„Bodyguard 2” – filmul în care prinţesa Diana n-a mai apucat să joace alături de Kevins Costner

0
811

Kevin Costner a confirmat că Prinţesa Diana urma să apară alături de el într-un sequel al filmului „The Bodyguard” (1992), în care a jucat rolul unui agent care avea drept sarcină protejarea unei vedete pop interpretate de Whitney Houston, informează The Guardian.

Vorbind pentru PeopleTV, Costner a povestit că Diana şi producătorii erau dornici să realizeze acest proiect.

„Studioului i-a plăcut ideea de a realiza un ‘Bodyguard 2′”, cu Diana urmând să preia rolul din aceeaşi postură ca Whitney. Nimeni nu a ştiut asta timp de aproape un an”, a adăugat actorul.

În 2012, Costner a vorbit pentru prima dată despre acest proiect, explicând că intriga ar fi implicat că personajul său să o protejeze pe Diana de stalkeri şi paparazzi înainte ca relaţia lor să devină una romantică. Actorul a declarat că un prim scenariu al proiectului a sosit pe biroul său cu o zi înainte ca prinţesa să îşi piardă viaţa într-un accident de maşină pe 31 august 1997.

Vorbind pentru People, Costner şi-a amintit că el şi Diana au discutat despre film, în special posibilitatea unor scene intime.

„Îmi amintesc de faptul că a fost incredibil de drăguţă şi a pus întrebarea: ‘O să avem o scenă de sărut?'”, a povestit Costner. „Mi-a spus într-un mod foarte respectuos că era puţin nervoasă pentru că viaţa ei era foarte reglementată şi i-am spus ‘Da, va fi puţin şi din asta (sărut, n.r.), dar putem face şi asta să fie ok'”.

Costner, în prezent vârstă de 64 de ani, a declarat că discuţiile au fost iniţiate de Sarah Ferguson. „Sarah a jucat un rol foarte important”, a povestit el. „Întotdeauna am respectat-o pe Sarah, pentru că ea a fost cea care ne-a pus în legătură pe mine şi pe Diana. Şi nu a spus niciodată: „Dar eu? Sunt şi eu o prinţesă!, ci a susţinut foarte mult această idee”.

„The Bodyguard” a avut încasări de 411 milioane de dolari (326 milioane de euro) la box office la lansare, devenind cel de-al doilea film cu cele mai mari încasări din 1992, în timp ce coloana sa sonoră este în continuare cea mai bine vândută coloană sonoră a tuturor timpurilor, cu 45 de milioane de exemplare achiziţionate la nivel mondial. Pelicula a marcat debutul în cinematografie al lui Houston, relatează Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here