Cei 7 magnifici de la CSM. Gruparea reformiştilor blochează a treia oară gaşca Savonea-Florea, care ţine cu dinţii de SS-Gestapo

3
5804
Adina Florea şi Lia Savonea, un tandem periculos pentru justiţie

Şedinţa CSM de luni nu s-a putut ţine nici de această dată, din cauza lipsei de cvorum (este necesară prezența a 15 membri), pentru numirea conducerii Secţiei Speciale („SS-Gestapo”). Gruparea condusă de Lia Savonea, şefa CSM, primeşte a treia lovitură, neputând s-o impună nici azi pe Adina Florea la şefia SS-Gestapo.

Lia Savonea face parte din aripa justiţiei de tip vechi, dispusă la combinaţii cu clanurile politice.  Ea a fost propulsată la şefia CSM pe vremea lui Dragnea şi Tăriceanu, în plin proces de atac la statul de drept. Savonea nu i-a dezamăgit pe politicienii penali, presiunile şi acţiunile sale fiind îndreptate împotriva UE şi a organismelor europene care cereau justiţie liberă, nu cu lesă politică.

Lia Savonea nu cedează în continuare presiunii magistraţilor reformişti, iar încăpăţânarea sa de a li se opune duce cu gândul la aceleaşi legături oculte cu mafia politică.

Una dintre ele este adusă la suprafaţă prin susţinerea de către şefa CSM a numirii celui mai detestat procuror din România într-o funcţie apărată cu dinţii de clanurile penale din politică: şefia Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţiei (zisă şi „SS-Gestapo”).

Totul pentru SS-Gestapo

Adina Florea

Savonea apără şi ea cu disperare SS-Gestapo, împotriva Europei şi a tuturor organismelor comunitare şi a asociaţiilor profesionale care au cerut ferm şi repetat desfiinţarea acestui monstru juridic.

Şefa CSM nu renunţă şi doreşte impunerea Adinei Florea la şefia SS-Gestapo, nimeni alta decât cea care a anunţat că nu e independentă şi a şi demonstrat asta făcându-i dosar lui Kovesi la comanda unui fugar penal (Sebastian Ghiţă).

Numai că Savonea, Adina Florea, Simona Marcu&co. nu mai au forţa de odinioară dată de puterea lui Liviu Dragnea, aflat azi în puşcărie pentru condamnare definitivă. Prin urmare, reformiştii din sistem au prins curaj şi acţionează.

Cei 7 magnifici anti-Savonea

În interiorul CSM au apărut 7 membri (judecători şi procurori) care, asemeni tinerilor magistraţi ce au apărat în stradă independenţa justiţiei când Dragnea, Tăriceanu şi Dăncilă o atacau nemilos, nu cedează presiunilor coordonate de Lia Savonea.

De moment, singurul mod prin care pot bloca atacul clanurilor asupra justiţiei este să nu vină la şedinţele CSM, iar astfel mafia penală să n-o poată impună pe Adina Florea la şefia unei secţii contestate puternic de GRECO şi Comisia de la Veneţia.

Este a treia oară când „cei 7 magnifici” reformişti de la CSM au învins-o pe Lia Savonea, refuzând participarea la şedinţă şi blocând din nou numirea oficială a Adinei Florea la şefia SS-Gestapo, secţie înfiinţată de mafiile penale ale PSD şi ALDE cu un scop clar: distrugerea justiţiei din interior.

Blocajul de azi a enervat-o cumplit pe Lia Savonea, care s-a dezlănţuit acuzându-i pe cei 7 opozanţi că blochează deliberat „o prioritate” – numirea conducerii SS-Gestapo.

Cei 7 reformişti din CSM sunt: Anamaria Chiș, Mihai Bălan, Bogdan Mateescu, Cristian Ban, Florin Deac, Tatiana Toader, Nicolae Solomon (vicepreşedintele CSM).

Dăncilă, tot de partea mafiei

Proaspăt aleasă şefă a PSD după Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă continuă „tradiţia” antieuropeană a acestui partid impusă în vremea celui care a pus-o în fruntea Guvernului şi a partidului.

Poziţia lui Dăncilă este de partea clanurilor aliate grupării Savonea-Adina Florea şi împotriva organismelor europene care cer apăsat desfiinţarea SS-Gestapo.

“Aici sunt persoane care se contrazic. Salută un referendum ca guvernul să nu mai dea ordonanţă de urgenţă pe justiţie. Acum tot acele persoanele ne cer ordonanţă de urgenţă să desfiinţăm secţia specială. Deci trebuie să se hotărască, ori vor să mai dăm, ori nu vor să mai dăm. Dar eu am înţeles mesajul alegătorilor, am înţeles mesajul electoratului. Deci Guvernul României nu va da nicio ordonanţă de urgenţă pe justiţie şi asta însemnând că nu va da nici o ordonanţă referitoare la desfiinţarea secţiei speciale”, a declarat Viorica Dăncilă, duminică seara, la Antena 3.

CITIŢI ŞI:

Dăncilă = Dragnea. Tot de partea mafiei, tot anti-UE. Ţine în braţe gaşca Savonea-Florea şi apără SS-Gestapo, în ciuda mesajelor Europei

Victor Rebengiuc, la protestul actorilor: „Au făcut doi golani un program de guvernare, pe sistem Caritas, și falimentul e aici”

Blestemul lui Codrin Ștefănescu către PSD-iști: „Lașilor, m-ați trădat! Mi-ați arătat fața oribilă a ceea ce urmează să devenim curând”

Cântărețul Marcel Pavel către baronul Oprișan: „Frate drag, știu că ești un om de onoare. Respect!”

Alungat de la Congresul PSD, baronul Oprișan se răzbună pe Europa. „Numai Papa de la Roma nu ne-a făcut corupți!”

VIDEO. „Filme horror” la Congresul PSD: atacați de „forțele iadului”, luptă cu „monștrii răi” care „îi mănâncă pe oameni”

Ion Iliescu poate fi fericit: PSD are președinte executiv plătit de ruși. Escală misterioasă la Moscova

Conducerea PSD după Dragnea: Dăncilă – Teodorovici – Fifor. Șerban Nicolae și Codrin Ștefănescu au fost umiliți

Primul sondaj IMAS după alegeri: PNL crește la 27,5%, USR-PLUS la 25,2%, PSD scade la 18,9%!

Rectorul Universităţii Central Europene: „Hotărârea cu care românii au stat în ploaie şi frig, ca să protesteze împotriva corupţiei, e un lucru bun pentru toată regiunea”

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Chirieac vinde statului „știri pozitive” cu 2.500 € bucata. Un nou șmen de 15.000 € de la Drumuri, cu trei zile înainte de alegeri

Ciuvică a descoperit „mâna criminală” care a fraudat alegerile și a băgat ALDE sub 5%

„Dragnea conduce PSD din pușcărie. Fantoma lui e acolo, încă trage sfori. A lăsat testament: «Dăncilă în locul meu!»”

Șeful de cabinet al lui Tăriceanu e încolțit de DNA pentru șpaga de 800.000 $ a „jupânului”

VIDEO. Renate Weber (ALDE) spune că 1,5 milioane de votanți, cei de pe listele suplimentare, de fapt nici n-au existat!

„Când s-a dat sentința la Dragnea, toată lumea a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial”

3 COMENTARII

 1. Chiar daca GRECO nu ar fi cerut desfiintarea Sectiei Speciale, acest lucru trebuie facut la cererea Romanilor, la cererea magistratilor, la cererea adevaratei Societati Civile.
  Magistratii cinstiti, corecti, competenti, incoruptibili si nesantajabili trebuie sa-i sustina pe cei 7 membri ai CSM si sa ceara, in plus, revocarea celor doua likele, chipurile, din partea Societatii Civile, dar, de fapt, din partea mafiei psd, plus revocarea sefei CSM.
  Este evident ca in justitie actioneaza un grup infractional organizat, care incearca sa promoveze in toate functiile cheie persoane corupte sau santajabile, aflate in solda mafiei psd.
  Se impune arestarea intregului grup infractional organizat psd.
  Justitia este o putere in stat.
  Sa nu mai piarda vremea cu proteste pe treptele tribunalelor.
  Nu se poate sa nu aiba destule probe impotriva grupului infractional organizat psd. Nu se poate sa nu aiba suficiente probe pentru a-i trimite pe infractori in judecata in dosarul 10 august, nu se poate sa nu aiba destule probe in dosarul TelDrum.

 2. Puterea Judecatoreasca in Romania este analfabeta juridic si corupta in procent de 70/100! Ce mai bateti campii cu „independenta justitiei” si alte solgane pentru prosti! De sectia speciala pentru a judeca judecatorii si procurorii, corupti, cu relatii care nu-si fac treba , etc. este nevoie ca de aer in Romania pentru a curata justitia, dar nu cu conducatori politici si corupti! Este nevoie ca sa-i judece de persoane din afara sistemului! … „Corb la corb nu-si scot ochii! CSM-ul este in mare parte o organizatie criminala care nu reprezinta poporul roman!

 3. Ce tara de rahat in care niste derbedei se pun de-a curmezișul într-o chestie perfect legală și tara nu are ce sa le faca. Ne rugam de ei. Afara cu procurorii din magistratura!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here