Dragnea a luat-o razna complet: „Iohannis pune lunetişti pe clădiri”!

2
3155

Liviu Dragnea e tot mai disperat. Peste o săptămână ar putea fi ultimul termen al procesului care l-a trimis deja cu un picior în puşcărie, prin condamnarea de 3 ani şi 6 luni în primă instanţă.

Implicarea sa în campania electorală are un singur scop: să apară tot mai des la TV drept „lider popular”, doar-doar judecătorii se vor lăsa influenţaţi de imaginea lui de mare politician şi nu vor confirma prima sentinţă.

Probabil că din acest motiv ridică tonul, ameninţă, incită la ură şi la violenţă, cum a făcut ieri în discursul de la Galaţi.

Azi a revenit cu o nouă declaraţie halucinantă de tipul celor patru indivizi care ar fi încercat să-l omoare la un hotel din centrul Capitalei. Dragnea a declarat în această seară, la România TV, că actualul preşedinte pune lunetişti pe clădiri!

Declaraţiile lui Liviu Dragnea

  • ”Iohannis este un om slab, dar un om perfid și disperat pentru că după 4 ani și jumătate de mandat nu poate prezenta nimic din ceea ce a făcut. Va veni momentul adevărului și încearcă să inventeze o temă care să-i aducă susținere, la fel ca în 2014. Vrea să reîncălzează ciorba asta încă o dată. Este disperat pentru că partidul lui stă foarte prost în sondaje. Ei au făcut asta și în 2016 când s-au păcălit unii pe alții că stau bine, au umflat sondajele.”
  • „Și eu, și PSD-ul susținem referendumul. Iohannis încearcă să mobilizeze niște oameni care nu ar fi votat să vină la vot. Este perfidă strategia de a-i pune pe oameni să voteze pentru o temă care nu există. Iohannis face campanie pe bani publici. El pune SPP-iștii, lunetiștii pe clădiri. Spune că nu are nevoie de jandarmi, păi el nu are nevoie de jandarmi pentru că noi nu trimitem echipe de bătăuși după ei, așa cum face PNL.”

2 COMENTARII

  1. România nu se poate debarasa de politicieni corupți, populiști, incompetenți și speram ca epoca ade trista amintire Liviu Dragnea sa se termine odată. Ne-am saturat de declarații paranoice care nu SU nicio legătura cu starea ROMÂNIEI jefuita la greu de toată clasa politica. Cel mai bine ar fi sa plece odată acasă , romanii trebuue sa-i trimită la munca ca suntem sătui de vorbele lor goale. Mincinoși la greu, au impresia ca m-au pot păcăli romanii ? Chestiunea este ca romanii s-au trezit foarte târziu!
    Și încă ceva, nu svem alternativa ls guvernare și cei care vor veni vor avea aceleasi metehne ca și predecesorii!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here