Dragnea și Carmen Dan și-au dat foc la valiză! Bădulescu are un motiv în plus să spună cum au dirijat ei represiunea din 10 august

9
11482
Aurelian Bădulescu

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a fost exclus astăzi din PSD, filiala Sector 4, acolo unde era membru. Execuția are loc la două zile după ce Bădulescu făcuse promisiuni ferme că va spune totul despre implicare lui Liviu Dragnea și a lui Carmen Dan în reprimarea manifestației pașnice din 10 august 2018, din Piața Victoriei.

Miercuri, Bădulescu a spus că „în zilele următoare”  va pune la dispoziţia presei documente care vor demonstra „implicarea şi modul în care binomul Liviu Dragnea – Carmen Dan a reuşit să manipuleze structurile” pe data de 10 august 2018, astfel încât Jandarmeria „să fie ciuca bătăilor”, transmite Agerpres.

Aurelian Bădulescu (viceprimar): „Zilele următoare voi pune la dispoziţia presei documente din timpul evenimentelor şi documente care fac parte… şi au fost deja depuse la Parchetul de pe lângă Înalta Curte – Secţia militară, documente din care veţi vedea implicarea şi modul în care binomul Dragnea – Carmen Dan a reuşit să manipuleze structurile din acea zi, astfel încât Jandarmeria să fie ciuca bătăilor. Îmi asum ca întotdeauna aceste lucruri, am participat la aceste evenimente, iar întrebarea mea retorică nu este o întrebare a unui om care nu are ce spune. Dana, unde ai fost pe 10 august? Dana, poţi să îmi spui discuţiile pe care le-ai avut cu numitul Liviu Dragnea şi Arsene, împreună cu secretarul de stat plecat de la Interne şi, în secret, numit la Ministerul Apărării Naţionale? Dana, ai curaj până vei fi pusă pe lista lui Liviu Dragnea de europarlamentare, să nu laşi Jandarmeria să tragă ceea ce ai reuşit tu să faci în baza unei înţelegeri prealabile cu Liviu Dragnea! Şi vă promit, săptămâna viitoare, documentele pe care am spus că le voi pune la dispoziţia presei. Dana – aşa este alintată doamna ministru de Interne de către Liviu Nicolae Dragnea”, a declarat viceprimarul.

Întrebat la ce se referă acele documente despre care vorbeşte, Aurelian Bădulescu a spus că acestea sunt „documente clarificatoare, raportat la faptul că lucrurile pentru 10 august nu se doresc a fi lămurite de instituţiile de Parchet din România”.

Tot miercuri, PSD a ratat operațiunea de a-l demite pe Bădulescu din funcția de viceprimar al Capitalei. Propunerea PSD ca Bădulescu să fie schimbat a fost respinsă de Consiliul General al Municipiului București, pentru că nu a întrunit numărul minim de voturi necesare. Doar 28 dintre consilieri au votat pentru schimbarea lui Bădulescu, în condițiile în care trebuiau să se pronunțe minimum 37.

CITIȚI ȘI:

9 COMENTARII

 1. Nu iti trebuie o saptamina sa pui niste documente daca le ai. O scanare sau un foto si in 5 minute sunt pe internet. Vrea sa santajeze pe cineva cu amenintarile astea? Ca tot asa a zis si acum 2 luni ca da niste documente compromotatoare.

 2. Domnule Aurelian Badulescu acum ca v-au exclus din PSD mergeți la procuratura ( din nou ca doare) și jurați sa Spuneti adevarul și numai adevarul!
  Chiar nu am înțeles, cele doua camioane cu pietre aduse in Piața Victoriei ( pitite ) erau cumva o donație a firmei Tel Drum ( cum a ajuns celebra aceasta firma, mai sre un pic și asfaltează și Casa Alba) către locatarii blocurilor din jurul zonei 1 Mai ?
  Poate aflam cum s fost in realitate cu acel protest din seara zilei de 10 August 2018. Ne aduce aminte de scutierii din zona fostului CC al PCR din zilele fierbinți din Decembrie 1989. Dacă procurorii militari vor dovedi cu fapte concrete ca sunt implicați oameni cu funcții de răspundere sa plătească ! Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege, articolul 16 din Constituția României!

 3. A cascat si asta gura pentru ca isi pierde „fonctia”, nu pentru ca vrea sa se faca dreptate, daca vroia dreptate mergea in secunda doi la procuratura si spunea tot!!!
  Omul a pus bete-n roate la tot ce era opozitie la Primaria capitalei, un psd-ist obraznic si atata tot, astia ca el nu se schimba in veac!!!! Iar fara sprijin de la partid e mort, vezi Vanghelie si celelalte caricaturi!!! Doamne ce oameni au fost si sunt in functii, te ia cu frisoane!!

 4. Stimati prieteni de idei,
  Cand un om s-a hotarat sa spuna adevarul, nu trebuie sa-i turnam in cap toate greselile pe care le-a facut in viata. Nu suntem noi proprietarii dreptatii, pot avea acces la ea si cei care vin mai tarziu. Esential este ca dreptatea sa se infaptuiasca!
  Eu il interpretez in felul urmator:dl Badulescu nu e dintre politicienii care se ghideaza numai dupa interese, slugarindu-si sefii indiferent de cat de ticalosi sunt, doar ca sa le fie lor bine. Cred ca atrocitarile de la 10 august l-au impresionat si ingrozit pe dl Badulescu in asemenea grad, incat legatura intre el si PSD a fost grav avariata, in sufletul sau s-a produs o schimbare, care s-a manifestat pana cand a intrat in conflict cu ei.
  Acum vrea sa intre in zona adevarului. Sa nu-l primim?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here