VIDEO. „Filme horror” la Congresul PSD: atacați de „forțele iadului”, luptă cu „monștrii răi” care „îi mănâncă pe oameni”

2
2223
Liviu Pleșoianu

Discursuri demagogice, populiste, cu accente anti-europene și anti-americane la Congresul extraordinar al PSD, în care va fi aleasă conducerea partidului. Unul dintre candidați, Liviu Pleșoianu, a avut un mesaj suprarealist, pigmentat cu „moștri răi” și bântuit de „forțele iadului”.

În Congresul de sâmbătă vor fi aleși preşedintele, preşedintele executiv şi secretarul general al partidului.

Cu o zi în urmă, Comitetului Executiv (celebrul CEx) a hotărât că președintele va fi ales într-un singur tur de scrutin, deci ar putea fi înscăunat chiar și cu un vot minoritar. În cursă s-au înscris patru candidați: Viorica Dăncilă, Ecaterina Andronescu, Liviu Pleșoianu și Șerban Nicolae.

Când Liviu Pleșoianu a pronunțat numele lui Liviu Dragnea, sala a izbucnit în aplauze. Pușcăriașul trebuia onorat chiar și în lipsă. Simbolul corupției merita ovații la Congresul partidului-simbol al corupției. Congresul care l-a aplaudat frenetic pe Pleșoianu și când i-a înfierat pe americani pentru că „vor să ne ia gazele din Marea Neagră”.

„Mercenari internauți”, „zone de #Rezist” și un „deținut politic”

Felix Stroe, candidat la funcția de secretar general, a vorbit despre „mercenari internauți” și „flotile internaute”, „zone de #Rezist” care „au distorsionat adevărul”, ducând la înfrângerea PSD pe 26 mai.

Codrin Ștefănescu a decretat că Liviu Dragnea este „deținut politic”. Și a deplâns situația multor primari PSD bântuiți de coșmaruri: „Au ajuns ca în loc de «onorată asistență» să spună «onorată instanță»”.

Victor Boștinaru nu i-a iertat lui Dragnea eliminarea de pe lista pentru europarlamentare, care l-a lăsat fără un nou mandat de 5 ani la Bruxelles. În contradicție cu Codrin Ștefănescu, Boștinaru l-a înfierat pe „tiran”, fără a-i pronunța însă numele.

Marian Oprișan s-a înscris la cuvânt, a venit la microfon, a zis „Bună ziua tuturor!”, a fost huiduit masiv. Din sală se striga: „Huooooo! Lasă-ne! Lasă-ne! Ajunge, bă! Du-te acasă, nesimțitule!”. Baronul de Vrancea s-a supărat, a făcut o constatare amară, cu voce tare – „Se pare că nu vor să mai vorbim” – și a plecat fără să mai cuvânteze adunării PSD-iste.

Liviu Pleșoianu (candidat la funcția de președinte al PSD)

 • „Am fost tentat inițial să vin în cămașă albă, ca la marele miting împotriva abuzurilor. Dar am decis să vin în cămașă neagră, ca să vă povestesc un film horror.”
 • „Tema e simplă: dintr-o dată toți oamenii tac, nimeni nu mai scoate nici un sunet, colegii nu mai vorbesc între ei. Oamenii din aceeași casă nu mai vorbesc între ei. Care e motivul? La fiecare zgomot produs, apar niște monștri răi și îi mânâncă pe oameni. Cum se termină filmul? Natura umană face ca cei care tac să se împiedice de un obiect și să producă un zgomot. Și vin monștrii cei răi.”
 • „Dar filmul are un final bun. O parte dintre oameni, nu mulți, își asumă să vorbească și să găsească punctele vulnerabile ale monștrilor.”
 • „Aud de câteva săptămâni un refren perdant: „Să fim uniți întru tăcere!”. Azi stau în picioare în fața dvs., aleg să nu tac.”
 • „Sentința de condamnare a lui Dragnea nu a fost întâmplător fixată la o zi după alegeri (aplauze furtunoase). Faptul că a fost fixată atunci înseamnă miză electorală și trofeu electoral.”
 • „Darius Vâlcov a primit control judiciar în primă fază, e urmărit penal acum, pentru că și-a permis să publice pe Facebook protocolul secret dintre SRI și Parchetul General. Cei care au semnat protocoalele sunt bine-mersi. Vâlcov, deși CCR a zis că protocoalele sunt neconstituțioanle, e urmărit de acel Sistem nenorocit. Mie îmi e foarte clar că Statul Paralel există!”
 • „Dacă monștrii ăia răi vor veni la doamna Dăncilă, la Oprișan, la Firea, o să vorbesc! Nu e normal să tăcem. E o tăcere a morții, nu a vieții. Pentru că PSD este atacat de forțele iadului.”

Viorica Dăncilă (candidat la funcția de președinte al PSD)

 • „În 23 de ani, de când sunt membru PSD, am pornit de la lipit afișe, consilier local, județean, europarlamentar, premier.”
 • „Cred că PSD nu-și permite experiențe noi.”
 • „Istoria ultimilor 30 de ani ne arată că PSD a avut guvernările cu cele mai bune rezultate pentru români.”
 • „De fiecare dată am fost nevoiți să eliminăm nedreptățile făcute de alții.”
 • „Oamenii vor o autostradă terminată de la un cap la altul și au dreptate. Ca premier, mă angajaez să fac o autostradă cap-coadă.”
 • „Suntem în discuții avansate pentru construirea Spitalului regional Constanța, în parteneriat cu guvernul Turciei.”
 • „Susțin fără rezerve votul prelungit pe mai multe zile în diaspora, suplimentarea secțiilor de vot în diaspora, extinderea votului prin corespondență.”
 • „Am încredere că nu ne vom mai lăsa atrași în teme false, mă refer la tema justiției. Nu trebuie să mai dăm impresia că vrem să schimbăm legile pentru interese ascunse. Așa am părut. Așa a apărut o ruptură cu oamenii.”
 • „Guvernul nu va emite nicio ordonanță de urgență în legătură cu funcționarea sistemului judiciar. Orice modificare trebuie să se facă prin dezbatere intensă.”
 • „Susțin relansarea dialogului cu partenerii noștri europeni. Trebuie să consolidăm dialogul cu partenerii transatlantici. Trebuie să avem parteneri, nu adversari în lupta împotriva abuzurilor. Suntem cel mai pro-european partid din Romania.”
 • „Toate istoriile importante ale umanității au în centrul lor fie un conflict, fie o călătorie. Oponenții noștri aleg conflictul, eu vă propun călătoria.”
 • „Nu mai facem politică din limuzină sau aeroport.”

Șerban Nicolae (candidat la funcția de președinte al PSD)

 • „Eu nu vin cu măsuri scrise, e totul în sufletul meu de foarte mult timp. Prea mult am acceptat etichete, insulte, răutatea și trădarea lor.”
 • „Urmează un nou centenar: în 1919, Armata română elibera Ungaria de pericolul bolșevismului. În 1920 vom celebra Tratatul de la Trianon. Ne gândim serios dacă în 100 de ani de acum înainte generațiile de atunci vor celebra sau comemora un nou centenar.”

Ecaterina Andronescu (candidat la funcția de președinte al PSD)

 • „După o guvernare în care rezultatele au fost neașteptat de pozitive, am pierdut alegerile europarlamentare. Cu ce i-am dezamăgit pe oameni?”
 • „Am pierdut o bătălie, dar cred că nu am pierdut războiul. De ce am pierdut? Nu am știut să stopăm știrile false. Nu am știut să folosim tehnologia astfel ca lucrurile bune pe care le-am făcut să ajungă la toți oamenii. Unde e infrastructura de comunicare a PSD? De ce nu am știut să construim această infrastructură?”
 • „Trebuie să aducem în departamentele noastre oameni care au ce spune, tineri corporatiști.”

CITIŢI ŞI:

* Conducerea PSD după Dragnea: Dăncilă – Teodorovici – Fifor. Șerban Nicolae și Codrin Ștefănescu au fost umiliți

* VIDEO. Oprișan a fost alungat de la Congresul PSD de falanga Teleorman-Olt-Dolj, pe motiv că „l-a trădat pe Dragnea”

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

ȘOCANT! Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Licu şi Adina Florea, scoateţi banii! Părinţii adoptivi ai Sorinei cer daune în instanţă pentru că au fost blocaţi în România de ancheta SS-Gestapo, luată în serios de procurorul general

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Cazul Sorina. Propaganda rusă o laudă pe judecătoarea Dana Gârbovan şi îl atacă pe Cristi Danileţ

Părinţii Sorinei anunţă ambasada SUA după ce procurorul general s-a întors împotriva lor şi a trecut de partea celor care le-au abuzat fetiţa adoptată legal

Procurorul general Licu intră în jocul populist şi trece de partea abuzatorilor Sorinei. Şantajat pentru plagiat?

Sorina şi linşajul presei iresponsabile. Un articol despre manipularea mediatică ordinară şi impotenţa statului de a aplica legea

„Sorina, noi vom lupta, traficanţii nu te ia”. Tăriceanu, Dăncilă, Firea&co. se „lipesc” de scandalul fetiţei adoptate pentru a poza în victime ale justiţiei

„Când am văzut că Sorina e de etnie romă, am zis: «Doamne, ce noroc are acest copil pentru că va ajunge la New York, unde culoarea nu contează»”

Primele imagini cu Sorina şi familia adoptivă din SUA. „Fetiţa este bine, am avut mereu un psiholog alături. Încercăm să trecem împreună peste acest moment greu”

Chirieac vinde statului „știri pozitive” cu 2.500 € bucata. Un nou șmen de 15.000 € de la Drumuri, cu trei zile înainte de alegeri

Ciuvică a descoperit „mâna criminală” care a fraudat alegerile și a băgat ALDE sub 5%

* „Dragnea conduce PSD din pușcărie. Fantoma lui e acolo, încă trage sfori. A lăsat testament: «Dăncilă în locul meu!»”

Fake-news ordinar al Olguței Vasilescu. Asociere tembelă între Băsescu, Blaga, Clotilde, Pâslaru și doi tatuați

Șeful de cabinet al lui Tăriceanu e încolțit de DNA pentru șpaga de 800.000 $ a „jupânului”

VIDEO. Renate Weber (ALDE) spune că 1,5 milioane de votanți, cei de pe listele suplimentare, de fapt nici n-au existat!

„Când s-a dat sentința la Dragnea, toată lumea a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial”

Dosarele grele abia acum vin peste Dragnea! Pe lângă ele, cel care i-a adus închisoarea a fost mizilic

Furie la Antena 3: PNL, USR și PMP nu i-au dat niciun leu în campanie, iar PSD și ALDE au plătit mai mult la RTV!

Șocul unei românce din Italia: „Am fost acasă să-mi îngrop tatăl. M-am îngrozit câtă șpagă mi s-a cerut”

2 COMENTARII

 1. E de domeniul psihiatriei.
  Unii dintre ei s-au obisnuit atat de mult cu minciunile, incat au inceput sa le creada pe jumatate si au intrat in pielea de victime neajutorate, desi ei au puterea. Altii, au luat-o de tot razna, abereaza.
  De ce macar in functiile mai importante din partide nu e obligatoriu examenul medical?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.