Văleu, se porniră ratații! Tăriceanu-4% și Norica-paukerița îi cer demisia „urgent” președintelui Iohannis

2
1591
Tăriceanu și Norica - afișul a rămas din ei!

Decizia Curții Constituționale de a bloca modificarea constituțională privind interzicerea amnistiei și a grațierii pentru fapte de corupție, interdicție decisă prin vot de poporul român, la referendumul din 26 mai, a generat reacții caraghioase din partea unor reprezentanți ai ALDE.

Încă șocați de acel 4,2% de la alegerile europarlamentare – scor de repetenție, care a lăsat ALDE în afara Parlamentului European -, C. A. C. P. Tăriceanu și Norica Nicolai au spostat pe Facebook mesaje ridicole, în care cer demisia președintelui Klaus Iohannis, inițiatorul referendumului.

C. A. C. P. Tăriceanu: „Imediat înseamnă imediat!”

„Decizia CCR este de o maximă gravitate și nu poate rămâne fără urmări pe măsură.

Ea denotă că președintele Klaus Iohannis a atras poporul într-o aventură nesăbuită, momindu-l să facă un joc împotriva democrației însăși. Pentru că amnistia și grațierea – însemnând clemența față de oameni aflați în situații speciale – sunt măsuri care s-au născut odată cu istoria, acum mii de ani, și nimeni nu și-a permis vreodată, nici chiar comuniștii, să le știrbească.

Klaus Iohannis nu are nicio scuză: a fost prevenit. După ce și-a anunțat intențiile, s-au scris nenumărate articole și analize, s-au tras semnale de alarmă de către specialiști, a fost tras de mânecă până și de susținători ai lui. (…)

Nimic nu l-a impresionat, nimic nu l-a abătut din drumul spre satisfacerea egoistă, meschină, a intereselor politico-electorale proprii.

Klaus Iohannis nici măcar nu a lăsat poporul să aleagă cum crede de cuviință, ci a cerut răspicat și neîncetat poporului să aleagă așa cum vrea președintele: cine nu e cu mine, e împotriva mea!

Klaus Iohannis a târât în aventura lui și Parlamentul României, nevoit să se implice în transpunerea în viață a ideilor Marelui Cârmaci.

Pentru gravele tentative de abatere a României de la normele statului de drept universal, anihilate azi de Curtea Constituțională, președintele Klaus Iohannis trebuie să demisioneze necondiționat și imediat din funcție. Imediat însemnând imediat!”

Norica Nicolai: „Iohannis – un pericol pentru democrație”

„Prin decizia CCR de azi cu privire la prima întrebare de la referendum, se confirmă că președintele Iohannis este un adevărat pericol pentru democrație, Constituție şi statul de drept în România!

Klaus Werner Iohannis este capabil să sacrifice orice, inclusiv Constituţia României, buna-credinţă a cetăţenilor şi banul public pentru a obține un nou mandat la Cotroceni. (…)

Pentru a obține avantaje electorale, dl Iohannis a ales să manipuleze poporul cu un referendum ce nu poate fi transpus în Constituție. De ce? Pentru că s-ar încălca drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetățenilor. Dar lui Iohannis nu îi pasă. Pentru el ceea ce contează sunt alegerile din acest an! (…)

Acum, președintele a fost umilit public chiar de către acei judecători pe care i-a numit şi care confirmă că preşedintele, cu bună-ştiinţă, a umilit românii.

Căci în acest mod preşedintele a aruncat în derizoriu o instituţie fundamentală, care este referendumul şi care este singura insituţie care permite consultarea poporului!

Tocmai din aceste cauze, preşedintele trebuie să îşi prezinte demisia!”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Individul care a spus că „oamenii mor oricum – și cu, și fără sistem de sănătate” este antenist de-al lui Voiculescu

* „Nenorociţi imbecili! Să aveţi viaţa la care îi supuneți pe oameni! Să ajungeţi să trăiţi din salariul minim!”. Mesajul unui român scandalizat de mizerabilii care au blocat cardurile de sănătate

VIDEO. Arma secretă a PSD la prezidențiale: „blonda lui Voiculescu”. Inspirat de Băsescu, mogulul Antenei 3 încearcă s-o impună drept candidat unic al frontului anti-Iohannis

Prăpădul pe care îl va provoca Legea pensiilor: „Deficitul va ajunge lejer la 5,4%, în 2021”

VIDEO EXCLUSIV. Bucuria Sorinei când spune că va pleca în America. A scăpat de spaimele cu care o teroriza familia Șărămăt

Justiția învinge Mafia: Sorina poate pleca în America, alături de părinții ei adoptivi!

Sorina își recapătă pașaportul! SS-Gestapo i l-a reținut ilegal aproape o lună

„Sorina are un sânge pur, o vor pentru sacrificare”. Monstruozități generate de propaganda Antena 3 – RTV – Sorina Matei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

„Miza nu a fost salvarea Sorinei Săcărin de propriii ei părinți. Miza a fost justificarea SIIJ, intimidarea judecătorilor și validarea Antenei 3 ca instrument de dominare a media, influență și propagandă anti-justiție”

EXCLUSIV. Trei poze noi cu Sorina. Ținută departe de scandal, fetița pare fericită. În schimb, părinții adoptivi trăiesc un coșmar

Antena 3 încearcă să preseze justiția în „cazul Sorina”. Minciuni sfruntate, diversiuni ordinare în emisiunea lui Gâdea

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

* A doua Românie creşte în Diaspora! Peste 600.000 de copii născuţi în familii emigrate în Europa

Dăncilă, rușinată la Strasbourg. „Retorica anti-europeană a PSD și ALDE a fost drastic sancționată de cetățenii români la votul din 26 mai”

Dăncilă, „obsedata” antijustiţie, pusă la punct în Parlamentul UE: „România merită ceva mai bun. Nu sunteţi la înălţimea Europei”

Încă o lovitură anti-Ciumă: Kovesi, susţinută şi de noul Parlament UE pentru şefia Parchetului European

Propunerea nerușinată a lui Tăriceanu: Ramona Mănescu. O individă lacomă, care se scaldă în lux pe bani publici, nu are ce căuta în Guvern!

Propunerea PSD la Interne este o nouă mizerie! Senatorul Moga: revoluționar-impostor, omul „Mafiei lui Mazăre”, el însuși mafiot

* „Milogilor!”. Badea răcneşte la studenţi, supărat că vor transport subvenţionat pe CFR

* De pensiile parlamentarilor nu se ating! Taxă de 30-50% la pensiile speciale pentru sumele ce depăşesc 10.000 de lei

Alba-neagra cu impozitarea pensiilor. Orlando nu va umbla doar la „speciale”, ci la toate pensiile „peste un anumit plafon”

PNL și-a făcut echipă-beton la Capitală: Ciucu, Băcanu, Burduja, Trăilă, Glăvan, Raețchi, Pavel Popescu

Blestemul unui baron PSD către magistrați: „Bestiilor! Viermilor! Pușcăriile nu vă vor fi suficiente!”. Amenințări cu „ce va urma”

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Victoria #Rezist: Carmen Dan a demisionat de la Interne. Nu mai apucă 10 august!

Am gazat-o pe Carmen Dan!

Pregătiri pentru mitingul din 10 august. Diaspora cheamă la protest pașnic, deși se așteaptă la diversiunii din partea Puterii PSD-ALDE

„Este Teodorovici agent rus? Altfel nu se explică de ce ia decizii care distrug România în interesul Rusiei”

GRECO descrie Secția Specială a Adinei Florea ca pe o structură de tip mafiot. Somație: desființați SS-Gestapo!

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

2 COMENTARII

  1. Tariceanu habar nu are despre ce vorbeste!
    CCR a declarat neconstitutionala legea pornita la initiativa PSD (la care s-a raliat si opozitia) de modificare a constitutiei in privinta amnistiei si gratierii!
    Asta a declarat CCR neconstitutional, nu referendumul lui Iohannis. Ala chiar a fost declarat constitutional.
    Asa că, demisia domnule Tariceanu, și asta imediat ! Imediat inseamnă imediat.

  2. Înainte de toate, domnule Tăriceanu, ca să fiți înțeles de cei cărora vă adresați, lămuriți problema cu cei 800 000 de dolari
    de la Microsoft, pt care nu vă,, lăsați” cercetat de organele în drept! După elucidarea cazului, dacă veți mai fi în libertate, o să aveți posibilitatea să arătați și paiul din ochii altora !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.