Sorina își recapătă pașaportul! SS-Gestapo i l-a reținut ilegal aproape o lună

1
3049
Sorina alături de mama ei adoptivă, Ramona Săcărin

Secția Specială de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ) – sinistra SS-Gestapo – a ridicat „sechestrul” asupra pașaportului micuţei Sorina Săcărin.

Documentul, reţinut de procurorul Mihaela Iorga Moraru imediat după ce fusese eliberat de Serviciul Paşapoarte Dolj, va fi trimis prin poștă la Craiova, de unde vor putea să-l ridice părinții adoptivi ai Sorinei.

Conform G4Media.ro, decizia de restituire a pașaportului a fost semnată de aceeași Mihaela Iorga Moraru, autoarea abuzului de la reținerea documentului.

Decizia SIIJ vine după ce, luni, procurorul general interimar Bogdan Licu a avut o discuţie cu procurorii SS-Gestapo, în principal cu Mihaela Iorga Moraru și cu șefa ei, Adina Florea. Licu a declarat că paşaportul fetiţei a fost reţinut de Secţia Specială întrucât procurorii au avut „indicii” privind o posibilă eliberare frauduloasă a pașaportului. În anchetă a fost vizat un funcţionar al Serviciului Paşapoarte Dolj. Procurorul general nu a vrut să spună dacă „indiciile” s-au confirmat sau nu.

„În momentul în care a fost solicitat paşaportul, au existat anumite indicii că ar fi fost obţinut prin mijloace nu tocmai legale. În momentul de faţă s-au lămurit mai multe dintre aceste aspecte şi, în perioada imediat următoare, o să aveţi o rezolvare la această problemă”, a declarat Licu.

Decizia SS-Gestapo de restituire a paşaportului Sorinei vine cu o zi înainte ca Judecătoria Slatina să judece cererea procurorului general de interzicere a părăsirii României de către familia Săcărin cu fetiţa adoptată. Potrivit unor surse judiciare, cererea lui Licu a rămas fără obiect în condiţiile în care, săptămâna trecută, Curtea de Apel Craiova a respins solicitarea acestuia de revizuire a adopţiei internaţionale. Judecătoria Slatina este așteptată să se pronunțe mâine.

SS-Gestapo nu a pus sub acuzare pe nimeni în cazul „Pașaportul Sorinei”, ceea ce confirmă că reținerea documentului a fost un abuz al procurorului Mihaela Iorga Moraru.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* A doua Românie creşte în Diaspora! Peste 600.000 de copii născuţi în familii emigrate în Europa

* VIDEO EXCLUSIV. Bucuria Sorinei când spune că va pleca în America. A scăpat de spaimele cu care o teroriza familia Șărămăt

„Sorina are un sânge pur, o vor pentru sacrificare”. Monstruozități generate de propaganda Antena 3 – RTV – Sorina Matei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

„Miza nu a fost salvarea Sorinei Săcărin de propriii ei părinți. Miza a fost justificarea SIIJ, intimidarea judecătorilor și validarea Antenei 3 ca instrument de dominare a media, influență și propagandă anti-justiție”

EXCLUSIV. Trei poze noi cu Sorina. Ținută departe de scandal, fetița pare fericită. În schimb, părinții adoptivi trăiesc un coșmar

Antena 3 încearcă să preseze justiția în „cazul Sorina”. Minciuni sfruntate, diversiuni ordinare în emisiunea lui Gâdea

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Dăncilă, rușinată la Strasbourg. „Retorica anti-europeană a PSD și ALDE a fost drastic sancționată de cetățenii români la votul din 26 mai”

Efectul Kovesi. Dăncilă, „obsedata” antijustiţie, pusă la punct în Parlamentul UE: „România merită ceva mai bun. Nu sunteţi la înălţimea Europei”

News ALERT: Franţa anunţă că o susţine pe Kovesi la şefia Parchetului European!

Propunerea nerușinată a lui Tăriceanu: Ramona Mănescu. O individă lacomă, care se scaldă în lux pe bani publici, nu are ce căuta în Guvern!

Propunerea PSD la Interne este o nouă mizerie! Senatorul Moga: revoluționar-impostor, omul „Mafiei lui Mazăre”, el însuși mafiot

* „Milogilor!”. Badea răcneşte la studenţi, supărat că vor transport subvenţionat pe CFR

* De pensiile parlamentarilor nu se ating! Taxă de 30-50% la pensiile speciale pentru sumele ce depăşesc 10.000 de lei

Alba-neagra cu impozitarea pensiilor. Orlando nu va umbla doar la „speciale”, ci la toate pensiile „peste un anumit plafon”

PNL și-a făcut echipă-beton la Capitală: Ciucu, Băcanu, Burduja, Trăilă, Glăvan, Raețchi, Pavel Popescu

Blestemul unui baron PSD către magistrați: „Bestiilor! Viermilor! Pușcăriile nu vă vor fi suficiente!”. Amenințări cu „ce va urma”

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Victoria #Rezist: Carmen Dan a demisionat de la Interne. Nu mai apucă 10 august!

Am gazat-o pe Carmen Dan!

Pregătiri pentru mitingul din 10 august. Diaspora cheamă la protest pașnic, deși se așteaptă la diversiunii din partea Puterii PSD-ALDE

„Este Teodorovici agent rus? Altfel nu se explică de ce ia decizii care distrug România în interesul Rusiei”

GRECO descrie Secția Specială a Adinei Florea ca pe o structură de tip mafiot. Somație: desființați SS-Gestapo!

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

1 COMENTARIU

  1. Ma bucur enorm pentru familia Sacarin.Sper sa primeasca si despagubiri de la CEDO,asa ar fi normal,pentru tot calvarul prin care au trecut fara voia lor.Pe de alta parte,impostorii,escrocii emotionali familia Saramat trebuie sa raspunda in justitie pentru sechestrarea unui copil ilegal timp de 2 luni,pentru toate aberatiile pe care le-au sustinut fara dovezi.
    Sorina,trebuie sa fii mandra de singurii si adevaratii tai parinti:sotii Sacarin.Iti prevad un viitor frumos in America,departe de prostia si ura din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here