Viorica Dăncilă – „un produs de slabă calitate, aproape un rebut”

1
854
Ludovic Orban, Viorica Dancila, politica Romania
În toamna 2019, Orban a debarcat-o pe Dăncilă

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara, la B1 TV, că liderii PSD încearcă o operațiune de cosmetizare, ca și cum n-ar fi luat decizii catastrofale cot la cot cu Liviu Dragnea.

Orban spune că premierul Viorica Dăncilă „este un produs sută la sută al lui Liviu Dragnea, cu toate metehnele, cu toate slăbiciunile şi, din păcate, un produs de slabă calitate, aproape un rebut”.

Declarațiile lui Ludovic Orban

  • „Doamna Dăncilă este un produs sută la sută a lui Liviu Dragnea şi al tipului de politică practicat de Liviu Dragnea în Teleorman. Oricât ar încerca să se dezică de Liviu Dragnea, oricât ar încerca să arate că este altfel decât Liviu Dragnea, Vasilica Viorica Dăncilă nu este altceva decât un produs al lui Liviu Dragnea, cu toate metehnele, cu toate slăbiciunile şi, din păcate, un produs de slabă calitate, aproape un rebut.”
  • „Şi Orlando e tot produsul lui Dragnea. Să ne aducem aminte că Orlando executa la foc automat comenzile lui Darius Vâlcov, care veneau de la Liviu Dragnea. Orlando şi-a pus semnătura pe Ordonanţa 114, care este o catastrofă legislativă şi care a reprezentat un atentat la economie, la sistemul financiar bancar, la zona energetică, la Pilonul II de pensii. Acum, şi Orlando văd că este european, nu are nicio legătură cu Dragnea, nu are nicio legătură cu Vâlcov.”
  • „Ăsta e modul de a guverna al PSD-ului şi el pleacă din celebra frază a lui Mischie, baronul de Gorj, prototipul baronului, care a rămas celebru prin afirmaţia: «Banii sunt în pixul meu». Asta a spus şi Teodorovici: «Nu Suciu are banii în pixul lui, ci banii sunt la mine şi la premier».”
  • „Procesul acesta de cosmetizare, pe care îl încearcă de vreo două-trei săptămâni toată garnitura care a fost pusă în funcţie şi care exercită puterea ca urmare a faptului că au fost puşi în funcţie de Dragnea, este o operaţiune perfidă, mincinoasă, prin care de fapt ei încearcă să fardeze toate bubele pe care le au de la Liviu Dragnea şi care, după părerea mea, nu are cum să ţină.”

Donați AICI pentru susținerea proiectului ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

* Cei 7 magnifici de la CSM. Gruparea reformiştilor blochează a treia oară gaşca Savonea-Florea, care ţine cu dinţii de SS-Gestapo

* Asfalt turnat direct pe pământ pe „moşia” clanului Manda-Olguţa. Sursa: „Programul Naţional Dragnea Liviu”, din banii noştri

Victor Rebengiuc, la protestul actorilor: „Au făcut doi golani un program de guvernare, pe sistem Caritas, și falimentul e aici”

Blestemul lui Codrin Ștefănescu către PSD-iști: „Lașilor, m-ați trădat! Mi-ați arătat fața oribilă a ceea ce urmează să devenim curând”

Cântărețul Marcel Pavel către baronul Oprișan: „Frate drag, știu că ești un om de onoare. Respect!”

Alungat de la Congresul PSD, baronul Oprișan se răzbună pe Europa. „Numai Papa de la Roma nu ne-a făcut corupți!”

VIDEO. „Filme horror” la Congresul PSD: atacați de „forțele iadului”, luptă cu „monștrii răi” care „îi mănâncă pe oameni”

Ion Iliescu poate fi fericit: PSD are președinte executiv plătit de ruși. Escală misterioasă la Moscova

Conducerea PSD după Dragnea: Dăncilă – Teodorovici – Fifor. Șerban Nicolae și Codrin Ștefănescu au fost umiliți

Primul sondaj IMAS după alegeri: PNL crește la 27,5%, USR-PLUS la 25,2%, PSD scade la 18,9%!

Rectorul Universităţii Central Europene: „Hotărârea cu care românii au stat în ploaie şi frig, ca să protesteze împotriva corupţiei, e un lucru bun pentru toată regiunea”

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Chirieac vinde statului „știri pozitive” cu 2.500 € bucata. Un nou șmen de 15.000 € de la Drumuri, cu trei zile înainte de alegeri

Ciuvică a descoperit „mâna criminală” care a fraudat alegerile și a băgat ALDE sub 5%

„Dragnea conduce PSD din pușcărie. Fantoma lui e acolo, încă trage sfori. A lăsat testament: «Dăncilă în locul meu!»”

Șeful de cabinet al lui Tăriceanu e încolțit de DNA pentru șpaga de 800.000 $ a „jupânului”

VIDEO. Renate Weber (ALDE) spune că 1,5 milioane de votanți, cei de pe listele suplimentare, de fapt nici n-au existat!

„Când s-a dat sentința la Dragnea, toată lumea a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial”

Dosarele grele abia acum vin peste Dragnea! Pe lângă ele, cel care i-a adus închisoarea a fost mizilic

Șocul unei românce din Italia: „Am fost acasă să-mi îngrop tatăl. M-am îngrozit câtă șpagă mi s-a cerut”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here