VIDEO. Dăncilă, o nouă gafă, la masă cu „preşedintele municipiului Zalău”

5
2190

Premierul Viorica Dăncilă tot aleargă prin ţară în căutarea unui loc în care să nu fie huiduită sau pusă pe fugă de românii sătui de hoţie.

Periplul său de campanie, la ordinul PSD, este însoţit nu doar de strigături, ci şi de obişnuitele gafe de limbaj.

Ultima s-a petrecut la Sălaj. Aflată într-o sală alături de președintele Consiliului Județean Sălaj și de primarul municipiului Zalău, Dăncilă a „botezat” funcţia ultimului, numindu-l „preşedintele municipiului Zalău”:

„Dincolo de lucrurile care sunt realizate, am vrut să vedem şi care sunt problemele existente în judeţ, astfel încât să venim cu răspunsuri la acestea. Am avut o discuție cu președintele consiliului județean, cu președintele municipiului Zalău, am avut discuții foarte bune cu reprezentanți ai comunităților locale…”, a spus Viorica Dăncilă.

5 COMENTARII

  1. o retardata creatie a sistemului mafiot din romania psd-fsn-ista este o jignire la adresa romanilor sa fii condus de asa valoare si lista este lunga cu aceste valori psd-fsn

    • Nu am acceptat. L-au omorit Iliescu si cu gasca lui printr-un proces fals fara sa ne spuna nimic.
      Aruncarea vinovatiei pe popor e o alta smecgherie raspindita de ciuma rosie. Se deculpabilizeaza ei iar poporul se simte vinovat si crede ca merita sa fie pedepsit. Astfel e programat sa accepte ca pedeapsa pe ticalosii care ne asupresc. Sa rupem smecheria asta.

  2. Din cocos nu faci gaina, nici din tuta…prim-ministru!!!! S-a urcat scroafa-n copac si nu se mai da dusa de acolo, a prins gustul puterii si isi inchipuie ca e pusa acolo pentru ca are pregatirea necesara. HUO, TUTA SATULUI!!! Proasta-proasta, dar chiar nu vezi CAT esti de proasta?!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here