duminică, mai 26, 2024
AcasăNews"Dragnea conduce PSD din pușcărie. Fantoma lui e acolo, încă trage sfori....

„Dragnea conduce PSD din pușcărie. Fantoma lui e acolo, încă trage sfori. A lăsat testament: «Dăncilă în locul meu!»”

-

Publicistul Stelian Tănase crede că Liviu Dragnea nu e terminat ca om politic. Mai mult, fostul lider al PSD încă ar face jocurile în partid, prin intermediari, folosind diverse canale de comunicare – telefon, avocați, vizite.

Dragnea „nu mai are forța aceea executivă că dă cu pumnul în masă”, dar „încă exercită o mare influență, încă are oamenii lui la vârf în partid, încă interese sunt legate de el”, a declarat Tănase la B1 TV.

Publicistul spune că „în zilele astea, Dragnea e chiar foarte agitat. Cred că ar vrea să iasă Congresul cum ar vrea el: cu Dăncilă în față. El, de când a intrat în pușcărie, a transmis și a lăsat testament: «Dăncilă în locul meu!». Și partidul urmează, asta-i forța lui Dragnea. Dăncilă este expresia voinței lui Dragnea. Nu s-a schimbat nimic după ce a intrat în pușcărie”.

- Advertisement -

Teoria lui Stelian Tănase

  • „Viorica Dăncilă a spus o dată – și cred că a fost imprudentă, ea a vrut să bată în altă parte – că «sunt alt om, abia acum sunt eu cel adevărat». Ea a vrut să spună, de fapt, că s-a schimbat ceva, nu mai e partidul lui Dragnea.”
  • „Păi, cine conduce partidul din pușcărie, din celulă de la Rahova? El nu mai are forța aceea executivă că dă cu pumnul în masă sau dă telefon și se întâmplă. Dar încă exercită o mare influență, încă are oamenii lui la vârf în partid, încă interese sunt legate de el. Trei ani trec repede. Dragnea nu e lichidat ca om politic.”
  • „În capul multora din PSD – că va veni Dragnea și va face și va drege. Eu nu cred asta, eu nu sunt partizanul acestei teorii, dar bântuie fantoma lui Dragnea în PSD. Faptul că Dragnea a fost închis este un moment fizic, dar influența lui, consecințele acțiunilor lui se vor vedea încă 10 ani în PSD… dacă va supraviețui PSD peste 10 ani. Fantoma lui este acolo, dar încă trage sfori, încă are propriile lui scenarii, încă transmite cum să se trateze chestia aia, cum să vorbească ăla sau alălaltu’… În funcție de relațiile pe care… Are acces la telefon, are destule vizite, poate să transmită verbal prin avocați… Să nu-l plângem pe Dragnea pe tema asta, din punct de vedere al comunicării.”
  • „Cred că, în zilele astea, Dragnea e chiar foarte agitat. Cred că ar vrea să iasă Congresul cum ar vrea el: cu Dăncilă în față. El, de când a intrat în pușcărie, a transmis și a lăsat testament: «Dăncilă în locul meu!». Și partidul urmează, asta-i forța lui Dragnea. Deocamdată suntem pe voința lui Dragnea. Dăncilă este expresia voinței lui Dragnea. Nu s-a schimbat nimic după ce a intrat în pușcărie.”

Secvența despre Dragnea – de la minutul 26:00

CITIŢI ŞI:

* VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

ȘOCANT! Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Licu şi Adina Florea, scoateţi banii! Părinţii adoptivi ai Sorinei cer daune în instanţă pentru că au fost blocaţi în România de ancheta SS-Gestapo, luată în serios de procurorul general

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Cazul Sorina. Propaganda rusă o laudă pe judecătoarea Dana Gârbovan şi îl atacă pe Cristi Danileţ

Părinţii Sorinei anunţă ambasada SUA după ce procurorul general s-a întors împotriva lor şi a trecut de partea celor care le-au abuzat fetiţa adoptată legal

Procurorul general Licu intră în jocul populist şi trece de partea abuzatorilor Sorinei. Şantajat pentru plagiat?

Sorina şi linşajul presei iresponsabile. Un articol despre manipularea mediatică ordinară şi impotenţa statului de a aplica legea

„Sorina, noi vom lupta, traficanţii nu te ia”. Tăriceanu, Dăncilă, Firea&co. se „lipesc” de scandalul fetiţei adoptate pentru a poza în victime ale justiţiei

„Când am văzut că Sorina e de etnie romă, am zis: «Doamne, ce noroc are acest copil pentru că va ajunge la New York, unde culoarea nu contează»”

Primele imagini cu Sorina şi familia adoptivă din SUA. „Fetiţa este bine, am avut mereu un psiholog alături. Încercăm să trecem împreună peste acest moment greu”

Chirieac vinde statului „știri pozitive” cu 2.500 € bucata. Un nou șmen de 15.000 € de la Drumuri, cu trei zile înainte de alegeri

Ciuvică a descoperit „mâna criminală” care a fraudat alegerile și a băgat ALDE sub 5%

* „Fugiţi! Plecaţi cât mai puteţi!” Poveste de viaţă în jurul dilemei totale: în România sau în afara ei?

Fake-news ordinar al Olguței Vasilescu. Asociere tembelă între Băsescu, Blaga, Clotilde, Pâslaru și doi tatuați

Șeful de cabinet al lui Tăriceanu e încolțit de DNA pentru șpaga de 800.000 $ a „jupânului”

VIDEO. Renate Weber (ALDE) spune că 1,5 milioane de votanți, cei de pe listele suplimentare, de fapt nici n-au existat!

„Când s-a dat sentința la Dragnea, toată lumea a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial”

Dosarele grele abia acum vin peste Dragnea! Pe lângă ele, cel care i-a adus închisoarea a fost mizilic

Furie la Antena 3: PNL, USR și PMP nu i-au dat niciun leu în campanie, iar PSD și ALDE au plătit mai mult la RTV!

Șocul unei românce din Italia: „Am fost acasă să-mi îngrop tatăl. M-am îngrozit câtă șpagă mi s-a cerut”

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Congresul PSD-ului din 29.06.2019 NU a venit cu nimic nou pentru ca toate sforile erau trase cu puțin timp in urma!
    PSD-ul NU are cum sa se reformeze cu aceleasi figuri care erau in jurul lui Liviu Dragnea. Cred ca este o conducere de avarie iar după prezidențialele din Noiembrie 2019 va urma un Congres in primăvara anului 2020. Dacă nu vor alege o conducere care numai trebuie sa semene cu nimic din ceea ce era in era Liviu Dragnea partidul poate avea o șansa in Iunie 2020 la locale și in toamna la parlamentare in caz contrar nu știm care va fi evoluția PSD-ului in sus sau in jos!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -