miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMoravuriCântărețul Marcel Pavel către baronul Oprișan: "Frate drag, știu că ești un...

Cântărețul Marcel Pavel către baronul Oprișan: „Frate drag, știu că ești un om de onoare. Respect!”

-

Mesajul violent anti-european al baronului de Vrancea, Marian Oprișan, a primit aprecierea promptă a cântărețului Marcel Pavel. Acesta îi spune căpeteniei PSD-iste „frate drag”.

La nici două ore după ce a fost alungat cu huiduieli, țipete și jigniri de la Congresul PSD pe motiv că „l-a trădat pe Dragnea”, președintele Consiliului Județean Vrancea a publicat pe pagina sa de facebook un text lung, în care înjură vârtos Europa, Opoziția și rezistența cetățenească pro-justiție (#Rezist) și laudă guvernările PSD.

Printre primii care s-au grăbit să posteze mesaje la textul lui Oprișan s-a numărat și cântărețul Marcel Pavel. Într-un stil agramat, nereușind să lase niciun spațiu după cele trei virgule, „hartistul” a scris:

- Advertisement -

„Frate drag, te cunosc de 20 de ani, știu că ești un om de onoare, știu că dorești binele țării și implicit binele cetățenilor români! Mult succes! Respect!”

Câți bani publici or fi cimentat „frăția” dintre Marcel Pavel și Marian Oprișan? Câte concerte plătite de Consiliul Județean Vrancea sau de Primăria Focșani? Câte chefuri târzii, până spre cântatul cocoșului?

Toate aceste informații ni le poate da Marian Oprișan, într-un alt text dolofan. Sau, de ce nu?, ne poate lămuri chiar Marcel Pavel, „fratele drag” al baronului PSD de Vrancea.

- Advertisement -

Mesajul lui Marian Oprișan, care l-a impresionat pe Marcel Pavel

Dragi colegi,

„Ca mulți dintre cei de aici, am fost cu PSD la bine și la greu. Am prins anii de glorie ai acestui partid, dar și anii lui de agonie. Din 1993 conduc organizația din Vrancea și pot să spun că am văzut și am trăit multe. Am văzut guvernarea ’92-’96 cu Nicolae Văcăroiu, o guvernare care a adus stabilitate în țară. Am văzut și guvernarea CDR, una dintre cel mai proaste pe care le-a avut România până acum. Apoi, în 2000, am participat direct la victoria PSD, alături de Ion Iliescu și Adrian Năstase, cel care a și condus un Executiv cu performanțe absolut remarcabile. A venit apoi epoca Traian Băsescu. Această epocă a fost și pentru mine și pentru mulți de aici un adevărat calvar. Eu, unul, am fost târât prin tribunale pentru simpla vină de a fi PSD-ist. Au vrut să aibă capul lui Oprișan drept trofeu, dar, vorba cuiva celebru, «ghinion». Nu au avut ce să-mi facă, pentru că eu nu am încălcat legea, așa că, după ani de procese, am fost achitat definitiv. În 2016, am luptat și am obținut împreună un scor istoric pentru PSD. Au urmat trei ani complicați, cu bune și cu rele, ani pentru care suntem cu toții responsabili într-un fel sau altul.

Din toată această istorie zbuciumată a partidului nostru, eu am învățat câteva lucruri.

În primul rând, am învățat că nicio victorie nu e definitivă și niciun eșec nu e absolut. Doar lupta este și trebuie să fie permanentă. Trebuie să ne batem pentru ideile în care credem și pentru oamenii care și-au pus speranțele în noi. Asta este cheia fiecărei renașteri a PSD: nu s-a dat bătut niciodată. Și nici acum nu ne vom da bătuți!

Nu vreau să ne mai lăsăm călcați în picioare de tot soiul de indivizi care și-au bătut joc de România. Nu vreau să mai lăsăm vreo minciună să treacă fără să răspundem. Nu vreau ca PSD să mai întoarcă și celălalt obraz. Prea am fost îngăduitori cu unii care n-au făcut nimic la guvernare nici pentru tineri, nici pentru muncitori, nici pentru pensionari. A venit vremea să le spunem adevărul direct în față. Opoziția de azi a dat cele mai proaste guverne de ieri. Așa că să le dăm cu guvernările lor în cap până le vine mintea la loc.

Scena huiduielilor

În al doilea rând, după toți acești ani în PSD, am învățat că votul pe care ni-l dau oamenii nu e niciodată un cec în alb. Am obținut un scor istoric în 2016 și am crezut că putem face orice. Ei bine, nu e așa. Oamenii ne-au tras de mânecă, dar noi ne-am făcut că nu înțelegem. Așa că ne-au ars la vot. Românii așteaptă de la noi să facem ce am promis. Să creștem salarii, să creștem pensii, să facem locuri de muncă, să facem autostrăzi, școli și spitale. Nu îi interesează așa mult justiția.

Evident că sunt probleme mari în Justiție. Dar nu le putem rezolva peste noapte. Trebuie să le explicăm oamenilor punct cu punct. Și să le zicem așa: PSD vrea justiție la fel pentru toți cetățenii.

Și să le mai zicem oamenilor că PSD vrea justiție exact așa cum e în Franța sau Olanda, nu ca în Rusia! Nici mai blândă, nici mai înțelegătoare. Așa cum sunt pedepsite infracțiunile de serviciu acolo, la fel să fie și la noi. Așa cum se numesc procurorii acolo, la fel să fie și la noi. Așa cum se judecă acolo, așa să se judece și la noi. De ce să inventăm iar roata? Hai să transpunem în legislația noastră legislația din alte țări europene și să facem și noi exact la fel ca ei. Și când vor mai ieși la luptă vitejii noștri luptători anticorupție, să-i trimitem frumos la Merkel și la Macron. Și să le zicem că legea noastră este exact ca legea lor. Dacă nu le plac pedepsele blânde, să protesteze la Bruxelles, nu în Piața Victoriei.

Mai e un lucru pe care l-am învățat în acești ani: că PSD este despre români și România. Am câștigat mereu când ne-am luptat pentru ceea ce credem cu adevărat. Eu unul cred în acest popor, și cred în dreptul lui la prosperitate. România trebuie să fie o putere în Europa, iar românii trebuie să fie respectați. Nu accept să mai fim tratați drept coșul de gunoi al Euopei. Nu accept să mai trimită aici produse de calitate mai proastă. Nu accept să ne cumpere pădurile și terenurile pe nimic. Nu accept să ne ia pe nimic toate bogățiile și pe români să-i țină cu mâna intinsă. Nu accept să-i exploateze pe muncitori și să le dea salarii de nimic pentru munci plătite cu mii de euro în Europa. Nu accept să fim de rangul 2 în Europa.

De-asta nu voi accepta niciodată ideea unei Uniuni cu două viteze. Ar însemna să călătorim la clasa a II-a după ce am plătit biletul de clasa I. Ați văzut că ies ambasadele să ne arate cu degetul că suntem corupți. Vine MCV-ul, vine GRECO, vine Comisia de la Veneția, vine Comisia Europeană. Numai Papa de la Roma nu ne-a făcut corupți.

Iar miile de idioți utili care repetă ca papagalii sloganurile de la Bruxelles, nu înțeleg de fapt care e miza. Interesul «greilor» din Uniune e să găsească un pretext ca să ne trimită la clasa a II-a. Sau să ne țină cu dinții la gard, cum se spune. Ei vor să arate că nu merităm să stăm la masă cu Germania sau Franța, ci că merităm să stăm la colț și să primim ce ni se aruncă. Și nu e România singura în situația asta. Tot asta încearcă să facă și cu Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Bulgaria și alții.

Ei bine, eu așa ceva nu accept! Nu pot să stau cu mâinile încrucișate când unii din afară țării își bat joc de noi si spun despre PSD ca este un partid anti-european!

Pentru muncitorul care e pe șantier la Madrid, pentru femeia care îngrijește bătrâni la Roma, pentru șoferul de camion care traversează Franța de la un cap la altul, pentru bunicile și bunicii rămași în România care vorbesc la telefon cu nepoții, pentru copiii care cresc singuri în țara asta cu dor de mamă și de tată, pentru toți românii care sunt în afara țării sau în țară. Pentru toți aceștia, noi am luptat și am băgat România în NATO și Uniunea Europeană, iar astăzi eu nu pot accepta să fim călcați în picioare de popularii europeni de la Bruxelles! Dreapta europeană, prin cozile lor de topor, plătite să ne «explice» noua ordine europeană, este, de fapt, cel mai mare dușman al României!

Pentru toate acestea trebuie să luptăm. Nu pentru mine. Nu pentru familia mea. Vreau să lupt pentru neamul meu. Vreau să lupt pentru poporul ăsta care a suferit atâta și pe care unii vor să-l facă iarăși să sufere. Și vreau să lupt împreună cu voi, împreună cu tot PSD-ul.
Pentru că dacă e vreo lecție întipărită cu litere mari în sufletul meu, atunci această lecție e cea a unității. Niciodată PSD nu a pierdut când a fost unit. Niciodată nu a putut fi oprit, atunci când am stat umăr lângă umăr și am tras cu toții în aceeași direcție.

Dragii mei colegi,

E iarăși momentul să fim uniți. Să strângem rândurile, să ne adunăm forțele și să mergem iarăși la luptă. Nu luptăm pentru noi, luptăm pentru România. Luptăm pentru cei care ne-au votat, pentru cei care și-au pus speranțele în noi. Luptăm pentru bunăstarea românilor. Pentru respectul pe care părinții și bunicii lor îl așteaptă. Pentru viitorul pe care copiii lor îl merită. Luptăm pentru poporul PSD, luptăm pentru poporul român. Și, ca de fiecare dată când am fost uniți, sunt convins că vom câștiga.
PSD, Victorie!”

Pe vremuri, cu Tiranul și Marioneta

CITIŢI ŞI:

* Alungat de la Congresul PSD, baronul Oprișan se răzbună pe Europa. „Numai Papa de la Roma nu ne-a făcut corupți!”

VIDEO. Oprișan a fost alungat de la Congresul PSD de falanga Teleorman-Olt-Dolj, pe motiv că „l-a trădat pe Dragnea”

VIDEO. „Filme horror” la Congresul PSD: atacați de „forțele iadului”, luptă cu „monștrii răi” care „îi mănâncă pe oameni”

Ion Iliescu poate fi fericit: PSD are președinte executiv plătit de ruși. Escală misterioasă la Moscova

Conducerea PSD după Dragnea: Dăncilă – Teodorovici – Fifor. Șerban Nicolae și Codrin Ștefănescu au fost umiliți

Primul sondaj IMAS după alegeri: PNL crește la 27,5%, USR-PLUS la 25,2%, PSD scade la 18,9%!

Rectorul Universităţii Central Europene: „Hotărârea cu care românii au stat în ploaie şi frig ca să protesteze împotriva corupţiei e un lucru bun pentru toată regiunea”

Donald Tusk îi mulțumește lui Klaus Iohannis pentru președinția „energică” a UE. De Vasilica nu zice nimic

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

ȘOCANT! Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Licu şi Adina Florea, scoateţi banii! Părinţii adoptivi ai Sorinei cer daune în instanţă pentru că au fost blocaţi în România de ancheta SS-Gestapo, luată în serios de procurorul general

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Cazul Sorina. Propaganda rusă o laudă pe judecătoarea Dana Gârbovan şi îl atacă pe Cristi Danileţ

Părinţii Sorinei anunţă ambasada SUA după ce procurorul general s-a întors împotriva lor şi a trecut de partea celor care le-au abuzat fetiţa adoptată legal

Sorina şi linşajul presei iresponsabile. Un articol despre manipularea mediatică ordinară şi impotenţa statului de a aplica legea

„Sorina, noi vom lupta, traficanţii nu te ia”. Tăriceanu, Dăncilă, Firea&co. se „lipesc” de scandalul fetiţei adoptate pentru a poza în victime ale justiţiei

„Când am văzut că Sorina e de etnie romă, am zis: «Doamne, ce noroc are acest copil pentru că va ajunge la New York, unde culoarea nu contează»”

Primele imagini cu Sorina şi familia adoptivă din SUA. „Fetiţa este bine, am avut mereu un psiholog alături. Încercăm să trecem împreună peste acest moment greu”

Chirieac vinde statului „știri pozitive” cu 2.500 € bucata. Un nou șmen de 15.000 € de la Drumuri, cu trei zile înainte de alegeri

Ciuvică a descoperit „mâna criminală” care a fraudat alegerile și a băgat ALDE sub 5%

„Dragnea conduce PSD din pușcărie. Fantoma lui e acolo, încă trage sfori. A lăsat testament: «Dăncilă în locul meu!»”

Fake-news ordinar al Olguței Vasilescu. Asociere tembelă între Băsescu, Blaga, Clotilde, Pâslaru și doi tatuați

Șeful de cabinet al lui Tăriceanu e încolțit de DNA pentru șpaga de 800.000 $ a „jupânului”

VIDEO. Renate Weber (ALDE) spune că 1,5 milioane de votanți, cei de pe listele suplimentare, de fapt nici n-au existat!

„Când s-a dat sentința la Dragnea, toată lumea a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial”

Dosarele grele abia acum vin peste Dragnea! Pe lângă ele, cel care i-a adus închisoarea a fost mizilic

Șocul unei românce din Italia: „Am fost acasă să-mi îngrop tatăl. M-am îngrozit câtă șpagă mi s-a cerut”

 

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Uita-te mai Portofele prima data in oglinda, si dupa aia arunca cu zoaie in jur, PSD, si NUMAI PSD a distrus tot ce era bun in tara asta, voi cu furaciunile voastre ati pus capac unei justitii corecte si care sa aiba puterea sa-i trimita la racoare si sa-i traga la raspundere pe infractorii care fura tara asta zi de zi, ceas cu ceas, minut cu minut, HOTILOR!!!! Cand voi si clica voastra o sa dispara atunci o sa rasufle si tara asta aer de libertate, pana voi conduceti se sufoca ca un om bolnav, ajuns la capatul puterilor!!! Tu vorbesti despre dreptate si corectitudine, TOCMAI TU!?!? Intr-o tara unde justitia era independenta erai demult aruncat la racoare si lasat falit, fara furaciunea de casa pe care o ai si fara toate celelalte bogatii pe care le arati sau nu…hoti ordinari, nu va satura nimeni de averi ca si cum le-ati duce cu voi cand o paliti, nicio grija, nimic nu duceti cu voi, tot in curul gol plecati, dar mult mai grei de pacate!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -