Textul stupid care i-a atras lui Herjeu cuvinte grele dinspre PNL: „slugarnicul de serviciu al PSD”, „politruc”, „lacheu” care a lansat un „atac politic decerebrat”

1
1061
Gigel Știrbu - Radu Herjeu

Deputatul Gigel Știrbu (PNL), președintele Comisiei pentru cultură, arte și mijloace de informare în masă, a lansat un atac virulent la adresa lui Radu Herjeu, membru al Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) propus, votat și susținut de PSD.

Deputatul liberal a reacționat, printr-un comunicat formulat în termeni duri, după o postare pe Facebook a lui Radu Herjeu. Cei doi se întâlnesc uneori în „Casa Poporului”, dat fiind că Gigel Știrbu conduce comisia parlamentară în fața căreia răspunde CNA.

Cu un CV bazat pe prestațiile penibile ca „jurnalist” (cititor de prompter) la Antena 3 și RTV, Herjeu a fost propulsat în CNA de PSD, partidul pe care-l are la suflet. El postează din când, pe Facebook, texte care-i arată caracterul abject și statura de politruc mărunt. Așa s-a întâmplat și miercuri, când Herjeu l-a înjurat penibil, caraghios pe președintele Klaus Iohannis.

Postarea lui Radu Herjeu (membru CNA)

„Cum să-ți permiți tu, un politician (sau «politruc», după propria-ți mărturisire) ajuns la Cotroceni din greșeală și cu mult noroc ajutat de stele, să dai indicații și ordine despre cum ar trebui desființată o secție independentă de investigare a infracțiunilor magistraților, singura, de altfel, condusă de niște magistrați validați de alți magistrați, aleși de toți magistrații din țară?
După ce, timp de 5 ani, ți-ai construit o imagine falsă, repetând mecanic sloganuri despre neamestecul politicului în justiție? Sigur, proștii arondați propagandei care te deservește nu văd nicio contradicție aici!”

Comunicatul lui Gigel Știrbu (deputat PNL)

„Radu Herjeu, slugarnicul de serviciu al PSD”

„Incredibil cu cât tupeu au sărit ca arși toți lacheii PSD-iști plantați la conducerea unor instituții publice, care ar trebui să fie autonome și independente, ca să-l atace pe Președintele României, Klaus Iohannis, care a cerut Guvernului să aplice recomandările GRECO și să desființeze Secția specială de investigare a magistraților.

Unul dintre acești lachei, Radu Herjeu, a încălcat grav statutul de membru CNA prin nerespectarea criteriului neutralității politice și a ieșit public cu un atac politic decerebrat la adresa Președintelui României.

Nu este pentru prima oară când asistăm la derapajele lui Radu Herjeu, membru al Consiliului Național al Audiovizualului, în spațiul public.

Un serviciu public precum CNA trebuie să fie în slujba cetăţeanului, să aibă ca prioritate interesul public şi să asigure corectitudinea informării, în niciun caz nu trebuie să fie reprezentat de oameni ca Radu Herjeu, pentru care slugărnicia este un mod de viaţă și care atacă la comanda PSD. Un politruc este chiar Radu Herjeu, instalat în funcţie de PSD, care sare imediat și îi sancţionează pe toţi cei care îndrăznesc să atace partidul de guvernământ.

Voi solicita audierea imediată a lui Radu Herjeu în Comisia de cultură a Camerei Deputaților, pentru încălcări grave și repetate ale reglementărilor Legii audiovizualului și ale Codului etic al membrilor CNA, care îi interzic orice activitate politică.

Este absolut necesară modificarea Legii audiovizualului, pentru ca astfel de personaje fără coloană vertebrală să nu mai poată ocupa astfel de funcții sau, dacă au astfel de derapaje, să poată fi expulzate imediat din funcția publică.”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* LIVE: Simona Halep – Elina Svitolina 6-1, 6-3. Victorie uriașă la Wimbledon, românca e la a cincea finală din carieră!

* Cazul Sorina: victorie definitivă a familiei adoptive! Gâdea, Licu şi SS-Gestapo n-au reuşit să omoare justiţia şi dreptatea

* EXCLUSIV. Trei poze noi cu Sorina. Ținută departe de scandal, fetița pare fericită. În schimb, părinții adoptivi trăiesc un coșmar

Antena 3 încearcă să preseze justiția în „cazul Sorina”. Minciuni sfruntate, diversiuni ordinare în emisiunea lui Gâdea

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

* Imagine duioasă: Sorina și noua ei verișoară

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Pregătiri pentru mitingul din 10 august. Diaspora cheamă la protest pașnic, deși se așteaptă la diversiunii din partea Puterii PSD-ALDE

„România este în CRIZĂ. Gaura la buget e imensă. Ne împrumutăm deja mai scump decât Grecia! Теодорович este DISPERAT”

Primarul care a renunțat la pensia specială prin declarație notarială: „Este un furt din buzunarele românilor”

Șmen à la Oprișan: 20.000 de euro pe fotografia unui spital din Chicago! Așa „construiește” spitale baronul de Vrancea

A furat 3 miliarde $ din bănci şi a fugit din ţară! Gigi Becali nu-şi va putea întâlni rivalul

Mafia PSD a transformat Tarom într-o bombă zburătoare. Compania a fost jefuită sălbatic și cangrenată de nepotisme

Tupeul oamenilor lui Meleşcanu: dau vina pe „agitatorii” din Diaspora pentru haosul de la vot!

GRECO prezintă planul PSD-ALDE de capturare a justiției: Secția Specială + izolarea Președintelui + ordonanțe de urgență + pensionarea magistraților + polițiști de la Carmen Dan

GRECO descrie Secția Specială a Adinei Florea ca pe o structură de tip mafiot. Somație: desființați SS-Gestapo!

PSD răspunde Raportului GRECO prin degetele mijlocii ale lui „Ciordache – Altă Întrebare”

PLUS nu vrea fuziune, USR cere paritate 2 la 1. Ce puncte delicate apar în negocierile privind listele comune la alegerile parlamentare

Penalul Tăriceanu, un nou atac la Kovesi – „mărul otrăvit”. Ca procuror european va avea „rol principal” să blocheze accesul României la fondurile UE!

De ce-a intrat Udrea în ţară pe la Giurgiu, la 6 dimineaţa?! „Vreau să îmi cresc copilul acasă”

Cristoiu îl bagă pe Băsescu în afacerea întoarcerii Elenei Udrea. Vorbeşte de „un efort planetar” de a fi eliberată

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here