Cazul Sorina: oamenii lui Tudorel Toader încep prigoana! Cine i-a dat procuroarei SS paşaportul fetiţei?

0
1512

Inspecția Judiciară este instrumentul utilizat de PSD şi ALDE pentru a porni prigoana împotriva magistraţilor oneşti, interesaţi de protejarea justiţiei independente. Imediat după OUG 13, Dragnea şi Tăriceanu au avut nevoie de o metodă pentru a-i bloca pe judecătorii şi procurorii care se opun scoaterii României din zona democraţiilor europene.

Lucian Netejoru, șeful Inspecției Judiciare

Cel care a întărit Inspecţia Judiciară pentru a timora magistraţii care apără legea, nu corupţia politică, a fost Tudorel Toader, fostul ministru al Justiţiei. Acesta i-a dat mână liberă lui Lucian Netejoru, om din gaşca Savonea-CSM-PSD-ALDE, să-i ia la bastoane pe acei magistraţi care pun probleme politicienilor de la putere.

Netejoru a fost „cîine-rău”. Şi-a asmuţit echipa de angajaţi ai Inspecţiei împotriva tuturor celor care au cutezat să mişte în front. Împotriva magistraţilor care au protestat pe scările instanţelor în apărarea justiţiei şi până la cei care au pornit dosare penale incomode.

Este cazul procurorului Bogdan Pârlog, implicat în Dosarul 10 august, care i-a pus în pericol pe Liviu Dragnea, Carmen Dan şi şefii Jandarmeriei, pe care Inspecţia l-a anchetat pentru motive doar de Dragnea şi capii represiunii din Piaţa Victoriei ştiute.

O bagă şi pe Kovesi în scandal

Toader-Savonea-Florea-Netejoru, axa răului din justiţie

Dragnea a plecat, dar subalternii săi lucrează. Inspecţia Judiciară, încurajată mai nou de ultimele acţiuni ale procurorului general Bogdan Licu (aliat cu SS-Gestapo împotriva familiei adoptive în cazul Sorina), a trecut la represalii împotriva procuroarei care a ridicat-o pe Sorina din ghearele familiei Şărămăt, din Baia de Aramă, ce o ţinea captivă pe fetiţă şi a terorizat-o cu ştiri false despre trafic de organe.

Inspecţia Judiciară anunță că direcția pentru procurori a început cercetarea disciplinară față de procurorul Maria Pițurcă, acuzată că a bruscat-o pe minora Sorina Lucan în încercarea de a o preda familiei adoptive. Potrivit unui comunicat al Inspecției, procuroarea este cercetată pentru manifestări care aduc atingere prestigiului justiției și pentru exercitarea funcției cu rea credință sau gravă neglijență.

Marian Piţurcă este acuzată de televiziunile PSD-ALDE că a susţinut-o pe Laura Codruţa Kovesi în perioada în care Tudorel Toader a pornit acţiunea privind debarcarea sa de la şefia DNA.

Cine i-a dat procuroarei SS paşaportul Sorinei?

Procuroarea Mihaiela Iorga Moraru, „recuperată” de SS-Gestapo

Procurorul general a devenit sluga presei anti-justiţie şi s-a aliat cu secţia SS-Gestapo împotriva familiei adoptive a Sorinei. Bogdan Licu i-a încălcat acesteia un drept fundamental, cel la liberă circulaţie, permiţându-i unei procuroare SS să ridice ilegal paşaportul Sorinei Săcărin de la Direcţia Paşapoarte. Detaliul şocant a fost dezvăluit de jurnalista Ioana Ene Dogioiu, care a comentat pe tema legăturii dintre Licu şi secţia Adinei Florea, contestată de toată Europa, dar girată de procurorul general.

 • „Cel mai grav este ca anchetatoarea SS Mihaiela Iorga Moraru a comis împotriva copilului familiei Săcărin ceea ce un procuror mi-a definit drept o măsură restrictivă complet ilegală.”
 • Ioana Ene Dogioiu

  „În fapt, spune avocata adoptatorilor, procurorul Iorga Moraru a solicitat de la Direcţia Paşapoarte şi a reţinut fără nicio acoperire legală paşaportul Sorinei Săcărin. Dacă avea dreptul să facă asta, nici măcar nu mai era necesară solicitarea cu acelaşi obiect făcută în instanţă de procurorul general.”

 • „Cât timp aceasta nu s-a pronunţat, care este temeiul legal în baza căruia dna Iorga Moraru a privat-o pe Sorina Săcărin de libertatea de mişcare şi circulatie, drept fundamental al omului? Temeiul e acelaşi invocat de Codrin Ştefănescu pentru modificarea Legilor Justiţiei şi penale: pentru că poate.”

Bogdan Licu, aliat cu SS împotriva magistraţilor?

Tot Ioana Ene Dogioiu a anunţat ce Inspecţia Judiciară a început deja să pună în practică sub comanda oamenilor lui Dragnea rămaşi la butoanele puterii şi în justiţie: prigoana împotriva magistraţilor incomozi, pe care Bogdan Licu i-a abandonat în favoarea celor ca Adina Florea sau Lia Savonea:

 • „Toate aceste abuzuri nu le poate ancheta decat SS! Deci este de competenţa exclusivă a SS să se autoancheteze. Deci plângerea familiei Săcărin împotriva procurorului SS Iorga Moraru va fi anchetată de SS. La fel plângerea împotriva procurorului general Licu, care va avea acum un motiv în plus să fie extrem de atent să nu supere cumva anchetatorii SS.”
 • Bogdan Licu

  Dar nu cred să-i fie foarte greu, cât timp dl Bogdan Licu oricum consideră ca nu ar fi nimic nepotrivit ca SS, contestată de toate mecanismele internaţionale, să fie avansantă la rang de direcţie.”

 • „Până la urmă, măcar în faţa unei decizii a CJUE, PSD va fi nevoit să renunţe la SS, oricâte rapoarte exerne va mai ţine Viorica Dăncila la secret. Dar până atunci, intensitatea răului produs nu mă îndoiesc că va creşte.”
 • „Înţeleg din surse judiciare că SS se pregăteşte pentru retragerea apelului în cazul Alinei Bica, după model Ghiţă, şi pentru un nou raid de hăituire la sânge a magistraţilor incomozi.”
 • „Şi în tot acest timp, dna Dăncila ne va râde în nas, amintindu-ne că nu poate da OUG de desfiinţare a secţiei, pentru că referendumul lui Iohannis i-a interzis să mai dea OUG în domeniul Justiţiei.”

Donați AICI pentru susținerea proiectului ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

Ioana Ene Dogioiu: Sorina, abuzată de „SS”

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

* Imagine duioasă: Sorina și noua ei verișoară

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Camelia Bogdan: „Dan Voiculescu a dirijat banii Securității fără ca autoritățile române să-l deranjeze”

Şeful uzinelor Ford s-a săturat de minciunile PSD privind autostrada Piteşti-Craiova

Cei 7 magnifici de la CSM. Gruparea reformiştilor blochează a treia oară gaşca Savonea-Florea, care ţine cu dinţii de SS-Gestapo

PSD l-a umplut de bani pe Marius Pieleanu. Cum şi-a mărit averea „sociologul naţional” pe seama sondajelor scandaloase

Dăncilă, ce profitoare! Şi-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi. Meritul beizadelei? Mama-i şefă la PSD!

*Dăncilă – „un produs de slabă calitate, aproape un rebut”

Asfalt turnat direct pe pământ pe „moşia” clanului Manda-Olguţa. Sursa: „Programul Naţional Dragnea Liviu”, din banii noştri

Victor Rebengiuc, la protestul actorilor: „Au făcut doi golani un program de guvernare, pe sistem Caritas, și falimentul e aici”

Blestemul lui Codrin Ștefănescu către PSD-iști: „Lașilor, m-ați trădat! Mi-ați arătat fața oribilă a ceea ce urmează să devenim curând”

Cântărețul Marcel Pavel către baronul Oprișan: „Frate drag, știu că ești un om de onoare. Respect!”

Alungat de la Congresul PSD, baronul Oprișan se răzbună pe Europa. „Numai Papa de la Roma nu ne-a făcut corupți!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here