Procurorul general cică vrea urgentarea Dosarului 10 august! Aşa cum a „rezolvat” şi cazul Sorina?

1
737
Ca şi în cazul Sorina, şi în dosarul 10 august Bogdan Licu joacă murdar

Nimeni nu-l mai înţelege pe Bogdan Licu! A promis că va fi de partea magistraţilor oneşti, a ajutat Dosarul Mineriadei, dar s-a „pliat” repede pe gustul televiziunilor anti-justiţie în cazul Sorina, încălcând o sentinţă definitivă şi drepturi fundamentale ale omului. Iar acum, pentru a zăpăci şi mai mult lumea, zice că vrea urgentarea Dosarului 10 august!

Procurorul general interimar a declarat, miercuri, că cercetările în dosarul violențelor din 10 august au ca stagnat în ultima vreme și că ”cel mai rău lucru pe care îl poate face un procuror este să țină un dosar în nelucrare”.

Licu susține că nu a fost consultat înainte de decizie și că o să facă ”o mică confruntare, dar nu procedurală”, referindu-se la șefii DIICOT, Felix Bănilă și Gheorghe Coșneanu, șeful Parchetului militar.

Procurorul general interimar a mai spus că au fost motive obiective, dar și motive subiective care explică stagnarea cercetărilor. ”Eu mi-aș fi dorit să fie un ritm mai alert”, a declarat Licu.

Parchetul militar a anunțat, luni, că a declinat la DIICOT dosarul 10 August pe motiv că ar fi fapte ce ţin de securitatea naţională. Declinarea s-ar fi făcut pe 28 iunie, deşi DIICOT ceruse dosarul numai pentru studiu.

Alianţa SS-Parchetul General în cazul Sorina

Adina Florea vrea să fie şefa SS

Jocul de glezne al procurorului general nu mai păcăleşte pe nimeni. A sărit repede împotriva familiei adoptive din cazul Sorina, speriat că va fi „tocat” de televiziunile PSD-ALDE, care au devenit aliatele familiei ce o ţinuse cu forţa pe micuţă la Baia de Aramă, deşi ar fi trebuit s-o predea părinţilor ei legali de două luni.

Mai grav, au terorizat-o cu spaima indusă fetei că va fi folosită pentru trafic de organe pe piaţa neagră! Pentru aşa ceva, soţii Şărămăt ar fi fost deja de mult la puşcărie, în orice ţară civilizată. În România, ei sunt protejaţi de exact acea alianţă politică-presă care a dus atacul la statul de drept din 2017 încoace.

Mai mult, Bogdan Licu a acţionat abuziv împotriva soţilor Săcărin, părinţii legali, blocându-le ieşirea din ţară şi cerând anularea sentinţei definitive de adopţie! Totul pentru că nişte procurori de la secţia „SS-Gestapo” au vrut să facă în continuare jocul clanurilor penale distrugând justiţia din interior.

Soţii Şărămăt

Iar procurorul general a luat de bună ancheta acestei secţii contestate de toată Europa, lovind într-o familie nevinovată a cărei singură dorinţă a fost să salveze o fetiţă nedorită de nimeni în România pe motiv că e de etnie romă. Dorită în schimb de soţii Şărămăt, din Baia de Aramă, dar nu ca adoptată, ci în îngrijire, căci aveau nevoie de ea ca să primească în continuare leafă de la stat pentru asistenţă maternală.

Ioana Ene Dogioiu despre jongleriile lui Licu

Ioana Ene Dogioiu

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu a sesizat azi cumetria dintre Bogdan Licu şi SS şi a comentat asupra unor fapte grave făcute în comun:

  • „Toate aceste abuzuri nu le poate ancheta decat SS! Deci este de competenţa exclusivă a SS să se autoancheteze. Deci plângerea familiei Săcărin împotriva procurorului SS Iorga Moraru va fi anchetată de SS. La fel plângerea împotriva procurorului general Licu, care va avea acum un motiv în plus să fie extrem de atent să nu supere cumva anchetatorii SS.”
  • Bogdan Licu

    Dar nu cred să-i fie foarte greu, cât timp dl Bogdan Licu oricum consideră ca nu ar fi nimic nepotrivit ca SS, contestată de toate mecanismele internaţionale, să fie avansantă la rang de direcţie.”

  • „Până la urmă, măcar în faţa unei decizii a CJUE, PSD va fi nevoit să renunţe la SS, oricâte rapoarte exerne va mai ţine Viorica Dăncila la secret. Dar până atunci, intensitatea răului produs nu mă îndoiesc că va creşte.”
  • „Înţeleg din surse judiciare că SS se pregăteşte pentru retragerea apelului în cazul Alinei Bica, după model Ghiţă, şi pentru un nou raid de hăituire la sânge a magistraţilor incomozi.”

Donați AICI pentru susținerea proiectului ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

* Imagine duioasă: Sorina și noua ei verișoară

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Camelia Bogdan: „Dan Voiculescu a dirijat banii Securității fără ca autoritățile române să-l deranjeze”

Şeful uzinelor Ford s-a săturat de minciunile PSD privind autostrada Piteşti-Craiova

Cei 7 magnifici de la CSM. Gruparea reformiştilor blochează a treia oară gaşca Savonea-Florea, care ţine cu dinţii de SS-Gestapo

PSD l-a umplut de bani pe Marius Pieleanu. Cum şi-a mărit averea „sociologul naţional” pe seama sondajelor scandaloase

Dăncilă, ce profitoare! Şi-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi. Meritul beizadelei? Mama-i şefă la PSD!

*Dăncilă – „un produs de slabă calitate, aproape un rebut”

Asfalt turnat direct pe pământ pe „moşia” clanului Manda-Olguţa. Sursa: „Programul Naţional Dragnea Liviu”, din banii noştri

Victor Rebengiuc, la protestul actorilor: „Au făcut doi golani un program de guvernare, pe sistem Caritas, și falimentul e aici”

Blestemul lui Codrin Ștefănescu către PSD-iști: „Lașilor, m-ați trădat! Mi-ați arătat fața oribilă a ceea ce urmează să devenim curând”

Cântărețul Marcel Pavel către baronul Oprișan: „Frate drag, știu că ești un om de onoare. Respect!”

Alungat de la Congresul PSD, baronul Oprișan se răzbună pe Europa. „Numai Papa de la Roma nu ne-a făcut corupți!”

VIDEO. „Filme horror” la Congresul PSD: atacați de „forțele iadului”, luptă cu „monștrii răi” care „îi mănâncă pe oameni”

Ion Iliescu poate fi fericit: PSD are președinte executiv plătit de ruși. Escală misterioasă la Moscova

Primul sondaj IMAS după alegeri: PNL crește la 27,5%, USR-PLUS la 25,2%, PSD scade la 18,9%!

Chirieac vinde statului „știri pozitive” cu 2.500 € bucata. Un nou șmen de 15.000 € de la Drumuri, cu trei zile înainte de alegeri

Ciuvică a descoperit „mâna criminală” care a fraudat alegerile și a băgat ALDE sub 5%

„Dragnea conduce PSD din pușcărie. Fantoma lui e acolo, încă trage sfori. A lăsat testament: «Dăncilă în locul meu!»”

Șeful de cabinet al lui Tăriceanu e încolțit de DNA pentru șpaga de 800.000 $ a „jupânului”

VIDEO. Renate Weber (ALDE) spune că 1,5 milioane de votanți, cei de pe listele suplimentare, de fapt nici n-au existat!

„Când s-a dat sentința la Dragnea, toată lumea a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here