justiție.”
 • „Ce suflet are (mama adoptivă)? Nici măcar nu a lăsat-o să-și ia La revedere de la Andreea. Nu pot să cred așa ceva! Nu se poate! Nu e mamă niciodată! Exclud. Nu e om!”

VIDEO. Gâdea i-a mai stors lacrimi Adelinei și în urmă cu o săptămână

Adelina la RTV: „Au răpit-o pe Sorina!”

 • „N-au plecat, au fugit! Prin fuga lor, au vrut să ascundă tot ce i-au făcut fetei. Au răpit-o pe Sorina! E o răpire!”
 • „Sorina nu știe ce vorbim noi la televizor. Au ținut-o captivă, nu au lăsat-o să se uite la televizor. Avem informații în sensul acesta.”
 • „Oamenii aceia i-au băgat în cap că n-o mai vrem, că n-o mai căutăm, că am renunțat la ea. N-o să renunțăm niciodată la ea!”
 • „Sper ca procuroarea aia să putrezească în pușcărie pentru faptele ei!”
 • „Nu le pasă de un copil. O să ajungă să le ia și copiii lor și n-o să facă nimic!”

  Presă ciutăcească: „Urlete și disperare după îmbarcarea Sorinei în avion”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Sorina a plecat în America la exact o lună de când a fost luată de la familia Șărămăt. Marii învingători, marii învinși

DOCUMENT. În plângerea la DIICOT, asistenta maternală a Sorinei îi acuza pe soții Săcărin că sunt traficanți de minori și de organe!

VIDEO EXCLUSIV. Bucuria Sorinei când spune că va pleca în America. A scăpat de spaimele cu care o teroriza familia Șărămăt

„Sorina are un sânge pur, o vor pentru sacrificare”. Monstruozități generate de propaganda Antena 3 – RTV – Sorina Matei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

„Miza nu a fost salvarea Sorinei Săcărin de propriii ei părinți. Miza a fost justificarea SIIJ, intimidarea judecătorilor și validarea Antenei 3 ca instrument de dominare a media, influență și propagandă anti-justiție”

Antena 3 încearcă să preseze justiția în „cazul Sorina”. Minciuni sfruntate, diversiuni ordinare în emisiunea lui Gâdea

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

* Impostori din tată-n fiu. „Generalul Izmană” și-a angajat beizadeaua pe ascuns la Ministerul Agriculturii „ca să se maturizeze”

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

VIDEO. Se apropie 10 august, jandarmii au prins poftă de gazare. Bărbat omorât de spray-ul pulverizat în față de aproape

Aşa ceva e criminal: Tudorel Toader, venit lunar cât preşedintele Franţei!

Doare, Vasilico? Dăncilă îl ceartă pe Iohannis pe motiv că președintele a obținut susținerea Franței pentru Kovesi

Surpriză de la NASA, după 50 de ani: prima poză în care i se vede fața lui Neil Armstrong în timp ce pășea pe Lună

Și Timișoara se pregătește să aibă primar neamț! La 36 de ani, Dominic Fritz a fost desemnat candidatul USR, partid care a dominat alegerile din 26 mai

VIDEO. Arestarea lui Dragnea a fost o minune! Firea a primit vestea cea mare lângă o icoană făcătoare de minuni. O fi dat acatiste?

VIDEO. Atac bezmetic al lui Băsescu: „Iohannis i-a păcălit pe români”. Orban, Rareș și Siegfried – „guriști de doi bani, nu au nimic în cap”

Europa râde de pușcăriaș și o aplaudă pe Kovesi. Le Figaro: „Dragnea va privi din celulă victoria rivalei sale”

VIDEO. Arma secretă a PSD la prezidențiale: „blonda lui Voiculescu”. Inspirat de Băsescu, mogulul Antenei 3 încearcă s-o impună drept candidat unic al frontului anti-Iohannis

Prăpădul pe care îl va provoca Legea pensiilor: „Deficitul va ajunge lejer la 5,4%, în 2021”

* A doua Românie creşte în Diaspora! Peste 600.000 de copii născuţi în familii emigrate în Europa

Propunerea nerușinată a lui Tăriceanu: Ramona Mănescu. O individă lacomă, care se scaldă în lux pe bani publici, nu are ce căuta în Guvern!

Propunerea PSD la Interne este o nouă mizerie! Senatorul Moga: revoluționar-impostor, omul „Mafiei lui Mazăre”, el însuși mafiot

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Am gazat-o pe Carmen Dan!

GRECO descrie Secția Specială a Adinei Florea ca pe o structură de tip mafiot. Somație: desființați SS-Gestapo!

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

- Advertisement -

16 COMENTARII

 1. In cazul adopțiilor,nici cu părinții biologici nu se mai ține legătura,după ce adopția este perfectată.
  În rest,niște prihopați,Șărămății,nimic altceva!

  • Ești mamă? Vai de capul copiilor tăi!
   Fetița are un background diferit de familia în care a ajuns. E ca și un sinistrat fără părinții care au crescut-o până acum.

   • Octavia, tu, cu comentariul tău de doi bani, pui unui om întrebarea „dacă este mama” ?
    Uiți ca Saramatii sunt părinți doar pentru trei copii.
    Sorina nu a fost copilul lor.
    Foarte bine ca are și ea părinți acum. Și niște părinți minunați.

  • Foarte adevarat. De ce nu se discuta detaliul asta ca lumea, mai amplu? Plebeii ignoranti isi imagineaza ca fetita ar putea reveni (!!!) peste niste luni fix in casa asistentei maternale, asa, ca dupa o plimbare de placere prin lume. Sunt prevederi clare in legile ce privesc adoptia, gandite in interesul unei integrari neproblematice a copilului in noua familie, incat faptul ca sunt omise de cei care ar putea sa le aduca in discutie publica azi ma mira la culme. Chiar si jurnalistii de buna credinta nu sunt suficient de tehnici si de informativi in acest sens. E genul de informatie dupa care pui un mare punct si nu mai poti perora baliverne.

 2. Le-au plecat banutii in America, auuuuu, auuuu, ce durere financiara pentru parazitii Saramati!!!! Iar despre guzganii de la Latrina 3 si RTV, INCHIDETI cocinile alea infecte, sunt pline de porci si scroafe care s-au urcat in copac!!!!

  • Bănuții nu mai erau de două luni, atașamentul, da. Acum au cheltuit pentru ea probabil mai mult decât au primit în acești 7 ani.
   Gândești ca un păduche. Casa lor e sigur mai mare și mai bine îngrijită decât a ta.

   • Octavia, eu cred ca acuma au cheltuit din orgoliu. De ce Sorina cat a stat la ei pe banii statului a fost subnutrita si bolnava de pneumonie, fapt adeverit de fisa medicala. Saramatii primeau si salar si bani pentru intretinerea ei. Nu vezi cat era Sorina de slaba ca un pui de vrabie subnutrit, iar Saramastii cat erau de dolofani (subnutriti”)? Eu cred ca Andreea „sora ei” (care de fapt nu era sora ei) este singura care poate sufera, obisnuita fiind cu Sorina. Saramatii nu sufera, poate dupa salariul bunicel (nu trebuiau sa mearga la lucru doua poste). Salariul venea acasa. Tot ce acest circ pe care l-au facut a fost din invidie. „Cum adica rroma asta sa ajunga in America, dar cine se crede ea? Cat despre Adelina eu o sfatuiesc sa ia niste ore de Limba Romana daca in viitor mai vrea sa apara la televizor. O exprimare in Limba Romana sub orice critica.

 3. ziaristi.com ați fost folosiți ca niste servetele de unica si-au suflat Sacarini muci pe voi si au plecat ii doare pe ei undeva de voi ca ati tinut cu cei rai va-ti facut cea mai proasta imagine …felicitari o meritati ca sunteti inumani

 4. Sunteți penibili Ziariștii.com!!! Îmi este sila și îmi provocați dezgust total cu abordarea articolului împotriva fam Saramat! Iar cel (cea)care a scris acest articol din inima-i doresc sa treacă fix prin aceeași suferința: sa-și piardă cea mai Draga persoana ca sa înțeleagă ce simte fam Saramat!!! Ochi pt ochi și dinte pt dinte!

  • Tania, ești jalnica. Silă ne provoacă escroci sentimentali precum tu te manifești.
   Sorina nu era fiica Saramatilor. Au trei copii și sa se bucure de ei.
   Sa o lase pe Sorina în singura ei familie legala, o familie minunata din toate punctele de vedere.

 5. Bun articol. Exact asa s-a văzut la TV,iar oamenii echilibrați la creier au avut atâta mila de Andreea, în fata căreia bocea și urla toată familia. O vor dărâmă psihic și pe ea, asa cum au făcut cu Sorina(car le a clacat pe 21 iunie, după cum se știe).
  Nici dacă îți moare unul din copii nu jelesti continuu în fața copilului care trăiește, ca îl distrugi psihic(și asa este el necăjit).
  Dar când un copil care nu este al tău, a fost în sfârșit înfiat și a plecat într-o tara și cu o familie minunata, de ce te lamentezi atât???
  Și o faci și public, sa instige naivii la revolta.
  În afara de blestematiile spuse de Adelina,fosta asistenta maternala spunea ca Sorina o sa moara dacă va ajunge în America.
  Cum poți insinua ca iubești pe cineva, când nu suporți sa știi ca ii merge bine?
  Stați sa vedeți….Va urma comentarea pozei Sorinei alături de părinții ei, făcută pe aeroport în New York.
  Fata este vizibil obosita după 20 de ore de stat prin aeroporturi și de zbor.
  Dar pentru escrocii sentimentali nu conteaza asta… Vaaai… trista, speriata, plansa…se gândeste numai la noi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -