A murit Dragoș Dumitriu, trompeta numărul 1 a propagandei ruse de la Sputnik. Fostul deputat PRM a făcut infarct post-Covid, la 57 de ani

2
11751
Dragoș Dumitriu

Sâmbătă a încetat din viață Dragoș Dumitriu (57 de ani), propagandistul numărul 1 de la Sputnik.md, agentură media finanțată de Guvernul Rusiei.

Infectat cu Covid-19, Dragoș Dumitriu a stat în spital aproape o lună, iar tratamentul părea să fi reușit. Editorialistul de la Sputnik a fost răpus însă de un infarct post-Covid, la vârsta de 57 de ani.

De la declanșarea pandemiei, propagandiștii de la Sputnik – cu Dragoș Dumitriu în frunte – au promovat intens acțiunile anarhiste care aveau ca scop zădărnicirea combaterii virusului. Ei au publicat intens, chiar instigator, protestele CapVid (anti-mască, anti-restricții, anti-vaccinare), prezentând ca adevărați „eroi ai libertății” personaje precum Diana Iovanovici-Șoșoacă, Dan Chitic, Luis Lazarus, Pompiliu Diplan, dr. Răzvan Constantinescu, arhiepiscopul Teodosie și alți anarhiști anti-occidentali.

Retorica promovată în acești ani de Dragoș Dumitriu a fost una profund antiromânească, explicabilă prin simbria pe care i-a plătit-o cu regularitate Guvernul Rusiei.

În mandatul 2004-2008, Dragoș Dumitriu a fost deputat din partea Partidului România Mare (PRM), condus de turbulentul anti-occidental Corneliu Vadim Tudor, fost trompetist al dictaturii ceaușiste.

Epitaful redacției Sputnik

„Dragoș Dumitriu, colegul nostru, a plecat la cele veșnice, după o viață în care a apărat valorile românești și a fost mereu de partea adevărului!

Dragoș Dumitriu a fost sufletul redacției Sputnik din România, articolele sale lansând adevărate dezbateri publice și atingând temele fundamentale ale actualității românești, pe care presa mainstream le ocolește, de multe ori.

A avut curajul să spună lucrurilor pe nume și atunci, sau mai ales atunci când deranja. Dar adevărul era mai important decât orice pentru Dragoș!

Fost deputat în Parlamentul României, care și-a dedicat viața apărării și promovării valorilor românești, Dragoș Dumitriu a transpus în paginile Sputnik ardoarea iubirii sale de țară, dar și supărarea față de cei care discreditează și îngroapă trecutul României și șansele ei de a fi o țară independentă și puternică, așa cum și-o dorea el.

Dumnezeu să îl odihnească!

Redacția Sputnik”

10 contribuții ale lui Dragoș Dumitriu la propaganda Sputnik

* Sancționat de CNA pentru minciuni rusofile, Cozmin Gușă e apărat de Sputnik: „Suntem colonie americană!”. Gușă, halucinant: „În SUA nu mai există nici democrație, nici alegeri libere, nici libertate de expresie”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* KGB-istul Iurie Roșca spune că propagandistul-șef de la Sputnik a fost omorât de medici „specializați în arta depopulării”!

* Klaus Iohannis, acum doi ani: „Să nu uităm nicio clipă cât de periculos este PSD pentru viitorul României!” / „A călcat în picioare statul de drept, i-a umilit pe români” / „S-a făcut scut în fața corupților și penalilor” / „A vrut ca România să deraieze de la parcursul său european, pentru beneficiul unei clici de infractori”

* Theodor Paleologu: „Îl felicit pe Orban pentru excluderea din PNL. Este o onoare. Eu însumi am fost exclus în 2016 de Alina Gorghiu și Vasile Blaga. Welcome to the club, my friend!“

Cîțu le-a sugerat PSD-iștilor că, dacă nu-l acceptă pe el, atunci să pună premier de la ei, numai să nu fie Ciucă sau alt PNL-ist! Se teme că pierde șefia partidului

Cum s-a hotărât în PNL guvernarea cu PSD: „Foarte mulți n-au votat deloc, dar s-a socotit că au fost «pentru»! Unii ridicau mâna să nu se vadă, la nivelul scaunului”

* Ilie Năstase a ajuns în spital de furie că nașul său, Ciprian Marica, l-a lăsat fără „afacerea Voința”, tunul imobiliar de 50.000.000 de euro pe care fostul tenismen l-a dat cu ajutorul a trei politicieni: Crin Antonescu, Adrian Năstase și Tăriceanu

* Încă un dosar pentru „Diamantul” PSD! DNA a cerut de la Primăria Sectorului 1 lista locuințelor sociale date de fostul primar Tudorache

* Oreste a fost prins de polițiști conducând mașina drogat. S-a ales cu dosar penal, la 3 ani după ce a fost cercetat de DIICOT

Fiul lui Ion Rațiu este chemat să-și asume un rol politic de prim-plan, „în încercarea de a dezrobi de impostură și rușine PNȚCD-ul de astăzi” și „a da curaj românilor sabotați de o clasă politică iresponsabilă”

* PSD îi trimite în conducerea TVR pe Georgică Severin și pe protejata Olguței Vasilescu, iar la Radio pe Radu Herjeu. AUR vine cu rusofilul Iulian Capsali

* Nu te răzgândi, Rădoisson! Ești pe drumul cel bun: pleacă! E ceva să te elimine de două ori, în 13 luni, o țară cu populație cât cartierul Ghencea!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here