Laşele! Fug iar de 10 august. Firea îşi „deleagă atribuţiile”, Dăncilă se ascunde, Carmen Dan e „pa” deja

0
2274

Înainte de protestul din 10 august 2018, toate personajele-cheie ale represiunii din 10 august s-au dat „lovite”. Şi-au pus coada pe spinare, au plecat în concediu sau „şi-au delegat atribuţiile”, numai să nu fie aproape de locul în care Dragnea&co. au pus la cale represiunea criminală din Piaţa Victoriei.

Acest scenariu se repetă din nou. Nu ştim încă decizia Vioricăi Dăncilă, care exact acum un an îşi lua intempestiv o săptămână de vacanţă, exact în toiul atacurilor „preventive” la Diaspora lansate de Alina Mungiu, Abraham, Dragnea&Propaganda TV.

Dăncilă n-a fost nici până azi chemată de procurori să spună dacă n-a plecat de la şefia Guvernului României prin înţelegere cu organizatorii masacrului din Piaţa Victoriei. Dacă nu cumva „cererea sa de concediu” a fost o formalitate prin care a acceptat să „delege atribuţiile” funcţiei de prim-ministru celor care aveau „sânge-n instalaţie”, vorba interlopilor, ca să dea omorul unei populaţii paşnice de mărimea oraşului Piteşti.

Caz în care, dacă i-a lăsat cu bună ştiinţă să pună în aplicare planul de la Scroviştea, devine complice.

Tot acum un an, precaut, primăriţa Capitalei dispărea şi ea din peisaj, sfătuită probabil de „surse” că ar fi mai bine să fie în altă parte decât acolo unde colegii ei de partid pregăteau măcelul.

Bădulescu, din nou la butoane

Aurelian Bădulescu a început să „dea pe goarnă” detalii despre masacru

Iată că, stupoare, şi anul acesta, Firea îşi pune din nou coada pe spinare şi-l lasă la butoane pe acelaşi personaj implicat şi în evenimentele din 2018.

Primarul General al Capitalei și-a delegat atribuțiile către viceprimarul Aurelian Bădulescu în perioada 8-11 august 2019. Și anul trecut, în timpul protestului din 10 august, când a avut loc intervenția în forță a jandarmilor în Piața Victoriei, primarul Gabriela Firea își delegase atribuțiile viceprimarului Bădulescu.

În decizia prin care Gabriela Firea îl lasă la conducere pe Aurelian Bădulescu este menționată și obligația viceprimarului „de a întreprinde orice alte măsuri legale de natură a asigura caracterul pașnic și civilizat al adunărilor publice”. În cazul în care și Aurelian Bădulescu va lipsi, responsabilitatea protestului din 10 august îi revine Directorului General de Poliție Locală, Daniel Mihai Răsica.

Într-un comunicat de presă, Primarul General informează că delegarea unor atribuții către viceprimarul Aurelian Bădulescu este doar una dintre componentele necesare bunei gestionări, la Primăria Capitalei, a celor 17 evenimente publice care urmează să aibă loc în intervalul 8-11 august, în zone centrale din Capitală, printre care un marș și un miting de amploare în Piața Victoriei.

Acum un an, Bădulescu a privit iniţial protestul aşa cum i-a băgat Dragnea în cap: o lovitură de stat. Ulterior, când a văzut că toată Europa s-a întors împotriva Guvernului PSD-ALDE, a început să dezvăluie fapte care îi incriminează pe şefii săi politici. Detalii, AICI.

Carmen Dan, concediu total

Carmen Dan a condus MAI formal. Şeful a fost acelaşi

Însă marea „absentă” oficial de la serviciu, dar prezentă fizic în mijlocul ororii săvârşite de capii „Jandragneriei” acum un an, a fost Carmen Dan. Ea se află acum în „concediu total”, fiind îndepărtată de Dăncilă de la MAI, din orgoliu marca Videle şi din dorinţa de a mai slăbi presiunea manifestanţilor pe Guvern.

Şefa de la Interne s-a aflat mereu în clădirea ministerului sau în centre de comandă ale operaţiunii, deşi a invocat tot timpul „concediul” său oficial.

N-a fost niciun concediu. A fost de formă, ca şi în cazul celorlalte marionete ale stăpânului absolut, creierul atacurilor. În realitate, fosta şefă a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), alături de un secretar de stat şi de şefii instituţiei folosite pentru a reprima populaţia paşnică (Cucoş, Sindile, Cazan), s-a aflat, practic, la comandă. Contribuţia sa, aşa cum arată şi investigaţia ZIARISTII.COM, a fost esenţială.

Bogdan Licu

Investigaţiile procurorilor au scos asta la iveală, dar Dosarul 10 august a fost îngropat de actualul procuror general interimar. Bogdan Licu a frânat ancheta, mutând-o de la Parchetul Militar la DIICOT, aparent pentru urgentarea investigaţiilor.

Nici până azi, Carmen Dan, Gabriela Firea şi Viorica Dăncilă – laşele de serviciu, de acum un an – nu au fost chemate să de cu subsemnatul. De aceea, au vrut să fie laşe şi anul acesta, dispărând formal din peisaj.

Ce nu se schimbă este 10 august. Ziua e aceeaşi, protestul la fel.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Contribuția lui Carmen Dan la tragedia Alexandrei. E vinovată de 7 ori

DEZVĂLUIRI. După 10 august 2018, coordonatoarea diversiunii „Jandarmerița paralizată” a fost Alessandra Stoicescu

* Dragnea și Carmen Dan și-au dat foc la valiză! Bădulescu are un motiv în plus să spună cum au dirijat ei represiunea din 10 august

Dăncilă, ticăloasă ca Dragnea: „10 august seamănă cu o lovitură de stat”. CTP: „Este o zicere pentru pitecantropi”

AUDIO. Baronul Oprișan spune că protestatarii anti-PSD ar putea fi bătuți din nou, pe 10 august, în Piața Victoriei!

„Reforma” PSD e o oroare: găzarul Cucoș – șef la Jandarmeria Capitalei, pensionarul special Pelmuș – jupân la Interne!

Schimbări precipitate înainte de 10 august: patru demiteri în Ministerul de Interne. Au plecat și adjuncții lui Carmen Dan

După bâlbâieli nesfârșite, s-a decis: școala începe luni, 9 septembrie. Programul semestrelor și al vacanțelor

Barometrul IMAS pe partide: PNL și USR se bat pentru primul loc, PSD e prăbușit sub 20%

Sondaj IMAS pentru prezidențiale: Iohannis 41,7%, Barna+Cioloș 19,8%, Tăriceanu 13,8%, Ponta 12,9%, Dăncilă 7,5%

Dreptatea socială adusă de PSD: îi plătim pensie de peste 15.000 de euro pe lună unui fost procuror comunist

Fiica bulibaşei loveşte din nou, din Guvern. Acum, antisemit, cu „Iohannis = Hitler”. Statul român, penetrat de clanuri la vârful lui

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

FOTO-VIDEO. Un zâmbet larg de peste Ocean. Sorina a scăpat de spaimele unei Românii care-și terorizează copiii

Monstrul din Caracal ascunde multe alte grozăvii. E bănuit că a omorât cel puțin cinci fete. Noi detalii din anchetă

Guvernul a întocmit un raport imbecil. Vei fi salvat doar dacă suni la 112, nu și dacă-ți suni mama de pe cartelă prepay!

Monstrul din Caracal stoca filme porno în calculator

Președintele Parlamentului European: „Să auzi vocea Alexandrei, care cere zadarnic ajutor, îngrozește întreaga Europă”

Avocatul lui Dragnea, al PSD și al familiei Luizei își făcea selfie la „casa groazei”! Procurorii DIICOT l-au dat afară

Diabolic! Avocatul lui Dragnea a fost trimis „să lupte” cu monstrul din Caracal, ca să acopere complicitățile dintre PSD și interlopi

Misterul celor trei telefoane a fost dezlegat. De ce le-a lăsat monstrul din Caracal în camera Alexandrei

Profilul bestiei din Caracal: „un sociopat sadic, cu IQ redus; a aplicat «tehnica de vultur»; poate fi numit «monstru»”

Ultima noapte a Alexandrei. Monstrul a violat-o și a dormit în pat. Fata a dormit pe jos, legată de pat cu sfoară pentru baloți

Monstrul către anchetatori: „Hai, că v-am plimbat toată săptămâna. Vă arăt unde am aruncat-o pe Luiza”. A invocat „liniștea sufletului” său!

Se confirmă scenariul macabru: monstrul a ars-o și pe Luiza în același cazan. Cenușa și oasele nearse complet le-a aruncat la marginea pădurii, aproape de „casa groazei”

Amenințări pentru prietena Luizei: „Îi iau capu’ și îl pun în poarta liceului! Să umble cu lumânarea după ea!”. Poliția doarme

Ce bine că ne dai voie să protestăm pe 10 august, „Unchiule”! Îți mulțumim, JEGULE!

„Misiunea specială” a jandarmilor din Craiova, pentru care au refuzat s-o salveze pe Alexandra: mitingul din 10 august!

Votați PSD! Votați monstrul din Caracal!

VIDEO. Băsescu către Lazarus: „Faci jocuri politice, derbedeule! Ești prea mărunt pentru subiectul ăsta”

După ce a omorât-o pe Alexandra, monstrul s-a dus în oraș să cumpere pastile de carbid, ca s-o incinereze

Până și Cumpănașu, omul PSD, insinuează că Paul Stănescu și „Ciordache” sunt pe mână cu interlopii din Caracal!

Bunicul Luizei: „Să vină Iordache! Să vină toți politicienii care au făcut legi pentru criminali! Au dat legi să scape niște nemernici din pușcărie!”

Cadavrul Alexandrei a ars în 5-6 ore. Monstrul a folosit vaselină și carbid, obținând temperatura de 1.000 de grade

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Contribuția primarului PSD din Caracal la tragedia Alexandrei: a cumpărat 48 de camere de supraveghere, dar nu le-a montat

Interlopii din Caracal, protejați de Poliție, aduc voturi pentru PSD. Verigile-cheie: Paul Stănescu și Dan Ciocan

Alexandra putea fi salvată în 40 de minute. Era atât de simplu! Dar polițiștii de la 112 nu i-au pus întrebarea salvatoare

Am dezlegat misterul! Alexandra la 112: ora 11.05 – „A venit, a venit, a venit!”; ora 11.51: „Vine, vine!”. Acum știm cine „a venit”!

RECONSTITUIRE. Alexandra cerea ajutor, iar șeful Poliției Olt și-a continuat cheful cu somon, fripturi și șampanie

Șeful Poliției Olt a avut mai mult încredere într-un lider interlop din Caracal decât în DOS sau STS, instituții ale statului!

„Cazul Alexandra” decimează Guvernul PSD-ALDE. Al doilea ministru plecat în 3 zile. Motivul: o declarație tembelă

VIDEO. Monstrul a mințit-o pe Alexandra: nu s-a dus la farmacie, ci la Craiova. A luat o cartelă și a sunat-o pe mama fetei

Șeful Poliției Caracal e premiat cu pensionarea la 51 de ani! Ca să ia 12.000 de lei pe lună, a fost demis doar din vorbe

Un criminolog analizează apelurile Alexandrei la 112. „O fată de 15 ani, răpită, violată şi bătută, e tratată cu o răceală dezarmantă”

Monstrul din Caracal și-a legat soția în lanțuri. Tatăl lui s-a spânzurat, iar fiica lui are un fond de vânătoare

Curtea Constituţională Criminală. La cererea lui Ciorbea, CCR a respins legea care obliga posesorii de cartele pre-pay să-şi dea datele personale. Monstrul din Caracal folosea cartele

Oltul, Sicilia României. Mafia PSD Olt care a condamnat-o pe Alexandra: Iordache – Vâlcov – Stănescu – Ciocan

Ghinionul teribil al Alexandrei: n-a ajuns la noptiera în care se afla buletinul expirat al soției monstrului! Ar fi putut da adresa exactă la 112

EXCLUSIV. „Monstrul va fi găsit mort în celulă. Săpaţi mai adânc, până la Ciordache! Alexandra n-a fost salvată din cauză că poliţiştii s-au temut să nu dea peste o reţea cu ramificaţii la vârful PSD”

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

AUDIO. Vocea îngerului. O auzi pe Alexandra și îți vine să-i sari cumva în ajutor. Doar polițiștii de la 112 au fost de piatră…

Încă un indiciu vital ratat de Poliție: telefonul dat de ucigaș mamei Alexandrei, cu o oră și jumătate înainte de a-i omorî fata

Presimțire sumbră a Alexandrei? Mesaj cu 5 zile înainte de a fi răpită: „S-a zis cu mine”. Pasărea străpunsă de suliță

Al doilea monstru din Caracal

VIDEO. Băsescu: „Doar Ministerul de Interne și SRI au echipamente cu care o puteau localiza cu precizie pe Alexandra”

PSD-ule, uită-te-n oglindă: tu ești monstrul din Caracal!

CCR confirmă: PSD și ALDE au modificat Codurile penale pentru infractori precum monstrul din Caracal

Paradox dureros: telefoanele date de Alexandra la 112 i-au grăbit moartea. Fata a fost ucisă la scurt timp, joi la prânz

Boule-cu-epoleți, Luiza nu fugise cu Făt-Frumos! O răpise Monstrul, o violase și omorâse, o arsese în butoiul de tablă!

Monstrul din Caracal scapă mai devreme cu ajutorul PSD-ALDE! Chiar dacă va fi condamnat pe viaţă, va beneficia de legea penală mai favorabilă

„Tatăl ucidea cai, el câini. Îi plăcea să-i vadă cum se chinuie”. Mărturii despre viaţa monstrului din Caracal

Amănuntul care-i înfundă definitiv pe polițiști: Alexandra le-a dat numărul de telefon al monstrului. De ce nu l-au folosit pentru identificare?

GALERIE FOTO. Ea e Alexandra, fata zâmbitoare din Ansamblul „Dor de Romanați” din Caracal

Alexandra e o eroină. Curajul ei a salvat de la moarte alte fete. Fără telefoanele ei la 112, monstrul din Caracal n-ar fi fost prins

Procurorii acuză: scoaterea din joc a SRI, prin decizia CCR, a făcut imposibilă localizarea exactă a Alexandrei

* Doi criminali: monstrul din Caracal și statul român. O fată de 15 ani a fost răpită ieri și găsită tranșată azi, deși a sunat la 112

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here