Iaşi, Galaţi, Cluj, Arad, Timişoara? Dragnea nu mai are linişte nici la ţară. „Huoo! Hoţule! Ai venit să ne furi şi pe noi?”

2
3172

E clar că PSD-iştii nu mai pot scoate capul în lume. Aproape că nu mai există loc în România în care să nu-i întâmpine opozanţi de stradă.

Şi nu doar că au de-a face cu ostilitatea populaţiei în oraşe mari, cum am văzut că s-a întâmplat Iaşi, Galaţi, Cluj-Napoca, Timişoara, Arad, dar nici măcar la ţară nu mai au linişte.

Alaiul politic al lui Liviu Dragnea a poposit azi în două locuri pline de PSD-işti, din judeţul Argeş: Topoloveni şi comuna Corbi.

În oraşul magiunului, Jandarmeria Română a fost din nou subiectul unui abuz penal: jandarmii din teren au săltat fără motiv prostestatarii anti-Dragnea, dovedind încă o dată că sunt dispuşi să fie parte a unui stat represiv, nemaiântâlnit nicăieri în UE.

În comuna Corbi, Dragnea a sperat că va fi, în sfârşit, lăsat în pace. Dar din video-ul ataşat veţi vedea că până şi în satele României au început să răsară germenii #rezistenţei anti-Ciumă Roşie.

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Desfiinţaţi Jandarmeria! România se revoltă după sechestrarea de persoane de la Topoloveni. „Liviu Dragnea, opreşte-te!”

Prostituţie politică la Târgu-Mureş. Primarul intră în clubul „5 partide&5 neveste”. Nevoia de ALDE, ca scut împotriva justiţiei

Jandarmeria penală. Ce au făcut la Topoloveni este sechestrare de persoane! Într-o ţară normală, jandarmii erau în arest acum

Pofta-n cui! Vizita lui Dragnea i-a lăsat pe piteșteni fără Festivalul Mâncării. Primarul Ionică a alungat arta culinară pentru liniștea șefului de partid

VIDEO. Aurica Cobuz, primărița PSD care scoate pantoful și-ți dă cu el în cap. „Măi, tu chiar vrei bătaie!”

2 COMENTARII

  1. Nu , Bogdan Chireac , nu v-ați imaginat cât de tare îl pot urâ romanii din țara pe Liviu Dragnea.
    Ce poți sa spui despre Liviu Dragnea care a fost condamnat de justiție și el sta încă cocoțat ca nesimțiți in fruntea Camerei Deputaților ?
    De ce nu se duce acest borfaș sa-și dovedească nevinovația cum a procedat Traian Băsescu și dacă este nevinovat se poate întoarce in politica( dacă mai poate!).
    Din cauza acestui individ PSD pierde procente după procente dar cei din jurul lui Zdragnea stau și-i sufla in fund!!!! Voi nu vedeți ca duce partidul la un scor nemaintâlnita din 2016 încoace? Plecați cu toții acasă , dar v-ați bătut joc de cei peste 600.000 membrii PSD , care numai au încredere deloc in ceea ce msi încercați sa faceți , sa va păziți pielea !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here