Acasă News Pofta-n cui! Vizita lui Dragnea i-a lăsat pe piteșteni fără Festivalul Mâncării....

Pofta-n cui! Vizita lui Dragnea i-a lăsat pe piteșteni fără Festivalul Mâncării. Primarul Ionică a alungat arta culinară pentru liniștea șefului de partid

0
2205
Dragnea se dă popular la marginea lanului de porumb, când nu are cine-l huidui

Desantul electoral al lui Liviu Dragnea în județul Argeș a dat peste cap tradițiile locului. Festivalul culinar de la Pitești a fost anulat „din motive logistice”.

Ca să nu ajungă la nasul lui Dragnea mirosul de fasole cu cârnați sau de pastramă de berbecuț, primarul Cornel Ionică (incompatibil, dar încă în funcție) a anulat tradiționala manifestare culinară Pitești Street Food Festival, care trebuia să înceapă vineri, 17 mai.

Primarul Ionică (de la PSD) a considerat că „Festivalul Mâncării”, cum îi zic piteștenii, ar perturba bunul mers al vizitei șefului său de partid, care vine însoțit și de ministrul Agriculturii, Petre Daea, zis „Oaia”, informează ziarulprofit.ro.

De fapt, șefii PSD locali s-au temut că, între doi cârnăciori și-o bere, mulțimea de la „Festivalul Mâncării” l-ar putea huidui pe Dragnea, iar printre afișele cu prețuri s-ar putea strecura vreo pancartă subversivă gen „În democrație, hoții stau la pușcărie!”.

Pentru liniștea lui Dragnea au fost sacrificați mii de piteșteni (consumatori) și sute de negustori, care astfel au ratat ocazia de a-și vinde marfa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările