Aşa arată cancerul PSD! Directorul Spitalului Târgovişte le cere medicilor să vină la mitingul lui Dragnea!

2
4135

Medicii din Spitalul Judeţean Târgovişte sunt trimişi la mitingul PSD! În urma unei şedinţe, , Claudiu Dumitrescu, directorul spitalului, le-a trasat sarcină medicilor şi asistenţilor să meargă duminică pentru a-i susţine pe candidaţii PSD la europarlamentare.

„Lista cu persoanele se predă doamnei director de îngrijiri până mâine la ora 12.00. Cine poate și … dorește să participe, mă poate anunța aici, în acest grup, sau prin ce modalitate dorește, până vineri, 17 mai, ora 12.00, pentru a fi trecut pe listă. (…) Domnul manager dorește să nu fim fără medici.”, scrie în mesajul transmis către angajații spitalului descoperit de jurnaliştii de la „Libertatea”.

„Ar trebui ca în țara asta să mai și mulțumim când se întâmplă! Nu să considerăm că dacă se întâmplă ceva bun era normal și dacă e ceva rău să înjurăm. Asta e părerea mea!”, a mai declarat managerul spitalului.

Întrebat de reporterul Libertatea Ștefan Pană de ce a ales să sprijine PSD în campania pentru alegerile europarlamentare pentru o măsură normală, luată într-un alt context, managerul spitalului a răspuns: „Din păcate, nu sunt de acord cu dumneavoastră. Eu nu am spus că sprijin, ci că părerea mea este că ar trebui să și mulțumim. (…) Să mulțumim și pentru normalitate! Ani de zile, aproape 30 de ani, am fost obișnuiți cu anormalitatea”.

Claudiu Dumitrescu este doar o parte din cancerul acestei ţări. Sunt mulţi cei ca el, infiltraţi în multe instituţii ale statului, al căror scop e unul simplu: cum să conserve puterea politică folosind banii publici şi ţinându-i „în lesă” pe angajaţii de la stat.

Ce e grav e că acest specimen toxic a încălcat flagrant legea: a făcut campanie electorală, deşi conduce o instituţie publică.

Mesajul său poate fi însă caz penal şi dintr-un alt motiv: este un îndemn ce poate fi lesne considerat şantaj pentru medici: veniţi la miting, altfel veţi avea de-a face cu mine! Noi vă dăm bani, noi vi-i putem lua înapoi!

Sigur, deja PSD a tăiat deja mai bine de 30% din veniturile medicilor, prin scumpirile produse de haosul din economie provocat de guvernarea PSD-ALDE.

Mai mult, medicii continuă să plece din ţară, deoarece nu salariile îi interesează în primul rând, ci lipsa dotării şi perpetuarea practicilor corupte privind achiziţiile, promovarea şi aranjamentele politice cu posturi de angajaţi.

PSD crede că-i poate cumpăra pe medici aşa cum îi cumpără pe  asistaţii social, ceea ce e o lipsă imensă de respect faţă de această categorie socială cu misiune nobilă.

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Desfiinţaţi Jandarmeria! România se revoltă după sechestrarea de persoane de la Topoloveni. „Liviu Dragnea, opreşte-te!”

Prostituţie politică la Târgu-Mureş. Primarul intră în clubul „5 partide&5 neveste”. Nevoia de ALDE, ca scut împotriva justiţiei

Jandarmeria penală. Ce au făcut la Topoloveni este sechestrare de persoane! Într-o ţară normală, jandarmii erau în arest acum

Pofta-n cui! Vizita lui Dragnea i-a lăsat pe piteșteni fără Festivalul Mâncării. Primarul Ionică a alungat arta culinară pentru liniștea șefului de partid

VIDEO. Aurica Cobuz, primărița PSD care scoate pantoful și-ți dă cu el în cap. „Măi, tu chiar vrei bătaie!”

 

2 COMENTARII

 1. Idiotul asta de Director de la Spitalul fin Târgoviște este un individ care incalca legea!!! Cum poate sa spună angajaților sa vina la mitingul PSD ? Bai cretinule , au trecut 30 de ani de la Decembrie 1989 și și uitat ca numai avem partid unic ???? Trebuie de urgentă dat afara din instituția medicală acest imbecil !!

 2. Am scris și scriu ca acest nenorocit de Director de spital sa-și dea demisia. Practic oamenii ăștia NU au ce cauta in fruntea unei instituții de stat , plătit din banii publici!
  Au impresia sau mai exact parca revedem aceeași oameni dar din epoca demult spusa cu PCR, parca sunt țintuiți pe viața!!!!
  Afara golanilor din instituții politizate care contravin legilor dacă se mai respecta in statul roman!!!!!
  Speram ca acest partid format din imensa majoritate din romani corecți, cinstiti sa aibă de lideri orbiți de putere și dornici de îmbogățire!!!
  Unde sunt autostrăzile in România ?
  Unde sunt drumurile rurale măcar pietruite, voi cei din vârful PSD trăiți intr-o lume Paralela , cu tot felul de neamuri angajate pe la tot felul de instituții importante, absolvenți de facultăți făcute pe genunchi, fără experiența, expertize zero, cu un așa contingent de incompetenți România NU are șanse deloc sa între intr-o Europa total schimbată, acolo sunt alte valori nu muhaierurile astea de pa noi care fac ce fac și vor sa se imbogateasca!!! Rușine sa va fie !!!!
  Voi cei din vârful PSD , cum ați ajuns acolo, pe ce merite, Considerații , ca doar nu sunteți nici Newton nici Einstein , care au fost criteriile și evaluările ? V-ați cocoțat doar când au fost lupte și după plecarea lui Nastase, Geoana sau Ponta, atunci ați văzut oportunitatea de a va strecura ca șobolanii , ca de merite ce sa vorbim? Dar fiecare pasare oe limba ei piere!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here