joi, mai 30, 2024
AcasăMainPăduchii din Casa Poporului și-au adus rudele și amantele să vadă gratis...

Păduchii din Casa Poporului și-au adus rudele și amantele să vadă gratis concertul Bon Jovi. Pagubă: 60.000 de euro

-

Concertul Bon Jovi a dat ocazia unor angajați din Palatul Parlamentului să arate cât sunt de josnici. Deși duminica e zi liberă și la Parlament, și la Curtea Constituțională (instituții găzduite de clădire), „ploșnițele” bugetare au venit cu sutele, aducându-și și rubedeniile sau prietenii, să vadă gratis concertul trupei americane, dintr-un loc privilegiat.

Conform relatărilor și imaginilor de pe Facebook, sute de persoane au urmărit din curtea Parlamentului, de sus, de pe peluză, concertul care a avut loc duminică seară în Piața Constituției. Biletele la nivelul asfaltului, în Piața Constituției, au costat între 230 și 750 de lei.

Organizator: S-a umplut toată zona de sud a Casei Poporului

Concertul a fost organizat de Marcel Avram. O reprezentantă a acestuia, Denise Săndulescu, a explicat la Digi 24: „Domnul Marcel Avram a avut o discuție cu Administrația de la Palatul Parlamentului, a rugat frumos, pentru o anumită zonă care încă nu a fost contractată de noi, ca organizator, să ne-o pună în contract. Acest lucru a fost imediat respins, fără niciun fel de explicație. În schimb, cu o oră înainte de eveniment, s-a umplut toată zona de sud a Casei Poporului, în care nu poți să intri dacă nu ai o anumită legitimație, invitație. Asta înseamnă că acolo s-a produs o zonă, creată de Casa Poporului, fără acordul nostru, ca organizator. Din partea lor a fost un comentariu care a ajuns foarte clar la domnul Avram, unul dintre administratorii Casei Poporului a spus foarte clar: «În grădina mea, fac ce vreau și organizez ce vreau eu». Nu mi se pare corect ca unii să stea pe gratis, iar alții să facă mari eforturi să cumpere un bilet”.

- Advertisement -

ONG-istă: Nesimțirea politicienilor e fără limite

Oana Gheorghiu, vicepreședinte al ONG-ului „Dăruiește viață”, s-a aflat printre participanții la cel de-al doilea show susținut de formația americană în București, după cel din 2011. Ea și-a scris impresiile pe Facebook, dar a publicat și o înregistrare video, în care zeci de mașini ies din Curtea Parlamentului, după concert.

„Ceva frumos, neaoș, românesc. Dealul Parlamentului, acolo unde plătitorii de bilete nu au acces, e plin de oameni. Sute, după estimarea mea. Cu jandarmi printre ei. Cum au intrat acolo oamenii? Ce părere au organizatorii, dar mai ales Jandarmeria Română, care gestionează accesul în curtea Parlamentului, ar fi interesant să aflăm.

Am întrebat un jandarm ce fel de bilet era necesar pentru a avea acces gratuit cu mașina și super poziție la concert. «Să fii trecut în tabel», mi-a spus. Nesimțirea politicienilor e fără limite, căci nici măcar un bilet la concert nu plătesc și nici cu prostimea nu vor să se amestece. Mă întreb: în ce țară Parlamentul e folosit pentru a vedea moca un astfel de concert? Jandarmeria Română trebuie să explice situația acestui eveniment organizat în curtea Parlamentului, cu resurse publice”.

Organizator: Unii au intrat cu mașinile pe la intrarea Senatului

Laurențiu Ionescu, organizator de spectacole, a scris pe Facebook că parlamentarii și rudelor lor care au asistat la concertul lui Jon Bon Jovi din curtea Palatului Parlamentului au furat organizatorului aproximativ 60.000 de euro.

- Advertisement -

„Aseară, la concertul Bon Jovi, peste 1.000 de oameni au văzut spectacolul de pe esplanada Casei Poporului. Nu, nu a fost o categorie anume de bilete. I-am vazut pe unii dintre cei care au intrat, inclusiv cu mașinile, în curtea Parlamentului, pe la intrarea Senatului. În general, mașini de Giurgiu și Teleorman, dar și de Olt, Argeș și București. În primul rând, mă întreb cum au fost lăsați să intre într-o zonă în care îți trebuie ecuson sau invitație, iar duminica – fiind zi nelucrătoare – nu prea aveau ce să caute acolo

A doua întrebare este dacă administrația Parlamentului și/sau a Jandarmeriei a «vândut» bilete la concert și dacă, da, au fost fiscalizate.

A treia întrebare este dacă cei care au permis accesul în curtea Parlamentului, pentru participarea la concert, au avut vreun acord cu organizatorii spectacolului. Altfel, se poate numi furt ceea ce s-a întâmplat. Dacă cel mai ieftin bilet oficial a fost de 280 de lei, vorbim despre 50-60.000 de euro furați organizatorului!!! Mă întreb dacă va face careva o sesizare oficială și dacă șefii jandarmilor vor verifica dacă cei care au fost lăsați să intre în curtea Parlamentului au dat șpagă și cui.

În calitate de organizator de spectacole, vă spun, celor care nu știți, că în jur de 50% din prețul unui bilet la un spectacol îl reprezintă comisioane, taxe și dări la stat, cum ar fi comisionul ticketerului, TVA, taxa de spectacol la Primărie, Crucea Roșie, timbrul muzical, drepturi de autor, taxa de monument istoric etc. Din cealaltă jumătate este plătit artistul, plus producția, transportul, cazarea. Un organizator care rămâne cu 3-5% este un unul mulțumit. Și se găsesc fel de fel de derbedei care să ți-i ia și p-ăia…”.

Claudiu Năsui: Hoție cu premeditare

A făcut cineva sesizare oficială: Claudiu Năsui, deputat USR. Acesta a trimis trei interpelări, către Senat, Camera Deputaților și Curtea Constituțională, în încercarea de a-i depista pe profitori. Claudiu Năsui a făcut precizări pe Facebook.

„Pe principiul «Cine împarte, parte-și face», dacă ai pile, ai acces gratis la concert. Hai să aflăm cine sunt nerușinații care au profitat de accesul în Parlament ca să vadă un concert de pe peluza Parlamentului!

Am văzut cu toții pozele și filmulețele cu angajații Parlamentului care au venit la Parlament deși duminica este zi nelucrătoare. Motivul? Au vrut să vadă concertul Bon Jovi dintr-un loc premium și fără să plătească un leu. Că doar nu au pile degeaba. În contextul în care un bilet pe aceeași peluză costa între 600 și 2.500 de lei, sute de oportuniști au profitat de sistemul de cunoștințe și au intrat pe la intrările oficiale ale diverselor instituții de stat.

Ei sunt cei pe care îi plătim din taxele și impozitele noastre. Au până și pensie specială. De ce? Pentru că pot. Pentru că lumea se împarte în contribuabili, care plătesc taxe și impozite de le vine rău, și șmecheri, care au pensii speciale și acces gratuit la concerte.

Nu numai atât, dar se pare că acest lucru a fost și premeditat: când organizatorii au încercat să închirieze prin contract și acest spațiu, cererea le-a fost respinsă imediat, fără un motiv explicit. Practic, piloșii s-au asigurat că au loc în față, în timp ce oamenii de rând au plătit bilete, cum este și cinstit să o facă.

Astăzi am trimis trei interpelări pentru a afla cine a profitat de acest spațiu: una la Camera Deputaților, una la Senat și una la CCR, având în vedere că ei sunt cei care trebuie să aprobe accesul oricui nu are legitimație, prin liste trimise în prealabil. Astfel, vom afla și noi cine sunt cei care cunosc pe cine trebuie.

Am pus trei întrebări. 1. Care e hotărârea de Birou Permanent prin care s-a stabilt acel acces? 2. Care e lista persoanelor care au intrat? 3. Care a fost motivul invocat pentru a veni într-o duminică după-masă la muncă?

Martorii au spus că, în general, mașinile erau de Giurgiu și Teleorman, dar și de Olt, Argeș și București. Odată cu răspunsul oficial, vom afla mai concret cine pe ce filieră a venit. România piloșilor este o Românie în care, dacă ești corect, ai de pierdut. E timpul să stopăm acest tip de mentalitate, iar cei responsabili să plătească, măcar cu obrazul!”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

Scriitorul bătut de ceafa-lată: „Nu mai vreau să lupt pentru această țară. Am obosit”. Agresorul zice că scriitorul l-a bătut pe el!

Cuc, DEMISIA! N-a „ciripit” nimic despre o şpagă de 500.000 de euro de care a aflat chiar în biroul său!

* Minciunile unui primar din cauza căruia a murit un om. A paralizat Salvamontul, a transformat o Skoda Berlina în Nissan Patrol!

Ce-au căutat în paradisul Azore ex-premierul Grindeanu şi o fostă Miss Buzău?

Impostori din tată-n fiu. „Generalul Izmană” și-a angajat beizadeaua pe ascuns la Ministerul Agriculturii „ca să se maturizeze”

Mutarea-surpriză a lui Ludovic Orban cu Rareş Bogdan la vârful PNL

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

EXCLUSIV. Prima fotografie a Sorinei în America. Și primul mesaj al părinților ei, din New York: „Acum, Sorina e cetățean american!”

Smiorcăieli penibile la Propaganda TV, după plecarea Sorinei în America. Noi scenarii demente ale familiei Șărămăt

Sorina a plecat în America la exact o lună de când a fost luată de la familia Șărămăt. Marii învingători, marii învinși

DOCUMENT. În plângerea la DIICOT, asistenta maternală a Sorinei îi acuza pe soții Săcărin că sunt traficanți de minori și de organe!

VIDEO EXCLUSIV. Bucuria Sorinei când spune că va pleca în America. A scăpat de spaimele cu care o teroriza familia Șărămăt

„Sorina are un sânge pur, o vor pentru sacrificare”. Monstruozități generate de propaganda Antena 3 – RTV – Sorina Matei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

„Miza nu a fost salvarea Sorinei Săcărin de propriii ei părinți. Miza a fost justificarea SIIJ, intimidarea judecătorilor și validarea Antenei 3 ca instrument de dominare a media, influență și propagandă anti-justiție”

Antena 3 încearcă să preseze justiția în „cazul Sorina”. Minciuni sfruntate, diversiuni ordinare în emisiunea lui Gâdea

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

VIDEO. Se apropie 10 august, jandarmii au prins poftă de gazare. Bărbat omorât de spray-ul pulverizat în față de aproape

Surpriză de la NASA, după 50 de ani: prima poză în care i se vede fața lui Neil Armstrong în timp ce pășea pe Lună

Și Timișoara se pregătește să aibă primar neamț! La 36 de ani, Dominic Fritz a fost desemnat candidatul USR, partid care a dominat alegerile din 26 mai

VIDEO. Arma secretă a PSD la prezidențiale: „blonda lui Voiculescu”. Inspirat de Băsescu, mogulul Antenei 3 încearcă s-o impună drept candidat unic al frontului anti-Iohannis

Prăpădul pe care îl va provoca Legea pensiilor: „Deficitul va ajunge lejer la 5,4%, în 2021”

* A doua Românie creşte în Diaspora! Peste 600.000 de copii născuţi în familii emigrate în Europa

Propunerea nerușinată a lui Tăriceanu: Ramona Mănescu. O individă lacomă, care se scaldă în lux pe bani publici, nu are ce căuta în Guvern!

Propunerea PSD la Interne este o nouă mizerie! Senatorul Moga: revoluționar-impostor, omul „Mafiei lui Mazăre”, el însuși mafiot

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Am gazat-o pe Carmen Dan!

GRECO descrie Secția Specială a Adinei Florea ca pe o structură de tip mafiot. Somație: desființați SS-Gestapo!

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. În primul și-n primul rând noi nu avem politicieni, clasă politică. Avem doar porcime politică. Niște lepre și paraziți, hoți, analfabeți și profitori la maxim. De o nesimțire incredibilă. Greblează fiecare din ei sume incredibile, lună de lună, din banii noștri, fără să facă nimic util și, cu toate astea nu sunt în stare să plătească un bilet la concert. Pentru că „aleșii neamului” se consideră mai presus de restul cetățenilor României și deasupra oricărei legi, fiind învățați cu sfidarea legii și disprețul suveran la adresa țării și poporului. Dacă aș fi în locul lui Marcel Avram aș da în judecată Parlamentul României pentru porcăria comisă de aceste gunoaie și de administrația clădirii Parlamentului, la fel niște mizerabili și jigodii. Și aș cere despăgubiri importante. Dar plata tot noi am asigura-o. Tot noi am plăti sfidarea și nesimțirea acestor paraziți, buni de nimic.

  2. Felicitari, domnule Cartianu pentru ca nu iertati nedreptatile si magariile din Romania cea ajunsa in mainile unor escroci.
    Felicitari si domnului deputat Claudiu Nasui pentru ca ia, ca de obicei, atitudine. Este printre primii trei politicieni pe care ii apreciez.
    Felicitari si pt ca le-ati spus „paduchi”. Asta sunt, niste paduchi lacom., Oricat au, tot nu le mai ajunge. La fel ca cei cu salariile si pensiile nesimtite – in loc sa-i sature si sa-i fereasca de coruptie, le deschid si mai mult apetitul.
    Organizatorul trebuie sa le ceara despagubiri. Dar din buzunarul lor, nu din cel public!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -