Propunerea PSD la Interne este o nouă mizerie! Senatorul Moga: revoluționar-impostor, omul „Mafiei lui Mazăre”, el însuși mafiot

5
3072
Nicolae Moga

Comitetul Executiv al PSD (celebrul și odiosul CEx) l-a propus ca ministru de Interne, în locul forțat-demisionarei Carmen Dan, pe Nicolae Moga (67 de ani), senator PSD de Constanța. Acesta este un personaj sinistru, care în niciun caz nu poate fi ministru!

Președintele Klaus Iohannis trebuie să respingă numirea lui Moga la Ministerul de Interne și să-i ceară premierului Dăncilă o altă propunere. Ar fi o rușine ca un asemenea individ, cu atâtea bube-n cap, să ajungă în Guvernul României, în fruntea unui minister atât de important.

Senatorul Nicolae Moga este membru în „Comisia specială pentru reformarea justiției”, cunoscută sub numele de „Comisia Iordache”, responsabilă de mutilarea legilor justiției și a codurilor penale.

Revoluționar cu teren „moca” pe litoral și cu scutire de impozite

Nicolae Moga este și un impostor de mare calibru. În 1992, pe când era subprefect al județului Constanța, a devenit posesorul unui certificat de revoluționar, cu calitatea de „luptător cu merite deosebite în Revoluția din decembrie 1989”, prin Decretul 226. Pentru asta, și-a inventat merite revoluționare, evident inexistente.

Dar nu orgoliul de a avea o diplomă de revoluționar l-a făcut să tragă sfori pentru a obține acest certificat, ci marea dorință de parvenire. Moga a acționat ca un profitor abject: pe baza certificatului de revoluționar, a primit un teren de 4.608 metri pătraţi în zona Mamaia-Sat. Teren valoros, cu mare potențial turistic, pe care Moga și-a construit un hotel de 5 stele. Omul a speculat perfect Legea 42, ticluită de Ion Iliescu pentru armata lui de profitori.

În baza certificatului de revoluționar, Moga a beneficiat de scutire de impozit, inclusiv pentru operațiuni comerciale (ca proprietar de firmă). Și, evident, n-a refuzat nici indemnizația de revoluționar, de peste 500 de dolari pe lună.

Certificat de revoluționar a obținut și fratele său mai mare, Traian Moga. E păcat să fii profitor singur, trebuie să fii profitor cu toată familia.

Mazăre și Moga

„Nu vreau să sfârșiți precum Cattani”

În august 2017, Nicolae Moga și-a etalat calitățile de mafiot sadea. Nu s-a mai mulțumit să facă parte din Mafia lui Mazăre, ci a arătat ce poate personal.

Moga l-a amenințat pe Horia Constantinescu, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, să se potolească dacă nu vrea să aibă soarta comisarului Cattani din filmul „La Piovra” („Caracatița”).

Am apreciat munca desfăşurată de această instituţie. Dar de acolo şi până la faptul că faceţi mai mult caz decât ar trebui, este un lucru cert. V-am spus, nu îmi doresc să fiţi un Cattani al judeţului Constanţa, al litoralului românesc, pentru că nu vreau să sfârşiţi cum a sfârşit el”, a șuierat Moga printre dinți.

A fost o licență gratuită, pentru că Horia Constantinescu nu putea fi un Cattani. Și el este tot un profitor, un al stâlp a sistemului corupt al PSD, cu rădăcini puternice în PCR. Șeful de la Protecția Consumatorilor Constanța este nepotul unui stalinist odios, Miron Constantinescu. Horia Constantinescu s-a descurcat de minune și în capitalism, fiind proprietar de restaurante şi acţionar unic al unor offshore-uri din Panama. În plus, este naș de cununie și partener de afaceri al lui Andrei Năstase (fiul fostului premier Adrian Năstase).

Horia Constantinescu – Nicolae Moga

Impostură universitară

Nicolae Moga a absolvit Institutul Politehnic București în 1977. Facultatea de Energetică.

25 de ani mai târziu, l-a apucat din nou dorul de studiu, așa că și-a cumpărat o diplomă de la o „privată” (Universitatea Ecologică). Teoretic, a urmat cursurile în perioada 2002-2004, pe când avea 52-54 de ani. Student bătrân, dar student. Pe diploma lui scrie: Studii Postuniversitare Management și Finanțare Locală”.

Dar nu s-a potolit! „Foamea de carte” l-a făcut ca, în paralel, să urmeze și Facultatea de Drept a aceiași Universități Ecologice. Mă rog, să-și mai cumpere o diplomă. Cert e că în 2006 devine multiplu licențiat.

Și tot n-a fost de ajuns! În 2011, la 61 de ani, când se apropia de pensionare, și-a trecut în CV și un certificat de absolvire a unui curs la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”. O nouă piesă la edificiul imposturii!

Mare jupân la televiziunea clanului Mazăre

Nicolae Moga a devenit membru PSD din 2003, în plină epocă de glorie și dezmăț a „Republicii Mazăre”. Cinci ani mai târziu, în 2008, avea să devină senator, propulsat de capii Mafiei PSD de la Constanța, Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu. Acum se află la cel de-al treilea mandat consecutiv, ajungând chiar vicepreședinte al Senatului (de luna trecută).

Dar parvenirea politică a lui Moga nu a început în 2003, odată cu intrarea în PSD. El urcase pe valul FSN încă din 1990, când a dat din coate să obțină vreun ciolan pe litoral. Și l-a obținut: între 1991 și 1993 a fost subprefectul Constanței.

Pe aceeași funcție avea să revină și în 2003-2004, în anii de studii prolifice la Universitatea Ecologică.

Între timp, vreme de patru ani (1996-2000), Nicolae Moga a fost președinte la TV Neptun, televiziune înființată și controlată de Radu Mazăre.

De reținut eficiența mandatelor de subprefect: în primul (1991-1993 / Guvernul Văcăroiu) a obținut certificatul de revoluționar cu privilegiile aferente, în cel de-al doilea (2003-2004 / Guvernul Năstase) și-a tras diplome „fără număr, fără număr”.

Revoluționarul Moga și „revoluționarul” Mazăre

„Banca Moga” acordă împrumuturi de peste 110.000 de euro

Interesantă este și declaraţia de avere a senatorului Nicolae Moga. Acesta deţine:

 • 2,5 hectare de teren în localitatea Adamclisi (judeţul Constanţa);
 • o casă de locuit în Mamaia-Sat (Năvodari);
 • două case de vacanţă în aceeaşi zonă de pe litoral;
 • depozite bancare de 50.000 de lei;
 • împrumuturi acordate de 523.400 de lei (fiului său, Răzvan Adrian Moga, și unui anume Constantin Șerban), echivalentul a peste 110.000 de euro;
 • venituri oficiale obținute în 2018: 142.884 de lei de la Senat + 179.000 de lei de la SC Tracon SRL Brăila (ca dividende) + 48.000 de lei pensie de stat. Total: 369.884 de lei, echivalentul a aproape 80.000 de euro, ceea ce înseamnă o medie de 6.500 de euro pe lună.

Drum și heliport pentru fiul senatorului

„România Curată” a scris că Nicolae Moga a avut afaceri consistente cu statul. Sub titlul „Consiliul Judeţean i-a făcut cadou baronului PSD Nicolae Moga drum şi heliport până la pârtia sa de schi”, jurnaliştii de investigaţie vorbesc despre faptul că investiţia din Dobrogea este a lui Răzvan Moga, fiul lui Nicolae Moga.

În ce constă investiţia de la Brebeni? „Prin 2010, aici a fost construit un adevărat resort cu circuit închis, cu cabană de vânătoare şi pârtie de schi cu toate dotările: tunuri pentru zăpadă şi instalaţie de teleschi. În imediata apropierea a staţiunii, lângă drum, a fost construită o platformă asfaltată cu o suprafaţă însemnată, de peste o mie de metri pătraţi, pe care se poate vedea semnul de heliport”.

Hotel de 35 de milioane de euro, cu „camere decorate opulent”

În 2008, în declarația de interese a senatorului PSD apărea și firma Sigma Trading SRL, la care au mai fost asociați Radu Mazăre și Sorin Strutinsky. Deci, Moga a fost asociat cu Mazăre și în afaceri, nu doar în politică.

Răzvan Moga, fiul senatorului Nicolae Moga, deține și astăzi, printr-o firmă, acțiuni la Neptun TV.

În 2011, senatorul Nicolae Moga și Nicolae Manea (prefect de Brăila în guvernarea Adrian Năstase) au deschis Arena Regia Hotel &Spa, un hotel de cinci stele din complexul luxos Marina Regia Residence.

Hotelul de lux al senatorului Moga

Pe site-ul de rezervări Booking.com, hotelul lui Moga este prezentat astfel: „Această proprietate se află la 4 minute de plajă. Arena Regia Hotel & Spa se află în Mamaia, la 5,6 kilometri de centrul orașului. Acest luxos hotel de 5 stele are camere decorate opulent și piscină exterioară. Luxosul Imperia Spa expune o piscină interioară inspirată din arhitectura romană, un hamam și un jacuzzi. Sunt și două tipuri de saună, pentru tratamente de înfrumusețare și tratamente corporale”.

La data inaugurării, presa locală scria că hotelul îi costase pe cei doi investitori-politicieni 35 de milioane de euro.

Gest obscen la învestirea Guvernului Cioloş

În noiembrie 2015, la votul pentru învestirea Guvernului condus de Dacian Cioloş, jurnaliştii de la Digi 24 l-au surprins pe senatorul Nicolae Moga în timp ce a făcut gesturi obscene, explicite, deasupra urnelor. PSD-istul constănțean a negat că ar fi făcut așa ceva, dar imaginile îl contrazic.

Comportament bizar

În iunie 2009, „Academia Cațavencu” scria: „Un personaj pestriț din clanul Mazăre, Nicolae Moga (fost, pe rând, subprefect și consilier local de Constanța), e acum senator. Omul s-a remarcat în presa locală atât prin afacerile cu Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, cât și prin comportamentul bizar: obișnuia să se prezinte la ședințele de Consiliu Local camuflat mai ceva ca la trupele speciale, la care își asorta o decapotabilă de epocă, un brevet de pilot și un avion de 60.000 de euro. Nu simultan, desigur”.

Ședințele prezidate de Moga sunt „haos”!

Senatoarea Florina Presadă (USR) dezvăluie, pe Facebook, o altă dimensiune a lui Nicolae Moga. Deși se află la al treilea mandat de senator, acesta provoacă haos la ședințele pe care le conduce, pentru că „nu cunoaște regulamentul, nu citeşte corect ordinea de zi, nu ştie ce să supună la vot sau când şi cui să dea cuvântul”.

Luna trecută, Moga a fost promovat vicepreședinte al Senatului (în locul lui Claudiu Manda, plecat europarlamentar), poziție din care conduce unele ședințe de plen,

Dezvăluirile Florinei Presadă

Un zvon ajunge la noi dinspre PSD: Moga, senatorul de Constanţa, ar putea fi înlocuitorul doamnei Carmen Dan la Ministerul de Interne.

La Senat, domnul Moga îl înlocuieşte pe domnul Manda, după ce acesta a plecat la Bruxelles ca europarlamentar. Vă spun cum sunt şedinţele de plen cu domnul Moga prezidându-le: haos! Deşi a fost preşedintele Comisiei de Regulament din Senat, domnul Moga nu stăpâneşte deloc acest regulament. Au fost multe momente penibile în plenul Senatului în ultima lună, pentru că domnul Moga nu citeşte corect ordinea de zi, pentru că nu ştie ce să supună la vot sau când şi cui să dea cuvântul.

Este inconştienţă curată să dai acest portofoliu domnului Moga. Dar, pe de altă parte, când am văzut noi ultima dată că PSD îşi numeşte miniştrii pe criterii de competenţă?

Aici a ajuns acest partid, care nu e, în acest moment, decât un vehicul pentru ca diverse personaje, oameni politici, să profite de resursele publice. Să guverneze cu integritate şi competenţă în interesul românilor nu mai e de mult obiectivul PSD.”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Propunerea nerușinată a lui Tăriceanu: Ramona Mănescu. O individă lacomă, care se scaldă în lux pe bani publici, nu are ce căuta în Guvern!

Blestemul unui baron PSD către magistrați: „Bestiilor! Viermilor! Pușcăriile nu vă vor fi suficiente!”. Amenințări cu „ce va urma”

* Au scos foarfeca bugetară! Guvernul PSD-ALDE anunţă primele măsuri de criză. Şi nu sunt suficiente pentru a opri dezastrul!

* Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Victoria #Rezist: Carmen Dan a demisionat de la Interne. Nu mai apucă 10 august!

Am gazat-o pe Carmen Dan!

Pregătiri pentru mitingul din 10 august. Diaspora cheamă la protest pașnic, deși se așteaptă la diversiunii din partea Puterii PSD-ALDE

VIDEO. Dacă doriți să revedeți un meci istoric: Simona Halep – Serena Williams 6-2, 6-2. Îți vine să sari în sus de bucurie și la reluare!

„Cine este acest GRECO? Parlamentul să facă o Comisie de anchetă!” Bazaconiile lui Relu Balamuc, impostorul care a înfrățit PNȚCD cu PSD

„Este Teodorovici agent rus? Altfel nu se explică de ce ia decizii care distrug România în interesul Rusiei”

Să crape fierea în borfași: Codruța Kovesi va fi procurorul-șef al Europei! Francezul Bohnert primește o funcție mare la Paris

„Sorina are un sânge pur, o vor pentru sacrificare”. Monstruozități generate de propaganda Antena 3 – RTV – Sorina Matei

„Miza nu a fost salvarea Sorinei Săcărin de propriii ei părinți. Miza a fost justificarea SIIJ, intimidarea judecătorilor și validarea Antenei 3 ca instrument de dominare a media, influență și propagandă anti-justiție”

EXCLUSIV. Trei poze noi cu Sorina. Ținută departe de scandal, fetița pare fericită. În schimb, părinții adoptivi trăiesc un coșmar

Antena 3 încearcă să preseze justiția în „cazul Sorina”. Minciuni sfruntate, diversiuni ordinare în emisiunea lui Gâdea

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

GRECO prezintă planul PSD-ALDE de capturare a justiției: Secția Specială + izolarea Președintelui + ordonanțe de urgență + pensionarea magistraților + polițiști de la Carmen Dan

GRECO descrie Secția Specială a Adinei Florea ca pe o structură de tip mafiot. Somație: desființați SS-Gestapo!

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

5 COMENTARII

 1. Cutremurtor! Felicitari d-lui Grigore Cartianu pentru acest articol. Tor ce scrie aici sunt pete uriase pe biografia acestui individ si sunt la vedere, nu pot fi puse la indoiala.
  Presa ar trebui sa vuiasca, e prea multa tacere la aceasta evidenta bataie de joc a Vioricai la adresa tarii care a ajuns atat de jos, incat o persoana ca ea o conduce. Un mafiot in functii de conducere ib parlament, un mafiot la conducerea politiei!
  Prin intermediul acestei Veorica – mama mafiotilor, mafia se instaleaza peste tot, cu un tupeu fara precedent.
  Daca Iohannis permite asta, sa nu mai indrazneasca la al doilea mandat!

  • Domnul Moga e un adevărat om de afaceri și respectă cuvintul dat. Ca parlamentar este un om excepțional și un profesionist desăvârșit. Nu e adevărat ce se scrie despre domnia sa in acest articol sunt denigrări. Mai bine sa reflectăm de 10 ori pina sa denigram pe cineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here