„Morsa Competentă” fură PNL-ului 9 procente! Încă o fantezie: Dăncilă peste Iohannis la prezidențiale!

1
2227
Cuplu de mincinoși: Pieleanu - Chirieac

„Morsa Competentă” (Bogdan Chirieac) și „Sociologul Național” (Marius Pieleanu) și-au dat din nou întâlnire la Antena 3, în emisiunea căprarului Radu Tudor, pentru a-și continua diversiunile pro-PSD, cu care au intoxicat opinia publică și înainte de 26 mai.

Radu Tudor a insistat asupra uneia dintre concluziile sondajului făcut de Pieleanu: și anume, că PSD se află în creștere spectaculoasă, urcând de la 22,5% (la europarlamentare) la 26%. Moderatorul s-a străduit să ia în serios cifrele Pieleanului, deși știe – prin tradiție – că „sociologul” e specialist în sondaje mincinoase.

Vedeta serii a fost însă Bogdan Chirieac, care a oferit un recital de minciuni, diversiuni și intoxicări. „Morsa Competentă” a pornit de la sondajul complicelui său Pieleanu (evident, cu câteva procente făcute cadou PSD-ului):

  1. PNL ……………. 31%
  2. USR-PLUS ….. 28%
  3. PSD ……………. 26%

Chirieac a tras aer în piept și a decretat:

  1. USR-PLUS ….. 31%
  2. PSD ……………. 26%
  3. PNL ……………. 22%

Incredibil: Bogdan Chirieac a tăiat, dintr-o respirație, 9 procente de la PNL, partid pe care în formula ne-USL-istă îl urăște sincer.

De la PSD n-a simțit nevoia să taie nimic, deși știa că acolo era un adaos de la Pieleanu.

Cu USR-PLUS, aparent, Chirieac a fost generos. Dar „generozitatea” lui e perversă, având scopul de a-i credibiliza ticăloșia: vedeți că nu am nimic cu Opoziția?!

Bonus: „Morsa Competentă” și-a reiterat credința că președintele Klaus Iohannis nu va ajunge în finala prezidențială, pentru că va fi depășit chiar și de Viorica Dăncilă! Predicția mincinoasă a lui Chirieac a fost scrisă de Radu Tudor „la tablă”, să intre bine în capul poporului care va fi situația la alegerile din noiembrie:

  1. Dan Barna
  2. Viorica Dăncilă
  3. Klaus Iohannis

Așadar, finală prezidențială Barna – Dăncilă, fără Iohannis! Țineți minte treburile astea, pentru că le evaluăm peste patru luni!

„Viziunea” lui Iohannis (contra-cost)

Chirieac a mai emis o aberație, tot cu bătaie spre partidul care-l finanțează: „Dacă vin mai mult de 60% la vot, cresc procentele PSD, pentru că celalți nu mai au de unde să ia, și-au epuizat bazinul. Tot ce e peste 60% merge la PSD”.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Onoarea nereperată a bibicilor olteni. Îl rad pe Popa’s pentru o vorbă tâmpă, dar se scaldă în onoare cu Năstase Coruptul

* Prodecanul-diavol de la Facultatea de Teologie. Afirmații șocante despre viol, prezervativ și musulmani. „Dacă femeia violată rămâne gravidă, înseamnă că i-a plăcut, ar vrea să se repete”

Eroare politică a lui Klaus Iohannis: a numit doi miniștri dubioși, la Interne și la Externe

Păduchii din Casa Poporului și-au adus rudele și amantele să vadă gratis concertul Bon Jovi. Pagubă: 60.000 de euro

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

Scriitorul bătut de ceafa-lată: „Nu mai vreau să lupt pentru această țară. Am obosit”. Agresorul zice că scriitorul l-a bătut pe el!

Cuc, DEMISIA! N-a „ciripit” nimic despre o şpagă de 500.000 de euro de care a aflat chiar în biroul său!

Minciunile unui primar din cauza căruia a murit un om. A paralizat Salvamontul, a transformat o Skoda Berlina în Nissan Patrol!

Impostori din tată-n fiu. „Generalul Izmană” și-a angajat beizadeaua pe ascuns la Ministerul Agriculturii „ca să se maturizeze”

Mutarea-surpriză a lui Ludovic Orban cu Rareş Bogdan la vârful PNL

VIDEO EXCLUSIV. Primul filmuleț cu Sorina în noua ei casă, la New York. Fetița învață să cânte la pian

* VIDEO. Sorina pe post de mămică: „Nani, nani, puișorul mamii…” Plus: hărțuirea de la Otopeni a costat 7.400 de dolari

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

EXCLUSIV. Prima fotografie a Sorinei în America. Și primul mesaj al părinților ei, din New York: „Acum, Sorina e cetățean american!”

Smiorcăieli penibile la Propaganda TV, după plecarea Sorinei în America. Noi scenarii demente ale familiei Șărămăt

Sorina a plecat în America la exact o lună de când a fost luată de la familia Șărămăt. Marii învingători, marii învinși

DOCUMENT. În plângerea la DIICOT, asistenta maternală a Sorinei îi acuza pe soții Săcărin că sunt traficanți de minori și de organe!

VIDEO EXCLUSIV. Bucuria Sorinei când spune că va pleca în America. A scăpat de spaimele cu care o teroriza familia Șărămăt

„Sorina are un sânge pur, o vor pentru sacrificare”. Monstruozități generate de propaganda Antena 3 – RTV – Sorina Matei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

VIDEO. Se apropie 10 august, jandarmii au prins poftă de gazare. Bărbat omorât de spray-ul pulverizat în față de aproape

Și Timișoara se pregătește să aibă primar neamț! La 36 de ani, Dominic Fritz a fost desemnat candidatul USR, partid care a dominat alegerile din 26 mai

VIDEO. Arma secretă a PSD la prezidențiale: „blonda lui Voiculescu”. Inspirat de Băsescu, mogulul Antenei 3 încearcă s-o impună drept candidat unic al frontului anti-Iohannis

Prăpădul pe care îl va provoca Legea pensiilor: „Deficitul va ajunge lejer la 5,4%, în 2021”

* A doua Românie creşte în Diaspora! Peste 600.000 de copii născuţi în familii emigrate în Europa

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Am gazat-o pe Carmen Dan!

GRECO descrie Secția Specială a Adinei Florea ca pe o structură de tip mafiot. Somație: desființați SS-Gestapo!

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here