Prodecanul-diavol de la Facultatea de Teologie. Afirmații șocante despre viol, prezervativ și musulmani. „Dacă femeia violată rămâne gravidă, înseamnă că i-a plăcut, ar vrea să se repete”

0
1698
Preotul Vasile Răducă

Este incredibil. Revoltător. De-a dreptul șocant. Un om al Bisericii, pe deasupra și profesor, ba chiar prodecan la Facultatea de Teologie, emite în spațiul public, la postul de radio al Ortodoxiei române, niște enormități care-l descalifică definitiv. Și pe Pământ, și în Cer. Și acum, și în Viața de Apoi.

„Vă rog să rețineți, sunt rarisime cazurile când violul se soldează cu graviditate. Când se soldează cu graviditate, sunt mai multe cauze: fie că este vorba de un viol la care ai consimțit și care ți-a plăcut să se repete, fie că te-ai găsit în imposibilitatea de a face de așa manieră încât celulele germinale, care sunt pe punctul de a se întâlni, să se și întâlnească și să fie fertilizat oul”.

Este cel mai grav dintre multele răspunsuri revoltătoare pe care preotul-profesor-prodecan Vasile Răducă (64 de ani), paroh al Bisericii Kretzulescu din Capitală din 1993, le-a dat ascultătorilor postului de radio Trinitas, care aparține Patriarhiei.

Cazul a fost discutat marți în CNA și s-a soldat cu un avertisment, informează Paginademedia.ro.

Reacția cea mai dură a avut-o Dorina Rusu, membru CNA din partea PNL: „Am fost absolut îngrozită. În aproape cinci ani de când sunt în CNA, nu am auzit ceva atât de groaznic. Sunt niște lucruri sensibile și grave. Abordarea cu privire la prezervativ și viol este absolut îngrozitoare și de nepermis pentru orice om, dar pentru un reprezentant al BOR. Cum poți să vorbești despre «viol consimțit»? Mi se pare îngrozitor că moderatorul nu i-a atras în niciun fel atenția. Este absolut obscen felul în care acest domn, care este și preot, a abordat aceste lucruri”.

Capul lui Răducă vrem!

În emisiunea cu pricina, moderată de un student al său, preotul Răducă a emis multe alte enormități. De exemplu, despre sexul cu prezervativ și despre relația dintre o tânără și un partener de religie musulmană.

Acum, toată lumea se delimitează „categoric” de afirmațiile preotului, inclusiv reprezentanții Patriarhiei și ai postului de radio Trinitas. Rectorul Universității București, Mircea Dumitru, a cerut demisia imediată a lui Vasile Răducă din funcția de prodecan.

Emisiunea a fost difuzată pe 27 mai, la Radio Trinitas, și a fost reclamată de ascultători. Moderatorul Narcis Stupcan n-a schițat niciun gest de a pune la îndoială spusele preotului Vasile Răducă. Explicabil: moderatorul este seminarist la Facultatea de Teologie, deci îi este student invitatului său!

Fragmente din emisiunea de la Radio Trinitas

„Când e vorba de viol, este vorba de un viol la care au consimțit persoanele respective”

O ascultătoare întreabă: „Copiii proveniți în urma unor violuri sunt tot daruri de la Dumnezeu?”

Preotul Vasile Răducă răspunde:

 • „Sunt rarisime cazurile în care violul se soldează cu graviditate. Vă rog să rețineți, sunt rarisime cazurile când violul se soldează cu graviditate. Când se soldează cu graviditate, sunt mai multe cauze: fie că este vorba de un viol la care ai consimțit și care ți-a plăcut să se repete, fie că te-ai găsit în imposibilitatea de a face de așa manieră încât celulele germinale, care sunt pe punctul de a se întâlni, să se și întâlnească și să fie fertilizat oul.”
 • „Drumul pe care spermatozoizii îl duc spre a întâlni ovocitul este un drum anevoios pentru spermatozoizi, care reușesc să penetreze peretele ovocitului la distanță de câteva ore – chiar 30 de ore -, încât o persoană care a fost violată are suficient timp să meargă la medic, dacă vreți, la ginecolog, sau și ea, dacă e o persoană deșteaptă și, pur și simplu, prin măsuri igienice, să facă de așa manieră încât spermatozoidul să nu ajungă să atingă ovocitul și să realizeze fertilizarea.”
 • „Așa că ideea, cum am văzut-o de curând la cineva, că pruncii obținuți sau că o femeie are dreptul să avorteze fătul care s-a constituit în urma unui viol, nu este întemeiată și nu este acceptată de Biserică.”
 • „Vă rog să rețineți: când e vorba de viol, este vorba de un viol la care au consimțit persoanele respective sau sunt în imposibilitatea de a interveni, prin măsuri igienice, încât să facă de așa manieră încât spermatozoizii să nu atingă ovocitul, care stă acolo, așa, ca-ntr-o floare, în trompele falopiene.”
 • „(…) dacă s-a produs și așa, luați-l ca pe un dar a lui Dumnezeu.”

„Musulman? Vai de noi! În Islam, femeia este considerată o lighioană”

Gabriela din Argeș întreabă ce să facă, pentru că fiica ei este în concubinaj cu un bărbat de origine musulmană.

Preotul Vasile Răducă răspunde:

 • „Aaa, vai de noi! (…) Doamnă, eu v-aș da două răspunsuri. Înainte de toate, rugați-vă! Rugați-vă la Dumnezeu ca fata dumneavoastră să termine cu această relație. Tânărul respectiv este de altă religie, dar, credeți-mă, eu, ca român, gândindu-mă la istoria de 500 de ani în care românii au stat sub turci, am, doamnă, îmi pare rău c-o spun, am mari rezerve față de anumite forme de intimitate cu anumite persoane.”
 • „Vă rog să rețineți că, în Islam, femeia este considerată o lighioană care nu face altceva decât plăcere bărbatului, cât acest bărbat este capabil să aibă asemenea plăcere. În Islam, femeia este gândită ca o ființă fără suflet.”
 • „Bine ar fi, mi-aș dori din tot sufletul să știu că fata dvs. a găsit un român pe care să-l iubească, cu care să facă o casă, cu care să facă copii.”

  Părinte, ești sănătos la cap?

„Cei care folosesc prezervativul nu fac decât să se masturbeze. Dezgustător!”

Cum răspunde preotul Vasile Răducă la întrebarea: „Prezervativul este mai bun decât avortul?”

 • „În utilizarea prezervativului, nu facem altceva decât, cei tineri care fac lucrul acesta, nu fac altceva decât să se masturbeze, care este o practică dezgustătoare.”
 • „În actul sexual, femeia primește ceea ce bărbatul este dator să-i ofere. Lichidul spermatic cuprinde o serie de substanțe chimice care neutralizează extrogenii pe care îi are organul femeii. Femeia, spre exemplu, în perioada ciclului, este bombardată cu o cantitate extraordinară de extrogeni, care sunt cancerigeni.”
 • „O relație firească, normală, în limitele normalului între bărbat și femeie, îi aduce femeii sănătate. Altfel, ea nu este decât excitată, masturbată, pur și simplu, și, fie că, la un moment dat, are un acces și se duce la un bărbat care are cu ea o relație normală și-și părăsește soțul care, pe o perioadă de timp, n-a făcut altceva decât s-o masturbeze, scuzați-mi că sunt foarte dur.”
 • Mai bine mai rar, dar cumsecade și să-i oferi soției ceea ce organismul ei are nevoie, din punct de vedere biochimic, decât să o masturbezi și să trăiești într-o succesiune de acte de masturbare de care să-ți fie, practic, scârbă și silă și rușine.”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Eroare politică a lui Klaus Iohannis: a numit doi miniștri dubioși, la Interne și la Externe

Păduchii din Casa Poporului și-au adus rudele și amantele să vadă gratis concertul Bon Jovi. Pagubă: 60.000 de euro

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

Scriitorul bătut de ceafa-lată: „Nu mai vreau să lupt pentru această țară. Am obosit”. Agresorul zice că scriitorul l-a bătut pe el!

Cuc, DEMISIA! N-a „ciripit” nimic despre o şpagă de 500.000 de euro de care a aflat chiar în biroul său!

Minciunile unui primar din cauza căruia a murit un om. A paralizat Salvamontul, a transformat o Skoda Berlina în Nissan Patrol!

Ce-au căutat în paradisul Azore ex-premierul Grindeanu şi o fostă Miss Buzău?

Impostori din tată-n fiu. „Generalul Izmană” și-a angajat beizadeaua pe ascuns la Ministerul Agriculturii „ca să se maturizeze”

Mutarea-surpriză a lui Ludovic Orban cu Rareş Bogdan la vârful PNL

VIDEO EXCLUSIV. Primul filmuleț cu Sorina în noua ei casă, la New York. Fetița învață să cânte la pian

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

EXCLUSIV. Prima fotografie a Sorinei în America. Și primul mesaj al părinților ei, din New York: „Acum, Sorina e cetățean american!”

Smiorcăieli penibile la Propaganda TV, după plecarea Sorinei în America. Noi scenarii demente ale familiei Șărămăt

Sorina a plecat în America la exact o lună de când a fost luată de la familia Șărămăt. Marii învingători, marii învinși

DOCUMENT. În plângerea la DIICOT, asistenta maternală a Sorinei îi acuza pe soții Săcărin că sunt traficanți de minori și de organe!

VIDEO EXCLUSIV. Bucuria Sorinei când spune că va pleca în America. A scăpat de spaimele cu care o teroriza familia Șărămăt

„Sorina are un sânge pur, o vor pentru sacrificare”. Monstruozități generate de propaganda Antena 3 – RTV – Sorina Matei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

VIDEO. Se apropie 10 august, jandarmii au prins poftă de gazare. Bărbat omorât de spray-ul pulverizat în față de aproape

Și Timișoara se pregătește să aibă primar neamț! La 36 de ani, Dominic Fritz a fost desemnat candidatul USR, partid care a dominat alegerile din 26 mai

VIDEO. Arma secretă a PSD la prezidențiale: „blonda lui Voiculescu”. Inspirat de Băsescu, mogulul Antenei 3 încearcă s-o impună drept candidat unic al frontului anti-Iohannis

Prăpădul pe care îl va provoca Legea pensiilor: „Deficitul va ajunge lejer la 5,4%, în 2021”

* A doua Românie creşte în Diaspora! Peste 600.000 de copii născuţi în familii emigrate în Europa

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Am gazat-o pe Carmen Dan!

GRECO descrie Secția Specială a Adinei Florea ca pe o structură de tip mafiot. Somație: desființați SS-Gestapo!

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here