EXCLUSIV. Trei poze noi cu Sorina. Ținută departe de scandal, fetița pare fericită. În schimb, părinții adoptivi trăiesc un coșmar

3
9814
Sorina, împodobită ca o prințesă

În timp ce părinții săi adoptivi, Ramona și Gabriel Săcărin, dau lupte grele în justiție, Sorina Săcărin (8 ani) se acomodează cu noua ei familie și, mai ales, cu noua ei viață.

Fotografiile primite de redacția ZIARISTII.COM o arată pe Sorina zâmbitoare și liniștită. Micuța pare să fi depășit spaimele induse în ultimii doi ani de asistenta sa maternală, Mariana Șărămăt. Aceasta și familia ei au speriat-o pe fetiță, spunându-i insistent că „americanii” (Ramona și Gabriel Săcărin din New York) vor s-o ducă în America pentru a-i lua organele.

Sorina pozează ca o actriță americană

Zâmbetul larg de pe chipul Sorinei este explicabil. Familia Săcărin are, evident, o altă deschidere socio-culturală față de familia Șărămăt din Baia de Aramă, cea care a crescut-o pe Sorina de la un an și două luni până la 8 ani, în regim de asistență maternală.

În timp ce fetița își face vacanța în liniște, pregătindu-se pentru plecarea în SUA, soții Săcărin dau lupte grele în justiție. Ei trăiesc un adevărat coșmar, având trei inamici extrem de ticăloși:

 • statul român, prin reprezentanți ai săi (procurorul general Bogdan Licu, procurorul Mihaela Iorga Moradu de la Secția Specială „SS-Gestapo”, anumite instanțe care tot plimbă dosarele de colo-colo, amânând deciziile);
 • televiziunile Ciumei Roșii (Antena 3, RTV + Sorina Matei de la B1 TV), care fac o propagandă infernală împotriva adopției încheiate pe 23 aprilie prin decizia Curții de Apel Craiova;
 • familia Șărămăt (mai ales fosta asistentă maternală Mariana și fiica ei Adelina), care umblă cu minciuni și varsă lacrimi, pentru impresionarea publicului, pe la televiziunile Ciumei Roșii.
Sorina și mama ei adoptivă, Ramona

Pentru soții Săcărin, prelungirea fără termen clar a șederii în România presupune sacrificii materiale și profesionale, pentru că job-urile lor din New York îi așteaptă deja de ceva vreme. Daunele se tot adună, iar acestea vor trebui recuperate de la cei care le provoacă. Dar, probabil, tot statul român va fi responsabil, adică noi, cetățenii, vom fi buni de plată, nu Licu sau Iorga Moraru în mod individual.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

Antena 3 încearcă să preseze justiția în „cazul Sorina”. Minciuni sfruntate, diversiuni ordinare în emisiunea lui Gâdea

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

* Imagine duioasă: Sorina și noua ei verișoară

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Pregătiri pentru mitingul din 10 august. Diaspora cheamă la protest pașnic, deși se așteaptă la diversiunii din partea Puterii PSD-ALDE

„România este în CRIZĂ. Gaura la buget e imensă. Ne împrumutăm deja mai scump decât Grecia! Теодорович este DISPERAT”

* Primarul care a renunțat la pensia specială prin declarație notarială: „Este un furt din buzunarele românilor”

Șmen à la Oprișan: 20.000 de euro pe fotografia unui spital din Chicago! Așa „construiește” spitale baronul de Vrancea

A furat 3 miliarde $ din bănci şi a fugit din ţară! Gigi Becali nu-şi va putea întâlni rivalul

Mafia PSD a transformat Tarom într-o bombă zburătoare. Compania a fost jefuită sălbatic și cangrenată de nepotisme

Tupeul oamenilor lui Meleşcanu: dau vina pe „agitatorii” din Diaspora pentru haosul de la vot!

GRECO prezintă planul PSD-ALDE de capturare a justiției: Secția Specială + izolarea Președintelui + ordonanțe de urgență + pensionarea magistraților + polițiști de la Carmen Dan

GRECO descrie Secția Specială a Adinei Florea ca pe o structură de tip mafiot. Somație: desființați SS-Gestapo!

Aici puteți citi integral cele două rapoarte GRECO despre România

PSD răspunde Raportului GRECO prin degetele mijlocii ale lui „Ciordache – Altă Întrebare”

Simona Halep, pentru a doua oară în semifinale la Wimbledon! A 7-a semifinală de Grand Slam din carieră

PLUS nu vrea fuziune, USR cere paritate 2 la 1. Ce puncte delicate apar în negocierile privind listele comune la alegerile parlamentare

Penalul Tăriceanu, un nou atac la Kovesi – „mărul otrăvit”. Ca procuror european va avea „rol principal” să blocheze accesul României la fondurile UE!

De ce-a intrat Udrea în ţară pe la Giurgiu, la 6 dimineaţa?! „Vreau să îmi cresc copilul acasă”

Cristoiu îl bagă pe Băsescu în afacerea întoarcerii Elenei Udrea. Vorbeşte de „un efort planetar” de a fi eliberată

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

3 COMENTARII

 1. Niste mizerabili si nenorociti toti, copilul sa plece cat mai repede cu familia lui, ma uit la poze si chiar se vede ca se simte bine, este a lor si sunt ai ei, e o familie!

 2. Daca Sorina va ajunge la orfelinat, unde viata ei se va frânge, toti jurnalistii (în frunte cu Sorina Matei) care au pus umarul la distrugerea vietii unui copil nevinovat, ar trebui pusi sa-i plateasca fetitei daune materiale uriase.
  Domnule Cartianu, dv. si colegii dv. ati putea sa o ajutati pe Sorina sa-i dea în judecata pe distrugatorii de destine din mass-media româneasca, daca, doamne fereste, va fi cazul.

 3. Este foarte corect ca părinții adoptivi au reușit sa o tina pe Sorina departe de scandalul provocat de familia fostei asistente maternale.
  Dar cercul se strânge… Procurarea Iorga de la Gestapo, presata de „iubitoarea” fam Saramat, o vrea pe Sorina la audieri, ba Saramati o vor la expertiza IML ca ar fi… sedata.
  Ar fi cazul ca procurorul general sa termine odată cu a da apa la moara familiei fostei asistente maternale, și sa dea odată drumul Sorinei Sacarin sa părăsească România împreună cu mama ei. Numai asa va scăpa de pericolul de a o găsi cei care o cauta ca turbatii ca să o aducă iar în colaps, cum au maj adus-o.
  Criza făcută de Sorina pe 21 iunie, a fost provocata de familia maternala, care nici măcar maternala nu mai era și o ținea ilegal pe Sorina, bagandu-i în cap tot felul de prostii și spaime referitoare la familia adoptiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here