miercuri, mai 29, 2024
AcasăDezvăluiriAcum ce mai zici, Dăncilă? Şeful Poliţiei Române: "Legea permite poliţiştilor să...

Acum ce mai zici, Dăncilă? Şeful Poliţiei Române: „Legea permite poliţiştilor să intre direct în locuinţă, fără mandat”

-

Ioan Buda, Şeful Poliţiei Române, a explicatmodul în care au acţionat autorităţile în cazul fetei dispărute în Caracal. Acesta susţine că Poliţa a aflat domiciliul exact al suspectului între orele 2.00 şi 3.00 dimineaţa, la ora 3.00 s-a dat şi mandatul de percheziţie pentru ora 6.00 dimineaţa.

„La poartă nu a stat doar Poliţia Română. A fost o echipă complexă, formată din procurori şi poliţişti. Eu mă voi deplasa acum la Caracal şi vă voi da de acolo toate informaţiile, stabilind ora exactă şi ora la care s-a dispus şi s-a semnat mandatul. Poliţia a aflat domiciliul corect la care s-a aflat acest individ la aproximativ ora 2.00-2.30-3.00.  Am aflat adresa noi, nu de la STS. La 3.30 s-a dat mandatul de percheziţie pentru ora 6.00 dimineaţa”, a declarat Şeful Poliţiei Române, Ioan Buda, la Antena 3.

Şeful Poliţiei a mai spus că Poliţia putea intra în locuinţa suspectului fără să mai aştepte autorizaţia judecătorului sau procurorului.

- Advertisement -

„Poliţiştii au ajuns în faţa locaţiei respective şi au intrat la 6 dimineaţa. Legea permitea Poliţiei Române să intre direct în locuinţă, fără să aştepte autorizaţie. Poliţia a stat acolo până când a dispus domnul procuror. Procurorul de caz conduce operaţiunea”, a completat acesta.

Oficialii Poliţiei Române şi cei ai Serviciului de Telecomunicaţii Speciale se acuză reciproc pentru timpul vital pierdut pentru găsirea Alexandrei, fata dispărută în Caracal, după ce-a fost răpită de un individ de 66 de ani acuzat de crime în serie.

Telefonul pe care adolescenta l-a dat la 112 n-a folosit în final la nimic. Alexandra Măceşeanu, fata de 15 ani dispărută în Caracal în cursul zilei de miercuri, 24 iulie, a reuşit, printr-un efort supraomenesc, să fure un telefon din casa răpitorului şi să sune la 112 în dimineaţa zilei de joi, relatează Adevărul.

- Advertisement -

În zadar însă. Poliţiştii au amânat 19 ore intervenţia, din motive birocratice, aşteptând un mandat sau să le spună cineva adresa exactă unde se afla Alexandra.

Cum au distrus PSD-ALDE Poliţia, şi Jandarmeria

Viorica Dăncilă, Călin Popescu Tăriceanu, dar şi alţi lideri vocali de la putere cu discurs anti-justiţie („deputatul-Mitralieră” Cătălin Rădulescu) au încercat să abată atenţia de la răspunderea poliţiştilor, atacând a „n”-a oară serviciile secrete, care n-au avut însă niciun rol în descoperirea locului unde fata era ţinută prizonieră.

STS a fost ţinta principală, dar nu el stabileşte tehnic locul de unde se efectuează un apel tip 112 sau de orice alt tip, ci companiile de telefonie mobilă. În plus, poliţiştii trebuie să se descopere criminalii nu doar dacă le dă cineva pe tavă locul şi adresa exactă, ci şi prin mijloace proprii.

Cazul din Caracal tocmai asta arată: incompetenţa angajaţilor MAI şi autotimorarea lor în a lua decizii menite să salveze vieţi – o atitudine provocată de actuala guvernare PSD-ALDE, care a implicat forţele de ordine în acţiuni criminale, gen 10 august sau Topoloveni.

De ce nu au intrat fără mandat?

În regimul PSD-ALDE, unii dintre jandarmii şi poliţiştii şi-au pierdut simţurile şi menirea, au uitat să fie ei înşişi întru lege şi ordine şi au devenit simpli supuşi de partid pe plantaţia unor baroni de tip Dragnea şi Tăriceanu.

O astfel de stare de spirit în care politicul vrea să transforme funcţionarul statului în slugă nu are cum să nu-şi pună amprenta asupra profesioanalismului şi să nu creeze blocaje cum s-a petrecut la Caracal.

Aşteptarea cu orele a unui mandat de perchiziţie, care nu era deloc necesar când timpul înseamnă viaţă, este semnul nevoii poliţiştilor de a se acoperi de acte, tocmai pentru a nu putea fi traşi la răspundere de superiorii numiţi politic.

E foarte posibil ca poliţiştii şi procurorii să nu fi acţionat promp din cauza celebrei „secţii speciale” SS-Gestapo, care a demonstrat şi în cazul Sorina că trimite procurori să ancheteze magistraţi pentru felul în care aceştia au luat decizii precum cea de adopţie.

Teama de SS-Gestapo (secţie pe care toată lumea o cere desfiinţată, dar PSD şi ALDE o menţin vie pentru că e rodul clanurilor penale) e posibil să fi creat blocaje inclusiv la nivel mental în acţiunea forţelor de ordine. Ei gândesc la modul „Să ne acoperim de acte, nu cumva să vină oamenii axei Adina Florea-Lia Savonea-Lucian Netejoru-Bogdan Licu să ne ancheteze că am luat decizii incorecte”!

A fost reacţia fatală faţă de toxina indusă sistemului de către această guvernare, care a distrus şi Poliţia, şi Jandarmeria, şi vieţi omeneşti.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Doi criminali: monstrul din Caracal și statul român. O fată de 15 ani a fost răpită ieri și găsită tranșată azi, deși a sunat la 112

Ultimele cuvinte ale Alexandrei către 112: „Vine! Vine!”. Monstrul din Caracal a surprins-o vorbind la telefon și a omorât-o

Crima de la Caracal. Art. 27 din Constituție: percheziţiile în timpul nopţii sunt permise „în cazul infracţiunilor flagrante”

„Dragă mamă…” O zguduitoare scrisoare imaginară. În mintea Alexandrei și o ultimă rugăciune

Dovadă că au lăsat-o să moară! Poliţiştii ştiau locul de unde a sunat fata răpită în Caracal. Localizarea apelului la 112 a fost făcută corect de către STS

* Fata răpită din Caracal era nepoata lui Cumpănaşu. „În timp ce Alexandra era în casă, poliţiştii stăteau la poartă!”

* Cum a scăpat o altă fată din maşina satrapului din Caracal. Au început să vorbească vecinii şi cunoştinţele celui acuzat că e criminal în serie

Cum a scăpat o altă fată din maşina satrapului din Caracal. Au început să vorbească vecinii şi cunoştinţele celui acuzat că e criminal în serie

* Cele 19 ore fatale. Incredibil: poliţiştii au amânat intervenţia o noapte! Puteau interveni rapid pentru a o salva pe tânăra din Caracal, dar au ales să aştepte mandat

După Sorina, crima din Caracal. Ce urmează?

Dăncilă, urmașa lui Ștefan cel Mare! Îl înfruntă curajoasă pe Soliman-Iohannis. Halucinațiile lui Fifor Comicul

Cîţu a avut dreptate: vine Marea Tăiere bugetară! „Au măsluit datele şi au tot rostogolit GAURA bugetară. Acum nu se mai poate!”

Doi PSD-iști dintr-o lovitură! „Trezorierul lui Dragnea” și „primarul lui Oprișan”, trimiși în judecată în aceeași zi

20.000 de euro pe lună l-au scos pe Tudose din comuna primitivă. Și-a făcut card, nu mai înjură băncile!

Dăncilă, ticăloasă ca Dragnea: „10 august seamănă cu o lovitură de stat”. CTP: „Este o zicere pentru pitecantropi”

„Morsa Competentă” fură PNL-ului 9 procente! Încă o fantezie: Dăncilă peste Iohannis la prezidențiale!

Prodecanul-diavol de la Facultatea de Teologie. Afirmații șocante despre viol, prezervativ și musulmani. „Dacă femeia violată rămâne gravidă, înseamnă că i-a plăcut, ar vrea să se repete”

Păduchii din Casa Poporului și-au adus rudele și amantele să vadă gratis concertul Bon Jovi. Pagubă: 60.000 de euro

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

Cuc, DEMISIA! N-a „ciripit” nimic despre o şpagă de 500.000 de euro de care a aflat chiar în biroul său!

Impostori din tată-n fiu. „Generalul Izmană” și-a angajat beizadeaua pe ascuns la Ministerul Agriculturii „ca să se maturizeze”

VIDEO EXCLUSIV. Primul filmuleț cu Sorina în noua ei casă, la New York. Fetița învață să cânte la pian

VIDEO. Sorina pe post de mămică: „Nani, nani, puișorul mamii…” Plus: hărțuirea de la Otopeni a costat 7.400 de dolari

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

EXCLUSIV. Prima fotografie a Sorinei în America. Și primul mesaj al părinților ei, din New York: „Acum, Sorina e cetățean american!”

Smiorcăieli penibile la Propaganda TV, după plecarea Sorinei în America. Noi scenarii demente ale familiei Șărămăt

Sorina a plecat în America la exact o lună de când a fost luată de la familia Șărămăt. Marii învingători, marii învinși

DOCUMENT. În plângerea la DIICOT, asistenta maternală a Sorinei îi acuza pe soții Săcărin că sunt traficanți de minori și de organe!

VIDEO EXCLUSIV. Bucuria Sorinei când spune că va pleca în America. A scăpat de spaimele cu care o teroriza familia Șărămăt

„Sorina are un sânge pur, o vor pentru sacrificare”. Monstruozități generate de propaganda Antena 3 – RTV – Sorina Matei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

VIDEO. Se apropie 10 august, jandarmii au prins poftă de gazare. Bărbat omorât de spray-ul pulverizat în față de aproape

Și Timișoara se pregătește să aibă primar neamț! La 36 de ani, Dominic Fritz a fost desemnat candidatul USR, partid care a dominat alegerile din 26 mai

VIDEO. Arma secretă a PSD la prezidențiale: „blonda lui Voiculescu”. Inspirat de Băsescu, mogulul Antenei 3 încearcă s-o impună drept candidat unic al frontului anti-Iohannis

Prăpădul pe care îl va provoca Legea pensiilor: „Deficitul va ajunge lejer la 5,4%, în 2021”

* A doua Românie creşte în Diaspora! Peste 600.000 de copii născuţi în familii emigrate în Europa

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Am gazat-o pe Carmen Dan!

GRECO descrie Secția Specială a Adinei Florea ca pe o structură de tip mafiot. Somație: desființați SS-Gestapo!

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -