O nouă „fleşcăită” anti-Kovesi: „A aprobat să fie arse dosare”. Presa anti-justiţie îi face campanie „sursei” Marius Oprea

1
3263

Marius Oprea e disperat dacă nu mai inventează un scandal. Se teme că dispare din peisaj şi atunci are nevoie de o „dezvăluire”. Că e scoasă din burtă sau răsuflată, nu mai contează. Se va găsi mereu „presă” dispusă să-l bage în seamă. Mai ales când ţinta e cineva care strică hoţiile de cumetrie inventate în epoca Ion Iliescu.

Ultima mare „dezvăluire” a lui Marius Oprea a fost aceea că un membru fondator al partidului lui Cioloş a avut un tată care a lucrat în Securitate. Ce-are-a face sula cu prefectura, spune românul, dar Oprea are-a face cu orice îl scoate pe posturile TV sau în „ziarele” clanurilor care au făcut bani pe stârvul Securităţii.

Frecţia de „investigaţie” cu omul lui Cioloş (şi dacă ar fi avut un tată infect tot n-avea nicio vină nici el, nici Cioloş) l-a făcut de râs rău de tot pe Oprea, care căzuse în dizgraţia mass-media. Aşa că insul forjat bine la Antena 3 (de câte ori scotea ceva pe goarna sa crăpată folositor familiei securistice) a clocit o nouă „dezvăluire”: „Kovesi a ars dosare”.

Pe ce se bazează? Pe ce spune el. Trebuie crezut şi punct. Aşa cum a comis-o şi cu Cioloş, când nimeni n-a înţeles ce-a „dezvăluit”. Dar ce contează. Se găsesc rapid unii să-i bage în seamă gogoşile.

La Nistorescu, masă pusă pentru „frecţii”

„Istoricul Marius Oprea îi transmite, procurorului general Bogdan Licu, o scrisoare deschisă prin care îi atrage atenția că multe dintre documentele din arhivele fostei Securități, aflate în păstrarea PÎCCJ, ar fi fost distruse cu aprobarea Laurei Codruţa Kovesi, pe când era procuror general.”

Cornel Nistorescu are iar nevoie de bani. Să-i mai dea SOV ceva!

Ştirea dintre ghilimele de mai sus apare în „Cotidianul” lui Cornel Nistorescu, pe vremuri ziarist, acum urmaş al lui Sorin Ovidiu Vântu în afaceri cu fiţuici. Nistorescu a luat-o complet razna, vede state paralele, binoame şi alte reţele, dar nu vede securismele slăninoase din juru-i.

Îl doare, că insul nu vrea o „ţară ca afară”, ci una ca pe vremuri, în care el să taie şi să spânzure cu voie de la Miron Mitrea sau Dan Ioan Popescu, mari patroni de bugete publice.

Dacă s-ar putea, inclusiv să stea drepţi în faţa lui procurori, judecători şi oricine deranjează afaceri de mogul. SOV ştie de ce…

Presa anti-justiţie cuplează mereu la Oprea

Dar nu doar Nistorescu are tribuna asigurată pentru orice „dezvăluire” anti-Kovesi. Subiectul e bine fezandat în „Evenimentul zilei”, al inculpatului Dan Andronic, sau la Realitatea TV, a lui Cozmin Guşă, un fel de subalter al lui Sebastian Ghiţă. Nu mai vorbim de Antena 3, care exact ca în cazul Cioloş sau în cazul Sorina, ţipă din toate încheieturile, doar-doar vor pune „botul” şi alţii.

Chiar aşa: mai „muşcă” cineva ce aruncă pe piaţă această „sursă” numită Marius Oprea? Mai pune. Nu şi cei care judecă sau care îl cunosc. Iată mai jos doar un pasaj despre acest personaj dubios scris de un istoric serios, Cătălin Hodor (foto jos), care l-a demascat pe Oprea, astfel:

„Refuz să cred!”, scria Vladimir Tismăneanu în octombrie 2013 când a aflat că ai venit să-l aperi public pe securistul Nicolae Paraschiv într-un proces deschis împotriva lui de către CNSAS. „Prietenul disidentului Vasile Paraschiv îl apără pe securistul Nicolae Paraschiv? Refuz să cred. Se răsucește în mormânt Constantin Ticu Dumitrescu. Spuneți-mi, spuneți-ne, că nu este adevărat!” Ba era adevărat ! Era mai mult decât adevărat! Apărai un securist (de la USLA) împotriva instituției pentru înființarea căreia s-a luptat până s-a îmbolnăvit cel despre care ai afirmat că ți-a fost „părinte spiritual”. Onor.

Textul complet care îl demască pe Marius Oprea, în Revista 22

Donați AICI pentru susținerea proiectului ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

Procurorul general, aliat cu presa „înregistrată în Rusia”! Victorie a familiei Săcărin împotriva lui Bogdan Licu în cazul Sorina

Cazul Sorina. Abuz incredibil al „SS-Gestapo”, girat de procurorul general Bogdan Licu!

IPOCRITUL. Bogdan Licu se leapădă voalat de „SS-Gestapo”, dar girează acest monstru anti-justiţie în cazul Sorina

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

Ioana Ene Dogioiu: Sorina, abuzată de „SS”

* Imagine duioasă: Sorina și noua ei verișoară

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Camelia Bogdan: „Dan Voiculescu a dirijat banii Securității fără ca autoritățile române să-l deranjeze”

Şeful uzinelor Ford s-a săturat de minciunile PSD privind autostrada Piteşti-Craiova

Cei 7 magnifici de la CSM. Gruparea reformiştilor blochează a treia oară gaşca Savonea-Florea, care ţine cu dinţii de SS-Gestapo

PSD l-a umplut de bani pe Marius Pieleanu. Cum şi-a mărit averea „sociologul naţional” pe seama sondajelor scandaloase

Dăncilă, ce profitoare! Şi-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi. Meritul beizadelei? Mama-i şefă la PSD!

*Dăncilă – „un produs de slabă calitate, aproape un rebut”

Asfalt turnat direct pe pământ pe „moşia” clanului Manda-Olguţa. Sursa: „Programul Naţional Dragnea Liviu”, din banii noştri

Victor Rebengiuc, la protestul actorilor: „Au făcut doi golani un program de guvernare, pe sistem Caritas, și falimentul e aici”

Blestemul lui Codrin Ștefănescu către PSD-iști: „Lașilor, m-ați trădat! Mi-ați arătat fața oribilă a ceea ce urmează să devenim curând”

Cântărețul Marcel Pavel către baronul Oprișan: „Frate drag, știu că ești un om de onoare. Respect!”

Alungat de la Congresul PSD, baronul Oprișan se răzbună pe Europa. „Numai Papa de la Roma nu ne-a făcut corupți!”

VIDEO. „Filme horror” la Congresul PSD: atacați de „forțele iadului”, luptă cu „monștrii răi” care „îi mănâncă pe oameni”

Ion Iliescu poate fi fericit: PSD are președinte executiv plătit de ruși. Escală misterioasă la Moscova

Primul sondaj IMAS după alegeri: PNL crește la 27,5%, USR-PLUS la 25,2%, PSD scade la 18,9%!

Chirieac vinde statului „știri pozitive” cu 2.500 € bucata. Un nou șmen de 15.000 € de la Drumuri, cu trei zile înainte de alegeri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here