VIDEO. Aurica Cobuz, primărița PSD care scoate pantoful și-ți dă cu el în cap. „Măi, tu chiar vrei bătaie!”

3
6443
Pe bordul autocarului în care urcă primărița Aurica Cobuz e o plăcuță pe care scrie: "Cursă ocazională".

Sunt bune și mitingurile PSD la ceva: ne ajută să descoperim personaje infecte, care seascundeau în anonimatul ticăloșiei lor. Studiu de caz: Aurica Cobuz, primărița PSD din Țibănești, județul Iași.

Săptămâna trecută, un cetățean din Țibănești a filmat plecarea unor consăteni ai săi, asistați social, la mitingul PSD de la Iași, cu un autocar tocmit de primăriță. Aceasta s-a enervat teribil când a văzut că isprava ei e filmată. Reacția sa a fost de primată.

„Ieşi de aicea! Scot pantoful şi îţi dau în cap!”, a țipat Aurica Cobuz către cetățeanul cu spirit civic. Acesta nu se sperie, ci continuă s-o filmeze, precizând că banii comunei sunt cheltuiți pe acțiuni electorale ale PSD. Atunci vine a doua promisiune din partea primăriței: „Măi, dar tu chiar vrei bătaie!”

Tot ce a reușit primărița din Țibănești a fost să se facă de râs. Imaginile au devenit virale pe internet.

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

 1. Prin gestul acestei primărițe ne dam seama de nivelul de cultura la cel mai de jos palier.
  Liviu Dragnea prin gestul dumitale de a mari salariile celor din primarii fără niciun fel de fundament economic ai făcut un pas spre incultura dumitale economică. Întrebarea mea este de ce făcu Dumneata politica doar ca sa te îmbogățești ? Nu ai simt oratoric, bu ai Charisma , nu ai nimic din ceea ce se cheamă vocație politica!!!
  In cazul in care Dumneata îți donezi toată averea comunității din care provii adică din județul Teleorman atunci îmi demonstrezi ca nu ai intrat in politica ca sa-ți faci avere! Procedează și Dumneata ca și Francisc care era un om bogat și și-a donat întreaga avere comunității !!! Atunci îmi vei fi demonstrat ca nu faci politica doar sa te îmbogățești. Îți spune unul care am mai făcut ceva in viața asta si pentru România și sunt trecute prin multe nu da dumneata care doar din pilitica ți-ai clădit averea! Dumbeata realizezi ca oamenii și in special cei mai amărâți ca numai poți sa păcălești pe NIMENI!!!!
  Sa știi Liviu Dragnea ca in viața dacă știi s-i prețuiești ca averea NU ÎNSEAMNĂ NIMIC PE LÂNGĂ CARACTER ȘI FĂRĂ ȘMECHERII , ALTMINTERI DUMNEATA AI SA VORBEȘTI O DATA ȘI ODATĂ SINGUR IN FATA MICROFONLUI!!! ȘI NU O SA TE CREADĂ N I M E N I !!!!
  ȘTII DE CE , DUMNEATA EȘTI IUN OM FĂRĂ CARACTER!!! LIVIU DRAGNEA FIECARE PASARE PE LIMBA EI PIERE!!!!

 2. Sigur putem crede că primării PSD face ce fac şi adună bile negre de la oameni. PSD e mult mai rău decât comunismul. Atunci nu era bine să ne punem cu Miliția. Erau vremurile când dormeam toți într-o cameră ca să nu ne pierdem. Erau zile sumbre şi după Revoluție. Cei care fac răul să fie vor mai face rău. Poate când voi deveni Zeul Hades, prin muncă, voi putea distruge Ciuma Roşie care opune rânjete la Antena 3 şi sugerează uciderile. Mie îmi place să scriu frumos. Să am un trofeu cu care să fiu mulțumit pe deplin. PSD sunt eronați în tot ce fac zilnic. Au promis spitale republicane, au ascultat de maghiarii din anul 2010 şi închis spitale. Atunci era înjurat PDL de către PSD. Acum avem votul spre a ne rupe de trecutele vorbe de ocară. Secuii nu sunt sănătatea. Chiar şi dacii se îmbolnăvesc dar nu au leacuri băbești pentru noile nevoi.

 3. Grigore draga, las-o pe Aurica, dar si pe Veorica-Vasilica si ocupa-te mai bine de tontii Orban si Ciolos care n-au altceva mai bun de facut acum, când se apropie alegeri, iar inamicul comun se numeste PSDracnea, decât sa se ciondaneasca pe subiecte de doi bani, fiind imaturi si incapabili sa lase deoparte prostiile si sa se coalizeze pentru a ne scapa de Ciuma Rosie ! Rusine lor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here