Ponta despre „minciunile gogonate” de la Antena 3: „Nu am spus niciodată, nicăieri, că doamna Kovesi ar fi fost îndrăgostită de Ghiță!”

5
6024
Ce selfie-uri își făceau Ponta și Gâdea pe vremuri...

Un cititor ziaristii.com, Cezar Lupu, ne-a trimis dialogul pe care l-a avut azi-noapte cu Victor Ponta, pe pagina de Facebook a fostului premier. Ponta susține că n-a spus „niciodată, nicăieri, că doamna Kovesi ar fi fost îndrăgostită de Ghiță”, „e o minciună gogonată” a lui Gâdea.

Ponta îi reproșează cititorului: „Dvs. vă lăsați mințiți de ce vedeți la Antena 3”.

Joi seara, în emisiunea lui Mihai Gâdea, a fost redată o declarație ciudată și confuză a lui Victor Ponta, dată ca martor la Secția Specială (SS-Gestapo), în dosarul înscenat Laurei Codruța Kovesi.

„Inculpata Laura Codruța Kovesi se manifesta extrem de apropiată relație cu denunțătorul Sebastian Ghiță, astfel încât cu prilejul unei vizite private, Kovesi i s-a adresat: «Știe că îl iubește, dar dacă îl mai prind că vorbește cu aia (Elena Udrea) o să-l arestez și pe el, așa cum o să arestez și pe ea»”, ar fi declarat Ponta, declarație haotică, agramată, confuză, consemnată de un dobitoc de la SS-Gestapo.

În dialogul nocturn cu Cezar Lupu, Ponta susține cu totul altceva.

Dialogul Cezar Lupu – Victor Ponta

Cezar Lupu: De ce nu publicati și aici mizeria aceea, cum că doamna Kovesi ar fi fost îndragostită de ratatul ăla de Ghiță?! Pâna acum de ce nu ați vorbit despre asta?! Domnule Ponta, nu am fost niciodată pro-PSD, dar în ultima vreme, ca șef al altui partid, începusem să vă apreciez. M-am înșelat totuși, nu v-ați maturizat încă, sper să nu reveniți pe cai mari… niciodata!

Victor Ponta: Stimate domn, faptul că nu gândiți cu mintea dvs. și vă lăsați mințit de ce vedeți la Antena 3 este rușinea dvs., nu a mea! Nu am spus niciodată, nicăieri, că doamna Kovesi ar fi fost îndrăgostită de Ghiță! Este o minciună atât de gogonată, încât mă întreb dacă dvs. chiar vorbiți serios că ați crezut așa ceva?

Cezar Lupu: Nu m-ați nimerit, domnule Ponta! Eu nu mă uit deloc la Antenele lui Voiculescu! Tocmai citisem asta: https://evz.ro/udrea-sebastian-ghita-kovesi-relatie.html Ar trebui să dezmințiți minciunile care se vehiculează nu doar la Antene, ci și la postul prietenului dvs., Ghiță!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Aurica Cobuz, primărița PSD care scoate pantoful și-ți dă cu el în cap. „Măi, tu chiar vrei bătaie!”

5 COMENTARII

 1. Deci am devenit subiectul dv. de articol, alaturi de stimabilul domn Victor Ponta.
  A existat si o continuare. Seful PRO ROMANIA s-a trezit apoi cu mine în gând si m-a tras înca o data de urechi ca sa ma aduca cu picioarele pe pamânt:

  „Victor Ponta Cezar Lupu din pacate v-am nimerit fff bine / sunteti exact genul de persoana pe care jurnalistii smecheri o pacalesc / asta pentru ca nu cititi cu atentie / in articolul din Evenimentul Zilei , o sa vedeti la final, sursa lor de informare este …. Antena 3

  Cezar Lupu
  Cezar Lupu Victor Ponta Of, of, domnule Ponta, nu fiti doar politician… Cititi mai bine articolul din evz. Acolo se face afirmatia ca VICTOR PONTA A DECLARAT CA LAURA KOVESI I-AR FI SPUS CA ARE O RELATIE DE IUBIRE CU GHITA, fara urma de ghilimele!!! Deci, evz îsi asuma pretinsele dv. vorbe, separat de afirmatiile lui Gâdea. Si nu, domnule, va mai precizez înca o data, eu nu urmaresc Antenele care îmi provoaca greata!!!

  Cezar Lupu
  Cezar Lupu Domnule Ponta, pâna la aceasta ora, lucrurile au evoluat în mod neplacut pentru Domnia voastra. Pentru ca aceasta discutie începuse înainte sa apara în presa copia dupa declaratia dv. despre Kovesi, poate ca aici ar fi locul cel mai potrivit în care sa veniti cu o explicatie despre acel document.
  Editează sau şterge
  Îmi placeVezi mai multe reacţii
  · Răspunde · 1h · Editat

   • Acum un minut am descoperit ca, prin bunavointa amfitrionului, tot ce s-a scris mai sus a disparut de pe pagina de FB a domnului Ponta, ca si cum nici nu ar fi existat!
    Fair-play-ul domnului Victor Viorel Ponta…

    • Si totusi… Insistenta este mama obtinerii unui raspuns. Domnul Ponta mi-a raspuns. Iata:

     „Cezar Lupu Domnule Ponta, azi-dimineata mi-ati ramas dator cu raspunsul la o întrebare. Dialogul pe care l-am avut cu dv. „s-a topit”, cred ca mie nu o sa-mi mai raspundeti. Cu toate acestea, din respect pentru admiratorii dv. de aici, ar trebui sa clarificati povestea cu declaratia de la DNA, în care ati pomenit despre iubirea lui Kovesi pentru Ghita. Declaratia asta, care a fost reprodusa astazi pe toate site-urile, este reala sau nu?
     1
     Editează sau şterge
     Îmi place
     · Răspunde · 9h
     Victor Ponta
     Victor Ponta Cezar Lupu NU
     Ascunde sau raportează acest comentariu
     Îmi placeVezi mai multe reacţii
     · Răspunde · 2h
     Cezar Lupu
     Cezar Lupu Apreciez faptul ca mi-ati raspuns. Daca este asa, Voiculescu si gasca lui de manipulatori de la Antena3 ar trebui sa plateasca penal pentru asta. Si pentru multe alte minciuni vehiculate în emisiunile lui Gâdea.
     Editează sau şterge
     Îmi place
     · Răspunde · 1m”

     … asta, în timp ce unele publicatii au scris ca Victor Ponta si-a asumat documentul aparut în presa. Ca la ospiciu, oameni buni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here