Cazul Sorina: victorie definitivă a familiei adoptive! Gâdea, Licu şi SS-Gestapo n-au reuşit să omoare justiţia şi dreptatea. Curtea de Apel Craiova respinge acţiunea abuzivă a procurorului general, care cerea anularea adopţiei

10
5512

Magistrații Curții de Apel Craiova au respins joi cererea procurorului general Bogdan Licu de anulare a adopției Sorinei, fetița din Baia de Aramă, a declarat pentru G4Media.ro avocata Claudia Postelnicescu, reprezentanta familiei Săcărin, care a adoptat-o pe fetiță.

Decizia e definitivă și nu poate fi atacată.

Parchetul General a trimis miercuri Curţii de Apel Craiova noi motive pentru care cere revizuirea sentinței de adopție a Sorinei.

Inițial, Bogdan Licu a cerut instanței, pe 24 iunie, emiterea unei ordonanțe președințiale prin care să se revizuiască sentinţa judecătorească definitivă prin care minora a fost încredințată cuplului de români stabilit în SUA. Licu a apelat astfel la o tehnică folosită de toţi infractorii şi corupţii: atacă o decizie finală a justiţiei invocând diverse pretexte, cu scopul de a scăpa de puşcărie.

Decizia de joi a Curţii de Apel Craiova demonstrează încă o dată forţa magistraţilor independenţi care, ca şi în cazul judecătorilor ce l-au condamnat pe Liviu Dragnea, arată nu se mai tem de presiunile mediatice şi de cumetriile cu clanurile de tip mafiot în care au intrat chiar oameni cu funcţii de la vârful justiţiei.

Ziua cea mai neagră

Miercuri, s-au petrecut două fapte grave avându-l drept autor cunoscut pe Bogdan Licu, procurorul general interimar:

1 – Procesele pe care el însuşi le-a provocat atunci când a cerut anularea adopţiei şi interzicerea ieşirii din ţară a familiei de cetăţeni americani au fost pasate între instanţele din Olt, lungind calvarul unei familii care n-a făcut niciun rău, n-a încălcat nicio lege, ci a vrut să salveze o fetiţă refuzată de la adopţie în România pe motiv că e ţigancă.

2 – Secția specială de investigare a magistraților (SS-Gestapo) a pus-o miercuri sub urmărire penală pentru purtare abuzivă pe Maria Antoaneta Piţurcă, procuroarea care a preluat brutal fetiţa de 8 ani de la asistentul maternal din Baia de Aramă. Evident, familia Şărămăt, care a ţinut-o ilegal pe Sorina şi pe care a terorizat-o psihic cu ideea tranşării ei în SUA, pentru trafic de organe, nu este anchetată de nimeni. Sunt anchetaţi, în schimb, exact cei care au pus legea în aplicare, fie şi bolovănos.

Prin această decizie, Bogdan Licu a credibilizat o entitate complet necredibilă pentru lumea justiţiei, atât în România, dar mai ales în Europa: Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţiei, zisă şi „SS-Gestapo”. De ce?

Pentru că plângerile lui Licu împotriva familiei adoptive (Săcărin) au plecat de la o investigaţie a unei procuroare controversate (Iorga Moraru), de la SS-Gestapo, acuzată de corupţie, adversară a Laurei Codruţa Kovesi.

Adina Florea

Procuroarea secţiei pe care vrea s-o conducă Adina Florea s-a repezit să facă dosar în acest caz de adopţie exact cum i-a făcut SS-Gestapo lui Kovesi: la comanda unui fugar de justiţia română (Sebastian Ghiţă). Lăsată să zburde liber de Licu, SS-Gestapo îşi face jocul în continuare; acela de a bulversa justiţia din interior. Iar procurorul general interimar este complice la acest plan, măcar prin pasivitate.

Licu, aliat cu mogulii TV 

Bogdan Licu

Practic, Bogdan Licu a luat în serios acţiunile unei secţii căreia GRECO şi preşedintele Iohannis i-au cerut desfiinţarea, pe motiv că este o bombă anti-justiţie independentă creată de clanurile penale special pentru a bloca lupta anticorupţie.

Prin punerea sub acuzare a procuroarei Piţurcă, din Craiova (cea care a ridicat-o pe fetiţă de la familia ce o ţinea prizonieră ilegal de două luni, filmată când o lua cu forţa pe Sorina pentru a o preda familiei legale), SS-Gestapo vrea să se urce pe valul populist creat de Antena 3 şi RTV, televiziunile mogulilor Voiculescu şi Ghiţă, care urmăreşte să desfiinţeze justiţia în cazul Sorina pentru ca justiţia să fie făcută de ele la televizor.

Speriat că va pierde imagine, Licu a „cuplat” imediat la campania Antenei 3, în loc să-şi asume apărarea legii, a drepturilor familiei adoptive şi a magistraţilor care au aplicat legea în cazul Sorina.

Lia Savonea, şef CSM, susţine SS-Gestapo împotriva UE

Miercuri, exact în ziua în care preşedintele Iohannis cerea desfiinţarea SS-Gestapo după ce şi GRECO o ceruse, Bogdan Licu a devenit membru al altui grup: cel al clanurilor penale, care folosesc televiziuni anti-justiţie şi oameni de la vârful CSM pentru a scoate România din UE.

Licu este, de miercuri, alături de Voiculescu, Ghiţă, Savonea, Adina Florea, Gheorghe Stan, Deliorga, Mazăre, Dăncilă, Dragnea şi Tăriceanu.

Duşmanii unei familii cinstite

Procurorul general şi-a dat arama pe faţă în acest caz, încălcând drepturile unei familii şi intrând în hora mediatică a televiziunilor specializate în linşaj şi anti-justiţie. Practic, Licu a devenit omul lui Voiculescu, dacă n-a fost de la bun început.

În timp ce fetița își face vacanța în liniște, pregătindu-se pentru plecarea în SUA, soții Săcărin dau lupte grele în justiție. Ei trăiesc un adevărat coșmar, având trei inamici extrem de ticăloși:

 • statul român, prin reprezentanți ai săi (procurorul general Bogdan Licu, procurorul Mihaela Iorga Moradu de la Secția Specială „SS-Gestapo”, anumite instanțe care tot plimbă dosarele de colo-colo, amânând deciziile);
 • televiziunile Ciumei Roșii (Antena 3, RTV + Sorina Matei de la B1 TV), care fac o propagandă infernală împotriva adopției încheiate pe 23 aprilie prin decizia Curții de Apel Craiova;
 • familia Șărămăt (mai ales fosta asistentă maternală Mariana și fiica ei Adelina), care umblă cu minciuni și varsă lacrimi, pentru impresionarea publicului, pe la televiziunile Ciumei Roșii.

Gâdea vrea ca justiţia să decidă cum vrea el

Soții Săcărin i-au explicat degeaba lui Gâdea, recent, prin intermediul unei televiziuni din Craiova, cum stau lucrurile. Între timp a uitat, revenind la minciunile lui

Marți seară, Mihai Gâdea a organizat o nouă emisiune ticăloasă la Antena 3, încercând să influențeze deciziile instanțelor.

A fost o emisiune presărată cu minciuni (specialitatea casei) și lacrimi (pentru emoție). Diversionist de profesie, Gâdea a încurajat minciunile fostei asistente maternale Mariana Șărămăt. Cea mai flagrantă dintre acestea: „Am auzit cum (procurorul Maria Pițurcă) a dat cu ea (Sorina) cu capul de… că noi în curte avem pavele puse… și i-a troncănit capul atunci”.

În realitate, așa ceva nu s-a întâmplat! Fetița nu a fost dusă imediat la control, la Institutul de Medicină Legală (IML), și nu avea asemenea lovituri. Dar familia Șărămăt, stimulată de Gâdea, continuă să rostogolească această minciună.

Autodenunț: a sfidat legea și decizia instanței, a terorizat fetița

Mariana Șărămăt, cea decăzută recent din calitatea de asistentă maternală, s-a și dat de gol în emisiunea lui Gâdea. Două afirmații ale sale sunt adevărate autodenunțuri.

 1. Recunoaște că și în ultimul ceas a speriat-o pe fetiță cu bau-baul părinților adoptivi, încercând să împiedice preluarea micuței de către singurii ei părinți legali: „Eu țineam fetița în brațe și îi spuneam: «Nu te las să pleci. Nu te lasă mami să pleci», ca s-o liniștesc”.
 2. Recunoaște că a sporit dramatismul scenei în care fetița a fost preluată de reprezentanții statului pentru a fi dată părinților adoptivi: „Nici n-am putut să fac nimic. Doar ce strigam că «Omorâți-o! Omorâți-o! Omorârăți un copil»”. În loc s-o liniștească pe fetiță, s-o ajute să treacă mai ușor la părinții ei legali, asistenta maternală o speria cu cuvinte grele, înspăimântătoare.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* EXCLUSIV. Trei poze noi cu Sorina. Ținută departe de scandal, fetița pare fericită. În schimb, părinții adoptivi trăiesc un coșmar

Antena 3 încearcă să preseze justiția în „cazul Sorina”. Minciuni sfruntate, diversiuni ordinare în emisiunea lui Gâdea

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Pregătiri pentru mitingul din 10 august. Diaspora cheamă la protest pașnic, deși se așteaptă la diversiunii din partea Puterii PSD-ALDE

„România este în CRIZĂ. Gaura la buget e imensă. Ne împrumutăm deja mai scump decât Grecia! Теодорович este DISPERAT”

Primarul care a renunțat la pensia specială prin declarație notarială: „Este un furt din buzunarele românilor”

Șmen à la Oprișan: 20.000 de euro pe fotografia unui spital din Chicago! Așa „construiește” spitale baronul de Vrancea

A furat 3 miliarde $ din bănci şi a fugit din ţară! Gigi Becali nu-şi va putea întâlni rivalul

* Antena 3 încearcă să preseze justiția în „cazul Sorina”. Minciuni sfruntate, diversiuni ordinare în emisiunea lui Gâdea

Cazul Sorina. Abuz incredibil al „SS-Gestapo”, girat de procurorul general Bogdan Licu!

IPOCRITUL. Bogdan Licu se leapădă voalat de „SS-Gestapo”, dar girează acest monstru anti-justiţie în cazul Sorina

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

* Imagine duioasă: Sorina și noua ei verișoară

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Mafia PSD a transformat Tarom într-o bombă zburătoare. Compania a fost jefuită sălbatic și cangrenată de nepotisme

Tupeul oamenilor lui Meleşcanu: dau vina pe „agitatorii” din Diaspora pentru haosul de la vot!

GRECO prezintă planul PSD-ALDE de capturare a justiției: Secția Specială + izolarea Președintelui + ordonanțe de urgență + pensionarea magistraților + polițiști de la Carmen Dan

GRECO descrie Secția Specială a Adinei Florea ca pe o structură de tip mafiot. Somație: desființați SS-Gestapo!

Aici puteți citi integral cele două rapoarte GRECO despre România

Savonea, ce faceţi acum cu „SS-Gestapo”?

PSD răspunde Raportului GRECO prin degetele mijlocii ale lui „Ciordache – Altă Întrebare”

Simona Halep, pentru a doua oară în semifinale la Wimbledon! A 7-a semifinală de Grand Slam din carieră

Penalul Tăriceanu, un nou atac la Kovesi – „mărul otrăvit”. Ca procuror european va avea „rol principal” să blocheze accesul României la fondurile UE!

De ce-a intrat Udrea în ţară pe la Giurgiu, la 6 dimineaţa?! „Vreau să îmi cresc copilul acasă”

Cristoiu îl bagă pe Băsescu în afacerea întoarcerii Elenei Udrea. Vorbeşte de „un efort planetar” de a fi eliberată

Șeful de cabinet al lui Tăriceanu e încolțit de DNA pentru șpaga de 800.000 $ a „jupânului”

Din cauza „furajaţilor” ca el plătim facturi tot mai scumpe! Cazul Neacşu-ANRE sau cum să iei 10.000 de euro pe lună fără să ai vreo legătură cu meseria

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

Şeful uzinelor Ford s-a săturat de minciunile PSD privind autostrada Piteşti-Craiova

10 COMENTARII

 1. Mihai Gadea nu este altceva decat un jurnalist de opinie care induce neincetat in eroare publicul pe baza propriilor pareri personale si a intereselor pe care el le reprezinta, fara a-si asuma resonsabilitatile de rigoare impuse de o asemenra pozitie. Din pacate este un jurnalist de opinie prost care nu-si are locul in fruntea unui post de televiziune national. A devenit si el parte a gloatei „fake news”. Minicunile abjecte ale asistentei maternale si ale familiei ei, difuzate pe un post de televiziune national fara nici un fel de verificari prealabile au infundat definitiv pe Gadea, Mircea Badea, Radu Tudor et Co. in groapa de gunoi a jurnalismului Romanesc.

 2. mie sincer imi pare rau ca Sorina este obligata sa traiasca langa niste indivizi pentru care nu are sentimente si nu se simte atrasa. Nici ei nu o iubesc pe Sorina. Eu personal urasc Antena 3, ROmania TV, prin minciunile si nesimtirea cresa de care da dovada. Mai urasc cele 2 posturi de TV si pentru faptul ca s-a ocupat de cazul Sorina. Datorita faptului ca Antena 3 si Romania TV sunt televiziuni psediste, iata ca oamenii de buna credinta au impresia ca tot ce prezinta cele doua posturi TV ca fiind drept si adevarat, oamenii non-pesedisti le percep ca fiind manipulare si falsificarea realitatii. De data aceasta, nu este fals si nu este manipulare, iar procurorul general nu este corupt. Am vazut actele intocmite de el, si eu in calitate de jurista am verificat si constatat ca sunt corect intcomite si foarte bine documentate. Oameni buni, Sorina nu avea ce cauta in mana sacarinilor! Sa fie clar! Sunt socata sa vad nenorocirea si injustitia care i se face acestei fetite si familiei Saramat!

  • Mai valentina, zau, scuteste-ma de ineptiile tale, probabil ca nu te-ai prins, insa aici nu esti nici la latrina 3 si nici la guita tv! Ce tupeu aveti, postacilor psdisti!

   • tocmai ca nu sunt deloc pesedista stimata doamna si nu mai jigniti fara sa ma cunoasteti. Sau va trebui sa ma dezic de opozitia actuala daca dv o reprezentati cu astfel de atitudine?…

  • Cred ca si dumneavostra, prin ceea ce scrieti, dovediti ca v-ati lasat dezisa de campania de fake news care se practica relativ la acest caz. Daca santeti jurista, cum puteti spune ca „Sorina e obligata sa traiasca langa niste indivizi pentru care nu are sentimente”. Aveti vreo dovada in aceasta privinta? Ati vorbit cu Sorina acum, cand a trecut ceva timp de la odiosul incident si ea a avut ocazia sa-si cunoasca noua familie? Si de unde stiti ca parintii adoptivi nu o iubesc pe Sorina, o alta fraza care nu prea se potriveste cu pozitia profesionala pe care va aflati. Eu nu zic ca nu santeti jurista dar ma asteptam la mai mult discernamant din parte unei persoane care ar trebui sa fie familiara cu legea in general. Problema cu cei de la Antena 3 si cei din mass media in general este ca au trambitat sus si tare cum ca parintii adoptivi ar fi membri unei organizatii internationale ce se ocupa cu transplantul de organe. Va aduceti aminte? Conform acestui ne-adevar, cu care Sorina bineinteles a fost spalata pe creier, fetita se agata disperata de fusta ingirijitoarei maternale nevrind sa fie luata de organele de ordine. Aceasta este imagine proiectata de fake news. Acum, cand aceasta minciuna a fost complet demascata, nimeni nu mai pomenste de ea. Problema e ca toti, incluzand Antena3, s-au grabit in a-i stigmatiza pe parintii adoptivi si in ai portretiza ca fiind niste monstri odiosi. Prin aceasta , gloriosii de la Antena 3, si altii ca ei, s-au pus pe sine intr-un colt de unde nu mai pot iesi pentru ca saraca fetita plangea de frica unei minciuni. Daca vreti sa analizati cazul din punct de vedere juridic, incepeti cu asta. Nu stu pe ce documente Bogdan Licu si-a bazat decizia complet eronata de a pune bete in roate unui caz care este „crystal clear” din punct de vedere nu numai al justitiei Romanesti dar si al celei internationale. Cuplul de parinti adoptivi ar trebui exemplificat pozitivi pentru lupta care au dus-o impotriva sistemului corupt. Multi nu ar fi fost capabili a trece prin ce au trecut ei atat psihic cat si financiar. Pentru acelasi motiv multi ii suspecta ca trebuie sa fie altceva la mijloc, nu se poate, cazul asta are ceva putred, fata e de origine roma, asa ceva este de neinteles…Cand de fapt, acesti oameni nu vor decat sa faca un bine in fata lu Dumnezeu. Atat. Simplu si curat. Este chiar asa de greu de inteles? Aparent da.

 3. Serie de articole foarte bune si documentate cu care domnul Cartianu chiar m-a convins ca este un jurnalist adevarat.Romania chiar are nevoie de asemenea oameni.Am mai descoperit unul zilele acestea,Malin Bot,si el mi-a intrat la suflet.
  Noi aici in Canada nu suntem bruiati de Antena 3 si Romania TV,lucrurile se vad limpede.Ce ma minuneaza este tupeul acestor impostori,fosta asistenta maternala si familia,care in mond normal,in loc sa joace teatru la Antena 3 ar fi trebuit sa fie colegi cu Dragnea la Rahova.

 4. În articol este corect pusa problema și este spus adevărul.
  Sorina, chiar dacă a plecat traumatizata de minciunile înspăimântătoare ale familiei fostei asistente maternale, a făcut imediat comparație între atmosfera din familia adoptiva și cea dinainte.
  Cum sa nu fie fericit un copil, alături de singurii părinți legali pe care i-a avut vreodată?
  Și mai ales ca familia Sacarin este o familie responsabila, care privește corect problema creșterii și educării unui copil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here