„Este Teodorovici agent rus? Altfel nu se explică de ce ia decizii care distrug România în interesul Rusiei”

2
2542
Cîțu - Teodorovici

Senatorul Florin Cîțu (PNL) insistă cu o întrebare care îl înnebunește pe ministrul Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici (PSD). Este a doua oară în patru luni cnd Cîțu îl încolțește pe Teodorovici cu această întrebare-cheie.

Zilele trecute, Florin Cîțu și-a încheiat un text devastator despre dezastrul guvernării PSD-ALDE (care îndatorează România tot mai mult și tot mai scump) astfel: „Rămâne întrebarea, totuşi: este Теодорович spion rus? Altfel nu se explică de ce ia aceste decizii care distrug România în interesul Rusiei”.

În luna martie, Florin Cîțu insista pe aceeași temă, dezvăluind legături scandaloase ale lui Teodorovici cu Moscova. „Îl acuz pe Eugen Teodorovici de trădarea intereselor României şi ale aliaţilor strategici”, scria Cîțu în urmă cu patru luni. El aducea argumente solide.

Orlando de la Varadero

„Acest om, care – atenţie – este ministrul de Finanţe al României, a gândit şi plănuit un vehicul financiar prin care Rusia se substituie sancţiunilor UE şi SUA, dar îşi continuă expansiunea mascată economică în vederea susţinerii financiare a unui posibil conflict cu lumea liberă.

Împreună cu şeful lui de partid, Liviu Dragnea, a organizat cu Putin şi Viktor Orban o reţea care trădează în mod evident interesele României şi parteneriatele din care România face parte.

Este Eugen Teodorovici spion rus?

Pe 14 noiembrie 2018, Eugen Teodorovici se întâlnea cu Preşedintele Băncii Internaţionale de Investiţii (BII). Bancă cu sediul la Moscova, controlată de Putin.

România a rămas acţionar al acestei bănci înfiinţate de comuniști, iar în 2018 a majorat participaţia cu 4 milioane de euro.

La o zi, Guvernul a executat IMEDIAT ordinul ruşilor: după întâlnirea lui Teodorovici cu președintele BII, Guvernul României aprobă Hotărârea nr. 921/2018 pentru stabilirea nivelului de reprezentare a României în Consiliul Guvernatorilor și Consiliul Directorilor Băncii Internaționale de Investiții și în Consiliul Băncii Internaționale de Cooperare Economică.

Prin aceasta hotărâre, Teodorovici devenea Guvernatorul pentru România în Consiliul Guvernatorilor Băncii Internaționale de Investiții!

Interesant nu? Exact la o zi după întâlnirea cu președintele BII, Teodorovici intra în conducerea acestei bănci, prin decizia Guvernului de la București şi a lui Dragnea.

Nu este tot. Acum o să vă prezint dovada că Eugen Teodorovici i-a minţit pe români şi, din punctul meu de vedere, a trădat interesele României, ale UE şi ale SUA, în relaţia cu Rusia.

În timpul întâlnirii din 14 noiembrie s-a discutat şi despre mutarea sediului BII la Budapesta. Decizie susţinută de Dragnea.

Dar s-a mai discutat ceva: agenda întâlnirii conducerii BII din decembrie 2018.

Acum, ATENŢIE mare!

Întâlnirea a avut loc între 3 şi 4 decembrie în statiunea de lux Varadero din…. CUBA! Sunt sigur că acum aţi înţeles.

Eugen Teodorovici a mers în Cuba pentru a fi prezent la această întâlnire. Escala la Moscova a fost doar pentru a lua mandatul de la ruşi? I s-a spus ce să voteze şi cum?

De ce a ascuns Eugen Teodorovici faptul că a participat la această întâlnire? Cum de la câteva zile dupa ce a venit în ţară a dat OUG 114, care a distrus întreaga economie şi de care au profitat doar ruşii?

Acum aveţi scenariul complet, diabolic şi dăunător pentru România şi UE, prin care un grup organizat condus de Dragnea a vândut ţara ruşilor.”

Împrumuturi în zona JUNK

Patru luni mai târziu, Cîțu descrie apocalipsa pe care măsurile lui Teodorovici – omul rușilor – a adus-o în finanțele României, prin împrumuturi iresponsabile.

„Теодорович ne-a ÎNDATORAT la CELE MAI MARI DOBÂNZI din UE în EURO! Pentru împrumutul de 30 de ani a plătit mai mult cu 40 de puncte de bază decât plăteşte GRECIA!!! Poate nu aţi înţeles. Grecia are rating JUNK şi se împrumută mai ieftin ca România. Dobânzile la care se împrumută Grecia au scăzut în ultimii doi ani, în timp ce dobânzile la care se împrumută România AU CRESCUT! De ce se întâmplă asta? În primul rând, investitorii profesionişti înţeleg că România este în CRIZĂ şi că Теодорович este DISPERAT după bani.

Atât timp cât ne împrumutăm la dobânzi mai mari ca Grecia, avem doar o singură destinaţie – O CRIZĂ ECONOMICĂ MULT MAI MARE DECÂT A AVUT GRECIA. Puneţi-vă centurile de siguranţă, că o sa doară rău!”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Să crape fierea în borfași: Codruța Kovesi va fi procurorul-șef al Europei! Francezul Bohnert primește o funcție mare la Paris

Caracatiţa Licu. 300.000 de euro împrumut de la naşul Mircea, cu afaceri grele pe banii statului şi dosar la DNA. „Mâncăm împreună, bem, vorbim despre femei”

„Miza nu a fost salvarea Sorinei Săcărin de propriii ei părinți. Miza a fost justificarea SIIJ, intimidarea judecătorilor și validarea Antenei 3 ca instrument de dominare a media, influență și propagandă anti-justiție”

Cazul Sorina: victorie definitivă a familiei adoptive! Gâdea, Licu şi SS-Gestapo n-au reuşit să omoare justiţia şi dreptatea

EXCLUSIV. Trei poze noi cu Sorina. Ținută departe de scandal, fetița pare fericită. În schimb, părinții adoptivi trăiesc un coșmar

Antena 3 încearcă să preseze justiția în „cazul Sorina”. Minciuni sfruntate, diversiuni ordinare în emisiunea lui Gâdea

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

* Imagine duioasă: Sorina și noua ei verișoară

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Finală de gală la Wimbledon: Simona Halep – Serena Williams. Sâmbătă, de la ora 16.00, în direct pe Eurosport

LIVE: Simona Halep – Elina Svitolina 6-1, 6-3. Victorie uriașă la Wimbledon, românca e la a cincea finală de Mare Șlem!

Pregătiri pentru mitingul din 10 august. Diaspora cheamă la protest pașnic, deși se așteaptă la diversiunii din partea Puterii PSD-ALDE

„România este în CRIZĂ. Gaura la buget e imensă. Ne împrumutăm deja mai scump decât Grecia! Теодорович este DISPERAT”

GRECO prezintă planul PSD-ALDE de capturare a justiției: Secția Specială + izolarea Președintelui + ordonanțe de urgență + pensionarea magistraților + polițiști de la Carmen Dan

GRECO descrie Secția Specială a Adinei Florea ca pe o structură de tip mafiot. Somație: desființați SS-Gestapo!

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

2 COMENTARII

  1. Poate sa fie și agent dublu nu este exclus acest Eugen Orlando Teodorovici. Dacă sunt suspiciuni trebuie băgat la mantinela!!! Este posibil sa facă jocuri periculoase dar fără probe este greu de dovedit!!!
    Oricum ia decizii privind împrumuturile de pe piața externa și culmea cu dobânzi mai mari decât Grecia de exemplu. Pe individul asta cine naiba îl controlează ca parca prea își face de cap!!!!
    Se vede de la o posta ca nu are cunoștințe solide financiare, mai flăcău ceva limbi străine rupi ceva??
    La Bruxelles pe limba cui gavaresti???

  2. Asa,si ? Seful CSAT , fostul coleg de partid al lui Florin Citu si actualul candidat pentru un nou mandat la presedintie domnul Iohannis ce a facut cu aceste dezvaluiri? Nimic! Ce scrie Citu pe facebook este apa de ploaie! Au depus cumva plangeri la parchet Citu si PNL impotriva lui discoteca, pentru ca din ce stiu eu tradarea de tara inca este pedepsita de Codul penal?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here