Alexandra a murit din cauza SS-Gestapo! Secţia PSD-ALDE i-a speriat pe magistraţi şi poliţişti, care se tem să acţioneze ca să nu fie anchetaţi pe model Kovesi

3
4136
Savonea-Netejoru-Florea-Licu, axa răului în justiţie

Iese tot mai clar la iveală blocajul procedurilor exagerate, care au întârziat acţiunea directă pentru salvarea Alexandrei. Acest blocaj a căpătat amploare după apariţia Secţiei speciale pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (zisă şi „SS-Gestapo”).

Magistraţii se tem acum să nu păţească precum Kovesi sau procuroarea Piţurcă (din cazul Sorina), devenite ţinte ale SS-Gestapo doar pentru aşa vor clanurilor penale.

Când au înfiinţat SS-Gestapo, PSD şi ALDE i-au dat toată puterea pentru a sabota justiţia din interior, în special prin terorizarea magistraţilor oneşti. Secţia are dreptul a face anchetă  penală într-un caz în care ea consideră că magistraţii (dar, prin ricoşeu, şi poliţiştii) au comis un abuz. Evident, o prevedere 100% interpretabilă, care însă le permite procurorilor Adinei Florea să-i anchetete pe judecători, procurori şi chiar poliţişti supuşi inevitabil greşelii.

Pentru numirea Adinei Florea la şefia SS-Gestapo, Lia Savonea (şefa CSM, alăturat) a intrat în conflict cu toată lumea, inclusiv cu ministrul Justiţiei, Ana Birchall.

Savonea a insistat cu şedinţele CSM pentru instaurarea ca şefă a SS-Gestapo a Adinei Florea, în ciuda rapoartelor organismelor europene de profil, care au cerut pe faţă desfiinţarea secţiei criminale pentru sănătatea justiţiei (vezi GRECO).

Deşi toată Europa şi magistraţii oneşti din România cer oprirea tragediilor provocate de SS-Gestapo, Lia Savonea s-a făcut mereu că nu aude.

SS-Gestapo, asmuţită şi pe familia Sorinei

SS-Gestapo a fost susţinută şi de Bogdan Licu (alăturat), procurorul general interimar, care i-a girat acţiunile abuzive în cazul Sorina. Şi aici, pretextul deschiderii anchetei SS-Gestapo a fost acela că procuroarea Piţurcă, din Craiova, a ridicat-o brutal pe Sorina de la familia din Baia de Fier ce o ţinea ilegal pe micuţă.

Televiziunile de propagandă ale PSD-ALDE au profitat de caz pentru a o atacat pe procuroarea Piţurcă pe motiv că este #Rezist, adică din categoria magistraţilor care nu se supun politicului (Detalii, AICI). Piţurcă a fost acuzată că e omul lui Kovesi. I-au făcut dosar, au anchetat-o ore în şir, au cerut scoaterea ei din magistratură, dar norocul că s-a opus secţia pentru procurori din CSM, pe care Lia Savonea n-o controlează.

Se pregăteşte procurorul din Caracal?

La fel şi procurorul de la Caracal, care a condus ancheta în cazul fetei răpite, poate deveni lesne ţinta SS-Gestapo, deoarece este tot din categoria #Rezist: s-a opus chiar înfiinţării „secţiei speciale” prin care PSD şi ALDE continuă să distrugă justiţia din interior!

Nu în ultimul rând, Inspecţia Judiciară condusă de Lucian Netejoru, acţionează exact ca SS-Gestapo, dur şi abuziv împotriva procurorilor şi judecătorilor curajoşi şi oneşti, completând teroarea anti-justiţie instaurată de guvernarea PSD-ALDE.

Sunt tot mai multe indicii că amânarea intervenţiei poliţiştilor din Caracal are legătură cu teama anchetatorilor din zonă de a nu ajunge pe mâna SS-Gestapo.

Potrivit legii, percheziţiile nu se fac între orele 20.00 şi 6.00. Doar în cazuri de violenţă domestică, când viaţa victimei este pusă în pericol, anchetatorii pot pătrunde în locaţie între aceste ore. Rămîne un mister deocamdată de ce nu au făcut-o, cel mai probabil, procurorul de caz s-a temut să nu fie acuzat de un abuz, în condiţiile în care locaţia ar fi fost greşită, consideră jurnaliştii de la G4Media.ro.

Supoziţia lor e corectă: inevitabil, de când există SS-Gestapo şi având în vedere anchetele abuzive în cauzele Kovesi, Piţurcă, Bogdan Mateescu, de la CSM (Detalii, AICI) etc., procurorul de la Caracal s-a temut că s-ar putea trezi pe cap cu procurorii Adinei Florea şi a întârziat emiterea mandatului de percheziţie (de care, oricum, poliţiştii nu aveau musai nevoie să intervină, aşa cum a recunoscut azi şeful Poliţiei Române).

Răul a început cu dosarul fabricat lui Kovesi

Laura Codruţa Kovesi şi Adina Florea

„Secţia specială SS-Gestapo” şi-a făcut un obicei din a abuza magistraţi doar pentru a demonstra că lucrează. Aşa s-a întâmplat şi în cazul Sorina, când familia adoptivă a dezvăluit că procuroarea Iorga Moraru (acuzată de corupţie) le-a cerut părinţilor Sorinei să-i „toarne” pe judecătorii care au dat sentinţa de adopţie.

Tot SS-Gestapo i-a făcut din nimic dosar Laurei Codruţa Kovesi, ex-şefa DNA. A fost suficient ca un fugar penal (Sebastian Ghiţă) să spună că i-a dat bani lui Kovesi ca să-l aducă în ţară pe un condamnat definitiv ca Adina Florea şi Gheorghe Stan (ex-şeful SS-Gestapo, recompensat de Dragnea cu postul de judecător la CCR!!!) să înceapă anchetarea lui Kovesi. Un dosar comandat politic, pentru care Florea şi Stan ar fi trebuit să fie deja la puşcărie, nu în funcţii înalte în stat.

Din cauza unor astfel de indivizi, a unor Savonea, Netejoru şi Licu, la final oameni nevinovaţi îşi pierd vieţile. Aşa a fost şi cu Alexandra din Caracal. Dacă procurorii şi poliţiştii nu s-ar fi temut că pot păţi ce-a păţit Kovesi, căreia Stan şi Florea i-au făcut dosar că aşa a vrut un inculpat fugit de justiţia română, poate că azi Alexandra era în viaţă.

Filmului răpirii din Caracal

Suspectul din cazul ororilor de la Caracal a fost depistat cu ajutorul camerelor private de supraveghere de pe traseul pe care îl parcurgea cu maşina şi al unui indiciu preţios furnizat de DIICOT Dolj procurorului Cristian Popescu, de la Parchetul Judecătoriei Caracal, cel care a instrumentat iniţial cazul.

G4Media.ro a reuşit, cu ajutorul unor surse din preajma anchetei, să reconstituie filmul investigaţiei Parchetului Judecătoriei Caracal, de joi, 25 iulie:

Joi, ora 15.30: dosarul a fost înregistrat la Parchetul Judecătoriei Caracal. Părinţii fetei au anunţau dispariţia în cursul dimineţi acelei zile la poliţie. Fata dispăruse de miercuri. Joi, la ora 11, fata a sunat la 112 din locuinţa suspectului.

Imediat, procurorul ar fi emis ordonanţă provizorie de 48 de ore pentru interceptare şi localizare a 3 numere de telefon: cel al victimei, cel de pe care s-a apelat 112 şi cel de pe care a fost sunată mama fetei de un necunoscut (posibil chiar suspectul).

Joi, ora 19.15: procurorul de caz a primit informaţia de la poliţie şi STS că fata ar putea fi la trei adrese dintr-o comună învecinată.

Joi, ora 19.50: Procurorul a avut mandatele de percheziţie emise de judecător.

Joi, ora 19.58: Procurorul şi poliţiştii au intrat în cele 3 locaţii. În urma percheziţiilor si a verificărilor în zonă, nu s-a descoperit nimic relevant.

Joi, ora 21.00: Percheziţiile în locaţiile greşite s-au încheiat, după care procurorul de caz a continuat verificările prin vizionarea imaginilor stocate de camerele de supraveghere de pe presupusul traseu al maşinii. E vorba de 5 camere de supraveghere, ale unor firme sau imobile private.

Informaţia de aur: Procurorul de la DIICOT Dolj, cel care avea dosarul cu dispariţia ceileilalte fete dispărute în aprilie, le-a furnizat procurorilor de la Caracal indiciul că, în cazul lui, apărea o maşină Renault break si le-a dat imaginea. Procurorii din Caracal au căutat apoi maşina pe imagini.

Joi, ora 23.00: Procurorul de caz a anunţat judecătorul de serviciu că ar putea să solicite mandat de percheziţie în acea noapte.

Vineri dimineaţă, ora 2.00: Procurorii au aflat proprietarul Renault. Au trimis echipaje de poliţie în zonă pentru verificări, însă nu ar fi fost identificată nici o activitate suspectă.

Vineri, ora 2.20: Procurorul de caz a solicitat mandate de percheziţie la adresa suspectului şi la alte două adrese, cu care acesta avea legătură.

Vineri ora 3.05: Procurorul a primit mandatele de la Judecătorie.

Vineri, ora 3.15: Mandatele au fost predate ofiţerului de serviciu de la poliţie, care ar fi spus, iniţial, că nu mai era nimeni din echipă la sediu. Poliţiştii au mers la domiciliul suspectului, dar nu au intrat în locaţie şi au aşteptat ora 6 dimineaţa.

Vineri, ora 5.30: Ora la care s-ar fi completat echipa cu poliţişti şi procuror

Localizarea prin triangulaţie primară făcută de STS a fost pe o arie mare, într-o zona cu câteva sute de case şi nu i-ar fi ajutat pe anchetatori cu mare lucru. De asemenea, detaliile date de fată la 112 ar fi fost că pe geam se vede un brad, un nuc, nişte câini, o maşină si un gard roşu şi nu ar fi spus nimic de service. Potrivit aceloraşi surse, nu ar fi fost apeluri la 112 de la vecini, care să spună că se aud ţipete din curtea suspectului.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Cazul Sorina. Abuz incredibil al „SS-Gestapo”, girat de procurorul general Bogdan Licu!

* Ioana Ene Dogioiu: Sorina, abuzată de „SS”

* PSD-ule, uită-te-n oglindă: tu ești monstrul din Caracal!

* Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

Incredibil! Dăncilă îl pune pe Arafat să facă ordine, după implicarea sa în tragediile Colectiv, Apuseni, Siutghiol!

* Acum ce mai zici, Dăncilă? Şeful Poliţiei Române: „Legea permite poliţiştilor să intre direct în locuinţă, fără mandat”

* Doi criminali: monstrul din Caracal și statul român. O fată de 15 ani a fost răpită ieri și găsită tranșată azi, deși a sunat la 112

Ultimele cuvinte ale Alexandrei către 112: „Vine! Vine!”. Monstrul din Caracal a surprins-o vorbind la telefon și a omorât-o

Crima de la Caracal. Art. 27 din Constituție: percheziţiile în timpul nopţii sunt permise „în cazul infracţiunilor flagrante”

„Dragă mamă…” O zguduitoare scrisoare imaginară. În mintea Alexandrei și o ultimă rugăciune

Dovadă că au lăsat-o să moară! Poliţiştii ştiau locul de unde a sunat fata răpită în Caracal. Localizarea apelului la 112 a fost făcută corect de către STS

* Fata răpită din Caracal era nepoata lui Cumpănaşu. „În timp ce Alexandra era în casă, poliţiştii stăteau la poartă!”

* Cum a scăpat o altă fată din maşina satrapului din Caracal. Au început să vorbească vecinii şi cunoştinţele celui acuzat că e criminal în serie

Cum a scăpat o altă fată din maşina satrapului din Caracal. Au început să vorbească vecinii şi cunoştinţele celui acuzat că e criminal în serie

* Cele 19 ore fatale. Incredibil: poliţiştii au amânat intervenţia o noapte! Puteau interveni rapid pentru a o salva pe tânăra din Caracal, dar au ales să aştepte mandat

După Sorina, crima din Caracal. Ce urmează?

Dăncilă, urmașa lui Ștefan cel Mare! Îl înfruntă curajoasă pe Soliman-Iohannis. Halucinațiile lui Fifor Comicul

Cîţu a avut dreptate: vine Marea Tăiere bugetară! „Au măsluit datele şi au tot rostogolit GAURA bugetară. Acum nu se mai poate!”

Doi PSD-iști dintr-o lovitură! „Trezorierul lui Dragnea” și „primarul lui Oprișan”, trimiși în judecată în aceeași zi

20.000 de euro pe lună l-au scos pe Tudose din comuna primitivă. Și-a făcut card, nu mai înjură băncile!

Dăncilă, ticăloasă ca Dragnea: „10 august seamănă cu o lovitură de stat”. CTP: „Este o zicere pentru pitecantropi”

„Morsa Competentă” fură PNL-ului 9 procente! Încă o fantezie: Dăncilă peste Iohannis la prezidențiale!

Prodecanul-diavol de la Facultatea de Teologie. Afirmații șocante despre viol, prezervativ și musulmani. „Dacă femeia violată rămâne gravidă, înseamnă că i-a plăcut, ar vrea să se repete”

Păduchii din Casa Poporului și-au adus rudele și amantele să vadă gratis concertul Bon Jovi. Pagubă: 60.000 de euro

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

Cuc, DEMISIA! N-a „ciripit” nimic despre o şpagă de 500.000 de euro de care a aflat chiar în biroul său!

Impostori din tată-n fiu. „Generalul Izmană” și-a angajat beizadeaua pe ascuns la Ministerul Agriculturii „ca să se maturizeze”

VIDEO EXCLUSIV. Primul filmuleț cu Sorina în noua ei casă, la New York. Fetița învață să cânte la pian

VIDEO. Sorina pe post de mămică: „Nani, nani, puișorul mamii…” Plus: hărțuirea de la Otopeni a costat 7.400 de dolari

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

EXCLUSIV. Prima fotografie a Sorinei în America. Și primul mesaj al părinților ei, din New York: „Acum, Sorina e cetățean american!”

Smiorcăieli penibile la Propaganda TV, după plecarea Sorinei în America. Noi scenarii demente ale familiei Șărămăt

Sorina a plecat în America la exact o lună de când a fost luată de la familia Șărămăt. Marii învingători, marii învinși

DOCUMENT. În plângerea la DIICOT, asistenta maternală a Sorinei îi acuza pe soții Săcărin că sunt traficanți de minori și de organe!

VIDEO EXCLUSIV. Bucuria Sorinei când spune că va pleca în America. A scăpat de spaimele cu care o teroriza familia Șărămăt

„Sorina are un sânge pur, o vor pentru sacrificare”. Monstruozități generate de propaganda Antena 3 – RTV – Sorina Matei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

VIDEO. Se apropie 10 august, jandarmii au prins poftă de gazare. Bărbat omorât de spray-ul pulverizat în față de aproape

Și Timișoara se pregătește să aibă primar neamț! La 36 de ani, Dominic Fritz a fost desemnat candidatul USR, partid care a dominat alegerile din 26 mai

VIDEO. Arma secretă a PSD la prezidențiale: „blonda lui Voiculescu”. Inspirat de Băsescu, mogulul Antenei 3 încearcă s-o impună drept candidat unic al frontului anti-Iohannis

Prăpădul pe care îl va provoca Legea pensiilor: „Deficitul va ajunge lejer la 5,4%, în 2021”

* A doua Românie creşte în Diaspora! Peste 600.000 de copii născuţi în familii emigrate în Europa

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Am gazat-o pe Carmen Dan!

GRECO descrie Secția Specială a Adinei Florea ca pe o structură de tip mafiot. Somație: desființați SS-Gestapo!

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

3 COMENTARII

  1. Ca sa vezi ce figura de pensionar cumsecade are criminalul ! Nu prea seamănă cu figurile de descreierați cu deviații sexuale cu care ne speriau propaganda PSD la Referendumul pentru Familia Tradițională Chiar asa , cum o fi votat acest pensionar la acel referendum ?

  2. Eu cred că polițiștii , procurorii , și judecătorii din Caracal erau timorați de șefii clanurilor interlope de la care primesc șpăgi grase, în țara în care Bercea Mondialu da șpagă la șeful statului, Mircea nefiind ecat un paravan pt Traian, iar Ciorici șeful poliției Neamț ia apărarea lui marar, șeful interlopilor din regiune, eu cred că autoritățile statului sunt mana în mana cu interlopii și nu apară cetățeanul.

  3. Știrea asta e amuzanta…bai sorosistilor, Treziți-vă!!!nu găsiți motive acum pt procurorii ăștia de 2 bani…ca și kovesi, plin de abuzuri…secția SS este cel mai bun lucru care s a întâmplat pt justiția romană.
    Decât DNA sa ii aibe la mâna pe judecători, mai bine o secție independentă sa ancheteze și Greșelile(ABUZURILE) procurorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here