Lovitură mortală pentru PSD, cu 6 zile înainte de alegeri: fugarul Mazăre va fi adus în România pe 20 mai!

1
2101
Radu Mazăre

Poliția Română a comunicat oficial: Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, condamnat pentru corupție și fugit în Madagascar, va fi adus în România luni, 20 mai, adică peste cinci zile.

Repatrierea unuia dintre marii corupți ai PSD va avea loc cu 6 zile înaintea alegerilor europarlamentare și a referendumului pentru justiție.

Comunicat

„Centrul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:

În urma informării transmise de autoritățile din Republica Madagascar, la data de 14 mai a.c., cu privire la admiterea extrădării persoanei urmărite internațional Radu Ștefan Mazăre, Poliția Română a demarat, de îndată, formalitățile necesare aducerii în țară a acesteia.

Astfel, s-a constituit o escortă, formată din polițiști români, care se va deplasa în Republica Madagascar, pentru preluarea persoanei urmărite internațional, întoarcerea pe teritoriul României urmând a avea loc la data de 20 mai 2019.”

Fostul edil are de executat o condamnare definitivă de 9 ani de închisoare cu executare, în dosarul retrocedării plajelor și falezei din Constanța-Mangalia. Sentința judecătorilor de la Înalta Curte a fost dată pe 8 februarie 2019. Prejudiciul estimat de DNA în acest dosar: 114 milioane de euro.

Recent, Radu Mazăre a primit o nouă condamnare, de 9 ani și 10 luni, într-un alt dosar, dar sentința nu e definitivă, fiind atacată cu apel.

CITIȚI ȘI:

Antena 3 ceartă un ministru pentru că-l aduce „prea repede” în țară pe fugarul Radu Mazăre!

Ministrul Justiţiei din Madagascar: „Mazăre riscă să-i contamineze şi pe corupţii noştri”

1 COMENTARIU

  1. Mazăre nu e chiar un Sfânt. Dar a luat destui ani. În PSD era Che Guevara. Un disident. Nici mason şi nici politician. Constanța e curată ca oraş dar Mamaia arată foarte rău văzută de la hanul SRI. Străinii vin. Văd. Se duc în Grecia. Nu pricep de ce nisipul nu e curat. Putea fi bine să avem plaje curate. Sunt la un hotel şi m-am apucat cu colegii să curăț nisipul. Nu e foarte uşor la nisip. Nu am maşină pentru nisip. Doar greble şi mături pentru scoici. Sper la un an profitabil mai ales că am redus cazarea pe 7 zile cu 45% în plin sezon. Mâncarea e din județul Tulcea. Peşte toate sorturile şi vinuri bune. Dacii mei frumoşi vă aştept la Mamaia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.