Sindicatul mafiot de la metrou se aliază cu Sputnik: „Drulă, puștiule, nu e «Rădoi», e «Domnul Rădoi»! Dispari, păduche!”

13
4646

Unitatea – Sindicatul Liber din Metrou (USLM), sindicatul mafiot al lui Ion Rădoi, a distribuit un articol publicat de site-ul oficial al propagandei ruse în limba română – Sputnik.md. Articolul, semnat de Dragoș Dumitriu, este o colecție de injurii la adresa ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, și o odă adusă baronului sindical Ion Rădoi, cel care vineri a blocat metroului din București.

„Drulă, puștiule, pentru tine nu e «Rădoi», ci «Domnule Rădoi»!”, îi dă indicații oficiosul Kremlinului unui ministrul din Guvernul României, spre bucuria sindicatului lui Rădoi.

Mizerabilul articol este distribuit și de senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Autorul român aflat în slujba propagandei ruse îi face un portret elogios lui Ion Rădoi: „un om de care se ține seama în țara asta de peste 20 de ani”; „e absolvent de Electronică, una dintre cele mai grele facultăți de pe vremuri”; „are o carieră impresionantă în fruntea celui mai stabil și de succes sindicat al unei instituții strategice”; „ar putea să-i fie tată ministrului”.

Articolul mizerabil din Sputnik, preluat de sindicatul lui Rădoi

„Până la proba realizărilor concrete, Ion Rădoi e un om de care se ține seama în țara asta de peste 20 de ani – pe când Drulă e… la categoria «Îți ordon, dispari, păduche!».

Atâta pot ei, «salvatorii României» – să denunțe, să dea amenzi, să facă pe durii… până când se găsește unul să le ordone: «Dispari, păduche!».

Au mâncat gunoaie, s-au culcat în Parlament, au țopăit în piețe, preluând «Muie» ca slogan, au agresat politicieni și oameni de toate vârstele, au combinat sacii de voturi – ah, da, și au stâlcit limba română, și-au format ideologia din atacuri la biserică, la naționalism și morală, din susținerea nefirescului și, mai ales, a supremației străinătății asupra a tot ce este românesc.

Și uite așa au ajuns la guvernare. Unde, ce să vezi, nu sunt în stare decât de acuzații, demiteri, certuri, «dezvăluiri» scandaloase, multe vorbe goale și, mai ales, sunt extrem de buni… de nimic!

Campionul lor este, prin forța împrejurărilor pandemice, «Vlăduț Magicianul» – dar imediat după vine Cătălin Drulă. Un personaj susținut straniu de ferm ministru al Transporturilor, domeniu în care nu a activat concret niciodată.

Personajul a început cu mari promisiuni de autostrăzi, căi ferate și, desigur, multă digitalizare, pentru ca, pe parcurs, să tot taie din coada vulpii, iar până la final probabil că biata vulpe va fi mâncată cu totul de moliile «salvaționiste».

Azi însă Drulă s-a confruntat cu o primă criză adevărată – greva de Metrou. O criză provocată de el și de acoliții săi – și agravată tot din nepriceperea lui obraznică.

Nu e nevoie să argumentez termenul «nepricepere», pentru că se vede din tot ce a făcut și face; dar mă opresc la obrăznicie. Știu, e ceva de neînțeles pentru zona asta «zoosteriană» a politicii, această mâncărime enervantă a societății…

Individul face în luna mai 40 de ani, ai zice că e un om matur. Dar un om matur se comportă așa cum a făcut-o Drulă azi? De fapt, un om matur ar fi tratat relația cu Metroul așa cum a făcut-o Drulă încă de la venire? Nicidecum!

Azi, de exemplu, a reușit cu chiu, cu vai să citească un text, s-a poticnit, dar în final a izbutit… să-și facă numărul, să fie și el o clipă grozav. (…)

«Rădoi, s-a terminat, ceea ce ai făcut zeci de ani nu mai merge».

Ei bine, asta chiar mi s-a părut pe profilul personajului și al partidului! Drulă face 40 de ani, Rădoi împlinește zilele viitoare 59. Deci, ar putea să-i fie tată ministrului! Rădoi e absolvent de Electronică, una dintre cele mai grele facultăți de pe vremuri, și are o carieră impresionantă în fruntea celui mai stabil și de succes sindicat al unei instituții strategice.

Drulă a terminat o universitate în Canada, apoi a făcut niște afaceri neclare, în urma cărora azi declara o avere de ceva peste 100.000 de euro, o mașină și un teren lângă București. Nu e puțin, dar nici vreo grozăvie pentru un «vizionar» de dreapta, ba chiar e nimic pentru un apologet al economiei private occidentale! Iar ambițiile lui «de dreapta» s-au oprit, preferând salariul de parlamentar. Deci, atârnarea la stat.

Are dreptul să-l ia pe Ion Rădoi la «per tu», să strige după el prin târg? Cu siguranță, nu! Ion Rădoi e un om de care se ține seama în țara asta de peste 20 de ani – pe când Drulă e… la categoria «Îți ordon, dispari (păduche)!».

Și, ca dovadă, după toată îmbățoșarea stupidă de azi, după tot penibilul plângerilor penale – și mai ales după toate neplăcerile cauzate bucureștenilor, «Cătălin Drulă și trimișii dânsului au recunoscut că trebuie să negocieze cu Unitatea Sindicatul Liber Metrou», după cum spun sindicaliștii.

Deci, cum e cu «mafia», «cartelul», «plângerea penală», «s-a terminat», «nu voi lăsa niciun centimetru», «nu avem ce dialoga» etc.? Toate astea se traduc prin incompetență și iresponsabilitate. Adică puștisme de puști care nu a făcut decât… în pantaloni!

Pe scurt,  ar trebui să înveți, Drulă, puștiule – pentru tine nu e «Rădoi», ci «Domnule Rădoi»!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

13 COMENTARII

 1. INFRACTORUL (!) Ion Rădoi, TERORISTUL-de-la-Metrou (!), este, bineînțeles, pe placul BESTIEI-de-la-Kremlin, CRIMINALUL de Putin: TERORISMUL-SINDICAL (!) este una dintre armele folosite de către RUSIA-PUTINISTĂ, în „RĂZBOIUL-HIBRID” împotriva DEMOCRAȚIILOR-de-tip-occidental!!!

  • Articolul din „Sputnik.md” este (CA-ÎNTOTDEAUNA !!!!!) cel mai bun… „Q.E.D.” (!), în legătură cu cine este ÎN-SPATELE acestor acțiuni TERORIST-DESTABILIZATOARE!!!

   • Sare-n ochi apelativul… „PĂDUCHE” (Sic!), folosit de autorul articolului din „Sputnik”: foarte-recent, un alt OM-al-RUȘILOR, MITOCANUL de deputat A.U.R. Dan Tănasă, îl GUIȚA și el, chiar… pe holurile Parlamentului-Țării (!), la adresa… altui U.S.R.-ist!

    Este clar: ăștia, PUTINIȘTII din România, se inspiră dinnn… studierea turului-nădragilor STĂPÂNULUI lor ÎMPUȚIT (ȘI laaa… propriu, mai mult ca sigur!), Vladimir Putin, fiind de (VECHE-)NOTORIETATE… FRĂȚIA-NECLINTITĂ(-de-două-milenii!) dintreee… RUS și PĂDUCHE!!!

 2. Acest brav slujbas al Kremlinului, Dimitriu, comite in text doua greseli:
  1) Daca fanaticul Radoi a terminat Electronica pe stil vechi de ce nu a profesat de cand e in PSD + Sindicat?
  2) Se spune „pustisme de pusti”? se mai spune (pentru tov Dimitriu) pustisme de adult si pustisme de batran sau pustisme de senectute? Intreb pentru un prieten.
  Important nu e rusofilul, nici pesedistul. Important e ca Bode si, mai ales, Catu sa se ridice la nivelul de inteligenta si curaj al domnului Catalin Drula. Singurul in 30 de ani care a dovedit ca, (RAR), dar se gasesc si in Romania Oameni de stat.

 3. @autor
  Domnule Mateescu, nu stiu dacă asta e cea mai bună strategie editorială. Să publicați toate mizeriile din Sputnik și alte publicatii de acest gen. Cu toată dezavuarea din cele cîteva rânduri de prezentare a articolului, practic, le face reclamă. Fără voie, fără intenție, dar e reclamă.
  Cu ăștia, dacă vreți să luptați, trebuie altă strategie.

 4. ANCOM-ul se afla in subordinea Parlamentului de 3 luni cu majoritate si sefi de camere de la PNL-USR++UDMR. Nimeni nu a impiedicat vreodata CSAT-ul condus de Iohannis sa declare sputnik site de propaganda care pune in pericol securitatea Romaniei si sa ceara Parlamentului si ANCOM-ului sa blocheze accesarea acestui site din Romania. Daca ar stii ca nu ar mai fi cititi in Romania si distribuiti de catre presa din Romania, sputnik ar termina cu mizeriile la adresa noastra, Putin spre deosebire de ai nostri nu investeste in cauze pierdute. Pe de alta parte, cand in Romania educata cu Iohannis presedinte de 7 ani, copiii fac cea mai putina scoala din Europa 8,8 ani, polonezii mult mai avansati fac 11,3 ani, dupa noi fiind (sic?) Republica Moldova gazda sputnik, limbaj mizerabil si manipulare ca perdele de fum pentru coruptie si incompetenta, este ceea ce doresc si ne doresc politicienii tarii! Acesta ne este nivelul de la opinca la vladica!

  • NOUL stil (muuuult mai… PARȘIV!!!) al „trolls”-PUTINIȘTI (probabil îndelung/atent gândit în laboratoarele-de-propagandă de la Moskva!): se prefac că sunt… cei mai FERVENȚI susținători ai ideii-principale din articolul din publicația pro-occidentală, dar totul nu este altceva decât o… PERDEA-de-FUM (!!!!!!!!), prin care să-și PLASEZE-ÎNGHESUIT… VENINOSUL-BĂȚ-prin-GARD!

   În acest comentariu al dejaaaa… bine-cunoscutului șiii… BINE-DEMASCATULUI!) „troll”-PUTINIST „tudor”OV (unul dintre primii AGENȚI-ai-RUȘILOR repartizați — !!!!! — să comenteze-MANIPULATOR la ZIARIȘTII.COM!), ceea ce avea de transmis era… ATACUL-la-IOHANNIS, pe tema învățământului!

   Și-a ÎNDEPLINIT MISIUNEA de SLUGOI-NĂIMIT-al-RUȘILOR și de TRĂDĂTOR-de-PATRIE, acuuu’… binemerită de la PORCU’-de-Putin și se poate duce liniștit la casieria Ambasadei-RUSE, ca să-și primească kopeicile-convertibile cuvenite, ca SLUJBAȘ al CRIMINALULUi-de-la-Kremlin!

   • Iar atacul-„COTIT” la NOUA-majoritate din Parlament, folosint tema-A.N.C.O.M., esteee… de-a dreptul IMBECIL (!): „Sputnik.md” își are, „server”-ul în… Republica Moldova, bineînțeles!

    Și-atunci…, CE POATE SĂ FACĂ A.N.C.O.M.-ul, într-o… DEMOCRAȚIE????!
    (Căci… NU poate interveni-BRUTAL/RADICAL pe rețelele-INTERNE-de-internet, așa caaa… DICTATORUL Erdogan în Turcia, CRIMINALII-comuniști din R.P. Chineză sau ȚARUL-FASCISTO-BOLȘEVIC Putin al Rusiei!!!!!!!!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here