Justiția învinge Mafia: Sorina poate pleca în America, alături de părinții ei adoptivi!

5
3178
Sorina pozează deja ca o actriță americană

„Cazul Sorina” se apropie de un final fericit. Procurorul general interimar al României, Bogdan Licu, a fost învins a doua oară de familia Săcărin din New York. Judecătoria Slatina le-a dat dreptate părinților adoptivi ai fetiței din Baia de Aramă.

Sorina Săcărin (8 ani și 3 luni), copila extrasă din familia asistentei maternale Mariana Șărămăt din Baia de Aramă, unde era ținută captivă prin minciuni infernale, poate pleca în Statele Unite ale Americii alături de părinții săi adoptivi, Ramona și Gabriel Săcărin.

Judecătoria Slatina a respins joi cererea procurorului general interimar, Bogdan Licu, de a interzice părăsirea țării. Decizia poate fi atacată cu apel în termen de 5 zile, dar este executorie. Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat pentru Mediafax că va ataca decizia Judecătoriei Slatina.

Teoretic, Sorina poate părăsi România în orice moment. Practic, mai există o condiție: fetița să intre în posesia pașaportului reținut abuziv de Secția Specială a Adinei Florea (SIIJ, zisă și SS-Gestapo) timp de trei săptămâni. Documentul a fost trimis de SS-Gestapo la Direcția Pașapoarte Dolj, de unde trebuie ridicat de soții Săcărin.

Judecătoria Slatina este a cincea instanță care a fost chemată să soluționeze ordonanța președințială solicitată de procurorul general (pentru interzicerea părăsirii teritoriului României de către Sorina), după Judecătoria Drobeta Turnu Severin, Tribunalul Mehedinți, Curtea de Apel Craiova și Tribunalul Olt.

Decizia Judecătoriei Slatina este a doua înfrângere a lui Bogdan Licu, după ce i-a fost respinsă și cererea de anulare a adopției Sorinei.

Comunicatul Judecătoriei Slatina

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

VIDEO EXCLUSIV. Bucuria Sorinei când spune că va pleca în America. A scăpat de spaimele cu care o teroriza familia Șărămăt

* Sorina își recapătă pașaportul! SS-Gestapo i l-a reținut ilegal aproape o lună

„Sorina are un sânge pur, o vor pentru sacrificare”. Monstruozități generate de propaganda Antena 3 – RTV – Sorina Matei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

„Miza nu a fost salvarea Sorinei Săcărin de propriii ei părinți. Miza a fost justificarea SIIJ, intimidarea judecătorilor și validarea Antenei 3 ca instrument de dominare a media, influență și propagandă anti-justiție”

EXCLUSIV. Trei poze noi cu Sorina. Ținută departe de scandal, fetița pare fericită. În schimb, părinții adoptivi trăiesc un coșmar

Antena 3 încearcă să preseze justiția în „cazul Sorina”. Minciuni sfruntate, diversiuni ordinare în emisiunea lui Gâdea

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

* A doua Românie creşte în Diaspora! Peste 600.000 de copii născuţi în familii emigrate în Europa

Dăncilă, rușinată la Strasbourg. „Retorica anti-europeană a PSD și ALDE a fost drastic sancționată de cetățenii români la votul din 26 mai”

Efectul Kovesi. Dăncilă, „obsedata” antijustiţie, pusă la punct în Parlamentul UE: „România merită ceva mai bun. Nu sunteţi la înălţimea Europei”

News ALERT: Franţa anunţă că o susţine pe Kovesi la şefia Parchetului European!

Propunerea nerușinată a lui Tăriceanu: Ramona Mănescu. O individă lacomă, care se scaldă în lux pe bani publici, nu are ce căuta în Guvern!

Propunerea PSD la Interne este o nouă mizerie! Senatorul Moga: revoluționar-impostor, omul „Mafiei lui Mazăre”, el însuși mafiot

* „Milogilor!”. Badea răcneşte la studenţi, supărat că vor transport subvenţionat pe CFR

* De pensiile parlamentarilor nu se ating! Taxă de 30-50% la pensiile speciale pentru sumele ce depăşesc 10.000 de lei

Alba-neagra cu impozitarea pensiilor. Orlando nu va umbla doar la „speciale”, ci la toate pensiile „peste un anumit plafon”

PNL și-a făcut echipă-beton la Capitală: Ciucu, Băcanu, Burduja, Trăilă, Glăvan, Raețchi, Pavel Popescu

Blestemul unui baron PSD către magistrați: „Bestiilor! Viermilor! Pușcăriile nu vă vor fi suficiente!”. Amenințări cu „ce va urma”

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Victoria #Rezist: Carmen Dan a demisionat de la Interne. Nu mai apucă 10 august!

Am gazat-o pe Carmen Dan!

Pregătiri pentru mitingul din 10 august. Diaspora cheamă la protest pașnic, deși se așteaptă la diversiunii din partea Puterii PSD-ALDE

„Este Teodorovici agent rus? Altfel nu se explică de ce ia decizii care distrug România în interesul Rusiei”

GRECO descrie Secția Specială a Adinei Florea ca pe o structură de tip mafiot. Somație: desființați SS-Gestapo!

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

5 COMENTARII

  1. da siEU AS DORI O PLANGERE REFERITOR LA SITUATEA NOASTRA FAMILEARA .EU AM CONTRIBUIT CU SUMA DE 49 DE MII DE EURO LA CONSTRUIREA UNUI IMOBIL SI NORA A DIVORTAT DE FIUL NOSTRU AM FOST EVACUATI DIN IMOBIL . SI AM FOST OBLIGATI SA PLATIM CHELTUELI JUDECATORESTI OPRINDUNE DIN PENSILE NOASTRE DE CATRE EX JUDECATORESTI,,

  2. Bravo Justiției! Felicitări procurorilor, dar și avocatelor familiei Saramat!
    Doamne ajuta sa fie totul bine!
    Nu ma liniștesc decât după ce ajunge Sorina în America, sa o știu in mijlocul minunatei ei familii, acasă la ea și fericita.
    Sa ne anunțați și pe noi când Sorina va fi departe de viesparul creat de familia Saramat si de avocații lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here